Stanley Cup -finaalit, GAME 6: Chicago Blackhawks vs. Tampa Bay Lightning (ma-ti yö 15. - 16.6)

• 24 516
  • 208

Petros

42 Stars
Mutta mitä teki tampan 62 Sustr????
Väisti tietty vedon edestä että molari näkee vedon mutta että jäi seisoo maalin sivulle eikä ripareita "kerennyt" siivoon.

Ollakseni

Detroit Red Wings
Jim Hughsonin selostus on kyllä kivaa kuunneltavaa. Tulee ihan vanhat kunnon änäripelit mieleen.

Lico

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Vittu.

EDIT: tolppa siis Seabrookilta.

Lico

Jumalauta toi Seabrook on arvokas palanen Chicagolle. Pahaa tekee luopua.

Ei kaverista välttämättä luovuta, mutta on se mahdollista. Nyt ei onneksi kiinnosta kesä eikä mikään mitä tapahtuu syksyllä.

Chicago Blackhawks ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua jota se on johtanut toisen erän jälkeen.

Lico

Nyt mä meen suihkuun. Ehkäpä viimeinen erätauko. Kairatkaa nyt se vitun Stanley Cup. Huh tää on hirveetä ja ihanaa.

lunde

Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
NHL-kausi vaatii keithmäistä kestävyyttä myös penkkiurheilijalta. Oma jalka ei tosin nouse enää yhtä kevyesti. Toivottavasti ratkeaa varsinaisella peliajalla.

nimim. "kuudeksi töihin"

Flinck

Chicago Blackhawks
On kyllä ihanaa. Molemmat joukkueet älyttömän hyviä. Onneksi vaimo on yötöissä niin saa rauhassa mekastaa.

LostHorizon

Colorado Avalanche, Real Madrid
Oli kyllä Sustrilta surkeaa peliä Keithin maalissa. Keith pääsee aivan vapaasti omaan reboundiinsa.

Nick Neim

Mäkin lähdin ajamaan 15min normaalia aikaisemmin töihin, että näkee lopun varmasti ennen vuoron alkua... kaikkea sitä jääkiekon takia tekeekin.

20 minuuttia Hawks!

blue line

Ei tämä nyt erityisen hienoa lätkää ole ollut. Tampa vaikutti ottelun alussa olevan niskan päällä 5vs5 pelissä, mutta eivät tehneet hyvistä paikoistaan maaleja ja lopulta ote lipesi. Saa nähdä jaksavatko vielä rutistaa kolmannessa. Maalivahdit ovat olleet parasta osaa tässä pelissä.

Jos KHL:ssä kuudennessa po-ottelussa jäähyt menisivät 3-0 kotijoukkueelle, niin koko liiga ja tuomaristo haukuttaisiin välittömästi läpeensä korruptoituneeksi. Toivoisin kyllä ottelutapahtumiin perustuen, että myös Tampa pääsisi ylivoimalla koittamaan.

Klose16

Die Deutsche Nationalmannschaft
Kimmo vajaan erän päässä unelmasta. Kyllähän tämän hänelle soisi. On vaan ollut ikuinen häviäjä näissä..

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jäikö kolmas Tampan korkee maila viheltämättä?

Petros

42 Stars
Kyllä suodaan, aivan huippumies! Siinä toinen taistelija terveytensä suhteen. Oli aika jännä tuo Hiitelän juttu, kuinka paljon lappuja piti allekirjoittaa että saa vielä NHL pelata. Ei voi haastaa NHL oikeuteen nyt eikä koskaan jos tulpat pahenee.

Nashpre

HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Menemättä sen kummemmin asioiden edelle; vanhin ja nuorin suomalainen Stanley Cup -voittaja?