Vedonlyönti

  • 3 966 509
  • 21 674

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Päivän yllätys:

*** Lievestuore - Ylivieska, merkki 1, kerroin 6.20 (Nordicbet)
** Lievestuore - Ylivieska, merkki 1 ML, kerroin 2.80 (Veikkaus)

Peliaikaa 7 minuuttia, perustelut kohta. Lievestuoreella on hyvä kokoonpano ja Ylivieskalta puuttuu pelaajia!

Edit: Ja tässä perusteluja...

Edellisessä ottelussa Ylivieskan paitaa kantoivat:

- Jouni Mäki (Koskenkorva / Superpesis -15)
- Timo Hanhisalo (Vimpeli / Superpesis -15)
- Joni Jokilehto (Jyväskylä/ Superpesis -14)

Tilalle on tullut Joel Salmela (2. ykköspesisottelu), Ville Laitila (1. ykköspesisottelu) ja Jere Achren (suomensarjaa + 1 kausi ykköstä).

Lievestuore on saanut kotiotteluunsa lukkariksi Superpesistasoisen Jani Karppasen sekä myös Superia taannoin pelanneen lyöjäjokerin Tomi Lehesvuoren.

Tämän pitäisi muuttaa kerroinasettelua huomattavasti, mutta buukkerit eivät ole tietenkään voineet näihin kokoonpanomuutoksiin reagoida riittävän nopeasti.

Arvioin, että Lievestuoreen kertoimien pitäisi olla noin 4,5 ja 2,30.
Kyseessä on siis altavastaajan selkeät ylikertoimet!

Sen verran täytyy paljastaa, että suunnittelin alunperin lyöväni Ylivieskan puolesta vetoa noin kertoimella 1,80 (paras tarjolla ollut oli 1,75), jos Ylivieskan kokoonpano olisi ollut sama kuin edellisessä ottelussa jne. Nyt muutokset käänsivät asetelmat päälaelleen.
 
Viimeksi muokattu:

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Täytyy antaa Mazaa:n perusteellisille vetovalinnoille isot pisteet täältä näin. Hienosti tehdtyt taustatyöt, ennen kuin päättää mihin rahansa sijoittaa. Minä vaan joskus muistan lukeenei Jorma Vuoksenmaan blogia, jossa hänen mukaansa yleensä yksittäisen pelaajan poissaoloon vedonlyöjät reagoivat liian voimakkaasti. Tämä vihje tosin taisi koskea futista? Sinäänsä totta, että usein maailman huippujoukkueilla on kyllä pistää aika hyvä jätkä jonkun staran tilalle, vaikka pelaaja ei olisikaan yhtä nimekäs. Sitä en tiedä, kuinka tarkasti pesiksessä tämän voisi yhdistää. Esim onko nuo Ylivieskan ex-superpesispelaajat joukkueen numerot 2,3,4 , vaiko kakkoskärjen miehiä? Entäs heidän ulkopelivaikutuksensa? Todennäköisesti olet hajuilla asiasta, itse en vaan pesiksessä ehkä reagoisi noin vahvasti (Eli vaihtaa joukkuetta, kumpaa meinasin pelata), ellei poissaolot koskisi tyyliin lukkaria, kotiuttajajokeria, tai ykköskärjen numeroa 2-4. Mutta, uskon että tiedät tässä tapauksessa minua enemmän! Kunhan aattelin herättää keskustelua, ehkä enemmän juuri jatkoa ajatellen :)
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Esim onko nuo Ylivieskan ex-superpesispelaajat joukkueen numerot 2,3,4 , vaiko kakkoskärjen miehiä? Entäs heidän ulkopelivaikutuksensa? Todennäköisesti olet hajuilla asiasta, itse en vaan pesiksessä ehkä reagoisi noin vahvasti (Eli vaihtaa joukkuetta, kumpaa meinasin pelata), ellei poissaolot koskisi tyyliin lukkaria, kotiuttajajokeria, tai ykköskärjen numeroa 2-4. Mutta, uskon että tiedät tässä tapauksessa minua enemmän! Kunhan aattelin herättää keskustelua, ehkä enemmän juuri jatkoa ajatellen :)
Jokilehto on numero 2, Hahnisalo yleensä 5 ja Mäki joko kakkos- tai ykköskärjen vaihtaja, tosin Mäellä vain neljä ottelua pelattuna. Ulkopelissä noilla Superia pelanneilla on valtava vaikutus verrattuna siihen, jos heidät korvataan junioreilla/Suomi-sarja pelaajilla.

Lievestuoreen tämänpäiväisen lukkarin Jani Karppasen kyvyt riittävät jopa Superin keskitasolle, mutta tannoin lautaskammo oli se suurin syy miksi Karppanen ei pelaa tällä hetkellä Jyväskylän Kirin Superin lukkarina.

Tämä on hieno peli tänään, kun seuranta jumittui Lievestuoreen johtaessa 1-0 Ylivieskan ollessa toisen tasoittavalla. Ylivieskalla lyönnit jäivät ensimmäisessä vuorossa numeroon 5 ja tämä tietää hyvää vedon kannalta, jos kahta juoksua ei tule samassa vuorossa.

Keskustelua jatkoa ajatellen on ehdottomasti hyvä herättää.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Täytyy antaa Mazaa:n perusteellisille vetovalinnoille isot pisteet täältä näin. Hienosti tehdtyt taustatyöt, ennen kuin päättää mihin rahansa sijoittaa.

Paitsi että vinkit tulevat julkisuuteen aivan epäinhimillisiin aikoihin, en ymmärrä tämän tarkoitusta.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Parempi näin kuin ei ollenkaan. Tuskin nuo kokoonpanotkaan ihan kovin montaa päivää tai edes tuntia ennen matsia oli tiedossa. Ihme nillitystä, kun joku sentään jakaa voitollisia vinkkejä. Merciar(?) jo läks ku tuli paskaa niskaan joiltain idiooteilta jonku yksittäisen kohteen kustua. Nyt se järki päähän!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Paitsi että vinkit tulevat julkisuuteen aivan epäinhimillisiin aikoihin, en ymmärrä tämän tarkoitusta.
Arvon Klose16, esimerkiksi tänään Lievestuore - Ylivieska ottelun kokoonpanot tulivat esille alle 15 minuuttia ennen pelin alkua. Sen jälkeen matsi piti vielä arvioida, käydä kokoonpanot läpi ja varmistaa ettei ketään puutu ja jos puuttuu, niin keitä on tilalla ja millaisia pelaajia on kyseessä. Ei ihan minuutin juttu kuitenkaan.

Superpesiksessä kokoonpanot pitää olla esillä vähintään kolme tuntia ennen ottelun alkua ja ne näkee mm. teksti-tv:stä, Ykköspesiksessä näin ei ole. Esim. viiden minuutin päästä alkavaan Hamina - Ulvila peliin kokoonpanot eivät ole tulleet vieläkään näkyviin.

Pyrin kuitenkin laittamaan parhaat kohteet esille heti, kun pystyn ja kun olen ensin itse ehtinyt betsata ne. Joskus on käynyt niinkin, että betsit olen kyllä ehtinyt kirjoittaa, mutta en ole ehtinyt niitä betsata ennenkuin kertoimet ovat jo pudonneet. Tämä on vain omaa hölmöyttä ja samaan en enää sorru.

Lisäksi en todellakaan koko aikaa päivystä kertoimia tai kokoonpanoja. Usein pesiksessä katson kohteet ensimmäisen kerran silloin, kun ne aukeavat. Toisen kerran silloin, kun kokoonpanot tulevat ja kolmannen kerran vähän ennen matsien alkua. Noissa kahdessa viimeisessä vaiheessa on mahdollisuus saada kiinni sangen hyviä kertoimia, mutta aikaa toimia on toki huomattavasti vähemmän.

Minulla on luultavasti sen verran paksu nahka, että en ota itseeni, jos järjetöntä palautetta tulee. Voin kertoa, että sitä on jo tullut - mikä oli toki odotettavissa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
PA-PAM! Suoraan 1. jakson 2. vuoroparin tasoittavalta lopputulokseen.

Lievestuore - Ylivieska, 2-0 (4-1, 4-3)
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
PA-PAM! Suoraan 1. jakson 2. vuoroparin tasoittavalta lopputulokseen.

Lievestuore - Ylivieska, 2-0 (4-1, 4-3)

Juuri tätä tarkoitin. :D

Ihme nillitystä, kun joku sentään jakaa voitollisia vinkkejä.

Ei suinkaan, kunhan kiinnitin asiaan huomiota.

Nyt se järki päähän!

Tästä juuri olikin kysymys, mieluummin parannan omia mahdollisuuksia heikentyy siinä sitten muiden samalla tai ei. Parhaimmillaan kaikki (täällä) hyötyvät.
 
Viimeksi muokattu:

Gemondo

Jäsen
Minäkin kuvittelin että Unkarin kertoimet olivat pari-kolme päivää sitten korkeita. Tällä hetkellä kuitenkin Unkarin voitto on 3,93 ja Unkari +0 2,69.
Juuri tein itsekin saman havainnon ja olin siitä tulossa tänne kertomaan mutta joku muukin oli näköjään hereillä.

Kyllähän tuohon on pakko tarttua vaikka on jo aiemminkin tullut panostettua suht reilulla kädellä Unkarin voitolle.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Mixu tosiaan heivasi kuusen ulos? Ei tuota kerroinnousua kai voi muutenkaan selittää. Vieläkin 3,30 tarjotaan livessä.
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Rahantuloa ei voi estää, kun Suomee vs pelaa =D Vielä, kun Tanska vaan hoitaisi niin jytky
 

Andrew

Jäsen
EM-karsinta pelit ovat siinä mielessä vähän haasteellisempia nykyisin, kun niin moni joukkue pääsee kisoihin niin tulee paljon noita merkityksettömiä pelejä. Toisaalta suuri mahdollisuus ja haaste myös vedonlyöntiyrityksille että vedonlyöjille.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Sen verran paskahousu kuitenkin olen, että sinkkuina pelaan.

Nimenomaan sinkkuina, siinä on jo pohjaa voittavalle vedonlyönnille.

Vienossa myötätuulessa seilaava pelikassani sijoittaa maksimi yksiköt Suomi-Unkari 2 draw no
bet. Eilen illalla irtosi 2.2, nyt näyttää Paffilla 2.08. Unkarin kerroin pudonnut eilisen "esityksen" jälkeen 3.3 -> 3.0.

Suomen pelistä tosiaan tuli aikalailla tämän vuoden top lunastukset. Keskiviikkona tuli ostettua tuota ylläolevaa, mutta yhtään suoraa voittoa ei kyllä omista sinkuista Unkarille löytynyt. Onnittelut sitäkin pommittaneille palstaveljille.

Tuo DNB kerroin nousi sitten ennen peliä vielä kertaalleen ja pari kertaa sitä ostin 2.23 kertoimella ja X2 comboa kertoimella 1.57. Livestä tuli nousuhumalassa otettua Unkari tekee seuraavan maalin 1.98. Hiukan vetoa järkevöitti se, että maaleitta jäädessä olisi panokset palautettu.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
*** Kuopio - Kempele, merkki 2, kerroin 1,90 (Veikkaus)

Laitetaan nyt kerrankin betsit esille ajoissa, kun siitä tuli "toiveita".

Kempele on voittanut kaikki kauden 8 otteluaan jaksoin 2-0 ja tänäänkin voittosaldo jatkuu Kuopiossa. Mielestäni oikea kerroin pitäisi olla noin 1,70 tienoilla. Esim. Nordicbet tarjoaa vain 1,65.

Kuopiolla oli neljän ottelun tappioputki alla ennen edellistä kotiutuskilpailun voittoa Imatralla. Kuopion vire ei ole ollut siis paras mahdollinen. Kempele on Oulun lisäksi tässä sarjassa varsin ylivoimainen joukkue, vähän kuin Sotkamo ja Vimpeli Superpesiksessä. Lisäksi Kempeleen henkinen taso on huikea voittoputken ansiosta, myös juoksusuhde 62-10 kahdeksassa ottelussa on todella kova.

Kohtalainen ylikerroin siis kyseessä.

Tässä kohteessa kannattaa huomioida vielä viime hetken kokoonpanot, joten kivitaloa ei vielä kannata laittaa sisään, mutta kohtuullisella panoksella voi "osallistua".
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
**½ Koskenkorva - Jyväskylä, merkki 2, kerroin 2.65 (Veikkaus)

Koskenkorva ui syvissä vesissä. Lukkaripeli ei riitä Superin tasolle ja kovimmat lyöjät rankaisevat tästä armotta. Hannu Kiukkonen on varsin kuumassa iskussa. Jyväskylä on näistä kahdesta huomattavasti tasokkaampi joukkue. Jos Jyväskylä pelaa normaalilla kokoonpanollaan (ja omalla tasollaan), niin se voittaa tämän ottelun suoraan yli 45% todennäköisyydellä.

Vettä tulee Ilmajoella klo 16 eteenpäin yli 80% varmuudella, joten se voi vaikuttaa peliin hieman. Ainakin under on tässä pelissä selviö järkevällä kertoimella säästä johtuen.

Palaan tähän vielä myöhemmin tarkemmin.

Pieni ylikerroin.
 
Ihme nillitystä, kun joku sentään jakaa voitollisia vinkkejä. Merciar(?) jo läks ku tuli paskaa niskaan joiltain idiooteilta jonku yksittäisen kohteen kustua.
Tästä voisi sanoa sen verran, että liityin nimimerkin Meciar81 nyrkkeilyvihjejuttuun, ja ne on kyllä todella hyvin osuneet. En nyt jaksa laskea montako, kun yksi vai kaksi niistä jätin väliin, mutta siis ihan proo-tason asiantuntemusta siinä on tarjolla. Niitä harvinaisia henkilöitä, joilla on jostakin lajista todellista, jopa sisäpiirin tietämystä, tai miten sen nyt sanoisi.

Kerrankin voisi julkisesti etukäteen kertoa mitä kohteita on tälle päivälle:

Koskenkorva - Jyväskylä 2ML kerroin 1,75 panos 500. En ymmärrä miten voi olla noin korkea kerroin, luulisi Jyväskylän suoralle voitolle olevan tuo kerroin.
Kitee - Kouvola 1ML kerroin 2,30 panos 200. Pelataan Juvalla, puolueettomalla kentällä.
Raahe - Seinäjoki 2ML kerroin 2,05 panos 200.

Ja sitten Sotkamo - Vimpeli X2 kerroin 2,02 panos 200. Ärsyttävää kun ei osaa päättää minkä vedon tähän kohteeseen laittaisi. Todella hyvän kertoimen 1,28 saisi Sotkamon voitolle, se olisi varmaan turvallinen valinta. Mutta on se jotenkin järjetöntä, jos Vimpeli joka ainoa kerta häviää Sotkamolle. Nyt riittäisi vaikka että ensimmäinen jakso 1-1 ja toinen Vimpelille 0-1. Ihan järjetöntä jos taas kerran Sotkamo voittaa, ei mitään järkee. Jos jollakin oikeesti on rahan tarvetta niin sijoittaa Sotkamon voittoon.

Lentopallon maailmanliiga:
Hollanti - Suomi merkki 1 panos 1000. Siinä on jo riittävästi perustetta, kun Veikkaus, PAF ja Unibet antaa kertoimen 1,35 ja Pinnaclelta sai tuolle keskimäärin 1,467. Eilen siis Hollanti voitti 3-0 ja eräpisteet 25-20, 25-14, 25-18. Aika isoiksi repesi nuo erot kun kuitenkin huipputasosta kyse. Katsoin sen pelin, ja aika iso muutos suorittamisen tasossa ja henkisellä tasolla pitää tapahtua, että Suomi tänään kolme erää voittaisi. Ei vaan tule riittävästi onnistumisia ja peräkkäisiä pisteitä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Koskenkorva - Jyväskylä 2ML kerroin 1,75 panos 500. En ymmärrä miten voi olla noin korkea kerroin, luulisi Jyväskylän suoralle voitolle olevan tuo kerroin.
Kitee - Kouvola 1ML kerroin 2,30 panos 200. Pelataan Juvalla, puolueettomalla kentällä.
Raahe - Seinäjoki 2ML kerroin 2,05 panos 200.

Ja sitten Sotkamo - Vimpeli X2 kerroin 2,02 panos 200.
Oikein hyvä haku tuo ensimmäinen, sillä Jyväskylän ML-kerroin on myös pieni ylikerroin. Palaan tähän myöhemmin, kun pelit lähestyvät. Myös fiksua, että tuossa kohteessa on suurin panos, kun se on noista mielestäni selvästi paras kohde.

Kitee on ollut vähän yössä viime peleissä ja KPL taasen kovassa iskussa (7 voittoa 8:sta viime pelistä). Vielä puolueeton kenttä kyseessä, josta KPL saa jopa hieman enemmän etua. En näe tuota Kiteen kerrointa pelattavana. Ihan asiallinen kysymys, voisiko tunnetila tai suosikkijoukkue vaikuttaa tähän valintaan? Katson myös kokoonpanot ennen lopullista tuomiota.

Seinäjoki, no siellä monet muut ovat edelleen sekaisin kuin seinäkello paitsi J-P Vainionpää. Kokoonpanot myös tässä kohteessa avainasemassa.

Sotkamo ja Vimpeli. Peikko on valtava? Joskus se puhkeaa, mutta en usko, että tänään käy niin. Vimpeliltä puuttuu kokoonpanosta Teemu Isoketo (tilalla Timo Hanhisalo ja Mikko Haukkala numerolla 1), josta Sotkamo saa lisää edgeä. Toki Roope Korhonen on Sotkamolta sivussa, joka tasoittaa puntteja myös toiseen suuntaan.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Täältä iso panostus Kuopio-Kempele 2 Mazaa perusteli kohteen jo minua paremmin.

Päivän varma löytyy lentopallosta Hollanti-Suomi 1. En näe kohteelle muuta epäonnistumisen vaihtoehtoa, kuin sen että Hollanti lähtisi kierrättämään pelaajia. Suomi on heikentynyt viime vuodesta Olli Kunnarin verran. Lisäksi hakkurit eivät ole olleet omalla tasollaan Ojansivua lukuunottamatta. Torjuntapelissä annetaan liikaa tasoitusta jokaiselle huippu maalle. Suomen kapea materiaali tulee tässä toisessa pelissä korostumaan laajemmalla materiaalilla operoivaa Hollantia vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös