Stanley Cup -finaalit, GAME 3: Chicago Blackhawks vs. Tampa Bay Lightning (ma-ti yö 8. - 9.6)

• 14 206
  • 202

RonSwanson

ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Ei kauheasti tule syöttöketjuja Chicagon YV:llä. Aloitusvoiton jälkeen Keith vetää viivalta, ja seuraavat 1min50sek mennään niin että "vaarallisin" tilanne on Teuvon heittämä poikkari ahdistettuna.

Crawford ollut tässä erässä hyvä.

reme

-Chicago Blackhawks-
Bickellin tekeminen on niin laiskaa ja sitten idioottimainen jäähy.

B4rre

Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Herranjumala toi Bickell on turha! Ei vedä kun pitäisi vetää, ei osaa edelleenkään pelata syvään kun sen paikka on ja sitten vielä tämä.

tsajari

Penguins
Toisaalta siitä voi olla montaa mieltä onko tuollainen kahden minuutin arvoinen. Vähän hieroo hanskaa naamaan, pitäisi olla ihan perustavaraa playoffeissa.

Hyvää huomenta vaan kaikille yökukkujille.

B4rre

Mä en kyllä ymmärrä näitä maalivahdin estämisjäähyjä. Tässäkin Stamkos työntää Saadin päin Bishopia.

chubster

Sitten 5-3 yv tarjolla, Saadilta olisi vaadittu tuossa tarkkuutta kyllä. Bishop muisti myös makoilla hetken aikaa, on kuitenkin "kunnossa".

LostHorizon

Colorado Avalanche, Real Madrid
Paljon enemmän odotin tuolta YV:ltä. Nyt momenttumi on Chicagolla.

Petros

42 Stars
On hieman likaista peliä, taklauksia päähän, mailalla huitomista ym.
Tampan olis pitänyt tehdä mutta nyt oli hyvää maalivahtipeliä Chicagolta.
Ei voita Tampa tänään.

reme

Q kommentoi tuomareille lämpimästi. Heikko erä Hawks joukkueelta. Crawford kiillotti kilpeään.

Lico

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Bickell veti kyllä päähän, aiheesta boxiin.

Otin tuohon Bishopin kaatumiseen, joskin ennen kuin näin hidastuksen. En nähnyt heti mikä siinä osui, ajattelin, että vetikö nivuset viimeinkin irti, kun naama jäässä makaa. Jäähy meni oikein.

Ramchester

TPS
Todella paska erä Hawkseilta. Erätauolla on pakko saada joukkue hereille kolmanteen erään, jos aioitaan ottaa voitto tästä pelistä.

chubster

Toisen erän kohokohdaksi valikoitui tuo 5-3 av:n tappo. Muutenhan tuo oli jopa naurettavan huono tekemistä. Vastustajalla pelaa rampa maalissa ja Chicago ei saa maaliakaan tehtyä tälle kaverille. Parhaimmillaan näyttää, että ei edes yritetä maalia riplataan.

Vetoja ja one timereita heti kun on paikkaa!

Kolmannessa erässä saatetaan maksaa kovaa hintaa niistä ekan erän tössityistä tyhjistä maaleista. Nyt herätys kolmanteen!

Lico

Toivottavasti Oduya pystyy pelaamaan kolmannessa erässä, olisi kyllä ruma isku vasten kasvoja, jos tuli pidempi saikku.