urheilukanava/joukkueanalyysit

  • 5 103
  • 42

rtvaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo ...
Se muuten näkkyy Tampereella ilmaiseksi kaapelikanavatalouksissa.

Se ohjelma oli täyttä sm-liigan mainostamista. Kaikilla joukkueilla on karikoiden eli vain hieman liioitellen sanottuna: huippukäsiä, paluumuuttajia (=etsivät uutta tulemista kasvattajaseurassaan) korkeine motivaatiotasoineen, röyhkeyttä jne.

Eli Tamin mukaan, vaikka hän ei sitä sanonut, liigasta tulee huipputasainen. Kaikilla on potentiaalia. Kerrassaan mahtavaa. Sanoisin. Kukahan maksaa Tamin palkan? Liigako? Vaiko urheilukanava?

Lukkokin koulupojillaan on kova. Pöh. Niin ja sekä Ässät ja Jyp jylläävät ensi kaudella. Melkein kaikkien joukkueiden pistemäärä kasvaa verrattuna edelliseen kauteen nähden. Kaikissa joukkueissa on vähintään yksi pelaaja, joka tekee oikein, unohdin jo miten Tami sen ilmaisi, "paukku", läpimurto tai jotain sinne päin kauden. Se oli kuitenkin englanninkielinen sana. Niin tamimainen kuin sana yleensä voi olla.


Kaikkihan me sen tiedämme aloittaen pohjamudista, että mutaporukka koostuu jengeistä: Pelicans, Ässät, Lukko, Jyp ja SaiPa. Ja matka seuraavaan kastiin on iso. Ensi kaudella ei ole vipinää sijan kahdeksan jälkeen. Piste-ero tulee olemaan huikea kahdeksannen ja yhdeksännen välillä. Muuten on varmaankin tasaista.

Keskikastissa ovat: Blues,HIFK,HPK ja Ilves.

Kärjessä ovat TPS, Jokerit, Tappara ja Kärpät.

Tuntui jotenkin älylliseltä raiskaukselta tämä Tamin haastattelu. Ai niin, sehän olikin pelkkä mainos ja havaittavissa oli lievää katkeruutta Kärppien pomoja ja Korhosta kohtaan. Mieleeni jäi Tamin lause, se meni jotenkin näin (ulkomuistista): "Kärppien kausi on pannukakku, jos noilla resursseilla ei saavutus runkosarjassa ole vähintään viides." No, se oli ainoita asioita, joista olen em. haastattelun perusteella samaaa mieltä kuin Tami.
 

Odie

Jäsen
Tami Show

Joo, kyllä kieltämättä vähän sieppas toi Tamin itsensä korostaminen joka käänteessä. Joukkueista hän poimi esiin "omia poikiaan", joiden urakehityksessä Tami on ollut ratkaisevassa roolissa, siis omien sanojensa mukaan.

Saimme myös kuulla mm., että Pasi Kuivalaisen tilanne Pelicansissa on "low risk, high reward" ja että Kiviharju ja Lehtinen ovat "heart and soul of tiipiies".

Se Tamin hokema termi muuten oli "kanuunakausi". Näitä kanuunakausia hän veikkasi mm. Jan Lundellille, Thomas Duballe, Matt Smithille ja Kimmo Kuhdalle.

Thomas Draperin haastattelu oli ihan mielenkiintoinen. Tomppa jutteli seuraavasti:

"Täällä (Tapparassa) valmentajat tietävät mitä haluavat, puhuvat avoimesti ja rohkaisten. Espoossa vain huudettiin ja hätäiltiin. Tämä kaikki näkyy jo pukuhuoneessa - heidän asenteessaan pelejä ja harjoituksia kohtaan. Ilmapiiri on aivan toinen. Täällä on parempi olla kuin Espoossa."
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti rtvaix
Kärjessä ovat TPS, Jokerit, Tappara ja Kärpät.

No jaa. Tuostakin voi olla erimieltä. Enkä ole ehdottamassa SaiPaa sinne oo huoleti.
 

Reipas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Kuusysi
Kiitos Rtvaix kun kerroit paikkamme liigassa. Ehdotan sinulle lotontekoa heti lauantaina kun osasit noin taitavasti määritellä sijoitukset. Mutta olemme mielellämme pohjamudassa jos arvoisana Kärppäkannattajana voisit sieltä kauniilta huipulta lähettää meille noinniinkuin maistiksi palasen huumaa. Emme sitten liikaa kukkoilisi kannattamasi ehdottoman huippujoukkueen edessä vaan antaisimme ansaitsemanne pisteet teille mukisematta niin kuin edelleselläkin kaudella. Voinemme sopia edellämainitusta yhteistyöstä sovinnolla, eikö vain? Tietenkin sillä edelletyksellä, että sarjaa dominoidessanne ehdit hoitaa kyseisen asian pohjasakan kanssa...
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Jonkin verran kyllä oli havaittavissa sitä, että kaikista joukkueista haettiin vain hyviä ominaisuuksia. Olisi sitä voinut reilummin paneutua niihin heikkouksiinkin. Teemu Virkkusesta Tami povasi lähes ensi kauden suurinta tähteä. Uusi termi "kanuunakausi" oli myös Virkkusta kuvaava termi.


Edit: Niin enemmän olisi myös saanut olla tasapuolisuutta juttujen laajuudessa. Ilvestä kyllä käsiteltiin hyvin haastatteluilla maustettuna, mutta muutama joukkue ohitettiin suunnilleen kokoonpanon kertomisella, sekä "Tamin ykköskentällä"
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
rtwaix, Kärpät kärjessä? Millä ihmeen perusteella? No okei, en sano sen enempää mitään, koska se on turhaa luonnollisesti.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti rtvaix
Tuntui jotenkin älylliseltä raiskaukselta tämä Tamin haastattelu.

Kyllähän se on helppo tuomita analyysi kuin analyysi älylliseksi raiskaukseksi, jos tämä ei omaa silmää satu miellyttämään. Yhtä lailla minäkin voisin tuhahtaa sinun arviollesi neljän kärjen suhteen. Nimenomaan juuri Kärppien osalta.

Jos odotukset Kärppien leirissä ovat yleisesti ottaenkin noin korkealla, voi pannukakun ainekset olla olemassa. Mielestäni Kärpille olisi hieno saavutus jo selviytyminen kahdeksan joukkoon. Neljän sakkiin yltäminen olisikin jo huikeaa ylisuorittamista. On kuitenkin syytä muistaa, että Kärpät pääsi viime kaudella hienon loppukirinsä ansiosta äärimmäisen niukasti pudotuspeleihin.

Nähdäkseni Kärpät ei ole juurikaan vahvistunut täksi kaudeksi, joten tiukkaa tullee taas olemaan. Hagmanin menetyksen merkitystä tuskin kukaan kiistää, eikä täysin villaisella sovi painaa Haapakosken lopettamispäätöstäkään. Hän kun oli henkisellä puolella ilmeisen tärkeä tekijä joukkueessa. Hyökkääjistöön saapuneet Pirjetä ja Davidov tuskin pystyvät Hagmanin roolia ottamaan. Erityisesti Davidov on kysymysmerkki, eikä "Laiska-Lassesta" liene Oulussakaan ihmetekoihin. Puolustukseen Kärpät sai kaksi peruspakkia, joista Lotvonen on kelpo pelimies. Kapean kalpealta näyttää silti Kärppien puolustus. Keskitason maalivahtienkaan varaan ei voi pitkässä juoksussa paljon laskea, vaikka joitakin huippuotteluita varmasti tulevat pelaamaankin.

Joukkueen mahdollinen vahvistuminen voidaankin laskea lähinnä nuorempien pelaajien kehityksen varaan, mutta tällä saralla mikään ei ole koskaan varmaa. Aika näyttää. Aika näyttää myös, miten valmentaja Heikkilän taidot riittävät pitkän sarjan vaatimuksiin. Tästä kun miehellä ei vielä kovin vankkoja näyttöjä ole esittää.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Tami Show

Viestin lähetti Odie
Thomas Draperin haastattelu oli ihan mielenkiintoinen. Tomppa jutteli seuraavasti:

"Täällä (Tapparassa) valmentajat tietävät mitä haluavat, puhuvat avoimesti ja rohkaisten. Espoossa vain huudettiin ja hätäiltiin. Tämä kaikki näkyy jo pukuhuoneessa - heidän asenteessaan pelejä ja harjoituksia kohtaan. Ilmapiiri on aivan toinen. Täällä on parempi olla kuin Espoossa."

Terveisiä pelikiellossa olevalta nimimerkki <B>Prjakhinilta</B>:
"Draperin mielestä sitä olisi pitänyt silittää
poskeen ja antaa tuttipullo kun se huolimattomasti
potkii siniviivavetoja ja nojailee löysänä maalin kulmaan!
Katsotaan miten Tapparan kouzi toimii kun
Tomppa jatkaa samaa tyyliä.

Ja kun vastustajan ylivoima pyörii niin Tomppa
keskittyy pelaajien tönimiseen ja siinähän voi silloin nätin kuvion jälkeen laittaa kiekon "tyhjään" maaliin(näitä kertoja ei ollut yksi).
Tässä suhteessa ymmärrän Tuomen huutamisreaktion
todella hyvin."

En muuten olisi tätä viestiä välittänyt, mutta kun teksti on pelkkää asiaa.
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noniin, rtvaix, palataanpas taas maanpinnalle. Eli teksti meni suunnilleen näin, (en lainaa, koska en halua siitä väliltä tekstiä, vain pääajatuksen) että kaikki tietävät että ed. mainitut joukkueet ovat pohjamudissa, ed. mainitut joukkueet ovat keskikastissa ja "Kärjessä ovat TPS, Jokerit, Tappara ja Kärpät."

Nyt löytyi yksi, joka ei tiedä, että näin tulee käymään. En väitä, että Pelicansin ja Kärppien paikka pitäisi vaihtaa, en myöskään sitä, etteikö kärpät voisi olla ensi kaudella Lahtelaisten yläpuolella (rahan puolesta pitäisikin olla), mutta että kärpät neljän sakkiin... hahhah!!

Ok, otan vähän takaisin, en sano hahhah!!, vaan että olen erittäin yllättynyt, jos Kärpät on loppusijoituksissa neljän joukossa. Eli mikään itsestäänselvyys (kuten sinä sen tuot esille) se ei missään nimessä ole. Kärpille realistinen tavoite voisi olla ensi kaudella sijat 6-10, Pelicansille 7-11. Mutta älä nyt täysin nöyryytä muita Oululaisia, pidä sentään joku järki "kaikkien tietämissä" järjestyksissä!
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
domy: "Yhtä lailla minäkin voisin tuhahtaa sinun arviollesi neljän kärjen suhteen. Nimenomaan juuri Kärppien osalta."

rtvaixilla on aika provosoiva tapa kirjoitella Kärpistä, johon ainakin tuolla Kärppäpalstalla on tullut totuttua.

domy: "Jos odotukset Kärppien leirissä ovat yleisesti ottaenkin noin korkealla, voi pannukakun ainekset olla olemassa."

Yleisesti faneille riittänee se, että joukkue pelaa viime kautta tasaisemmin. Pettymys on, jos kahdeksan sekaan ei mahduta, mutta ei vielä katastrofi. Katastrofi olisi tippua playoffs-taistosta jo joulun tienoilla.

domy: "On kuitenkin syytä muistaa, että Kärpät pääsi viime kaudella hienon loppukirinsä ansiosta äärimmäisen niukasti pudotuspeleihin."

On myös syytä muistaa, että:
a) Se loppukiri tarvittiin alkukevään katastrofaalisten pelien takia (joulutauolla 6.)
b) Alkusyksy oli monelle ensimmäinen kerta liigassa ja suurimmalle osalle viimeisimmistä liigapeleistä oli kulunut jo muutamia vuosia.

On melko turhaa puolustella omaa joukkuettaan*), mutta en voi nyt vastustaa kiusausta.

domy: "Nähdäkseni Kärpät ei ole juurikaan vahvistunut täksi kaudeksi, joten tiukkaa tullee taas olemaan. Hagmanin menetyksen merkitystä tuskin kukaan kiistää, eikä täysin villaisella sovi painaa Haapakosken lopettamispäätöstäkään ... Hyökkääjistöön saapuneet Pirjetä ja Davidov tuskin pystyvät Hagmanin roolia ottamaan. Erityisesti Davidov on kysymysmerkki, eikä "Laiska-Lassesta" liene Oulussakaan ihmetekoihin. "

Hagmanin ja Haapakosen merkitystä ei voi kiistää, mutta vahvistumisesta voi olla monta mieltä. Totta on se, että uusia pelaajia on tullut vähän (4 kpl) eivätkä he ole nimekkyyden terävimmästä kärjestä.

Hagmanin roolia Lieversin kentässä Lasse tai Davy tuskin pystyy ottamaan, mutta se tuskin on edes tarkoitus. Viime kaudella ykköskenttä maalien teon ohessa myös päästi niitä yhtä paljon (maaleja 70, teholuvut +38/-39). Vastaavasti Palsolan kenttä ei päästänyt maaleja, muttei niitä tehnytkään (maaleja 50, teholuvut +27/-29).

Lassen uskon paikkansa ottavan ykköskentästä, mutta Davy on vielä(kin) kysymysmerkki. Ruotsin turneella ketjukoostumukset mulkattiin niin, että Saken kenttä palautettiin vanhaan koostumukseen ja Davy siirrettiin nk. kolmoskenttään. Tämä näytti auttavan kolmoskenttää, Sakke & kumppanit ovat vieläkin kipsissä - voi siis olla, että kentät vaihtavat "numerointiaan" :-)

Tästä pääseekin aasinsiltaa pitkin siihen, että enemmän kuin nimekkäät vahvistukset ykkös-kakkoskenttiin minua miellyttäisi se, että kolmoskenttä nostaisi tehojaan - uskoisin tällöin "säteilyvaikutuksen" parantavan koko joukkueen esityksiä. Asiasta kiinnostuneille:

http://www.oulunkarpat.fi/system/keskustelu/Forum4/HTML/004768.html

...Sisältää joukkueiden maalit ja +/- -pisteet kentittäin viime kaudelta ja hiukan keskustelua tuloksista. Tsekatkaa erityisesti TPS:n luvut ja verratkaa Jokereihin ja Tapparaan! Ei ole mikään ihme, miksi TPS voitti.

domy: "Puolustukseen Kärpät sai kaksi peruspakkia, joista Lotvonen on kelpo pelimies. Kapean kalpealta näyttää silti Kärppien puolustus. Keskitason maalivahtienkaan varaan ei voi pitkässä juoksussa paljon laskea, vaikka joitakin huippuotteluita varmasti tulevat pelaamaankin."

Pakisto ei kieltämättä sisällä kovin paljoa vanhempia pelimiehiä. Eniten luotan Lehtoseen, Lotvoseen ja Kukkoseen. Myllykoski vaikutti ihan OK-pakilta, mutta loukkasi nivusensa. Pitkänen on hyvä, mutta nuori. Aho osaa kyllä tehdä peliä, mutta on hitaanpuoleinen. Taubertin pelikunto selvinnee vielä tällä viikolla. Muut ovatkin sitten nuoria.

domy: "Joukkueen mahdollinen vahvistuminen voidaankin laskea lähinnä nuorempien pelaajien kehityksen varaan, mutta tällä saralla mikään ei ole koskaan varmaa. Aika näyttää. Aika näyttää myös, miten valmentaja Heikkilän taidot riittävät pitkän sarjan vaatimuksiin. Tästä kun miehellä ei vielä kovin vankkoja näyttöjä ole esittää."

Näinhän se on. Juuri noiden nuorten takia olisin ollut hiukan yllättynyt, jos Kärppiin olisi rakennettu kolme kenttää uusista kavereista ja ylimääräiset vanhat olisi pistetty neloseen. Missäs nuorempi polvi olisi silloin pelannut?

Heikkilän valmentajan taidoista voi olla tietysti monta mieltä, mutta uskoisin sen auttavan, että joukkue on pääsääntöisesti ollut kasassa jo vuosia ja Tamin valmennettavana :-)

*) Turhaa se on siksi, että:
- Se ei vaikuta (paranna) joukkueen peliesityksiin
- Joukkueen paremmuus/huonommuus kyllä selviää kauden aikana
- Se kiinnostaa yleensä vain joukkueen kannattajia (ts. palstatilan tuhlausta)
- Jos jonkun toisen joukkueen kannattaja on asiasta kiinnostunut, niin todennäköisesti seuraa Kärppäpalstaa
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
KYllä Kärpistä taitaa olla tulossa ens vuoden pannukakku. Aivan hirveät odotukset on asetettu (mitali), vaikka tiimin yleinen taso on ihan muuta. En ihmettele, jos valmentajia erotetaan sun muuta syksyn mittaan...
 

JPL

Jäsen
Olisiko pitänyt sitten laskea tavoitetta viime kaudesta? Eikös Tapparassakin tehty samoin kuin kärpissä... nostettiin tavoitetta yhdellä sijalla.... minun mielestäni se on realistista, kun joukkueen käyrä on ollut ylöspäin. Olisi eri juttu, jos olisi jouduttu tiputtamaan budjettia ja kaventamaan pelaajarinkiä ym. Nyt kärpillä on käytännössä pelaajia 6 ketjuun, joista 5 voidaan heittää liigajäälle milloin vain. yhden ketjun peliaika tulee painottumaan vielä vuoden junnupeleihin.

Jokainen joukkuehan sarjaan lähtee voittomielellä. Toiset ovat "tavoitteissaan" yltiörealisteja ja toiset yltiöoptimisteja. Jos kärpät on 8 sakissa runkosarjan jälkeen, olen tyytyväinen, niinkuin viime kaudenkin jälkeen. Mahdollisuudet kuitenkin on sekä joukkueen potentiaalin ettäkä resurssien puolesta vaikka kuinka korkealle. Ottakaa huomioon, että jos esim. Davy / joku muu (1-3 kentän peluri / maalivahti / valmentaja) ei onnistu, kärpillä on rahaa ostaa uutta voimaa.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kovin ihmettelen rtvaix:n odotuksia ensi kaudesta. Pelkäänpä pahoin että tulet pettymään Kärppien esitykseen. Ja minun mielestäni kovin taistelu tullaan käymään nimen omaan playoff viivan tuntumassa. Sanotaan sijat kuudesta kolmeentoista ovat todella tasaisia. Onnistuessaan millä tahansa joukkueella on mahdollisuudet kahdeksan joukkoon. Tasainen liiga tulossa, ehkä ihan kärkeä lukuunottamatta.
 
Kärpät/Pelicans

Kyllä otti minullekkin silmään tuo Kärpät Pelicans asetelma.

Pelicans ei missään nimessä ole kyllä "alemmassa kastissa" ja Kärpät ei varmastikkaan ole "ylemmässä kastissa". Yht. veto ; tod. näköisesti molemmat "keski kastissa".

Näin yleisesti suurin mahdollisuus/pelko viime kautisen sijoituksen tippumiseen on juuri Kärppillä ja yllätys,yllätys niin korkealle monien listoilla nousseella TPS:llä.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Eilkö ohjelman alussa sanottu mestariehdokkaiden olevan Tappara ja TPS sekä haastajina olisivat Blues ja Jokerit.

En muista Kärppiä tuossa keskustelussa missään.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
rtvaix

Anteeksi vain, mutta miltäköhän muulta oma kirjoituksesi tuntuu kuin älylliseltä raiskaukselta? "Kaikkihan me tiedämme"...

Vaikka Tamissa onkin itserakkauteen viittaavia piirteitä ja vaikka hän aiheuttaakin ristiriitaisia tuntemuksia mitä ikinä sanookaan, arvostan häntä jääkiekkoasiantuntijana joka tapauksessa huomattavasti enemmän kuin vaikkapa sinua, rtvaix.
 

JPL

Jäsen
Väiskin jutut

Niihin voi (pitää) suhtautua ymmärryksellä ja huumorilla. Juuri tuo kommentti: "kaikkihan me tiedämme" tarkoittaa että sitä seuraavia sanoja ei kannata ottaa tosissaan. Provosointi on oma taiteen lajinsa, ja väiski on siinä yksi parhaista.

muuten.... tuo "Joo..." aloitus alkaa olemaan jo legensa ;þ
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tamin kommentit ovat mitä ovat eli eihän häneltä mitään yllättävää tyylinmuutosta ole koskaan odotettavissa. Pieni hymy huulilla tuli kyllä taas eilen kuunneltua miehen tarinoita monista pelaajista, jotka hän oli saanut nostettua huipputasolle. Päinvastaisia esimerkkejä ei luonnollisestikaan löytynyt. Tylyn katkeria olivat myös kommentit Kärppien suuntaan. Viime kaudella Tamin esittämä "mestaruus" eli kahdeksas sija olikin eilisten puheiden mukaan vain tavoite. Kari Heikkilän lanseeraama pelityyli on tylsän puolustava ja hän on epäonnistunut tehtävässään mikäli Kärpät ei noiden hankintojen jälkeen ole vähintään viides runkosarjassa.

Värikäs kommentaattorihan Tami kiistatta on ja ulosanti on hyvää luokkaa. Samojen asioiden lukematon toistaminen ja itsensä esiintuominen vaan tuppaa välillä ärsyttämään.

Kahden tunnin jääkiekkostudio oli joka tapauksessa enemmän kuin herkkua. Onkohan sama luvassa jokaikinen torstai ? Tekniikkaongelmia tuntui vielä riittävän kosolti, mutta eiköhän nuo alkukankeuden jälkeen jää pois.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tekniikkaongelmista...

Itse en nähnyt koko lähetystä, vaan tulin just Kärppä-osioon mennessä tv:n ääreen. Ainakin mitä itse katselin satelliittiantennin kautta lähetystä, niin äänen volyymi vaihteli koko ajan ja välillä ääni rätisi todella häiritsevästi. Oliko muilla satelliitilta lähetystä tuijottavilla sekä kaapelista katsojilla samanlaisia ongelmia? Kuvan laatu isosta televisiosta katseltuna oli sitten taattua laatua.
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ahaa, rtvaix kirjoittaa siis vain provosoivasti, eikä kirjoituksia kannata ottaa tosissaan! Herää kysymys, kaipaako tämä foorumi tällaisia provosoivia kirjoituksia, kun yleisesti taso on paras tavallisissa keskusteluissa. Jos kirjoittaa provosoivasti, niin ei kannata rauhallisia vastauksiakaan odotella...
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Saarinen
Tamin kommentit ovat mitä ovat eli eihän häneltä mitään yllättävää tyylinmuutosta ole koskaan odotettavissa. Pieni hymy huulilla tuli kyllä taas eilen kuunneltua miehen tarinoita monista pelaajista, jotka hän oli saanut nostettua huipputasolle. Päinvastaisia esimerkkejä ei luonnollisestikaan löytynyt. Tylyn katkeria olivat myös kommentit Kärppien suuntaan. Viime kaudella Tamin esittämä "mestaruus" eli kahdeksas sija olikin eilisten puheiden mukaan vain tavoite. Kari Heikkilän lanseeraama pelityyli on tylsän puolustava ja hän on epäonnistunut tehtävässään mikäli Kärpät ei noiden hankintojen jälkeen ole vähintään viides runkosarjassa.

Värikäs kommentaattorihan Tami kiistatta on ja ulosanti on hyvää luokkaa. Samojen asioiden lukematon toistaminen ja itsensä esiintuominen vaan tuppaa välillä ärsyttämään.

Kahden tunnin jääkiekkostudio oli joka tapauksessa enemmän kuin herkkua. Onkohan sama luvassa jokaikinen torstai ? Tekniikkaongelmia tuntui vielä riittävän kosolti, mutta eiköhän nuo alkukankeuden jälkeen jää pois.

Tami kääntää kelkkansa helposti. Tami ei ollut viime kaudella Fandulin paras kalakaveri, mutta mm-kisoissa kehui tämän maasta taivaisiin, kun Fandul teki maalin ylivoimalla Latvian paidassa.

Viime kaudella arvosteli häntä kovalla kädellä. Fandul erehtyi kerran syöttämään ylivoimalla viivalle, vaikka oli laukaisupaikka, niin Tami haukkui hänet julkisesti, "Vastuunpakoilua". Jos Haapakoski olisi vielä jatkanut, Tami olisi varmaan kehunut häntä euroopan parhaaksi puolustajaksi, jonka uraan hän on vaikuttanut.

Tami on värikäs ja älykäs tyyppi ja tuskin kukaan hänen kiekkotietämystään kiistää, mutta oma ego kiehuu liikaa yli. Omaa häntää pitää nostaa jatkuvasti.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Re: Tekniikkaongelmista...

Viestin lähetti Kh
Itse en nähnyt koko lähetystä, vaan tulin just Kärppä-osioon mennessä tv:n ääreen. Ainakin mitä itse katselin satelliittiantennin kautta lähetystä, niin äänen volyymi vaihteli koko ajan ja välillä ääni rätisi todella häiritsevästi. Oliko muilla satelliitilta lähetystä tuijottavilla sekä kaapelista katsojilla samanlaisia ongelmia? Kuvan laatu isosta televisiosta katseltuna oli sitten taattua laatua.

Samat ongelmat oli myös minulla ja satelliitin kautta katselin.

Ghostin kanssa samaa mieltä, että tasapuolisuutta olisi taas kerran voinut olla enemmän, koska jotkut joukkueet sivuutettiin vain pelaajalistalla ja Tamin Dream Teamilla. Otin joillekin joukkueille aikaa, niin yhden joukkueen käsittelyyn käytettiin lähes 14 minuuttia aikaa ja toisen ääripään joukkueeseen ainoastaan 3 ja puoli minuuttia. Melkomoinen ero, mutta ei siitä sen enempää.

Kaksi tuntia jääkiekkokauden ennakkoa oli kyllä ihan mukavaa katsottavaa, vaikkakin n. sata kertaa kuultu "kanuunakausi" rupesikin kyrsimään loppua kohden. Ja tämän ennakon jälkeenhän Tami käsitteli vielä Nitin (?) Ruuvipenkissä mm. tuomareita, pelaajien palkkoja ynnä muuta sellaista.

Parannettavaa totta kai on, mutta tyytyväinen olen muutaman päivän pystyssä olleen Urheilukanavan ensimmäiseen lähetykseen jääkiekosta.
 

zizou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Väiskin jutut

Viestin lähetti JPL
Provosointi on oma taiteen lajinsa, ja väiski on siinä yksi parhaista.

Kirjallisessa muodossa provosointi todellakin on oma taiteenlajinsa, ja kaikesta näkee, ettei tämä kyseinen väiski sitä todellakaan hallitse. Kirjallisesti taidokkaaseen provokaatioon kuuluu ilmeisen tärkeänä elementtinä mm. sarkasmi, ja tämä aspekti puuttui Rtvaixin jutusta täysin. Vähäisinkin sarkasmi hukkui katkeruuden siemeniin, joka taas vie provokaatiolta sen viimeisimmänkin pohjan pois. Pelkäksi huuteluksi oli tuo teksti luokiteltavissa, eikä sitä missään määrin voi laskea nerokkaan provosoinnin piiriin ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kuka tahansa pystyy moiseen huuteluun, kuten on tälläkin palstalla nähty. Niinpä olisikin parempi pysytellä tavallisessa keskustelussa, jos ei sivuraiteilla pysty tuomaan ilmoille mitään uutta tai piristävää.

Enkä oikein ymmärtänyt tuota kh:n "osui ja upposi" kommenttiakaan. Tai sitten olen ymmärtänyt tämän keskustelupalstan tarkoituksen täysin väärin.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Minä myös olen sitä mieltä, että näin korkeatasoisella keskustelupalstalla ei tarvitse harrastaa tuollaista turhaa provosointia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös