Otteluseurantaketju Liiga 28.3.2015 (5. puolivälierät)

  • 53 642
  • 546

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Ei passais antaa Lukolle ilmaisia maaleja Perhosen muodossa, vaikka niin heikkoja ovatkin. Tälläisissä peleissä ne kostautuvat. Noh, seuraavaksi Kuopiossa sarja rutiinilla tasoihin ja sen jälkeen sarja poikki raumalla näytöstyyliin savolaisten eduksi. Nöfnöf.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Hyvä Lukko ! Seuraavaksi sarja poikki maanantaina.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tapparalta on löytynyt tähän peliin selkeä asennetason herääminen ja muutenkin pelillisesti pudotuspelivaihteen päälle laittaminen. Vieläkään ottelusarja ei ole mitenkään selvä, mutta tällä pelillä Tappara on kuitenkin monta pykälää lähempänä jatkopaikkaa kuin kahden aikaisemman pelin perusteella. HIFK ei ole vielä missään nimessä lyöty.
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Maalivahtipeliin ratkesi kyllä Raumalla. Ei vaan pysty antamaan kahta ilmaista molari per peli. Kolmannen töhöilivät sitten alivoimalla.
 
Tappara voittaa ja Kuparisella kuppi nurin. Kankaanperä sukelsi sinne nahan alle! Sano se, Kölli! Sano se! Sano, että Kankaanperä on ihon alla. Ethän sää muusta oo puhunukka, stna.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Harmi että tässä vaiheessa kautta tuomarit ratkovat pelejä.
Njoo, ei tuomari nyt sinällään suoranaisesti peliä ratkaissut, mutta yksi tapparan maaleista tuli selvästä tuomarivirheestä ja tämä lopulta oli se toinen tarvittavista voittoon tulleista maaleista.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Törmänen itkee tuomareista. Oikeassa on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös