Ei ssaatana!!!

Raju maalille. Toivottavasti vaan ei liian myöhään.

fågel

Sport Vaasa
Tarkki ei kyllä sais maapalloakaan kiinni. Jos sielä olis maalivahti maalissa niin peli olis 0-0.

EMS78

JYP
Tuomas Tarkki!! :D

Harhasyöttö

JYP sympatiat: HIFK
Tarkki pelas sen 14min liikaa tässä pelissä. :D Veikkaanpa et Raju pitää nollat ja JYP tulee maalin päähän mut ei rinnalle.

Flou

Ravens
Tuomas Tarkki se päätti sitten lahjoittaa voiton vastustajalle heti ensimmäisessä erässä...

Theofilus

SaiPa
Iirolla tais ekan tappion jälkeen mennä vati nurin ja päätti sitten paljastaa Kärppien hyökkääjille velipojan heikkoudet.

cimoh

Mitä vittua JYP

Mäntylä #18

Tappara, Panthers,
Ei oo kyllä vielälään sama linja joukkeilla.... kanki lähtee helpohkosti jäähylle mutta lukko ei vaan joudu boksiin... järvisen haasto kaks miestä koukkii nurin peltola avlla nurin ei mitään..

EMS78

JYP
JYP vois lähtee jo Jyväskylään.

jukiapina

Kannataisiko alkaa keskittymään jo keskiviikon peliin. Täyttä paskaa tää JYPin peli tällä hetkellä

Voi nyt ristuksen vittu.

Kaikkien äijienkö pitää siellä jäähyboxissa vierailla?!!! Vittu, herätys!!!!

Tappara
Koskahan Tappara aloittaa sen laukomisen kun siitä joka pelin jälkeen puhutaan, että enemmän pitää laukoa. Ehkä keskiviikkona sitten.

HIFK
Kyllä on Jypillä nyt pitkä matka.

Voi olla, että tulee mielenkiintoinen kolmas erä, jos Virtanen hakee asetelmia/pelikieltoja/hämmennystä neljänteen peliin.