HPK kaudella 2015–2016

  • 297 969
  • 1 268

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Juu ei tullut Pirnestä, niinkuin itsekin ounastelin. Pakkohan ne tänne on huhut heittää, kun ei muutakaan ole.

Sihvonen jatkoi muuten lauantain HKUssa mantraansa, että HPK ei voi jatkaa samalla linjalla, että heittää hyvät junnut noin vain pois, nyt Vainiokin lempattiin! Rautiainen-Leino-Järveläinen-Vainio-Parikka olisi kuulemma mainio kakkoskenttä. Enpä tiiä, kenttä ainakin. Mutta kertokaas nyt viisammat lopullinen totuus. Nämä pelaajat on siis lähetetty muualle, eivätkä ole siirtyneet omasta tahdostaan? Eikö ole tarjottu edes jatkoa, vai ei vain kilpailukykyistä sopimusta?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Toivoisin, että tällainen vinoilu ja sanojen laittaminen muiden suihin loppuisi. Mielestäni ihan asiallinen ja oikeutettu keskusteluaihe, että mitä Kerho olisi saavuttanut/hyötynyt Esa Pirneksen kaltaisesta pelaajasta. Olisi ollut kiinnostavaa nähdä, miten Pirneksen hommaamista oltaisiin perusteltu. "Hieman" joudutaan tietysti tinkimään kun ei paalua ole ihan kenestä vaan valitsemaan, mutta kyllä joukkeella pitää jonkunlainen tarkoitus/punainen lanka olla, enkä jotenkin näe "Esa Pirnes kärkisentterinä" -skenaariossa sitä. Ja joo kärppiin kelpaa "tsih"... Ei varmaan ihan samaan rooliin ole menossa kun mitä kerho tarvitsisi.

Kumpi sentterikaksikosta Jasu/Paajanen tulee pelaamaan isommassa roolissa ensi kaudella, Otto? Onko Kerholla Jasussa liigan kallein vähän yli kymmenen minuuttia per peli pelaava nelossentteri?
Täysin samaa mieltä, sitten kun joidenkin sanomiset ei itseä kiinnosta, niin niitä aletaan vääntää ihan muuhun muotoon ja vielä vinoilemaan asiasta. Minäkin olen vain sanonut että Pirnes olisi loistava kakkosen sentteri, mutta ei ykköseen kärkisentteriksi tähti statuksella. Tämä tekee siis Pirneksestä ilmeisesti "liian paskan Kerhoon". Jollain on "hieman" luetunymmärryksessä vikaa, tai ehkä visiitti sinne ala-asteen penkille voisi tehdä ihan hyvä. Sinne muuten saa mennä ihan kuka vaan, koska kyseessä on yleissivistävä koulutus, joka on verovaroin maksettua. Että joka tuntee piston sydämessään, niin ei muuta kuin yhteyttä johonkin kouluun ja visiitille, josko alkais se lukeminen sitten maittamaan.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Ymmärrän kyllä täysin kirjoittamasi. Teksti-tv skouttaus...hyvin tunnut olevan perillä muiden matsien seuraamisesta. Kannattaisi ottaa nyt se puusilmä käteen ja vilkaista, mikä on taloustilanne vs hauikset pelaajamarkkinoilla. Vielä 10 vuotta sitten olisin ollut 38-vuotiaasta pelaajasta ehkä samaa mieltä, mutta nykyään Pirneksen (tai muun luotettavan ja taisaisen suorittajan) palvelukset olisivat enemmän kun tervetulleita, mikäli niitä tarjotaan seuran talouden ja joukkueen tarpeiden mukaisesti kohtuuhintaan.

Turha tästä on enempää vääntää. Pirnes meni Kärppiin. Oliko jotain ideaa ykkössentteriksi kun Viedensky ei varmaan halua pelata viime kauden hintalapulla?
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Seuran epävarma tilanne - yhtiöittämisestä huolimatta - aiheuttaa näitä eriäviä näkemyksiä fanien keskuudessa. Joukkue ei ole lähellekään valmis ja pelaajia puuttuu juurikin niiltä ratkaisevilta paikoilta. Tähän kun yhdistää Kerhon viimeisimpien kausien toiminta pelaajamarkkinoilla - hankitaan, mut ei hankitakaan, mut ei ollu ketään vapaan/saatavilla - niin kyllä siinä menee helposti pää sekaisin.

Pirnes olisi ollut nyky-Kerhoon todella hyvä värväys. Toisaalta, nyky-Kerholla ei ole varaa tuon tasoiseen pelaajaan.

Viedenskyn kohdalla voi olla niinkin, että Marekilla on joku optio joka mahdollistaa siirron KHLään. Eli olisi sopimus Kerhoon jo, mutta katsoo vielä miten käy KHLn suhteen. Tai sitten todellakin hinta oli liikaa HPKlle ja haetaan sentteriä muualta. Täytyy toivoa, ettei minnekään lähtisi. Todellinen joukkuepelaaja.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Viedenskyn kohdalla voi olla niinkin, että Marekilla on joku optio joka mahdollistaa siirron KHLään. Eli olisi sopimus Kerhoon jo, mutta katsoo vielä miten käy KHLn suhteen.

Tässäkin tapauksessa olisi hyvin outoa että Viedenskyn numero annetaan toiselle pelaajalle. Eiköhän kaveri ole muualle suuntaamassa valitettavasti.
 

Ralph

Jäsen
Tässäkin tapauksessa olisi hyvin outoa että Viedenskyn numero annetaan toiselle pelaajalle.
Jos Marek Viedensky on solminut jatkosta ennen MM-kisoja, mutta sopparissa on ollut KHL-pykälä. Sitten kisojen jälkeen Viedensky on ilmoittanut, että "sori pojat, meitsi lähtee ruplia vuolemaan", niin sen jälkeen on voinut huoletta repiä Viedenskyn nimilapun pelipaidan numero 25 selästä ja leikkaa-liimata tilalle Forsbergin.

Siis toivottavasti Viedensky nyt sinne Venäjälle lähtee. Aikamoinen pettymys on, jos kohta Sport tai KooKoo tiedottaa uudesta ykkössentteristään, joka olisi Liigan sisältä siirtyvä slovakki.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Pakko tulla vähän huutelemaan vieraisiin pöytiin.

Tässä nyt vähän aikaa seuranneena HPK:n tilannetta ja tuota voimasuhde ketjua niin tuntuu lähes kaikki olevan sitä mieltä, että Myllyniemi on heikko. Myllyniemi on mielestäni varmaan liigan yksi aliarvostetuimmista maalivahdeista.

Tämä on minunkin mielestäni juuri näin. Nyt on vaan maalivahtiosastolla totuttu niin hyvään ja ainoastaan Saroksen tasoiseen oltaisiin täysin tyytyväisiä. No semmoiseenhan ei ole tietenkään mitään resursseja. Vaihtoehdot olivat siis Myllyniemi tai joku vastaava, taikka sitten joku ulkomaalainen arpa. Ihan ok luotto on Myllyniemeen, eikä Kerhon suurin päänsärky siellä mv-osastolla tosiaankaan ole.
 

Ralph

Jäsen
Kyllä Jesse Niinimäki olisi tähän HPK:n nykytilanteeseen hyvä hankinta. Kun rahaa ei ole liikaa, eikä vetovoimaakaan, ei voi ihan valita parhaat päältä vaan on tyydyttävä tähän, jos oikeasti tarjolla on edes Niinimäen tasoinen pelaaja sopuhintaan. Ja sopuhinnalla tarkoitan sitä, ettei HPK maksa summia joiden takia budjetti paukkuisi yli.

Vaikka Niinimäki aiheuttaa monissa lähinnä vitutusta, on hän kuitenkin sopivan varma Liiga-tason pelaaja HPK:lle. Piste per peli -keskiarvoissa mitattuna hän on ollut viime vuodet varma yli 25 tehopisteen mies ja sellaisia HPK:hon ei nykyään ole tarjolla kamalasti. Toinen vaihtoehto on toki hankkia Ranskasta joku Nicolas Ritz tai jostain AHL:stä joku Euroopan kaukaloihin täysin kokematon kanukki, jotka voivat lopulta olla mitä tahansa. Niinimäki olisi varma suomalaisnimi. Jos siis tulee terveenä. Jos on rikki ja pelikunto epävarma, ei tietenkään kannata hankkia.

Siitä toisesta paluumuuttajasta on spekuloitu ja Niinimäki olisi sellainen. Kyllä minulle kelpaisi, jos HPK hankkisi Niinimäen isoon rooliin ensi kauden joukkueeseensa.

Jesse Niinimäki - uusi sentteri - Antti Miettinen
Sakari Manninen
- Riku Hahl - uusi laituri / Arkiomaa
Waltteri Hopponen - Otto Paajanen - Joona Karevaara
Heikki Liedes
- Juhani Jasu - Juha Koivisto
 

Larhii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jäähonka
Vaikka Niinimäki aiheuttaa monissa lähinnä vitutusta, on hän kuitenkin sopivan varma Liiga-tason pelaaja HPK:lle.
Tästä olen oman näkemäni perusteella täysin eri mieltä. En luonnehtisi Niinimäkeä varmaksi pelaajaksi millään tavalla. On ollut vaikeuksissa lähes joka toisella pestillään ja lasken itse sen epävarmaksi tekijäksi. Se kuva mikä näistä ongelmista piirtyy väkisinkin luonteesta ei välttämättä myöskään hyvä yhtälö yhdistettynä kokemattomaan valmentajaan.
 

Ralph

Jäsen
Eikos yleensa kokeneempi pelaaja saa numeron nuoremman nenan edesta?
No ei kai, jos toinen on ollut joukkueessa jo ennen. Toki jos sekä Viedensky että Forsberg saapuisivat uusina pelaajina saman kesänä joukkueeseen, tällöin tuon ymmärtäisi, mutta että pelaaja joutuu vaihtamaan numeroaan jonkun kolmosparin pakin takia, kun itse on ykkössentteri.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On niitä numeroita ennenkin vaihdettu silloinkin, kun saman numeron haluava liittyy joukkueeseen toista myöhemmin. Eli JOS Marek tulisi, niin hän voisi silti saada numeronsa jos Forsberg suostuu tai jos muuten niin päätetään. Ei se mitään kerro.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ei helvetti sentään mitään niinimäkiä. Tämä joukkue tarvitsee liidereitä ja Niinimäki on kaikkea muuta kuin esimerkkiä näyttävä johtava pelaaja.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No ei kai, jos toinen on ollut joukkueessa jo ennen. Toki jos sekä Viedensky että Forsberg saapuisivat uusina pelaajina saman kesänä joukkueeseen, tällöin tuon ymmärtäisi, mutta että pelaaja joutuu vaihtamaan numeroaan jonkun kolmosparin pakin takia, kun itse on ykkössentteri.

On rapakon toisella puolella usein kaynyt, etta nuorempi antaa vanhemmalle numeron, olkoon vanhemman rooli mika tahansa. Se on vain sellainen kunnianosoitus. Marek on pelaillut siella pain, niin miksei olisi tehnyt tuollaisen tempun.

No joo en usko Marekin jatkosoppariin ihan heti. Mutta taas taytyy ihmetella, etta seurajohto on tastakin teilattu. "Marek olis tullu, nyt tulee joku Hahl jne. ei mitaan Pireneksi vaan Marekille se soppari nyt". Kukaan naista ei tieda mita siella on kulissien takana tai sopparipapereissa lukenut. En tieda tosin minakaan, siksi en teilaa. Kaikki on lahtenyt siita, etta Marek on kerran sanonut haastattelussa haluavansa jatkaa Kerhossa. Tuo haastattelu on tehty aikana, jolloin Viedenskylla oli viela soppari voimassa tanne. Eikos tyttoystava lahtenyt kesken talven, kun ei pimeydesta pitanyt? Varmasti siella on tarjottu tyttoystavallekin sopivaa seuravaihtoehtoa.

Silti on vain Kerho. Toivottavasti loytyisi pari napparaa kaveria. Ja napparalla jatkalla en tarkoita Uuno Niinimakea. Mieluiten puukadeton duunari tuohon, kuin Uuno.

Kylla tama tasta.
 

colpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Haka
. Eikos tyttoystava lahtenyt kesken talven, kun ei pimeydesta pitanyt? Varmasti siella on tarjottu tyttoystavallekin sopivaa seuravaihtoehtoa.
Mä taas sain Ostravassa sen käsityksen tyttöystävän/vaimon puheista, että olivat viihtyneet loistavasti Hämeenlinnassa ja halua olisi tulla edelleenkin. No, mainitsi kyllä tuon KHL-vaihtoehdon. Luulen, että Kerholla ei enää varaa Marekiin....
Tuo tyttöystävä kävi meidän kanssa jutettemassa sekä ennen että jälkeen Slovakia-Suomi-matsia , kun näki meidät Kerhopaidoissa.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Jesse Saarinen siirtymässä KHL:ään Medvesack Zagrebiin. Lähde: Elite Prospects. Eli IS ja Elite juoruaa aiheesta, taitaa olla tosi..
 

Ralph

Jäsen
Camilo Miettinen on kuulemma suuntaamassa Suomeen. C.Miettinen ja Jesse Niinimäki kuulostaa juuri sellaisilta kärkiketjujen hankinnoilta, joita Hämeenlinnan Pallokerho tekee kesällä 2015.

Jesse Niinimäki - sentteri - Antti Miettinen
Camilo Miettinen - Riku Hahl - Joona Karevaara
Waltteri Hopponen
- Otto Paajanen - Eetu-Ville Arkiomaa
Heikki Liedes
- Juhani Jasu - Juha Koivisto

Näyttää niin karulta, kuin vain uskalsi odottaa. Vaikka tuo sentteri olisi Sidney Crosby, HPK ei taistelisi ennakkoon edes kymppisijasta.

C.Miettinen veteli Ruotsin divarissa huonommalla piste per peli -tahdilla kuin joukkuekaverinsa Arsi Piispanen. Tuo salaattipoika kun vielä saapuisi sentteriosaston kärkihahmoksi, niin avot.

Alkoi muuten kramppaamaan jalkapohjasta, kun Piispasta ryhdyin sovittelemaan ketjukoostumuksiin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Näyttää niin karulta, kuin vain uskalsi odottaa. Vaikka tuo sentteri olisi Sidney Crosby, HPK ei taistelisi ennakkoon edes kymppisijasta.

Varovasti nyt! Viisaammat ovat jo käyneet kertomassa tässä ketjussa ettei saa olla negatiivinen. Ollaan siis positiivisia?

Mä en usko Miettisen ja Niinimäen tuloon, jos tulevat niin sitä positiivisuutta saa kyllä hakea aika syvältä. Eiköhän tässä nyt haeta ulkomaisia arpoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös