Otteluseuranta U20 MM-kisat - Puolivälierät ja putoamiskarsinta 2.1.

  • 112 141
  • 1 072

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Kyllä Suomen selkäranka sanoi pam, kun Ruotsi rokotti noista jäähyistä. Nyt jännitetään vain kuinka monta maalia Ruotsi innostuu takomaan.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lähemmin näitä nuoria seurannut osaa varmasti kertoa onko Jortikka päivittänyt pelikirjaansa vai ollaanko vielä 90-luvulla vahvasti?
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mikähän järki oli lähteä näin tärkeään peliin jo viime kisoissa flopanneella kaverilla, kun penkillä olisi voittavakin maalivahti.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Monelta se Tshekki-Slovakia alkaa?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Suomi 1-0 johtoon ja heti vissiin luullaan, että ollaan jotenkin kuskin paikalla? Ruotsi näyttää vähän lahjakkuutta ja pam 1-3. Nyt pääsevät heittämällä suomen pakeista irti, kun suomalaiset ei pääse edes ykkössektorille.

Kyllä on hintzit ja kapaset turisteja näissä karkeloissa. Näinkö heikko on liigan taso?
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jortikka, tukasta vittuun, koko "ykköskenttä" sama juttu. Jos et tee yhtään YV:llä niin et ole ansainnut jatkopaikkaa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olette te käsittämätöntä porukkaa. Montako kertaa tällaisista tilanteista ollaan noustu pelkästään Suomen toimesta? Aika saatanan monta.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Suomen peli hajosi noihin kahteen av-maaliin pahasti. Tosin kaikki on edelleen mahdollista, mutta yhtään ei saa enää Ruotsille antaa. Hussokin hieman ylipelas tuossa kolmannessa. Nyt jätkät tsemppiä!!!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Juuso Honka ei kyllä vaikuta miltään hirveän erikoiselta yv-pelaajalta. Häneltä puuttuu täysin tilannetaju, että milloin vetää ja milloin vaikka syöttää.

Lisäksi ns "toimituslaukaus" puuttuu kokonaan. Valtava ero, kun tänään sai aiemmin ihailla tulevan Leijona-pelaaja Esa Lindellin vastaavaa pelaamista.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ruotsin pojat näyttää pelaamisen mallia ja kuittaa viimevuotisen finaalitappion tylysti. Suomen paska yv-peli koitui kohtaloksi.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Millä vitulla joku tuon Husson piikkiin saa? Ensin tulee oma pakki ja kaverin hyökkääjä tönimään ja sitten veto uppoaa jostain pompusta. Silmiä nyt hyvät ihmiset voi käyttää taas.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kieltämättä homma meni hieman hankalaksi. Toivottavasti ei enää ylivoimaa meille, tuhlataan pari minuuttia vetämiseen päin sweduja.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuota noin.. pari ottelua seuranneena sanoisin, että suomalaiset eivät kerta kaikkiaan osaa laukoa. Ylivoimallakin pleksit vain paukkuvat tai sitten vetäistään päin ensimmäistä miestä. Ruotsalaiset sen sijaan paukuttelevat kiekkoa ylähyllylle jatkuvasti.

Voisko joku ehdottaa esim. jotain laukaisuharjoitteita suomalaisille? Eikös nykyään ole enää muodissa lätkiä kiekkoa peltipurkkiin kesäisin?

edit: no sieltähän tuli sitten välitön kuitti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös