Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 078 943
  • 24 074

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Onhan se ehkä hyväkin asia, että löytyy näitä positiivisia kannattajia jotka eivät näe huolta siinä, että heinäkuulle vaihdetaan sentterinelikolla Sakari Manninen, Otto Paajanen, Juhani Jasu ja Julius Valtonen.

Itse en ehkä niitä kaikkein positiivisimpia faneja olekaan, niin pelillisesti sillä ei ole mitään merkitystä, kuinka kova tai paska sentterinelikko heinäkuussa on ennen harjoituskautta. Kuten mainittiin ylempänä, ainoa merkitys sillä on juuri tuohon markkinointiin...

Kyllä sieltä pelaajia vielä tulee ja vaikka rosterista nimiä puuttuukin, niin kaikkein eniten olen huolissani siitä, että myös se päävalmentajan nimi on ainakin minun papereissa puutteella... kakkos-, fysiikka- ja maalivahtivalmentaja meillä jo onkin.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hätähousut täällä taas vauhdissa! Älkää nyt kuitenkaan itseenne jojoon vetäkö. Tai ihan sama, vetäkää vaan. Eiköhän Hämeenlinnassa taas syyskuusta pelata ihan hyvää liigalätkää.

Hyvää juhannusta kuitenkin!
Varmasti pelataankin, mutta markkinoinnillisesti tuo joukkue ei todellakaan ole sellainen että se kannustaisi perus penttiä ostamaan kausikortin. Varmasti sieltä vielä vahvistuksia tulee, mutta niin kauan kuin eivät rosterissa ole, niin on aivan ymmärrettävää ettei kausikorttimyynti kovin kuumana käy. Siksi moni muu joukkue pyrkii lukitsemaan kärkijätkät mahdollisimman ajoissa, jotta sitä on sitten helpompaa myydä ja markkinoida. "pää"kilpailijathan on näin jo tehneet ja sieltä puuttuu enää ihan yksittäisiä palasia, ei käytännössä kahdesta ensimmäisestä kentästä yli puolia.

Toivotaan että niitä nimiä alkaisi tipahtelemaan tässä kesän mittaan, viimeiset pelit loppui vasta NHL:ssä ja jääkiekko hautautuu sitten taas unohduksiin kesän ajaksi monen ihmisen mielissä. Se "juna" vähän niinkuin meni jo millon olisi pitänyt takoa sitä massia kausikorteilla ja sillä osakeannilla. Eräänlainen sesonkituote kun tuo HPK:kin on. Odotellaan rauhassa, siihen on jo totuttu.

Mutta kaikesta huolimatta hyvää juhannusta sinnekkin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Varmasti pelataankin, mutta markkinoinnillisesti tuo joukkue ei todellakaan ole sellainen että se kannustaisi perus penttiä ostamaan kausikortin. Varmasti sieltä vielä vahvistuksia tulee, mutta niin kauan kuin eivät rosterissa ole, niin on aivan ymmärrettävää ettei kausikorttimyynti kovin kuumana käy...

Tässä voi nähdä asian myös niin, että ehkä se mainittu perus pentti ostaakin sen kausarin syssymmällä, kun loput pelaajat eli vahvistukset on hankittu ja kaikilla on lätkä enemmän huulilla ja tullut mukava pöhinä Kerhon tuoreista hankinnoista. En ole varma muutenkaan, että kuinka moni perus pentti niitä kausareita ostaa, ennemmin ne taitaa olla sellainen asiaan vihkiytynyt immeinen. Perus penteille menee kenties enemmän irtolippuja, jos Kertsi pelaa hyvällä asenteella. Syksyllä kun Kerho on otsikoissa, niin eiköhän sieltä yleisöäkin Rinkulalle eksy. Ketä keskellä kesää lätkä kiinnostaa? Nythän on eukonkannon aika!

Täälläkin enemmän kyssäreitä aiheuttaa tuo niin sanottu päävalmentaja, joka on enemmänkin Kerhon yleismiesjuntunen. OK, se on hyvä, että päävalmentajalla on näkemystä ja ideoita myös junnupuolelle tiettyyn pisteeseen asti, mutta rooli pitäisi silti olla selkeä. Varsinkin, kun Kerhon tilanne on mikä on. Skauttaus on toivottavasti isomman tiimin yhteistyötä, jotta Arvos Pantse pystyy myös välillä nukkumaan ja rillaamaan. Arvosen kohdalla meikäläistä häiritsee eniten tuon pelikirjan sisältö ja toteutus. Riittääkö se?

Vaikka Kerhon rosterista puuttuu pari tekijämiestä, niin silti minun silmissä nykyinen jengi on huomattavasti paljon kiinnostavampi kuin viime kautinen. Vanhat papat eivät enää pystyneet oikein tarjoamaan sitä, mitä heiltä odotettiin ja toivottiin, kun merkittävissä rooleissa olivat. Parasta ennen merkintä meni monella jo ohi, ainakin sillä tavalla, että sellainen tietty kiima touhusta puuttui. Tätä otaksun löytyvän nykyiseltä ryhmältä.

Jos alkukausi ei mene Kerholta ihan vituiksi, niin näen tuon ryhmän täysin yllätysvalmiina ja play off porukkana. Positiivinen hytinä päälle ja lehdissä puhutaan Kerhosta isoilla kirjaimilla, kuinka taas yllättävät. Ja se heikoin lenkki on edelleen minun papereissa Arvos Pantse, mutta josko toi olisi jotain oppinut viime kaudesta. Jos Pantsella ei lähde, niin sitten Karri Kivi pois studiosta ja johan pelittää.

Mut joo, älkää nyt vielä vetäkö ranteita auki, tai virittäkö köyttä kurkihirteen, menee vaan turhaan potentiaalisia maksavia katsojia Kerholta. Jussit kaikille tasapuolisesti ja vettä kunnioittaen!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ite sanoin etta aikaisemmin, etta pysytaan positiivisena ja perkele pysytaan. Aikaisemminhan Pantsen suusta kehui, etta juhannuksen jalkeen alkaa ale (vai muistanko vaarin). Onhan tama surkuhupaisutilanne siltikin, varsinkin kun karkisentterit puuttuu ja vuosien varrella on huomattu, niin senttereita on vaikea hommata. KooKookin pystyy lyomaan Malisen ja Watkinsin kahteen ekaan ketjuun ja meilla on vain rasteja.

Itse olen vahan samaa mielta, etta Pantse on isoin kysymysmerkki tuossa. En oikein digannut, kun pelikirja suli ja karkijatkat heikkeni. Jotain ristiriitaakin siella oli pelaajien kanssa kuulemma ja noin muutenkin tuntuu, etta kaikkien kanssa Panzer ei tule toimeen. Noh ei kai siina mitaan, eipa Pekka Virtakaan ole kaikkien pelaajien kamut. Pantse on varmaan sen tyylinen etta jotkut ei voi sietaa, jotkut taas ei valita niin. Uskon, etta Miettisen tulo auttaa paljon, koska tuntee Pantserin ja on siina joukkueen ja valmennuksen valissa.
 

Ralph

Jäsen
Jokereiden jengi on valmis ensi kauteen, eikä Riku Hahl jatka ainakaan siellä. Piti oikein tarkistaa, pelasiko Hahl aikoinaan AHL-finaaleissa, mutta ei sentään hän ole se AHL-finalisti. Veikkaan, että vaikka Hahl tulisikin takaisin, saadaan hänen päätöstään odottaa sinne elokuulle.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eihän täällä nyt jojoa mietitä, mutta kyllä se kismittää vähän lapsellisestikin kun kaverit saa uusia leluja ja itse leikkii edelleen sillä samalla Turtles figurilla, miltä puuttuu toinen käsi. Eihän se tosiaan sanottua ole, etteikö niitä sopimuksia varmaan loman aikanakin julkaistaisi.

Hyvää juhannusta kannattajille vaan, mielenkiinnolla odotan millainen porukka siellä tahkoaa puolen vuoden päästä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onko Poltsarissa jo partio pystyssa? Onko siella nakynyt ulkomaalaista jamppaa pyyhe lanteilla ja jonka selka pesty vereslihalle?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä sellainen pienehkö sentteriwatch olisi paikallaan. Kuka päivystää keskustassa?
 

Ralph

Jäsen
Jos ei muuta keksi, niin perkele lyökää Zach Hamillille vaikka jatkopaperi kouraan. Ja missä se Marek Viedensky menee, ei silläkään ole sopimusta vielä mihinkään.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Jos ei muuta keksi, niin perkele lyökää Zach Hamillille vaikka jatkopaperi kouraan. Ja missä se Marek Viedensky menee, ei silläkään ole sopimusta vielä mihinkään.
Molempien jatko kelpais enemmän kuin hyvin mulle. Eiköhän Hamillistakin saada enemmän irti kunhan ei vierelle laiteta Jasua? Seuraavat ketjut:

Holland - X - Miettinen
Hamill - Viedensky - Manninen
Liedes - Jasu - Vuoti/Karevaara
Arkiomaa - Paajanen - Koivisto

Kyllä noilla vähintään sääleihin jo pitäis päästä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
En tiedä mitä tarkoittivat, mutta viime viikolla kun mietin kausarin hommaamista niin tokasin toimiston suuntaan, että ostan heti kun julkasevat ne kaksi puuttuvaa sentteriä. Noh vastaukseksi sain, että toivottavasti saadaan ainakin yksi julkaistua tulevina viikkoina. En tiedä mikä tässä nyt mättää, mutta jotenkin jäi sellainen kuva, että nyt odotetaan jotain kaveria joka kärkkyy sopparia isompiin ympyröihin, mutta ei ole sellaista vielä saanut. Onko kyse Hahlista tai Viedenskysta? Hahl kärkkyy ulkomaille se tiedetään, mutta odotteleeko Viedensky mahdollisesti myös jotain. Koska käsittääkseni Slovan Bratislava on nyt kuitenkin jatkamassa KHL:ssä niin varmasti Viedensky on slovakialaisena heidän kiikarissa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Marekilla edelleenkin instagramissa teksti, etta HPK:n miehia on ja kaiken lisaksi viime viikolla pisti kesatreenikuvia ja treenikamppeina on HPK logoilla varustetut CCM:n kledjut. Toki voi olla peruja viime vuodeltakin, mutta kuitenkin.
 

Ralph

Jäsen
KHL:stä scouttasin pari pohjoisamerikkalaista nyt.

Mark Olver
- Kärsi viime kaudella jostain isosta vammasta, jonka vuoksi pelasi vain yhden pelin kaudella. Ei mitään käsitystä kaverin nykykunnosta, pelaako enää ikinä. Olisi riskihankinta loukkaantumisen takia, mutta jos on terveenä, niin siitä vaan. Hintalappu on varmasti pienempi kuin ennen loukkaantumisen jäljillä. On erittäin paljon töitä tekevä sentterilaituri, joka ei ole mikään taitokaveri vaan suoraviivainen ja yksinkertaisia, mutta oikeita ratkaisuja tekevä höylä. Pelannut pari oikein mukavaa kautta AHL:ssä ja ei tuo tehoton NHL-visiiteilläänkään ollut.

Gilbert Brule
- Sitten kuin vastakohta pelaajana. Eli täysin taitopainoitteinen kikkailija, josta piti tulla huippunimi NHL:ään ja varattiinkin kuudentena. Väläytteli kyllä NHL:ssä, mutta lopulta jäi valju maku. Kärsi isoista loukkaantumisista ja suuntasi Eurooppaan. Viime kausi oli ensimmäinen lähes terve kausi hetkeen, muttei ollut supertehokas KHL:ssä. Olisi sitä kyllä Suomessa, jos on ehjänä ja motivaatiota riittää.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt on ale-kausi alkanut. Jippii! Suorastaan megatähtiä saatavilla halvalla. Eikös se jotenkin näin mennyt Arvos Pantsen mukaan? Tosiasiassa tilanne on se, että Kerhon ohella muutama muukin Liigajengi kaipaa vielä niitä kärkijätkiä. Huutokauppaa tuskin tulee tässä taloudellisessa tilanteessa, mutta valinnan varaa kyllä on. Pelaajien markkinat siinä mielessä.

Turha Kerhon on hötkyilläkään, jos hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan. Joidenkin pelaajien päätökset sanelee monessakin mielessä markkinoiden kehitystä. Kyllä se siitä jotenkin taas purkautuu. Ja kuten todettua, moni muukin kartoittaa vielä markkinoita. Suhdanteet saattaa vielä vaihdella monesti ennen Liigan alkua.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä tästä kesästä synninpäästön annan jos sieltä nyt oikeasti kovat kaverit tulee vielä kokoonpanoon. Melkoinen kantti on kyllä johdolla jos tämä uhkapeli loistavasti onnistuu. Kannattajan näkökulmasta tämä toki hirvittää.
 

Ralph

Jäsen
Eric Fehrin agentti on ilmoittanut, että Fehr jatka Capitalsissa. Olisiko viimein aika kotiuttaa Fehr takaisin Hämeenlinnaan?

HPK ei voi tarjota samanlaista palkkaa, ketjukavereita tai sarjatasoa pelata, kuin NHL-joukkueet, mutta sillä on Antti Miettinen joka voi suositella Fehrille paluuta oranssiin.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Eric Fehrin agentti on ilmoittanut, että Fehr jatka Capitalsissa. Olisiko viimein aika kotiuttaa Fehr takaisin Hämeenlinnaan?

HPK ei voi tarjota samanlaista palkkaa, ketjukavereita tai sarjatasoa pelata, kuin NHL-joukkueet, mutta sillä on Antti Miettinen joka voi suositella Fehrille paluuta oranssiin.
Kaveri käynyt kyynärpääleikkauksessa ja toipuu aikaisintaan lokakuuksi. Kunnossa ollessaan olisi se meidän kakkossentteri Antin vierelle.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onko Poltsarilla liikennettä? Onko toimistolla käynyt ketään tällä viikolla? Sieltä kohta julkaistaan joku Arsi Piispanen hädissään.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Riiva oli antanut rahasalkun Lampulle ja Hanskille, etta menkaa poijjat amerikkaan sainaamaan ykkossentteri. Asiassa oli kuitenkin pari muuttujaa ja muutaman paivan paasta Riivan whatsappiin alkoi tulvimaan munankuvia Pattayalta. Nyt on naemma pojat palannut, joku asken kantoi korin jaffaa toimistolle ja kaihtimet on lyoty sappiin.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Riiva oli antanut rahasalkun Lampulle ja Hanskille, etta menkaa poijjat amerikkaan sainaamaan ykkossentteri. Asiassa oli kuitenkin pari muuttujaa ja muutaman paivan paasta Riivan whatsappiin alkoi tulvimaan munankuvia Pattayalta. Nyt on naemma pojat palannut, joku asken kantoi korin jaffaa toimistolle ja kaihtimet on lyoty sappiin.
Niil on rapula. :)
 

Ralph

Jäsen
Patrick Davis ei jatka Kärpissä, mutta jatkaisiko silti Liigassa?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Davis ulos Kärpistä jatkoajan uutisen mukaan.

Daviksen sopimus on purettu Kärppiin. Tästä Kerholle pelimies? Ainakin langat nivoutuisivat sopuisasti yhteen näiden "ei voida vielä julkistaa sopimusta" lausuntojen kanssa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Australiassa muuten ilmeisesti pelataan vielä. Ehkä nyt odotellaan, että tulevan ykkössentterin kausi siellä loppuu ja sitten voidaan julkaista torvien soidessa tämä uusi ykkössentteri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös