Äänestys: Jatkoajan rantaleijona, eli kesäkundi 2015

  • 11 905
  • 113

SeQuins

Jäsen
Nyt kaikki rohkeasti äänestämään Jatkoajan ensimmäistä (?) rantaleijonaa, eli kesäkundia!

Jokainen aivan varmasti miettii jostakin samaa sukupuolta edustavasta henkilöstä, että "hänhän on vallan hyvännäköinen ilmestys". Tässä ketjussa ketään ei tuomita homppeliksi, eikä ruskean reijän ritariksi, vaan rennolla ja positiivisella meiningillä kaikki saavat antaa oman ehdokkaansa kesän 2015 kesäkundiksi! Toivon mukaan myös hyviä perusteluja!

1.7. (30.6. klo 00.00) asti saa antaa ääniä kenelle tahansa elossa olevalle miespuoliselle henkilölle, josta mistä tahansa syystä saat positiivisia fiboja. Ehdokkaan täytyy myös olla julkisuudessa tunnettu henkilö, eli kuva ja nimi täytyy löytyä. Esimerkiksi omaa poikaystävää tai naapuria ei saa äänestää (paitsi jos nyt sattuu olemaan joku tunnettu). Kerran annettua ääntä ei saa vaihtaa.

1.7. kolme eniten ääniä saaneet urokset siirtyvät finaaliäänestykseen ja äänestysaikaa on parisen viikkoa. Finaalin voittaja kruunataan Jatkoajan viralliseksi kesäkundiksi vuosimallia 2015, samoihin aikoihin kuin kesätyttö-äänestyksen voittajakin julistetaan, joskus 13.7 tienoilla.

***

Äänten laskun ja virallisen valvonnan hoitaa minä, eli SeQuins. Ja jos vielä saa tässä todeta, että itse olen siis naispuolinen henkilö, joten koin itselleni sopivaksi avata tällaisen äänestyksen. Toivon paljon ääniä ja kuvia komistuksista!

***

Annan itselleni oikeuden äänestää tässä äänestyksessä myöskin, joten avataan peli Euroviisu-voittaja Måns Zelmerlöwillä! Ääni hänen hymylleen ja vilkkusilmilleen <3
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Voi ei, @SeQuins äänesti Månsia. Ajattelin saavani yhden kiintiöäänen, mutta se meni sinne. En taida nyt voittaa vaikka miten kiristäisin söpöilyvaihdetta. Olisinhan voinut promota itseäni enemmän. Otan kuitenkin osan ketjun perustamisen kunniasta! Minähän tästä yöketjussa taisin jotain höpötellä.

Tosi vaikea päättää. Itseään ei saa äänestää, niin menköön ääni Denis Godlalle. Ihan vain siksi, että torjuntatyöskentely on niin eroottista, että Godlan pelaamissa videolle tallennetuissa peleissä pitäisi olla K18-ikärajoitukset.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
No voi perkele. Oisin ystävällisyyttäni äänestänyt Jawsia.

Heittäiskö tähän tahallaan jonkun tiskijukan vai tv-kasvon sitten. En jaksa nyt ajatella...
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Tom Hardy: Siinä on miehessä karismaa! Hyvänä kakkosena partajeesus Gerard Pique, jos Shakiralle kelpaa niin pakkohan silloin komea on oltava! En tiedä saako edes useampaa körilästä äänestää, mutta meni jo!
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Oma ääneni menee äitini pikkuserkulle, Jyrki Aholle. Harmi vaan, että vaimon kuolema ja Bluesin valmennus (=paljon huutamista ja tunnetta yms.) ovat hieman vanhentaneet miestä. Tosin nelikymppiseksi kaveriksi melko nuorekas.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mut sekoitetaan useinmiten Mikko Kiviseen tai Jope Ruonansuuhun, mutta äänestän silti Rinteen Pekkaa eli Sauna-Peksiä. Kuumaakin kuumempi mies!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Marko Kiprusoff. Yritin googlettaa kuvaa linkattavaksi, mutta Google kirkaisi ja tappoi itsensä. Kateellinen piilohomo koko Google.
 

Ralph

Jäsen
Claudio Marchisio. Kuvan laitan vasta huomenna, jotta saadaan Mestarien liigan pokaali mukaan kuvaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Dwayne Johnson. Ainoa showpainija, joka on tehnyt toisinaan erinomaisia rooleja leffoissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Rowan Atkinson eli mr. Bean.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Puoltoääni Kostajalle. Ne hiukset, aah!

Eli siis Kipru.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Pate Mustajärvi mukaan kisaan. Kyllähän Popeda soittaa ensinnäkin loistavaa terassimusaa ja Pate omalla persoonallaan sopii mittelemään kesäkundin tittelistä. Costello olisi liian helppo valinta eli tästä johtuen ääni entiselle hitsarille.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Penalle ääni täältä myös. On oikeus ja kohtuus, että Pena voittaisi tämän ja mielellään parikymmentä muutakin äänestystä heti perään. Niin suurta vääryyttä Karjalaisen kätyrilauma teki Penalle, että moinen törkeily huutaa oikaisua vielä, saakeli soikoon, hautakumpujen takaa!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kai Rautio!

Vai meniköhän tämä mielikuvitushahmon puolelle?
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eminem a.k.a Marshall Bruce Mathers III. Siksi, koska randomilla soi juuri sen biisi kajareista. Ja ehkä myös siksi, että onhan se kova jätkä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös