Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2015–2016

  • 218 726
  • 1 648

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Heh näinkö meinaat. Tai siis tätähän kaikki muut odottavat paitsi ite HPK:n johto. Eiköhän tässä odotella sinne Tammikuulle.
Itselläni on jotenkin lapsenomainen usko Koskiseen. Vaikka onkin vanha kerholainen, on tullut tähän nykyiseen miehistöön kuitenkin ulkopuolelta eikä varmaankaan ole siten liian "kiintynyt" Arvoseen kuten esimerkiksi Riiva. Jospa Koskiselta löytyisi sitä munaa saada muutoksia aikaiseksi.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Kyllä on järkyttävää peliä. Ei tässä muuta. Harmi kun tuli hankittua ruudun kausikortti ettei sitäkään voi irtisanoa. Ilmeisesti kituutan siis itseäni kauden läpi katsomalla tätä oksennusta.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
HPK niminen tuote ei ole kunnossa.
Asiakkaat ei maksa viallisesta tuotteesta. Odotan pokuja tämän viikon päätteeksi jos saadaan 0-3 pistettä tästä viikosta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hyvää tässä on se että Arvosen potkut on todella lähellä. pakko olla.
Nyt vaan koko viikko ilman pisteitä niin johan alkaa tapahtua.
Millähän saamarin rahalla?
Nyt taas realismia kehiin, tuolla ei tule mikään muuttumaan ennen joulutaukoa, jos sittenkään.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Se siitä. Ihan siedettävä tappio. Kyllä tämä tästä. Parin päivän päästä lähdetään taas 0-0 tilanteesta. Oliko muuta paskaa sanottavaa?
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Millä rahalla sitten Jouluna? Onko kerholla varaa ottaa turpaan joka ilta? Kenties se ei vaikuta yleiömääriin?
Aivan samaa mieltä, olemme nyt osakeyhtiö ja tulos pitäisi olla positiivinen. Nyt pitäisi olla fudut herkemmällä niin valmentajalla, kuin myös toimarilla. Nyt kolmen vuoden soppari jonkun nimi valmentajan kanssa! Huom, ei omien poikien kanssa, se on nyt nähty!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No jos jotain positiivista hakee, niin Holland on pisteputkessa ja muutenkin vahvistus. Kakkosketju parantaa kokoajan. Ykkonen taas huononee paiva paivalta. Nayttaa etta Pantse on vilauttanut Manniselle pelikirjaansa, niin paljon on poika heikentynyt. En tieda mita siella kirjassa on, omia alastonkuvia kenties. Kaikki muu ihan jaatavaa paskaa. Karevaara on loysa sakki, valmentajansa nakoinen pelaaja ja tuo pelaa viela ylivoimaa. Kylla tuossa hyokkayskalustossa on jaatava potentiaali, jos vain joku osaisi peluuttaa Liigatason kiekkoa.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Pantsen tuntien toimiva ketju hajoitetaan.

Tuntuu että ennen peliä pantse laittaa pelaajien kuvat ämpäriin...ravistaa ja voilaa ketjut valmiina sen mukaan miten lattialle asettuu. Ainoastaan Jasun paikan asettaa vähintään kolmoseen.
 

HyttyOfficial

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Detroit Red Wings, Real Madrid
Ihmettelen todella paljon mitähän perkelettä joukkuetta kasattaessa on ajateltu? Että tosiaan näillä kahdella pärjätään Liigassa?
Maalivahti on tärkein lenkki joukueessa, nyt Järvinen imuroi senverran jo että taitaa olla 4 pelin tappioputki tosiasia. Ja Myllyniemi, kenties Liigan surkein ykkö veska?

Itse kyllä sanoisin että joukkueen kasaus tulee tapahtua järjestyksessä:

1) ykkössentteri
2) ykköspakki
3) ykkösmaalivahti

Suomessa on mun mielestä aina hienoisesti yliarvostettu maalivahdin merkitystä joukkueelle, johtuen varmaan siitä että se on se pelipaikka mistä meidän systeemi eniten tuottaa maailmanluokan pelureita. Mutta itse otan aina elittisentterin tai eliittipakin yli maalivahdin. Toki Saros oli sen luokan talentti että piti Kerhoa pystyssä yksin, mutta maalivahti ei kuitenkaan itse kenttätapahtumiin voi vaikuttaa ja ne on lopulta se ero voiton ja tappion välillä.

Mut joo,Myllyniemi otti tänään pari melko upeaa haamupelastusta, ja molemmat maalit olivat melko hienoa "snaippeja". Järvinen on kyllä tod.näk. liigan heikoin kakkoskassari, kaikki sijoittumisesta rebound kontrolliin huokuu sanaparia "ei liigatasoa".
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Kerrankin oli vapaailta pelipäivänä, joten pääsin nauttimaan tämän illan spektaakkelista ihan livestreamin välityksellä. Tässä jokunen yksittäinen huomio pelistä:

Puolustus kaipaa kipeästi sitä "kiekollista liideriä". Koko pakisto oli kyllä helvetin huono molemmissa päissä kenttää. Forsberg-Auvinen erottui huonoimmassa valossa.

Ykkönen oli kokonaisuutena aivan paska, mitä nyt Manninen väläytteli pari kertaa.
Holland oli Kerhon paras tänään. Kakkosketju toimi muutenkin ihan hyvin.
Kolmosketju? Karevaaralle ei tule kyllä löytymään sopivaa tonttia Kerhosta. Hopposta en muista kentällä edes nähneeni.
Nelonen oli ihan OK. Arkiomaalta yllättävän vahva peli sentterinä.

Järvisen suorituksesta ei tarvitse sanoa mitään, Myllyniemi teki minkä pystyi.

Joukkue on kyllä varsin mielenkiintoinen ja potentiaalinen, mutta radikaalit muutokset ovat välttämättömiä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On hyvin lähellä se tilanne, että tänä iltana ollaan vielä sarjajumboina(Tiukaks menee. Blues noussut Ässiä vastaan 0-4 tilanteesta jo 3-4 tilanteeseen). Saas nähdä kuinka kauan kyseinen pesti kestää, jos jumboksi pudotaan...
Loppuviikosta ei ole Kerholle kamalasti pisteitä odotettavissa.
Jotain tarttis tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ei tiedä taas miten sitä asennoituisi tämän illan peliin. Tottakai sitä tietysti aina haluaa että oma jengi voittaa, mutta taas toisaalta Pantsen potkut ovat askeleen lähempänä jos hävitään.

Olo on yhtä hämmentynyt kuin teinillä. En tiedä mitä ajatella.
 

Letangi

Jäsen
Kyllähän sitä loppupeleissä varmaan jokainen toivoo että kerho sais oikaistua kurssinsa ja voittoja alkais pikkuhiljaa tulla. Kyllähän pelaajillakin täytyy olla jonkinlainen ammattiylpeys ja nyt olis paikka näyttää ettei me olla oikeasti näin paskoja mitä tulokset osoittavat.
Palaverit on pidetty, kiekko jäähän ja kolme pojoo Hämeenlinnaan tänään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Siellä on nyt aikalailla eri meininki kuin aiemmissa peleissä. Ollaan aktiivisia, mennään iholle ja uskalletaan pelata pienillä syötöillä kiekko keskialueelle ja läpikin. Haaranen on erittäin hyvä, samoin Auvinen parantanut paljon. Muutenkin vähän eri meininki.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Ensimmäinen hyvä erä Kerholta puoleenvuoteen! Noh... ei nyt keulita vielä mutta enemmän tällästä kiitoos!
 

Ralph

Jäsen
Petteri Ahomaalta jäätävä analyysi HPK:n voitosta: "kauden tärkein voitto HPK:lle".

Vaikka kauden alku on ollut heikko, näyttäisi siltä, että HPK:lla on oikeasti kaksi kelvollista hyökkäävää kenttää. Yleensä on totuttu siihen, että on vain yksi. Viime kaudella oli se yksi+Hamill, mutta nyt on ihan oikeasti kaksi kentällistä.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Hieman alkaa näyttää että ''the kakkossena'' on Otto Paajasen paikka. Tehoja on alkanut tulla ja muutenkin meininki ja tekeminen helvetin hyvää pelistä toiseen. Oli peli 8-1 tai 1-8 niin Paajanen vetää aina täysillä. Vuosia on äijää verrattu Riku Hahliin ja nyt Hahlin vanhoilla päivillä Paajanen on painamassa Hahlin ohi hierarkiassa, eräänlainen tarina tämäkin.

Toivotaan että huomennakin jatkettaisiin voittojen tiellä, ja vastuskin on melkein kovin mahdollinen. Näytönpaikka!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joko perustetaan "Arvoselle jatkoa" ketju?
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Oman pään pelaaminen oli tänäänkin yhtä juoksemista. Vieläkin tuo avauspelaaminen hitaissa lähdöissä on surkeaa ja verottaa hyökkäystä ja sen tehokkuutta. Tänään käännettiin tosin peliä hyvin ja nopeasti. Karvattiin hyökkäyspäässä aktiivisesti ja siksi voitettiin.

Edit.
Sen jälkeen kun Paajanen nostettiin tuohon kakkosen keskelle on se herännyt. Otto tehnyt nyt näihin neljään peliin yhtä monta pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.44
  • 4.40
  • 2.36
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös