Otteluseurantaketju Liiga 15.1.2015

  • 48 680
  • 435
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävi miten kävi, niin Baronalla yksi parhaimmista näkemistäni matseista tänä vuonna.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Aloitukset 48-12 Ässille. :)
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Kiitos TPS! Ja sitten kuuntelemaan Molomon kommentteja matsista, jossa odotettavasti "oltiin hyvällä ilmeellä ja peli oli erinomainen muutenkin".
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja Vallin/Pyörälä vie 2 pistettä mukanaan Ouluun, namia namia
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Jahans, Ässät pisti sitten kunnon talkoot pystyyn. Ei oo vissiin Idän Jätti vähään aikaan moisessa pyörityksessä ollutkaan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vallin! On se hurja!! Taas ruoska sivaltaa. Aika maukas nousu voittoon ja näin on Lukkokin tälle kaudelle voitettu. Sarjajohtajan arvolle sopiva venyminen toista kärkijengiä vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
60 min jälkeen olisi voinut olla yhtä hyvin 1-1 tai 2-0, tasainen matsi, Kärpät ollut hallitsevampi, muttei ole päässyt oikein maalipaikoille.
Kyllä, mutta joukkue hukkasi johtonsa varmaan viidennen kerran kuuden pelin sisään. Siitä on voittava joukkue aika kaukana. Ja samaa rataa taas jatkoajalla...
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lukko-Kärpät: harvinaisen paskat fiilikset matsista jää, kun Huml loukkaantui. Toivottavasti päästään vähällä, mutta näytti kyllä kaveri olleen kiskalla, kun istui penkillä ennen koppiin menoa.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ässiltä kohtuullisen hyvä kotipeli, 7-1 ja vierasjoukkueen totaalisen nöyryytyksen naulaa Sammalkankaan Suutarille antama turpasauna.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt rankkareissa pelisilmää valmennukselta ja Saarelainen ampumaan. Niin nälkäinen. Ei ollut tuossa lopussakaan paljosta tuo onetimer kiinni.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Andy Bernard Torjunnat 9 Päästetyt maalit 4 Torjuntaprosentti 69,23..

Nyt sitä jatkopahvia käteen ja nopeesti! No ei vaan ei tuosta lopusta kovin moni muukaan mitään papukaijanmerkkejä saa.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tärkeintä että joukkue on voittava keväällä. Kuten sanottua ottelu oli tasainen ja olisi voinut päättyä kummin päin tahansa.
Raumallahan oli viimeksi voittava joukkue keväällä 52 vuotta sitten.. Ei vaan, kyllähän tuo peli olisi voinut kääntyä tänään kolmella pisteellä Lukollekin.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Pakko vielä kommentoida: ässät vei aloitukset 48-12! Tai jotain tollaista. Enpä muista aiemmin tollaista tilastoa nähneeni. Oliko saipan jätkillä mailat väärinpäin aloituksissa..?? Tirkkosen pitänee ens harkoissa kertoa pojille, että "pojjaat hei...se mailan lapapuoli pitää olla jäässä..." ja siihen sitten kollektiivinen vastaus: "aaahhh...nii joo, okei..." ;-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös