TPS, media ja julkisuus

  • 2 992 842
  • 11 997

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ja jos pelaajat luikkii juurikin niiden fanejen edestä (tässä tapauksessa näiden junnujen) karkuun surkean esityksen jälkeen, niin fanien raivolle luulisi löytyvän ymmärrystä.
Pikkulinnut on jo laulelleet, että pelaajille unohdettiin kertoa että junnujen kanssa on tapaaminen
Itse epäilen tai toivon, että tiedonkulussa olisi ollut jotain vikaa, eikä pelaajat olleet täysin tietoisia, että paikalle olisi pitänyt jäädä. Toki tästä varmaan olisi seura ottanut jo vastuun.
Nyt en aivan satavarmaksi voi sanoa, mutta... mä kuuntelin matsin viimeisen erän radiosta (Auran Aallot).

Lehdistötilaisuus tuli ehkä noin kymmenen minuuttia päätösvihellyksen jälkeen. Tilaisuuden jälkeen piipahdetaan vielä hetkinen selostamossa, jossa Markku Silvennoinen tekee pienen yhteenvedon. Mun mielestäni tässä vaiheessa olisi äänessä ollut myös kaukalonlaitatoimittaja (jonka nimeä en nyt muista). Hän olisi todennut alhaalta pukukoppikäytävältä, että... "TPS:n pukukopista marssi ulos melkoisen tuimailmeisiä kavereita punttisalia kohti".

Tuli tästä vain mieleeni, että olisikohan valmennus (Elomo etunenässä) käskenyt heikon esityksen jälkeen jälleen paskahousut polkemaan kuntopyöriä. Näinhän tapahtui oliko se nyt sen KalPa-tappion (13.01.2015) jälkeen. Mä vähän veikkaan, että vaikka joku pelaaja olisikin ollut tietoinen kyseisestä tapaamisesta, niin tuskin tuollaisen esityksen jälkeen kannattaa niin hirvittävästi valmentajalle pullikoida vastaan.

Edellinen vaihtoehto tuolle lausahdukselle olisi ollut SPO-matsin (15.01.2015) jälkeen. Mun mielestäni mä en silloin kuunnellut matsin lehdistötilaisuutta, joten melko varmasti tuo kaukalonlaitatoimittaja kertoi noista puntille menevistä pelaajista juuri tämän TAP-matsin (24.01.2015) jälkeen. Mä haluan ainakin uskoa siihen, että siellä on yksinkertaisesti valmennus unohtanut tai "unohtanut" tuon junnutapaamisen. Mä en lähtisi missään nimessä nyt pelaajia suolaamaan tästä asiasta.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikö Österlund ole enää TPS:ssä puikoissa? En ole koskaan nähnyt mitään niin amatöörimäistä touhua, kun Suominen laitettiin myymään mainoksia rätteihinsä. Ehkä jossain Paimion Kiekossa, mutta Tepsissä. Nykyisellään tuota organisaatiota on kyllä viihdyttävää seurata, ei kuukautta ilman että jotain koomailtaisiin. Jotain selfietäkin siellä tuupattiin eteenpäin jonkin pelin erätauolla, ja turpaan tuli tietenkin.

Elomolle ei voi kovin pitkää uraa ennustaa, toki asiantuntevimmat näkivät sen jo miehen signaushetkellä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku tuolla Liigan tilastoissa keräsi sen 4,5 vuoden otannan pisteistä, ja kyllä TPS oli viimeisenä jos Sporttia ei oteta huomioon. Ehkä vähän liioiteltu Knutsenin viesti, mutta kyllä TPS on kyntänyt lähivuosina.
No kyllä Tepsi on selvästi vähiten pisteitä kerännyt joukkue sillä kymmenenkin vuoden otannalla (syksystä 2005 lukien), että ei Knutsen pahasti liioitellut. Viime vuosina on siis todellakin kynnetty, toivottavasti ei enää lähivuosina.

Otanta tulee ulottaa kauteen 2004-05 asti, jotta TPS:n saa niukasti nostettua sijalta 14 KalPan ohi sijalle 13 ja tämäkin vain siksi, että KalPa pelasi silloin divaria. Luultavasti loppukauden aikana KalPa kerää sen verran Tepsiä enemmän pisteitä, että TPS putoaa tuossakin otannassa KalPan taakse, vaikka on saanut kerätä pisteitä kokonaisen kauden kauemmin.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Nyt en aivan satavarmaksi voi sanoa, mutta... mä kuuntelin matsin viimeisen erän radiosta (Auran Aallot).

Lehdistötilaisuus tuli ehkä noin kymmenen minuuttia päätösvihellyksen jälkeen. Tilaisuuden jälkeen piipahdetaan vielä hetkinen selostamossa, jossa Markku Silvennoinen tekee pienen yhteenvedon. Mun mielestäni tässä vaiheessa olisi äänessä ollut myös kaukalonlaitatoimittaja (jonka nimeä en nyt muista). Hän olisi todennut alhaalta pukukoppikäytävältä, että... "TPS:n pukukopista marssi ulos melkoisen tuimailmeisiä kavereita punttisalia kohti".

Allekirjoitan. Tuo viesti kuului AA:lla.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Jotenkin vaikea uskoa, ettei pelaajat olisi tienneet. Varmaan ihan ajoissa ollut tiedossa, että junnut myyneet lippuja että on "erikoispeli". TPS:n sivuilla ja Facebookissakin asia mainitaan. Ja tuohan oltiin vissiin perumassa kuitenkin? Pitänyt joku(kuka?) ylipuhua, että junnut edes lopulta pääsi sinne pukkariin, vaikka niin oli sovittu.

Ei ole vain pelaajien vika - osoittaa myös ettei joukkue ole yhtään valmentajan näpeissä tai sitten valmentaja on vaan tyhmä, kun ei käske jätkiä jäämään sovittuun juttuun.

Harmittaa TPS-fanien puolesta. Itsellä niin vahvasti mielessä viime kausi ja se, kun kaikki menee vaan päin sitä itteään.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Voisit itse hieman tarkistaa historian kirjoja. Kaudella 2009-2010 TPS taisi vissiin voittaa mestaruuden. Että sellainen suo sinä vuonna..
Tulipas päästettyä hölmö sammakko, en muistanut tarkastaa wikipediasta. Kyllähän nyt tuo yksi mestaruus kirkastaa sitä edelliset viisi vuotta ja sen jälkeiset viisi vuotta! Onneksi tarkkanäköinen oululainen tuli tämän erheeni korjaamaan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Jotenkin vaikea uskoa, ettei pelaajat olisi tienneet.
- - -
Ei ole vain pelaajien vika - osoittaa myös ettei joukkue ole yhtään valmentajan näpeissä tai sitten valmentaja on vaan tyhmä, kun ei käske jätkiä jäämään sovittuun juttuun.
Joo, ehkä mäkin kirjoitin aiemmassa viestissäni vähän epäselvästi.

Siis totta kai pelaajat ovat olleet tietoisia asiasta - mutta mä ainakin uskon ja toivon, että ammattikiekkoilijat eivät mieti tuollaisia asioita ennen matsia tai sen aikana. Mun mielestäni se osoittaa vain huonoa keskittymiskykyä, jos noina aikoina miettii jotain PR-juttuja. Samaiset junnut ilmeisesti saattoivat pelaajat jäälle ennen ottelua, mutta tuskin yksikään pelaaja siinä vaiheessa mietti, että... "pelataan nyt tää matsi alta pois, niin tapaan tämän samaisen natiaisen matsin jälkeen". Jokaisen ammattipelaajan focus pitäisi olla siinä vaiheessa täysillä matsissa.

Noh, "matsi" tarkoitti TPS:n pelaajien osalta kaksi ja puoli tuntia perseraiskausta ilman liukuvoiteita. Siinä vaiheessa kun kotihallissa tulee numeroin 8-1 turpaan, niin mä ainakin uskon ja toivon, että jokaista ammattikiekkoilijaa vituttaa oma ja joukkueen esitys ankarimman mukaan. Tässä tilanteessa hymyn ei pitäisi olla herkässä eikä huumorin kukkasen lennellä. Kyllähän sieltä pukukoppikäytävältä kuuluukin aina tappiomatsien jälkeen kunnon VITTU- ja FUCK-huutoja. Omien tunteidenpurkaustensa jälkeen pelaajat marssivat pukukoppiin, ja valmentaja tulee perässä naama norsunvitulla. Pukukopin ovi lyödään ulkopuolisilta lukkoon, kun valmentaja levittää kitapurjeitaan yksitellen jokaisen pelaajan kasvoilla.

Tässä vaiheessa kun valmentajalta käy käsky kuntopyörän päälle, niin harvassa ovat ne pelaajat, jotka tätä käskyä vastaan alkavat pullikoida. Oikeastiko joku luulee, että sieltä pukukopin perimmäisestä nurkasta joku kuiskaisi hiljaisella äänellä: "entä se junnutapaaminen"? Kyllä siinä tilanteessa jokainen ammattikiekkoilija tekee nöyrästi tasan tarkkaan sitä mitä valmentaja käskee! Melko omituista kuinka pelaajia syyllistetään tästä "joukkopaosta".

25.01.2015 - TS: Tepsin ”ammattilaiset” pakenivat omia F-junnuja
"Pitkän odottelun jälkeen innokkaat pojat pääsivät kuitenkin lopulta – alun alkaen luvattu vierailu tyrmättiin – koppiin tervehtimään esikuviaan ja hakemaan heiltä nimmareita – niiltä harvoilta, jotka viitsivät jäädä paikalle poikia tapaamaan."

Oikeasti tällaisesta uutisoinnista saa sellaisen käsityksen, että jätkät olisivat 1-8 -tappion jälkeen käyneet pukukopissa nopeasti suihkussa ja paenneet paikalta Turkuhallin takaovesta kaljalle tai syömään vaimon kanssa pippuripihviä. Koko ajan takaraivossa olisi jyskyttänyt vain ajatus siitä, että... "kunhan vain ei joudu niitä kamalia F-riiviöitä näkemään"! Paskanmarjat sieltä hallilta ole poistunut yksikään pelaaja siihen mennessä kun pukukopin ovi avattiin. Jossain jutussa luki, että kopissa olisi ollut seitsemän pelaajaa ja loput olisivat hävinneet kuin pieru Saharaan. Ehkä kaksi pelaajaa oli oikeasti poistunut hallilta tähän mennessä - Oskari Siiki (?) ja Otto Nieminen (?) - sillä heillä oli toinen PR-tapaaminen toisaalla: jälkipelihaastattelut Bar Edisonissa.

Juuri tuo TS:n paskauutisointi aiheutti sosiaalisessa mediassa tämän paskamyrskyn. Näitä vitun mielensäpahoittajia riittää joka oksalle, jotka juuri tuon uutisoinnin perusteella kuvittelevat ammattikiekkoilijoiden oikeasti paenneen oman seuransa F-junnuja. Täälläkin ainakin pari nimimerkkiä (*) on jo ehtinyt huudella, että kaikki "ulkkarit" ja muut junnutapaamisen väliinjättäneet kengittäisiin välittömästi vittuun (lue: myydään/vuokrataan) Palloseurasta. Tällaisilla pelaajilla ei kuulemma ole enää mitään asiaa pelata TPS:ssa kaudella 2015-16 - tai itse asiassa enää koskaan!

Pelaajatko sen itse päättivät, että tällainen PR-tapaaminen on aivan perseestä ja siihen suhtaudutaan miten suhtaudutaan?
Jotenkin tulee mieleen Lämäri ja se legendaarinen muotinäytöskohtaus...

EDIT: kesti hetken aikaa löytää sopiva video

EDIT2: (*) löytyihän ne pari sankaria mielipiteineen aamupäivältä...
Toivottavasti muita sankareita ei ensi kaudella Turussa nähdä, tällainen ajatus oli olemassa jo ennen tätä tapausta, ja nyt se näköjään osoittautui oikeaksi.
Luce, Paskaranta, Sointu, Lässi, Nakladal, Seigo, Gysbers, Mojzis, Simekki jne., painukaa kaikki helvettiin. Helvetin iso peukku vastaavasti noille, jotka tuonne jäivät suunnattoman vitutuksen keskellä tapaamaan seuran tulevaisuutta, etenkin Pikkaraiselle. Erotti aika hyvin jyvät akanoista sen suhteen, keille niitä jatkosopimuksia voi tarjota ja keille ei. Jos on noin saatanan välinpitämätön asenne seuraan, niin meikäläinen ei jumalauta katsele enää sekuntiakaan sellaisia herroja, jotka tällaista paskaa faneilleen antavat.

EIKÄ IKINÄ ENÄÄ TULEVAISUUDESSA TPS:ÄÄN PELAAMAAN.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kuvista päätellen ainakin Pikkarainen ja Rantanen. Tuosta TS:n kuvasta ei mun harjaamaton silmä tunnista noita muita kuvassa näkyviä, yksi taitaa olla Seikola.
Friman kaiketi tuolla takana ja Petu tietty. Vähätalo käsittääkseni istuu tuossa ekalla paikalla. Osa rajautuu ulos kuvasta. Siiki ja Nieminen lähtivät jälkipelihaastatteluihin. Käytännössä tuolla kuitenkin oli paikalla siis omat kasvatit ja Piku.
Business klubille ilmestyi pelin jälkeen haastatteluun Lämsä ja Sointu, joten kai hekin jäivät odottamaan junnuja(?). En muista ketä sinne piti tulla alunperin, mutta Lola sanoi haastateltavien vaihtuneen pariin otteeseen ja jotenkin sanoi vielä että saatiin sentään jotkut tänne.
Eli eli... tehdäänpä pientä yhteenvetoa! TPS:lla oli la-iltana rosterissaan 21 pelaajaa.

01 - Elmeri Eronen
02 - Niklas Friman
03 - Alexander Georgiev
04 - Simon Gysbers
05 - Tero Koskiranta
06 - Ryan Lasch
07 - Teemu Lassila
08 - Niclas Lucenius
09 - Teemu Lämsä
10 - Tomas Mojzis
11 - Jakub Nakladal
12 - Otto Nieminen
13 - Ilkka Pikkarainen
14 - Mikko Rantanen
15 - Alexander Ruuttu
16 - Steven Seigo
17 - Markus Seikola
18 - Oskari Siiki
19 - Juraj Simek
20 - Matias Sointu
21 - Julius Vähätalo

TS:n paperiversion mukaan pukukopissa olisi ollut seitsemän pelaajaa.
TPS oli kuitenkin hävinnyt pelinsä Tapparaa vastaan murskalukemin. Pelaajia kiukutti. Joukkue päätti, että kopin ovet pysyvät suljettuina sekä medialle että omille junnuille.

Pitkän anelun jälkeen kopin ovi kuitenkin raottui. Junnut pääsivät silmät säihkyen koppiin, jossa heitä odotti... vaivaiset seitsemän pelaajaa.
Näistä nyt ollaan TS:n kuvista tunnistettu ehkä viisi tai kuusi: Niklas Friman, Ilkka Pikkarainen, Mikko Rantanen, Markus Seikola, Julius Vähätalo - sekä Petteri Nummelin, joka ei ollut edes kokoonpanossa. Muiden olinpaikoista tiedetään seuraavaa: Otto Nieminen ja Oskari Siiki lähtivät Edisonin jälkipelihaastatteluihin, Teemu Lämsä ja Matias Sointu olivat Business Clubilla pelaajahaastatteluissa.

Ensimmäinen kysymys: missä olivat junnutapaamisen aikaan TPS:n pelaajistosta Elmeri Eronen, Alexander Georgiev, Simon Gysbers, Tero Koskiranta, Ryan Lasch, Teemu Lassila, Niclas Lucenius, Tomas Mojzis, Jakub Nakladal, Alexander Ruuttu, Steven Seigo sekä Juraj Simek?

Toinen kysymys: ketkä olivat ne - ja kuinka monta heitä oli - pelaajat, jotka Auran Aaltojen kaukalonlaitatoimittajan mukaan lähtivät "TPS:n pukukopista tuimailmeisinä kohti punttisalia"? Miksi he näin tekivät ja erityisesti kenen käskystä?

Kolmas kysymys: missä olivat Petun lisäksi muut illan rosterista poissaolleet: Otto Karvinen, Tadas Kumeliauskas, Miro Keskitalo, Mikko Lehtonen, Matias Pulli, Lauri Tukonen ja Marko Virtala?

Henkilökohtainen veikkaukseni on, että ykköskysymyksen nimilistasta - Erosta ja Georgievia lukuunottamatta - muut olivat Turkuhallin punttisalilla polkemassa kuntopyörää - päävalmentajan käskystä rangaistuksena paskasti sujuneesta kotimatsista.

Kakkoskysymykseen henkilökohtainen veikkaukseni on: Gysbers, Koskiranta, Lasch, Lassila, Lucenius, Mojzis, Nakladal, Ruuttu, Seigo ja Simek. Jatkokysymykseen veikkaukseni on hyvin selkeä: päävalmentajan käskystä!

Kolmoskysymykseen: todennäköisesti kotona parantelemassa vammojaan tai Turkuhallin lehtereillä "asiakkaina".
Eikö Elomollakaan välähtänyt, entisenä junnuvalmentajana, että mikä tuo tärkein tapahtuma on lauantaina?
Miika Elomon tärkein tehtävä lauantaina 24.01.2015 oli johtaa TPS:n joukkue selkeään voittoon Tampereen Tapparasta!
Tuo tehtävä ei häneltä onnistunut, mutta epäonnistumisen johdosta on aivan turhaa kaataa kaikkea paskaa hänen niskaansa.

JOS hän epäonnistui kokemattomuuttaan => syyttävien katseiden ja sormien pitäisi kohdistua hänet valinneeseen tahoon!
JOS hän epäonnistui ammattitaidottomuuttaan => syyttävien katseiden ja sormien pitäisi kohdistua hänet valinneeseen tahoon!
JOS hän epäonnistui vittumaisuuttaan => syyttävien katseiden ja sormien pitäisi kohdistua Miika Elomoon!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Morjens! Olitte taas Radio Rockin eetterissä, koskien lauantain esisodeja.
Kakarat huus niin perkeleesti, ettei vaan saanut kunnolla selvää, mistä siellä tarkemmin väännettiin, mutta ilmeisen kierroksilla oltiin. Tossa kasin korvilla tuli ulos tämä keskustelu. Sen kuulin, että Heikelä puolusti pelaajia, vetäessään pukukopin kiinni lasten edestä. Hänen sanoin: " ne on herranjumala jääkiekon pelaajia, eivät näyttelijöitä". Aika paskaa kyllä tollanen puolustelu, sillä noille TPS-junnuille tuo ei varmaan ollut kovinkaan mieluinen tapahtuma jäädä nuolemaan näppejään lupauksista ja kovasta duunista huolimatta.

Siinä Heikelä oli oikeassa, pelaajat eivät ole näyttelijöitä, mutta miten se on Elomon laita? Noi pressit on ainakin aikamoista salkkaria.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
YLE:n urheiluviikonlopun vieraana lauantaina oli Hannu Jortikka. Totta kai häneltäkin TPS:n tilanteesta kysyttiin. Jortsu ei alkanut ketään neuvomaan, vaan peräänkuulutti uudelle TPS-johdolle työrauhaa. Kaiken kaikkiaan Jortikka puhui TPS:stä arvokkaasti ja lämpimään sävyyn ja kehui Turkua muutenkin hyväksi kiekkokaupungiksi. Uskoi vakaasti, että TPS nousee tästä suosta ennen pitkää, kunhan uusi johto saa palaset kohdilleen.

TPS-osion aluksi Jortikka haukkui Kunnarin Maikkarille tekemän jutun törkeäksi. Ei ole Jortikka kuulemma itseään TPS:ään tarjonnut, mutta ei ole TPS Jortikan palveluksia kysynytkään. Jortsu kyllä sanoi auttavansa Tepsiä kaikin tavoin, jos sieltä apua tullaan kysymään. Taitaa tämä pätkä vielä Areenasta löytyä.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Kyllä Jortikasta vois olla kokoamaan joukkuetta tepsille. Kyllä Jortsu tietää miten hyvä joukkue kootaan jos vain rahaa on riittävästi.
Ainoa huono puoli on, jos mentori pyörii edelleen siellä niin nämä kaksi herraa ei keskenään tule toimeen.Myös Jortsun ulosanti ja voimakas persoona voi aiheuttaa hämmennystä, mitä tepsi ei todellakaan tarvi. Sekä Jortsun tepsiläisyys voisi taas olla huono ratkaisu, mutta kyllä luotan enemmin Jortsuun kuin johonkin arpaan.

Tässä linkki YleAreenan Jortikka haastatteluun;

http://areena.yle.fi/tv/2618113
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jortikka olisi todella hyvä UTJ:n hommaan. Jortikan valinta myös takaisi sen, että Mentori häipyisi kuvioista "huitsin nevadaan" Jo yksistään tämän takia Jortikan valinnalle kannattaa näyttää peukkua ylöspäin.

Vuori, Mentori ja osaamaton TPS-hallitus kun ovat pääsyyllisiä nykytilanteeseen.
 

JPL

Jäsen
Jos tuo kausikortin heittäjä nyt aiheuttaa sen että Elomolle annetaan kenkää, niin vähintä mitä kannattajat voi tehdä on järjestää kolehti että tämä henkilö pääsee kauden jokaiseen otteluun ilmaiseksi sisälle....

Pieni ele, mutta saattaa aiheuttaa ison ketjureaktion.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolmas kysymys: missä olivat Petun lisäksi muut illan rosterista poissaolleet: Otto Karvinen, Tadas Kumeliauskas, Miro Keskitalo, Mikko Lehtonen, Matias Pulli, Lauri Tukonen ja Marko Virtala?

Tadas oli TPS Shopissa jakamassa nimmareita ja keskustelemassa asiakkaiden kanssa.
Otto oli sählyn laukaisukisapaikalla. Tosin poistui sieltä toisella erätauolla.
Tällä sinänsä ei ole merkitystä tuohon F-junnuasiaan, mutta pidin erittäin ilahduttavana, että rosterista poissaolevat tekevät jotain seuran hyväksi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jortikka olisi todella hyvä UTJ:n hommaan. Jortikan valinta myös takaisi sen, että Mentori häipyisi kuvioista "huitsin nevadaan" Jo yksistään tämän takia Jortikan valinnalle kannattaa näyttää peukkua ylöspäin.

Jortikkaa itseasiassa ei tunneta järin korkeatasoisena scouttaajana, eikä hän ole viimeisimmissä pesteissään ollut järin kiinnostunut edes ottamaan asioista selvää. Eli, ei jatkoon.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Miika Elomon tärkein tehtävä lauantaina 24.01.2015 oli johtaa TPS:n joukkue selkeään voittoon Tampereen Tapparasta!
Tuo tehtävä ei häneltä onnistunut, mutta epäonnistumisen johdosta on aivan turhaa kaataa kaikkea paskaa hänen niskaansa.

!
No tuohon nyt ei usko kukaan (tähän semisti kettuileva hymiö). Joku mainitsi, että pelaajat eivät tienneet, että junnut tulee pelin jälkeen moikkaamaan??? Siis ihan varmasti on Elomo ja pelaajat tienneet asian. Kyllä se on kerrottu ennen peliä vain muistutukseksi, että tänään ei sitten ryssitä, koska junnut tulee koppiin. Tuohan on yksi tapa saada pientä lisäbuustia luistimiin. Miksi sitten nuo 7 jäi koppiin junnuja odottamaan, jos kerran joukkue ei tiennyt koko asiasta? Olen melkoisen varma, että esim. Seikola on jotain sanonut kopissa, kun joukkuekaverit on lähteneet livohkaan. Tää kaiffari on pirun fiksu ja ymmätää, että lapsille ei vittuilla. Tutustuin häneen salilla, kun treenasi itseään taas pelikuntoon. Jos Elomo on määrännyt jonkun rangaistustreenin, niin sitten saa kaiken paskan ladata hänelle. Mikäli rangaistus on annettu, niin miksi se ei koskenut koppiin jääneitä? Miksi rangaistustreeniä ei aloitettu vasta junnujen jälkeen?

Arvaus: Mitään treeniä ei ollut vaan pelaajat vaan lähtivät loppuveryttelyä tekemään,ja heitä ei kiinnostanut junnut paskan vertaa. Joukkue ei ole Elomon hyppysissä ja tekee mitä huvittaa. 7 jäljelle jäänyttä tekivät sen mitä oli sovittu
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Rangaistus olisi se, että hyvin tsempanneet polkevat ja muniinpuhaltelijat katsovat
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mikäli rangaistus on annettu, niin miksi se ei koskenut koppiin jääneitä?
Ainakin aiemmassa "rangaistuskuntopyöräilyssä" muutama ottelun kohtalaisesti vetänyt eivät kuntopyöräilemään joutuneet, mm Rantanen ja jotain muita junnuja.
Jos mä oikein muistan, niin 13.01.2015 pelatun KAL-ottelun jälkeen kuntopyörän päälle eivät joutuneet nousemaan: Elmeri Eronen, Niklas Friman ja Alexander Georgiev. Nämä kolme nimeä tulivat esille jossain lehtijutussa tai sitten ne mainittiin radiossa. Elomo taisi itse sanoa jopa lehdistötilaisuudessa, että kolmea pelaajaa lukuunottamatta muut polkevat kuntopyörää saadakseen matsipäivänä edes jollain lailla hien pintaan.
Rangaistus olisi se, että hyvin tsempanneet polkevat ja muniinpuhaltelijat katsovat
No tällainen käänteisrankaiseminenhan olisi mielenkiintoista. Kuinkahan kauan esim. joku Mikko Rantanen viitisisi tsempata ykkösketjussa? Kiva varmasti pelata kun tietää joka tapauksessa joutuvansa matsin päätteeksi kuntopyörän päälle kun joku Matias Sointu laiskottelee kolmosessa. Veikkaisin Rantaselle (-kin) tulevan pientä motivaatiopuutetta tuollaisilla menetelmillä.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Luulempa, että kannatais kokeilla sitä että yrittäneet polkee ja Luce ja kummpanit seisoo ympärillä peukku suussa. Ei ainakaan huonommin voi mennä. Intissä aikoinaan katselin mokanneena kun muut juoksivat kenttää ympäri. En mokannut toistamiseen
 

BaronFIN

Jäsen
On se nyt jumalauta, että aikuisia ammattilaisia pitää rangaista jollain vitun kuntopyörän polkemisella. Johan tuolle nauraa naurismaan aidan seipäätkin saatika urheilua ammatikseen harjoittavat urheilijat. Ja intissä mitään juoksurangaistuksia enää nykyaikana tunneta. Kaikuja menneisyydestä. Jos Elmo on pihalla kuin tamppoonin naru, niin ei se kuntopyörällä tuota joukkuetta enää hyppysiinsä saa.

Oma 11v poika mietti kun TPS:n tilanteesta keskusteltiin, että "miks ne ei ota Suikkasta takaisin, jos niillä menee vieläkin huonommin". Niimpä... Isot egot ja niin edelleen. Palkka taitaa kuitenkin edelleen juosta...
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
On se nyt jumalauta, että aikuisia ammattilaisia pitää rangaista jollain vitun kuntopyörän polkemisella. Johan tuolle nauraa naurismaan aidan seipäätkin saatika urheilua ammatikseen harjoittavat urheilijat. Ja intissä mitään juoksurangaistuksia enää nykyaikana tunneta. Kaikuja menneisyydestä. Jos Elmo on pihalla kuin tamppoonin naru, niin ei se kuntopyörällä tuota joukkuetta enää hyppysiinsä saa.

..

Jollain tavalla niitä pitää rangaista, jos haluttomuutta pelaamiseen ilmenee. Palkkaan ei voi koskea ja puolta joukkuetta ei oikeen voi penkittääkkään.

T: Kuuskajaskari -93 ja pudonnut rynkky
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mentori on fysiikkavalmentajan omistama sali, jossa Kujanen treenaa tepsin poikii
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös