Kärpät pudotuspeleissä 2015

  • 114 252
  • 512

Ränse

Jäsen
Vittumaisen kova Saipahan sieltä vastaan saatiin. Ei tällä pelillä ole mitään mahdollisuuksia sarjan kovimpia joukkueita vastaan (Lukko, Tappara).
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Lyhyeksi jää kevät Kärppien osalta, jos samanlaista puolilla valoilla pelaamista jatketaan.
Onneksi vähän haettiin edes tunnetta ottelun lopussa seuraavaan peliin. Välillä tuntuu, että tuo Marjamäen tyyli on yhtä muniinpuhaltelua.
Jotain herätystä tuohon nippuun pitää nyt saada.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En usko SaiPan voittavan Kärppiä neljästi. Uskon Kärppien voittoon kotona ja SaiPa voi pelin viedä vielä kotonaan, muttei enempää. Lateakin näytti kuvakoosteessa naurattavan ns.myllyt, joten eipä sielläkään hötkyillä.Mokkepuoli vieläkin auki. Olisivat voineet peluuttaa myös Tarkkia runkkaris enemmän. Tän olen jo ajat sitten maininnutkin.Karhunen voi olla aika väsynyt. Parantamista riittää Kärppienkin peleissä, mutta uskon kehitystä tapahtuvan ja pelaamalla "tosipelejä"se näkyykin. SaiPa on hyvä joukkue ja sen intensiteetti on ase heidän voitolleen eilen.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Eilinen peli ryssittiin ensimmäisessä erässä,taisi olla kuusi tai seitsemän vetoa karhua kohti ja neljä lurahti sisään. Mies oli aivan kuutamolla ja eikä joukkueen puolustuspelaaminen ainakaan helpottanut Tomin työtä. Kärpäthän pelaa kokoajan ihan ok ja se on riittänyt tähän asti hyvin, nyt pitää kaivaa jostain se intohimo ja tunne mukaan tai mitalikahvit jää tänä vuonna muiden nautittaviksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka Tarkki olisi pelannut kuinka hyvin, niin Late on aina laittanut Karhusen maalille seuraavaan matsiin. Veikkaanpa, että niin käy nytkin. Karhusesta on koko ajan pohjustettu play offien yksinoikeutettua torjujaa, väliin tyhmälläkin peluutuksella. Jos seuraavakin matsi menee vihkoon, roolit saattavat vaihtua. Sitten voikin olla jo liian myöhäistä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei ole helppoa Karhusella tai Tarkillakaan, kun edessä pelaavat puolustajat unohtelevat miehiä vapaaksi takatolpille tai tekevät yhdessä maskia vastustajan kanssa mv:n edessä. Ja onhan sinne joskus joku helppokin kuti livahtanut, mutta onhan nyt tosiasia se, että tämän kauden puolustajat eivät ole lähelläkään viime kauden tasoa (vaikka siellä samoja miehiäkin on). Puhumattakaan siitä, että hyökkääjät auttaisivat omissa samalla intensiteetillä kuin viime kaudella. Jääkiekko on joukkuepeli ja en lähtis suorilta käsin kaatamaan kaikkea paskaa maalivahtien niskaan. En edes eilisestä ottelusta.

Eilenkin puolustajat peruuttelivat miltei omaan maaliin asti tai sitten koomalivat ihan jossain muualla kuin missä peli oli? Kauhea paniikki päällä Kukkosen johdolla, vaikkei kukaan olis ollut edes iholla? Vaikka Karhunen ja Tarkki ovat molemmat huippumaalivahteja, niin eivät hekään ilman apuja pysty kannattelemaan joukkuetta.

Toivottavasti se pikku jutustelutuokio ottelun päätyttyä herättäisi joukkuetta talviuniltaan ja alettaisiin pikkuhiljaa pelaamaan playoffien edellyttämällä tavalla.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei ole helppoa Karhusella tai Tarkillakaan, kun edessä pelaavat puolustajat unohtelevat miehiä vapaaksi takatolpille tai tekevät yhdessä maskia vastustajan kanssa mv:n edessä....

,,,Kauhea paniikki päällä Kukkosen johdolla,,,

Totta joka sana. Vähän turhaan kaadetaan molarien niskaan nyt, ensimmäisessä pelissä toki se toinen maali meni Karhulle helpolla (ilmeisesti kimmokkeen kautta?) ja eilen taas kolmas viivakuti olisi ollut ihan otettavissa paremmalla sijoittumisella. Eniten kuitenkin ihmetyttää tuo Lassen munattomuus tuolla maalin edessä. Ennen ensimmäisen pelin SaiPan tekemää ylivoimamaalia, sanoin kaverille, että onpa Lasse kiltti maalinedustalla kun antaa vihulaisen tehdä ihan rauhassa maskia eikä Lasse tee elettäkään siirtääkseen miestänsä. No, sieltähän se Larsson tykitti hyvän maskin takaa kavennuksen ja Lasse pää painuksissa vaihtoon. Liekö hällä jotain loukkaantumista vai mikä meidän kapua vaivaa?
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Totta joka sana. Vähän turhaan kaadetaan molarien niskaan nyt, ensimmäisessä pelissä toki se toinen maali meni Karhulle helpolla (ilmeisesti kimmokkeen kautta?) ja eilen taas kolmas viivakuti olisi ollut ihan otettavissa paremmalla sijoittumisella. Eniten kuitenkin ihmetyttää tuo Lassen munattomuus tuolla maalin edessä. Ennen ensimmäisen pelin SaiPan tekemää ylivoimamaalia, sanoin kaverille, että onpa Lasse kiltti maalinedustalla kun antaa vihulaisen tehdä ihan rauhassa maskia eikä Lasse tee elettäkään siirtääkseen miestänsä. No, sieltähän se Larsson tykitti hyvän maskin takaa kavennuksen ja Lasse pää painuksissa vaihtoon. Liekö hällä jotain loukkaantumista vai mikä meidän kapua vaivaa?
Ei ollut kyllä Kapteeni parhaimmillaan lauantain pelissä! SaiPan toista maalia edelsi Kukkosen junnumainen moka kun Kapteeni lopetti oman kiekollisen pelaajansa puolustamisen kokonaan ja lähti hakemaan mailaansa vähän matkan päästä!

Kyllähän Kärpät tarvitsee skarppausta joka osa-alueella jos halutaan mennä päätyyn asti. Maalivahtipelin pitää parantua, jotta puolustus pystyy luottamaan maalivahtiin ja puolustuksen pitää pystyä parantamaan ja viskomaan niitä miehiä siitä maalinedustalta pois, jotta maalivahdin työtä tehtäisiin helpommaksi. Muistuu viime kauden pleijareista mieleen, että silloin laukauksia blokattiin ahkerasti ja nimenomaan onnistuneesti ja pidettiin se maalinedusta puhtaana, jotta maalivahti näkisi ne laukaukset ilman maskia, mutta missä nuo asiat ovat tällä hetkellä?

Kyllähän se on sanottava, että puolustuksesta löytyy vähän liikaa keskinkertaisen pelinäkemyksen omaavia pelaajia, tai osa ei ole edes sillä tasolla. Varsinkin Masuhrissa kulminoituu se asia miksi pakkien kiekollinen peli ei juurikaan auta Kärppien hyökkäyspeliä: jalalla ei oikein kerkiä karvaajien alta pois eikä pelinäkemys riitä avaaviin ja peliä edistäviin syöttöihin. Masuhrin pelinäkemyksen puute korostuu hyökkäyspäässä, sillä kun hänellä on kiekko ei niitä oikeita oivalluksia juurikaan tule vaan tuloksena on kiekon roiskaiseminen minne sattuu. Sama puute vaivaa toki muitakin kuten Spang etunenässä, jonka kiekon kanssa noustuaan vastustajan puolustusalueelle roiskaisee kiekon jonnekin katsomatta missä voisi niitä omia pelaajia mahdollisesti olla.

Vallinilla ja Glennillä on vähän paremmat pelisilmät mutta niitä hasardeja tulee kuitenkin välillä liikaa ja oman pään kiekollinen peli ei oikein pysy kasassa kun vastustaja karvaa kovaa. Niemelän kiekollinen peli on välillä epävarman oloista ja se tasaisuus puuttuu siitä valitettavasti edelleenkin.

Valitettavasti tällä kiekollisella puolella puolustus on heikentenyt pahasti, sillä Pokkaa ei valitettavasti ole pystytty korvaamaan lähellekään ja se on iso asia, sillä Pokka oli viime kauden pleijareissa todella iso osa kärppien voittavaa peliä!
 
Viimeksi muokattu:

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkonen on pelannut kaksi huonointa peliään tällä kaudella playoffien alkuun. Ensimmäisessä höntyili yli-innokkaasti ja toisessa pelasi epävarmasti puolustuspäässä kiekottomana ja kiekollisena. Onneksi Vallin ja Niemelä ovat onnistuneet pelaavat nyt paremmin kuin aikaisemmin. Glenn taantui ekan matsin jälkeen aiemmalle tasolleen. Uskon Kärppien suunnan näyttävän puolustuksen kokeneiden jätkien pelaaminen - jos he onnistuvat, Kärpät menestyy.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Joo jotenkin ei ole kaikki palikat nyt kunnossa:

- Kostautuuko outo maalivahtipeluutus nyt keväällä?

Olisi kiva kuulla miksi peluutus oli niin yksipuolista keväällä, onko Tarkilla kenties jotakin vammaa tms? Syyskaudella Tarkki pelasi enemmän, mm. CHL:ssä, ja oli hyvä. Ainakin niin hyvä, että olisi ansainnut enemmän pelejä myös loppukaudella. Kostautuuko tämä peluutus nyt keväällä? Karhuselle pitäisi antaa ehdottomasti silti tiistaina peli, muuten täyskäännös näin myöhään keväällä peluutuksessa, voi romahduttaa koko korttitalon.

- Maxwell & Kaspar sekoittivat juuri löytyneet hyökkäyskentälliset?

Pulju - Davis - Mäenalanen -kenttä oli juuri löytänyt uomansa, kun se purettiin hankintojen myötä. Davis löysi itsensä taas nopeasti katsomosta, Mäenalanen Hokista, Puljujärvi A-junnuista...

Maxwellin johtama kenttä on alisuorittanut, pohjakosketus tuli lauantaina Lappeenrannassa... Kauanko annetaan hankinnoille aikaa, sekoittiko joukkueen "turhaan"?

- Alivoima ei toimi

Taisi olla Karri Kivi joka sanoi, että alivoimilla voitetaan mestaruudet. Kärpät runkosarjassa sijalla 10 (!!!) ja ei hyvältä ole näyttänyt SaiPa-sarjassakaan.


- Onko Marjamäki ajanut itsensä nurkkaan peluutuksillaan?

Maalivahtiruletin lisäksi... Miksi Spangilta on riistetty pelituntuma täysin... ei ole missään nimessä NIIN huono ollut, etteikö kannattaisi pitää mukana nyt keväänä. Kokenut pakki, joka oli viime vuoden Kärpät-SaiPa sarjassa lähes maaginen. Nyt ei päässyt edes pelaamaan eka pelissä Laatikaisen kympin aikana, tai toisessa pelissä puolustuksen vuotaessa kuin seula. Ihmetyttää. Niemelä - Vallin pari ei omiin silmiin ole ollut niin hyvä... eikä Glenn.

Jos ulkolaisia kyykytetään huonoista suorituksista, niin kauanko Kaspar on pelaavassa kokoonpanossa? Ollut lähes surkea, eikä ole parantanut peliään. Maxwell väläytellyt, mutta ollut kaukana viime kauden tasostaan. Mäenalanen pääsi hyvään rytmiin, nyt ei mahdu palkintona mukaan. UTJ:n poika ollut ok, mutta oli pihalla Lappeenrannan kovuudessa, miksi ajanut Puljujärjen ohi?

Nämä kaikki on mutua, voi olla että Marjamäki tietää mitä tekee, on oikeassa, ja nostaa kannua taas keväällä. Silti, tällä hetkellä epäilyttää asiat, eikä missään nimessä vain lauantain yhden pelin tappion vuoksi...
 
Viimeksi muokattu:

Ristiturpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika vähän kritiikkiä saanut Kärppien YV. Luettelen nyt ainoat maalintekoon mahdollisesti johtavat asiat jotka siinä on ollut havaittavissa jo vähään aikaan:
  1. Neliön keskelle Spedelle
  2. Pirnes p-pisteen kaarelta ranteella
  3. Laatikainen toivotaan kuti viivasta (Kukaan muu ei osu maaliin)
Kaikki jääkiekosta jotain ymmärtävät kuinka helppo nuin mielikuvitukseton ylivoima on pelata pois. Tuskaista.

Alivoimalla ei olla aktiivisia ollenkaan. Ei blokata kuteja eikä myöskään pelata aluetta - koko ajan joku mies vapaana. Käsittämätöntä että ei kumpikaan toimi. Toki on muistettava että Kärppien puolustus valovuoden viimevuotista huonompi. Kuka meidän joukkueesta pelaa edes puolella siitä intesiteettillä kuin esimerkiksi Löfquist?
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olihan tuon sunnuntain ottelu munaton esitys, mutta niitä on ollut tällä kaudella paljon. Vaikkakin se on useimmiten riittänyt. Kiinnittäisin huomioita noihin peli määriin, harkkapelejä n. 6, CHL n. 15, runkosarja 60, tuossa on suuruusluokka. Kärpät on ollut mielestäni pitkiä aikoja väsynyt, eikä sellaista play off iskua mielestäni ole voitu rakentaa suuren pelimään takia. Tämä selittäisi esim Kukkonen-Masuhr parin esityksen. Jos ajattelee sunnuntain matsia niin kärpät oli hyvä vain 2. erässä, kolmos erän alussa oltiin vastaantulijoita siihen asti, että matsi ratkesi. Energiaa pitää saada lisää ja pelkästään sillä perusteella kaikki poppari osastosta kehiin ja väsyneet katsomoon!
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olihan tuon sunnuntain ottelu munaton esitys, mutta niitä on ollut tällä kaudella paljon. Vaikkakin se on useimmiten riittänyt. Kiinnittäisin huomioita noihin peli määriin, harkkapelejä n. 6, CHL n. 15, runkosarja 60, tuossa on suuruusluokka. Kärpät on ollut mielestäni pitkiä aikoja väsynyt, eikä sellaista play off iskua mielestäni ole voitu rakentaa suuren pelimään takia.

Tosiaan muut joukkueethan ei ole harkkamatseja pelannut ja taisi se SaiPakin siellä CHL:ssa aika loppumetreille asti viihtyä, tulikos Kärpille pari matsia siellä enemmän? SaiPa tosin lähti tähän puolivälierään säälien kautta, jossa tuli ne kaksi ottelua Ässiä vastaan, joten tasoissa ollaan ottelurasituksenkin puolesta.

Plus SaiPalla ei ole ihan noin isoa reserviä takana kuin Kärpillä on ollut käytettävissä, joten tuon väitteen taaksen on ihan naurettavaa mennä.
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo olen hyvin tietoinen Saipan pelimääristä, mutta muistaakseni tässä ketjussa puhutaan Kärppien peliesityksistä. Ja jos pelin katsoit niin Saipa oli energinen ja moni Kärppien avainpelaajista näytti aika väsyneeltä.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Tosiaan muut joukkueethan ei ole harkkamatseja pelannut ja taisi se SaiPakin siellä CHL:ssa aika loppumetreille asti viihtyä, tulikos Kärpille pari matsia siellä enemmän? SaiPa tosin lähti tähän puolivälierään säälien kautta, jossa tuli ne kaksi ottelua Ässiä vastaan, joten tasoissa ollaan ottelurasituksenkin puolesta.

Plus SaiPalla ei ole ihan noin isoa reserviä takana kuin Kärpillä on ollut käytettävissä, joten tuon väitteen taaksen on ihan naurettavaa mennä.

Näinhän se on. Ei tässä minkään rasituksen taakse voi mennä. Se nyt vaan on niin että parempi pitää olla jos aikoo Saipan kaataa. Itse uskon edelleen siihen, että Kärpät nousee lauantaisesta pienten ketjumuutosten kautta. Kuitenkaan siimaa ei saa antaa Saipalle yhtään enempää. Tiistaina kun voittavat vielä kotiedun itselleen, niin sitten on jo pienellä riskilläkin tehtävä päätöksiä kokoonpanon suhteen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tärkeä peli on tänään luvassa. Ei vielä kuoleman peli, mutta tämä ottelu antaa kuitenkin paljon suuntaa siitä, mihin Kärppien ja SaiPan välinen puolivälieräsarja on menossa. Nyt kun molemmilla joukueilla on pelituntuma kohdillaan, näemme, mikä näiden joukkueiden tasoero on ja kumpaan suuntaan. Uskon, että Kärpät on näistä joukkueista selvästi parempi ja hoitaa tänään kotipelinsä ahnaan tyylikkäästi.

Mielestäni odotetut ja hyvät ketjumuutokset Marjamäeltä. Nyt meillä on erittäin todennäköisesti kaksi syömähammasta Pireneksen ja Kemppaisen ketjujen muodossa, eikä Maxwellin ketjukaan välttämättä kolmatta viulua jää soittelemaan. Ainoastaan Mannisen pelipaikka aiheuttaa hieman kysymysmerkkejä, mutta hyväksyn Marjamäen valinnan. Jos Maxwellin ketju ei toimi vieläkään, siinä lienee syytä kokeilla Puljujärveä tai Mäenalasta. Ahon näytöt lauantailta olivat ikävä kyllä niin surkeat, että häntä en välttämättä enää kokoonpanoon nostaisi näissä pudotuspeleissä.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Jos oli lauantaina avoimien ovien päivä ja ajatus jossain oulun ja lappeenrannan välissä niin tänään oli onneksi toinen ääni kellossa. Pakka oli tiivis ja toi toivottavasti myös Tarkille hyvää itseluottamusta. Jos nollan omiin pitää niin aika hyvä sauma on voittaa. Piristymistä kaikinpuolin, lisää kaasua niin hyvä tulee
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Monet ovat varmaan pettyneitä Kärppien esitykseen tänään voitosta huolimatta, minä en. Minulle tuli mieleen viime kevät ja HPK-sarja. SaiPa pidettiin lähes kokonaan pois maalintekopaikolta. Mielestäni koko ottelussa SaiPalla oli yksi erinomainen maalipaikka ja muutama vähän sinne päin. Laukaisukarttaa katsomalla voi myös he, jotka eivät peliä nähneet, käydä toteamassa saman asian. Mielestäni oli ilmiselvää, että Kärpät lähtee lauantaisen hulluttelun jälkeen tilkitsemään oman maalinsa. Senhän Kärpät teki ja tylysti tekikin.

Yksittäisistä pelaajista positiivisena haluan nostaa esille Dan Spangin. Spang pelasi kokonaisuutena kelpo pelin ja varsinkin hyökkäysalueella toi kiekollisella pelillään selvästi lisäarvoa Kärpille. Tuosta kun kaveri saa vielä pikkaisen pelituntumaa ja itseluottamusta takaisin, voi hänestä olla meille paljon apua. Viime keväisen supermodin löytyminen olisi enemmän kuin sata jänistä. Hyvä tästä tulee.
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Hyvän pelin Kärpät pelasi ehdottomasti. Varsinkin alivoima oli nyt todella paljon parempaa. SaiPa sai hädin tuskin edes koko kuviota pyörimään, sen verran aktiivisesti käytiin heti kiinni!

Toki tietty sähinä tuosta vielä puuttui hyökkäyssuuntaan, mutta ehkäpä pelaajat keskittyivät tänään tilkitsemään tuon oman pään sen verran kiitettävästi, ettei sitä kaikkea yhellä kertaa :)
 
Viimeksi muokattu:

sinikettu

Jäsen
Se on aina varsin positiivista, jos pystytään nollaamaan vastustaja pudotuspeleissä. Jos tehään sama homma seuraavissakin otteluissa, niin mestaruus tipahtaa. Mutta mikä vittu tuossa ylivoimassa oikein mättää? Täysin umpisurkeaa. Ei mitään luovuutta. Ei edes hyviä vetopaikkoja poikittaissyötöistä tai muista. Kärppien paras syöttelijä/pelintekijä Humlkin tuntuu muiden ohessa vähän jälkeenjääneeltä tuolla ylivoimalla. Kuinka vitun hankalaa on liikuttaa kiekkoa nopeasti ja laukoa se maalia kohti?

Tuolla aiemmin puhuttiin supermoodista, mutta muistakaapa se, ettei Kärpät viime vuonnakaan mitään superotteita näyttänyt pleijareissa, vaan pelasi hyvin kurinalaisesti ja puolustusvoittoisesti nuo 4-0 ja 4-1 sarjat.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marraskuussa ollaan siis viimeksi hävitty kaksi peliä putkeen, kertoohan se jotain tuosta joukkueesta. Tappioista osataan selkeästi ottaa opiksi seuraavaan peliin. Tänään pelattiin taas oikein mallikas kotipeli, eipä sitä tuon paremmin voi vastustajan hurmosta tappaa.
Nuo muutama hyökkäyspään ulkomaalainenhan tässä vähän huolestuttaa. Kasparin kuntopohja näyttää todella huonolta, eikä meinaa vaihtoja jaksaa kunnolla vetää loppuun, eikä Maxwell tunnu hänen kanssaan löytävän minkäänlaista yhteyttä. Huml taas on pelannut surkeat ensimmäiset poff-pelit, mutta Ivanin tuntien eiköhän mies tuosta verry omalle tasolleen.
 

Puliukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä koko joukkueesta huokuu maalinteon vaikeus kun esim. Donskoin syötöt kestää ja kestää kunnes tilanne on jo ohi tai herra Huml jonka syötöt olivat eilenkin aivan mitä, missä, milloin-luokkaa niin paljon täytyy parantaa seuraavaan kotipeliin, että ei käy kylmät, koska SaiPa:lle pari tuurimaalia eilen niin tilanne olisi jo aika kinkkinen.

Humlilla muuten jo viides pisteetön peli peräkkäin ja se on koko runkosarjassa hänelle pisin putki tällä kaudella. Ei tunnu, että kaikki olisi ihan kunnossa, sen verran heikolta hänen peli eilen näytti. Toivottavasti herra nakuttaa torstaina minut suohon juttuineni. :D
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
McTorson kanssa samoilla linjoilla, tyytyväinen täytyy olla voittoon (tietenkin) ja puolustamiseen. Jotkut minua paljon viisaammat ovat sanoneet että playoffit voitetaan puolustamalla, ja sen Kärpät teki todellakin hyvin eilen. Mielenkiintoinen tilanne maalivahtien osalta jatkossa, Tarkki varmasti saa jatkaa kun esitykset on tuollaisia, ja harvoin varmaan muutenkaan voittavaa vahtia vaihdetaan. Manninen ei ollut kyllä niin hyvä tänään kuin ajattelin tuohon Maxwellin ketjuun.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Voitto on aina voitto, mutta silti ei oikein nyt vakuuta.

Maalivahtipeli

Ei mikään vaikein ottelu Tarkille, mutta varma esitys. Nollapelin myötä ei oikein voi vaihtaa pelaavaa vahtia nyt. Toivottavasti tämä kilpailutilanne ruokkii molempia eikä käänny epävarmuudeksi. En usko silti että maalivahteihin kaadutaan.

Puolustus

Spang pelaisi omiin silmiini erinomaisen ottelun, ehdottomasti enemmän vastuuta hänelle. Kärpillä nyt selkeät 7 pakkia, kaikille vaan pelejä nyt, ei kannata istuttaa nyt ketään koko kevättä.

Hyökkäys

Suurimmat ongelmat. Kärpillä on nyt toimivat neloskenttä ja Kemppaisen kenttä. Davisin pitäisi nyt antaa pelata, osaa ratkaista tarvittaessa, taistelee ja ottaa tärkeitä aloituksia.

Kauanko Kaspar saa pelata, noilla näytöillä ei pitäisi olla asiaa kokoonpanoon. Maxwell ihan pihalla enkä edes muista milloin olen nähnyt noin huonon Humlin. Jos meinataan mennä keväällä pitkälle, on pakko löytää toimivat kentälliset, nyt tilanne on huolestuttava. Maxwell - Kaspar kaksikko olisi hyvä erottaa... vaikka kuinka ovat pelanneet yhdessä tällä kaudella, niin ei tuo nyt oikein siltä näytä.

Mielenkiinnolla odotan torstain kokoonpanoja, jotaki täytys tehrä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös