Juhannuksen supertripla vm. 2015

  • 31 511
  • 215

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Jaa-a! JST 2015 lopullisia tuloksia kannattanee odotella vielä muutama päivä.

Hämeenlinnassa on vielä yksin mökkeillyt mies kateissa, mutta hänen veneensä on löytynyt ajelehtimasta.
Yksinään ajelehtinut vene on löytynyt myös Kuopiosta Kallaveden Likolahdesta jo torstai-illalta.

Jyväskylän epäilty tappo ei ollutkaan tappo, joten siirtynee T-sarakkeesta R-sarakkeeseen.

22.06.2015 - 15:25 - YLE: Poliisi: Halssilan kuolemantapaus ei henkirikos
"Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen mukaan Jyväskylän Halssilasta kuolleena löytyneen iäkkään naisen ulkoiset vammat eivät aiheuttaneet hänen kuolemaansa. Poliisi epäili asiassa tappoa, ja kaksi miestä on ollut asian johdosta pidätettynä. Tutkintanimeke on nyt pahoinpitely, ja miehet on vapautettu."

Helsingin kerrostalohyppääjäkin taitaa piakkoin varmistua ihan valtamedioissa uutisoiduksi tapaukseksi...

Toistaiseksi päivitetty rivi taitaa olla siis: 3-2-1-(4) - joka tarkoittaa sitä, että @Trenchtown liittyisi nk. Triple Gold Clubiin. Mutta odotellaan nyt vielä aivan rauhassa ennen mitään lopullisten tulosten julkistamista.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vituiks meni. Ei oo nykypolvesta enää isiensä tekoihin.

Eihän nykypolvi enää ees autoile humalassa ja missä mustasukkaiset veriteot, kysyn vaan. Edellinen mustasukkainen veriteko tais olla, kun Sukarin Topi kokeili jacuzzia. Siitäkin vuosikymmen vierinyt.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ihmeen rivakkaan on henget irtautuneet kuitenkin ruumihista kun huomioidaan paskojen kelien yleensä hillitsevän suurimpia hengenlähtöyritelmiä.

Automaattiautoa olen muuten odotellut, voisi ruveta käymään syrjäkyliltäkin kapakissa kun ei tarvitsisi taksia maksella vaan istuisi vaan takapenkille ja antaisi pirssin kuskata kotiin. Jaa että pitäisi muka olla kuitenkin kuljettaja varmistamassa, mitäs automatiikkaa se muka on?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toistaiseksi päivitetty rivi taitaa olla siis: 3-2-1-(4) - joka tarkoittaa sitä, että @Trenchtown liittyisi nk. Triple Gold Clubiin...

Juhannuksena uutisia kuunnellessa mietin useammankin kerran, että mahdoinkohan osallistua perinteiseen Jatkoajan juhannusveikkaukseen, mutta en kuitenkaan jaksanut kännykällä surffailla ja tulla ottamaan asiasta selvää. Näköjään olen osallistunut ja ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että supertripla tuli kotiin ja tuon lainaamani kettuherran kirjoituksen perusteella olen ainoa oikein veikannut. Upeaa, mahtavaa, ikimuistoista. Pasila: Porilaisten marssi!

Haluan vielä jatkaa valokeilassa paistatteluani ja todeta, että kannatti luottaa suomalaisten "vaisuun" juhannusmeininkiin. Ainakin kahtena aiempana vuotena olen veikannut tässä kisassa reilusti yläkanttiin, tänä vuonna lähdin selkeästi pienemmillä uhriluvuilla liikenteeseen ja se kannatti. Hyvä Suomi, hyvä suomalaiset.

Niin joo, sitä piti vielä kysyä, että juhannuksena uutisissa kerrottiin jonkun hukkuneen kylpytynnyriin. En tohdi nostaa tämän tragedian tragikoomista puolta esiin, joten kysynkin vaan, että laskettiinko tämä tapaus kisan H-lukuun mukaan?

Noin, enköhän nyt nuolaissut tarpeeksi monta kertaa ennen tipahtamista, jotta supertriplan voitto minulta riistetään, koska kyllähän tuo hukkuneiden määrä todennäköisesti tuosta vielä kasvaa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
-Toki koko autokannan uusiutuminen ja systeemien integraatio yhdeksi turvalliseksi järjestelmäksi vie sitten hieman pidempään.

Juuri tuota viimeksi mainitsemaasi tässä lähinnä ajattelinkin. Se, että liikenteeseen saadaan muutama ihmeauto ei paranna liikenneturvallisuutta isossa kuvassa mitenkään, kyseisen ajoneuvon "kuljettajaa" nyt ehkä lukuunottamatta. Toki hänkin on edelleen altis toisten autoilijoiden virheille, eivät nämä ihmeautot sentään lennä.

Kun katselee nykyistä autokantaa on aika helppo veikata, että meidän sukupolvemme ei kolarimäärää saa romahtamaan.

No tästä nyt on turha täällä vääntää enempää.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Oliko tuo 3-2-1 nyt siis lopullinen rivi?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Muuttuuko H-sarake?
Mun mielestäni tämä on aivan selkeä pukki H-sarakkeeseen, mutta yleinen mielipide taitaa olla vastaan.

02.07.2015 - IL: Juhannuksena kadonnut veneilijä löytyi hukkuneena
"Keski-ikäinen tamperelaismies oli veneillyt yksin järvellä juhannusyönä ja joutunut tuntemattomasta syystä veden varaan. Hänen veneensä löydettiin seuraavana aamuna ajelehtimasta tyhjänä. Poliisi etsi veneilijää juhannuksesta asti, kunnes poliisin pyynnöstä paikalla etsintää tehneet pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät vainajan torstaiaamuna."

Ehdothan täyttyvät: aikaraja, kuolintapa

Ainoa, mikä tässä mättää, on etsintäpartioiden vitkastelu. Tämä tapaus tulee olemaan Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry:n (SUH) listoilla, joten en näe mitään syytä, miksi tätä ei pitäisi ottaa huomioon myös Juhannuksen Supertriplaan.

Tiedän jo nyt, että yleinen mielipide tulee olemaan tulkintaani vastaan.
Jos joku toinen pitää parempia tilastoja Juhannuksen Supertriplasta, niin s'il vous plait.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Eikös tuo nyt ole aika selkeä tapaus? Toki joku aikaraja tässä pitää olla ettei mee siihen et jouluna löydetään joku juhannuksena tapettu jostain rehusiilosta ja vielä silloinkin arvotaan sitä kuuluuko triplan rivi päivittää.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kyllä tuo juhannushukkuma on, ja vastahan jussia vietettiin, joten mikä tässä nyt oli ongelma? Ellei sitten joku käynytkin miesparkaa hukuttamassa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mahtaako Supertriplan rivi mennä vielä kerran uusiksi? Tällä kertaa T-sarakkeen puolelta...

03.08.2015 - IL: Nuorukaisen kuolema paljastui henkirikokseksi Mynämäellä
"Poliisi tutkii juhannuksena Mynämäellä Varsinais-Suomessa menehtyneen parikymppisen miehen kuolemaa henkirikoksena.

Vuonna 1993 syntynyt mies löydettiin kuolleena juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina. Poliisin mukaan kuoleman syyn selvittämisen yhteydessä on tullut esille seikkoja, joiden perusteella se epäilee miehen joutuneen mahdollisesti henkirikoksen uhriksi. Mahdollisesta taposta vangittiin perjantaina kaksi miestä Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Poliisi kertoo selvittäneensä miesten osallisuutta tapahtumiin viikonlopun aikana ja vapauttaneensa heidät sunnuntaina. Tutkintaa johtavan rikoskomisario Aki Lahtisen mukaan poliisi ei tutkinnallisten syiden takia aio tässä vaiheessa tiedottaa asiasta enempää.
"

03.08.2015 - IS: Nuorukainen kuoli juhannuksena - poliisi epäilee nyt henkirikosta
"Juhannusviikon sunnuntaina Mynämäeltä löytyi kuollut nuori mies.

Uhri oli syntynyt vuonna 1993. Lounais-Suomen poliisilaitos tiedotti maanantaina tutkimusten edistymisestä. Poliisin mukaan miehen kuolinsyyn selvittämisen yhteydessä on ilmennyt seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä nuorukaisen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi perjantaina kaksi miestä taposta epäiltyinä. Poliisi selvitti miesten osallisuutta tapahtumiin viikonlopun aikana ja vapautti miehet sunnuntaina.
"

03.08.2015 - TS: Mynämäellä kuolleen miehen tapauksesta vangittiin kaksi
"Mynämäellä juhannusviikonloppuna kuolleen miehen tapausta tutkitaan mahdollisena henkirikoksena. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi kaksi miestä viime perjantaina epäiltynä taposta. Poliisin mukaan vuonna 1993 syntyneen miehen kuolemansyyntutkinnassa tuli esiin seikkoja, joiden perusteella poliisi epäilee miehen joutuneen mahdollisesti henkirikoksen uhriksi. Esitutkinta on kuitenkin vielä alussa, joten tutkinnallisten syiden vuoksi poliisi ei kerro tapauksesta enempää, rikoskomisario Aki Lahtinen toteaa. Poliisi selvitti perjantaina vangittujen miesten osallisuutta tapahtumiin viikonlopun aikana. Heidät vapautettiin jo sunnuntaina, eikä poliisi kerro epäillyistäkään tarkemmin heidän oikeussuojansa vuoksi, Lahtinen kertoo.

– Tässä tapauksessa poliisilla oli syytä epäillä rikoksesta, joka on alempi kynnys pakkokeinolaissa. Usein epäillyt vangitaan todennäköisin syin epäiltynä, mutta syytä epäillä on matalampi kynnys, Lahtinen selvittää.

Pakkokeinolain mukaan henkilö voidaan pidättää, kun häntä on syytä epäillä rikoksesta, vaikka epäilyyn ei olisikaan todennäköisiä syitä, jos epäillyn säilöön ottaminen on esimerkiksi lisäselvityksen vuoksi erittäin tärkeää.
"
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
On tämä nyt saatana kun näin kauan voi kestää siinä että lopputulos muuttuu.

[/sarkasmi].
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
On tämä nyt saatana kun näin kauan voi kestää siinä että lopputulos muuttuu.
Eikä sitä muutosta kuitenkaan tiedä varmaksi - jätkäthän on jo saatana vapautettukin. Poliisien resurssipula vaikuttaa siis Jatkoajan Juhannuksen Supertriplaankin näin pahasti? Toivottavasti sieltä nyt tulisi edes käräjäoikeuden tuomio ennen ensi juhannusta...
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Eikä sitä muutosta kuitenkaan tiedä varmaksi - jätkäthän on jo saatana vapautettukin. Poliisien resurssipula vaikuttaa siis Jatkoajan Juhannuksen Supertriplaankin näin pahasti? Toivottavasti sieltä nyt tulisi edes käräjäoikeuden tuomio ennen ensi juhannusta...
Mikäs muuten on ns. deadline Supertriplalle. Ei kait nyt saatana voida vuonna 2042 muuttaa vuoden 2015 tuloksia, vaikka kuinka joku myöntäisi kuolinvuoteellaan tappaneensa kaksi ja haudanneensa ruumiit jonnekin perunamaalle middleofnowhere. Vai voidaanko, tä, kysyn vaan?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mikäs muuten on ns. deadline Supertriplalle. Ei kait nyt saatana voida vuonna 2042 muuttaa vuoden 2015 tuloksia, vaikka kuinka joku myöntäisi kuolinvuoteellaan tappaneensa kaksi ja haudanneensa ruumiit jonnekin perunamaalle middleofnowhere. Vai voidaanko, tä, kysyn vaan?
Miksi ei voida? Wanha totuushan on se, että murha ei vanhene koskaan - tappokin vanhenee muistaakseni 20 vuodessa.

H-sarake: lopullinen - luotettava - lukema tullee Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) tilastoista
L-sarake: käsittääkseni joku TraFin alainen järjestö pitää näistäkin ihan virallista tilastoa - se vain pitäisi kaivaa esille
T-sarake: kuten sanottua - murha ei vanhene koskaan ja tappojakin mun mielestäni pitäisi seurata vielä parikymmentä vuotta

R-sarake: random-laariin sitten kuuluvat kaikki HLT-sarakkeisiin kuulumattomat tapaturmaiset kuolemantapaukset

Todella harvahan kvartettia veikkaa, joten R-sarakkeen muutos ei vaikuta varsinaisesti Supertriplan lopputuloksiin. Mun mielestäni näillä eväillä on helppoa edetä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös