Mitä odotat juuri nyt?

  • 372 388
  • 2 528

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Harvoin sitä on etukäteen ollut yhtä täpinöissään tulevasta konsertista kuin nyt. Varmaan siksi, että tämän ei uskonut toteutuvan koskaan. Huomenna siis (tai Suomen aikaa tänään) Hammersmith Apollo ja Kate Bush. Ei ole oikein uskaltanut arvioitakaan lukea muuten kuin otsikkotasolla etukäteen, ettei mene yllätyselementit pilalle.

Olen kateellinen, mutta pyrin silti myötäelämään hienossa hetkessäsi. Taidanpa tämän kunniaksi kuunnella Bushia koko loppuehtoon.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä tässä NHL:län alkamista odotetaan. Aamukahvia juodessa kun on kiva katella yön tuloksia ja hienoimpia maaleja. Vielä kun meikäläisen 6 divari säbäkausikin alkaa tossa ensi kuun alussa niin voi huoletta sanoa:"Is it october yet!"
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Perjantaina alkavaa vaellusreissua odottelen, säätiedotuksista johtuen hieman epävarmoissakin tunnelmissa.
http://www.foreca.fi/Finland/Inari/Saariselka/tenday
No ei kai tuossa, pitää vaan pakata ylimääräinen mikrofleecekerrasto mukaan telttayöpymisiä varten (vaikka pitäishän untuvapussissa tareta ilmankin, mua kyllä paleltaa plussakelilläkin) ja varmistaa rinkan vedenpitävyys.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eilen oli onnistunut ryyppyreissu ja tänään uutta känniä päälle. Ihan vielä en avaa korkkia, mutta ehkä siinä klo 16-18 välillä. Odotan siis sitä hetkeä, että ollaan tuolla aikavälillä. Kieltämättä hieman hullunkurista odottaa tuollaista hetkeä koska mikäänhän ei estäisi avaamasta jaloviinapulloa vaikka heti :D
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Parisen tuntia olis vielä siihen että juna on Mikkelissä ja syksyn vaellusreissu paketissa. Tosin odotan tuota lähinnä sen takia, että eukko on asemalla vastassa ja on sitä kieltämättä jo vähän kerenny kaipaamaan, vaikka olikin ainoastaan viikon reissu.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Maanantaita, jolloin opiskelua on jäljellä enää n. 30-minuuttinen presentaatio lopputyöstä. Johan tähän onkin tullut kulutettua jokunen vuosi
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Odotan ensi viikon keskiviikkoa, kun saan vaimon reilun viiden kuukauden odotuksen jälkeen ulkomailta kotiin pysyvästi.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Odotan, että Salatut elämät -sarja lopetetaan televisioista. Olen ymmärtänyt tämän palstan mielipidekirjoituksista, että kyseessä on kaikkien aikojen surkein ja huonoin tv-tuotanto Suomessa. Heikko kässäri ja paskat näyttelijät, ja niinhän se taitaa olla kun Jatkoajan asiantuntijat sen tietävät.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Muutaman tunnin päästä alkaa klassikko, työpaikan pikkujoulut.

Maanantaiaamuna on vuorossa toinen klassikko, kirjallisten varoitusten jako.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Odotan kellon viisareiden osoittavan aikaa 17:15, jolloin meikäläisellä alkaa loma. Sitä riemua kestää tosin vain reilun viikon, mutta loma mikä loma. Kunhan pääsen tästä orjan kaavusta eroon ja omat vaatteet päälle, niin suuntaan Synergia areenalle katsomaan kiekkoa. JYP voisi juhlistaa lomani alkua voittamalla illan pelin.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Muutaman tunnin päästä alkaa klassikko, työpaikan pikkujoulut.

Maanantaiaamuna on vuorossa toinen klassikko, kirjallisten varoitusten jako.
Ja myös kolmas klassikko.. Kahvihuoneiden keskustelut/spekulaatiot pikkujoulujen tapahtumista jotka kestää seuraavan vuoden alkuun saakka. Kuulikko mitä Pera teki pikkujouluissa. ...ja kenen kanssa Sirpa lähti pois... Ja mitä xxx teki liikaa alkoholia nautittuaan...
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
^Joo-o, tulihan siellä pöydän alla istuttua, painittua hiukkasen, hypitettyä työkavereita polvella ja pyörittyä matkalla jatkoille Antti Rinne -naamari päässä äijäfeministi-Rinnettä hokien.

No mutta. Johtoon en ollut missään kontaktissa, joten job well done.
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Juuri kun parissakin Formula ketjussa, moneenkin kertaan jo käsitelty asia kumpiko on parempi Alonso vai Räikkönen oli laantunut ja ketjussa hyvää keskustelua ensi kauden voimasuhteista ja esim. McLaren-Hondan paluusta nimimerkki Erku tulee ja pamauttaa jälleen hieman provoavankin viestin siitä miten Räikkönen on aina ollut 2. kuski. Uuta kahden sivun väittelyä odottaessa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Odotan vielä pitkät 36min ennen kuin pääsen joululomalle..
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Tällä hetkellä työhyvinvointi on sellaisella tasolla, että lähinnä odotan jokaista viikonloppua, kohta alkavaa joulun kuuden päivän vapaata ja kesää joka vapauttaa minut koko duunipaikasta.

Lisäksi odotan helmikuussa tapahtuvaa minilomaa.
 
Tällä hetkellä työhyvinvointi on sellaisella tasolla, että lähinnä odotan jokaista viikonloppua, kohta alkavaa joulun kuuden päivän vapaata ja kesää.

Tätä on liikkeellä, jos lohduttaa. Kyse ei ole duunista an sich, vaan työpaikasta - tai oikeastaan vaan muutamien spedeilyistä siellä, mutta kun ovat onnistuneet tuhoamaan sekä täysin toimineen työprosessin että ilmapiirin. Onneksi olen taas vuoden alusta lähdössä ulkomaanreissuihin ja muutenkin lähinnä täystyöllistetty.

Odotan myös jääkiekon MM-kisoja, koska nuorten kisat ovat Kanadassa eivätkä Suomessa. Jepjep;). Pösilö(t).
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Se on näköjään taas TOJ-timen aika! Mielenkiinnolla odotan mitä mies saa viikonlopun aikana rustailtua. The sheriff is back in town!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
- Klo 12 Veikkauksen sivuille illan puolivälierämatsien kokoonpanot
- Klo 13 Champions liigan puolivälieräparien arvonta
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Iltaa, jotta naisystävä pääsee töistä. Meillä on neidin kanssa välit olleet pienten ristiriitojen vuoksi hieman solmussa, joten emme ole nähneet pariin päivään ja minä ehdottelin juuri pientä hengähdystaukoa. Kivan viestin pudotti whatsappiin, kun tuo asia oli läpikäyty: Ps. Olen ilmeisesti raskaana.

Voi saatana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös