Pe 12.9.2014 JYP - Sport

  • 34 896
  • 151

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Perkeles tässähän alkaa kuitenkin vähän innostua vaikka aika paskat fiilikset ollu noususta. Ruudun ilmaisjakso kokeiluun vaan.
 

FatSam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuuntelin vain sivukorvalla, mutta sanoiko Miko Malkamäki ennen peliä näytetyssä haastattelunpätkässä, että veikkaa mahdolliseksi Liigan MVP:ksi Ville Kolppasta? :) Saatoin kuulla aivan omianikin...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sportille onnittelut ensimmäisestä voitetusta erästä liigassa. Ei tarvitse enää sitä jännittää teidänkään.

Olipa JYP kuitenkin HUONO! Tälläisellä paskalla pelillä näköjään onnistuu vielä Sportia vastaan voiton raapimaan mutta muita liigaseuroja vastaan kyyti tulee olemaan kylmää ellei pelaaminen parannu selkeästi. JYP oli miesvartioinnissa huono ja sen ansiosta Sport pysyi pelissä mukana. Sen lisäksi syöttöpeli oli taas huonoa. Hermostunutta peliä joka tietysti vaikutti huonoon syöttöpeliinkin. JYPillä oli taas sitä ongelmaa ettei pelaajat aina tienneet miten tilanteissa pitää pelata ja silloin ne etäisyydet kasvoivat, ei tullut apuja pelikavereilta ja lopputuloksena joko kiekon menetys tai vain jonkinlainen rääpäisy päätyyn ilman että sinne on omat menossa. Tänään JYPin suurin positiivinen yllättäjä oli Jokereista kesällä siirtynyt Markus Hännikäinen jonka ansioksi voi lueta ottelun ratkaisun. Ensin loistava ajo maalille, kiekko karkasi mutta Ikoselle tuli sen ansiosta tyhjä maali josta hän ei erehtynyt. Hännikäinen kruunasi päivänsä tekemällä varsinaisen taistelumaalin.

Tuomarilinja oli tiukka mutta jos se pitää, niin antaa mennä vaan. Tänään tuomarit olivat mielestäni tasapuolisia.
 

chubster

Jäsen
Pakko sanoa kyllä, että huhheijaa mikä peli.

JYP oli huono, todella huono. Sport vielä huonompi. Ei voi kyllä Vaasaan mitenkään valoisaa liigakautta povata, jos ei myöskään Jyväskylään.

Aika ns. rutiinivoitto JYPiltä. Sport pysyi kyllä mukana, eikä JYP mitenkään peliä varsinaisesti hallinnut, mutta eipä Sportilla oikein noita maalipaikkojakaan pahemmin ollut. Vaikka ei JYPilläkään liikaa.

Sitten:

Hännikäinen on hieno taistelija ja hyvä. Tätä lisää!

Tuomarit olivat hyviä, linja tiukka, mutta samanlainen molemmille joukkueille. Poikkeuksellista. Jäähyjä paljon, mutta nyt pitää vain jatkaa samalla linjalla niin pelaajat oppivat. Toki yksi Sport jäähyistä yksi oli täysin väärä kun Mäenpää kaatui ja Sport pelaaja joutui jäähylle turhaan.

JYPille keskialueen ylitys on uskomattoman vaikeaa, oltiin sitten tasakentällisin tai ylivoimalla. Hieno on kyllä tuo pelisuunnitelma. Omista lähdetään niin hitaasti, ettei syöttöpaikkoja ole tai jos on niin ne on todella vaikeita. Tämän seurauksena annetaan toivotaan toivotaan syöttö joka ehkä menee, ehkä ei mene, omalle pelaajalle. Sitten yritetään väkisin kuljettaa kiekko alueelle neljän pelaajan läpi. Kiekko menetetään tai tulee paitsio. Fail.
Toinen vaihtoehto on se, että kiekko rääppästään keskialueelta sillä tavalla päätyyn, ettei ketään ole menossa paineistamaan tai kiekolle. Hienoa toki tämäkin.

No eipä sillä. Tarkilta ei ihmeitä vaadittu ja Toivonenkin oli parempi kuin oletin.

JYPille tulee huomattavia vaikeuksia kun vastaan tulee mikä tahansa muu liigajoukkue.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
No niin, näin on *erseet Liigatasolla tervattu ja nahka taas astetta paksumpaa. Saappaat jalassa kaaduttiin. Ei todellakaan katastrofaalinen alku, enemmänkin harmitti että se yksikin häämöttävä piste sitten valui käsistä. JYP oli kyllä aneeminen kolmatta erää lukuunottamatta, mutta toisaalta Sportkaan ei tuosta materiaalistaan tänään saanut ihan kaikkea irti. Toivosta ei voi taaskaan takaiskuista syyttää. Oma puolustava pelillinen identiteetti säilyi hyvin läpi ottelun, joskin hyökkäykset olivat n. 30 min jälkeen aika ponnettomia. Ei löydetty aukkoja laukoa ja syötöt olivat huonoja ja viipyivät aivan liian kauan. Gröndahl ei saa tänään ihan puhtaita papereita, vaikka aktiivinen olikin. Ei saanut miestä pidettyä maalilla, joista kahdesti syntyi JYPin maali. Kujanpäälle kurko avaus liigatasolla 0+1! Historiankirjoihin merkitään kuitenkin Charles Bertranding nimi - ja aivan kaunis oppikirja maali läpiajosta se olikin. Tuota kelpaa vielä jälkipolvien veivata videolta. Tessier oli jopa hyvä. Osoitti vihdoin jonkinlaisia ykkössentterin ominaisuuksia ja laukaukset olivat hyviä.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
viime kauden runkosarjassa ei monesti tappioasemasta voittoon noustu, joten 3 erä positiivista tässä päivässä. Asennetta ja yritystä löytyi myös. Mutta pelottavan sekavaa peli kuitenkin oli. Katsotaan nyt, miten tämä tästä lähtee.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
JYP oli huono, todella huono. Sport vielä huonompi. Ei voi kyllä Vaasaan mitenkään valoisaa liigakautta povata, jos ei myöskään Jyväskylään.
En nyt vetäisi tällaisia johtopäätöksiä ensimmäisen pelin jälkeen. Jos näin tehtäisiin, niin varmaan lähes jokaiselle seuralle voisi olettaa vaikeaa kautta.

Kyllä vituttaa, kun ei edes yhtä pistettä saatu. Halvalla kyllä jäi pisteet Jyväskylään, kun katsoo noita kolmannen erän maaleja. Ensinnäkään sitä toista ei olisi pitänyt edes syntyä, mutta kiitos vaan tuomarille, kun päätti olla sokea väärällä hetkellä. Tuo tasoitus oikeastaan käänsi koko pelin, joten vituttaa vain enemmän. Muuten kolmas ja neljäs maali olivat surkeaa puolustamista ja Toivonenkin oli aika toivoton tuossa neljännessä maalissa.

No, ei voi mitään. Huomenna taas uusi taistelu karnevaalitunnelmissa ja toivottavasti saadaan jo jotain palkkioksikin hyvästä taistelusta. Selvää on, että pidemmän päälle on todella kuluttavaa, jos kaikki taistelut kääntyvät tällaisiksi maalin tappioiksi kolmannen erän lopussa. Tällä jäähymäärällä ja kolmella päästetyllä kiintiö maalilla se taistelu ei tule olemaan helppoa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Mikäli joku jäi oikeasti miettimään avausviestin kannattajaosion kysymyksiä, niin kyseessähän on pelkkiä urbaanilegendoja. Näitä on väitetty joskus tapahtuneen (Mikkeliläiset osaavat propagandan!), mutta oikeasti mitään ei ole tapahtunut. Ei huolta, ei hätää, me ollaan oikeasti aika kilttiä porukkaa. *hymiö* Tosin virtsaustarve jonkun niskaan on kyllä tositarina 90-luvun puolelta. Kokkolalaiselta maalituomarilta voi kysellä lisätietoja.

Niksin kanssa kun näistä aiemmin väännettiin, niin kyseinen herra oli yksi kovimmista ns.likapyykin pesijöistä näistä Vaasan janttereista. Niksin näpeissä (veren)punainen pyykki äkkiä muuttuu puhtaan valkoiseksi. Not me, nothing happen ja hymiö perään.
Eli on sattunut ja on tapahtunut ja on lyötykin kunnolla (tämä oli Mikkelin kosto mestiksestä!)

Onnea Jypille voitosta, taisin olla teidän puolella.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
No niin, luetaan vasta jälkikäteen muiden pelinjälkeiset kommentit ja katsotaan ollaanko seurattu samaa peliä.

Eli höpöhöpöt kabinetti-Sportista (te olette nyt Liigassa, ja tällä mennään) ja muovi-JYPistä (10 vuotta sitten olisin allekirjoittanut, nyt JYPiä on kiva vain haukkua siten, koska ärsyttää kestomenestys) sikseen.

Peli oli ensinnäkin todella rikkonainen - todella, todella tiukka tuomarilinja. Ok, toki tuomareita on ohjeistettu toimimaan kuten on, mutta onko tuossakaan nyt mitään järkeä? Tämä teki kummankin pelin joukkueesta todella sekavaa.

Mutta, vaikka en ollut kovin tyytyväinen JYPin peliin, Sport pelasi mielestäni ihan hyvän vierasottelun. Ehkä tämä nyt ei mieltäni muuta siitä, että Sport pleijaripaikasta taistelisi, mutta ei nyt ihan täydellinen heittopussi ainakaan tänään ollut. Ylivoima nyt toimi Sportilla mielestäni paremmin kuin JYPillä (joka oli aivan hirveätä paskaa), joten jatkakaa samaa rataa siellä ja toivottavasti tulosta tulee. Altavastaajana ja kiusaajana on kiva olla, siihen kannattaa varsinkin syksyllä panostaa. Keväällä alkaa sitten tosipelit.

JYP... Voi voi. Olin pettynyt. Kaikki kunnia Sportille, mutta ei tuossa kovin paljoa hurraamista ollut. Syötöt, avaukset, hyökkäyksiinlähdöt, ylivoimat... Todella heikkoa suorittamista. Tällä pelillä HMV-haukut ymmärrän. JYP vitutti ennen vastustajaa, nyt se vituttaa enemmän jypinkyläläisiä.

Hienoa kannattamista Sportin faneilta, siitä propsit - tämä oli odotettavissa, mutta muistakaa jatkaa myös marraskuun synkkinä iltoina. Te ette ole enää ennakkosuosikkeja oikeastaan mihinkään peliin lähdettäessä, ja ottakaa ilo irti kaikista hyvistä hetkistä.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No, ei voi mitään. Huomenna taas uusi taistelu karnevaalitunnelmissa ja toivottavasti saadaan jo jotain palkkioksikin hyvästä taistelusta. Selvää on, että pidemmän päälle on todella kuluttavaa, jos kaikki taistelut kääntyvät tällaisiksi maalin tappioiksi kolmannen erän lopussa. Tällä jäähymäärällä ja kolmella päästetyllä kiintiö maalilla se taistelu ei tule olemaan helppoa.

Pelissähän kävi juuri niin kuin ennakoinkin pelin alla - tulosveto kiinni ja ylivoimallahan ne maalit tulivat. Sekava peli ja kummallakin on varmasti varaa parantaa, JYPiltä odotan selkeää tasonnostoa huomiselle tai kyyti on kylmää, kun vastuskin on astetta kovempi. Voittoon riittää kuitenkin se että on vastustajaa parempi, oli oma tai vastustajan taso mikä tahansa, ja tänään se oli juuri tuon nähdyn mukainen. Fakta on kuitenkin se, että JYP hallitsi kolmatta erää täysin, muutenkin ykkössektorin maalipaikat vietiin selkeästi vaikka torjunnat näyttävät tasaisilta. Aika vähän Sportilla oli todellisia vaarallisia maalipaikkoja, eikä siten JYPillä ollut suurta huolta tappioasemassakaan pelatessaan, vaikka kärsivällisyyttä koeteltiinkin.

Tuosta hyvästä Sportin taistelusta olen samaa mieltä, kannattaa kuitenkin tottua siihen ettei Liigassa pelkällä taistelulla niitä pisteitä ropise kovin tiuhaan..
 
Heh :D Tämä. Tä tulee olemaan tämän kauden "teema" joka kerta ku Sportti on edes lähellä pisteitä.
Peli oli toki todella rikkonainen.
Maalin tappiosta on pitkä matka maalin voittoon. Kuten Sakke Pietilä totesi voiton jälkeen: "Kuin olisi säälipillua saatu." Vaasalaiset vievät tämän uudelle tasolle, kun kahden maalin tappion jälkeen "päästiin jo melkein sormella koittaan."
 

exau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Älkää nyt jyväskyläläiset vetäkö hernettä nenään, tämä ei ole pelkästään teille. Miksi kaikkien muitten peli paranee jatkossa huomattavasti mutta ei sportin?

Itse pelistä positiivista Tessierin ja Kujanpään esitykset. Tessier näytti jopa hyvältä välillä ja Kujanpää oli hyvä. Saas nähdä mitenkä Tomek rakentaa ketjut kun loput (ennakkoon mirriä kovemmat) sentterit palaa kehiin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Heh :D Tämä. Tä tulee olemaan tämän kauden "teema" joka kerta ku Sportti on edes lähellä pisteitä.
Peli oli toki todella rikkonainen.

Ei, kyllä JYP oli todellakin huono tänään. Ei mitään pois Sportilta, mutta kyllä varsinkin kärkijätkien pitää pystyä parempaan. Kauheaa katsottavaa oli. Toivottavasti huomenna on eri meininki.

Ihmettelen edelleen miksi ykkösylivoima saa niin paljon vastuuta. Minusta Boycen kenttä on huomattavasti vaarallisempi. Myös viidellä viittä vastaan.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Älkää nyt jyväskyläläiset vetäkö hernettä nenään, tämä ei ole pelkästään teille. Miksi kaikkien muitten peli paranee jatkossa huomattavasti mutta ei sportin?

En tiedä kaikista muista, mutta sen tiedän että tuo tänään jäällä ollut JYP näytti välillä huonoimmalta mitä on pitkään aikaan nähty, joten on luonnollista olettaa ja toivoa pelin tuosta paranevan. Äläkä ota tästä herneitä nenään, mutta kysymykseesi vastatakseni, yleensä silloin kun materiaali on ainakin paperilla yksi heikoimmista Liigassa niin silloin ei ensimmäisenä odoteta siltä joukkueelta huomattavaa tasonnostoa.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Varmasti Sportinkin peli paranee, kuten paranee kaikkien muidenkin. Yleisesti vaan ajatelellaan, että alkukausi on se hetki jolloin voi huonommalla materiaalilla yllättää helpommin. Kukaan ei varmaan vaasassakaan kiistä, että Sportilla on jos ei heikko niin ainakin yksi huonoimpia materiaaleja liigassa ja täten alkukaudella olisi tärkeeä onnistua.

Itse peli oli tänään ripulia, hirvittävä jäähymäärä sotki peliä entisestään. Katsomossa tunnelma oli noh parempi mitä jossain läpsyttelyissä, mutta en itse ainakaan tuota vielä hyväksi tunnelmaksi sanoisi. Sport faneilla hyvää menoa aina kolmanteen erään asti, jolloin hiljenivät aika tavallla, loppuiko vaasalaisilta ääni?
 

exau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
En kielläkkään että materiaaliltaan ollaan heikoin joukkue ja jumbosija on todennäköisin vaihtoehto kauden lopussa. Mutta pitää muistaa että tän päivän 19 kenttäpelaajasta 5 oli viimekauden joukkueessa. Muilla käsittääkseni ei ole näin suurta vaihtuvuutta eli siihen nähden voisi olettaa pelin paranevan huomattavasti.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Älkää nyt jyväskyläläiset vetäkö hernettä nenään, tämä ei ole pelkästään teille. Miksi kaikkien muitten peli paranee jatkossa huomattavasti mutta ei sportin?

Ei vedetä, mutta jos katsoit peliä yhtään, niin eihän tuo peli nyt mitään jääkiekon suurjuhlaa ollut. Toki tuomarilinja sekoitti peliä, mutta kyllä tänään vähemmän huono voitti huonomman. Jos haluat vähän laajempaa perspektiiviä, tämä näytti JYPillä viime kaudella joskus aika samalta, ja sama asia pätee edelleen: peli ei ollut todellakaan kasassa.

Toki aina vastustaja vaikuttaa joukkueen peliin, mutta valitettavasti tuo Sportin peli ei kovin pelottavalta (myös ymmärrettävistä syistä johtuen: uusi sarjataso, ensimmäinen peli, paljon uusia juttuja jne.) vaikuttanut kuitenkaan. Kärpät, Tappara tai Lukko tulee nöyryyttämään tämänpäiväistä JYPiä.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Sport faneilla hyvää menoa aina kolmanteen erään asti, jolloin hiljenivät aika tavallla, loppuiko vaasalaisilta ääni?
Ensinnäkin kannattajilla* Jyväskylässä tosin ei näytä olevan edes faneja. Toivon todella, että teillä on huonoin tunnelma peleissä tai sitten jossain kaupungissa on asiat todella huonosti. Ruudun kautta kuului ainoastaan sportin kannattajien lauluja. Huomenna onkin sitten voiton paikka.

Tosin jos tuota lähtisi kehittämään niin se näyttäisi lähinnä tuolta Boca Juniors Fans - YouTube (ilman laulua tietysti)
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
En todellakaan odottanut mitään klassikkoa tai jääkiekon suurta huumaa, mutta olipahan tämän päivän sarjakauden avaus kölin altan mennyt sukellus. Eihän peli voikkaan olla tässä vaiheessa silmiä hivelevää mutta onhan sitä höylätty jo kymmenkunta peliä, mutta samaa paskaa se kuin ensi jäällä juhannuksen jälkeen. Olihan tuo peli järkyttävän rikkonaista mutta niinhän se on jos peli ei toimi viidellä viittä vastaan niin ei se voi silloin toimia ylivoimallakaan, käsi kädessä tuo menee. Sportilta ei haluaisi viedä mitään pois, mutta kyllä tänään oli pisteet otettavissa hyvinkin helposti. Tottahan Tomek Valtonen lehdistötilaisuudessa sanoi, ettei Sportilla ollut vaikeuksia viidellä viittä vastaan, mutta loppujen lopuksi vielä vähemmän JYPllä. laukaukaus tilasto näyttää tasaiselta, mutta ei Tarkki periaatteessa joutunut mihinkään tulitukseenkaan, aika kaukaa ja huono laatuisia vedot kuitenkin oli.
Tuomarilinja nyt oli mitä oli. nyt otettiin sitten lähes kaikki pois, OK. pelaajien pitää pitää tottua valittuun linjaan, mutta eikö tätä prkle voi sitten lähteä viemään harjoituspeleistä lähtien, Sitä en tiedä tappaako tuo sitten tietyn intensiteetin pelistä, huitomisia ja estämisiähän nuo lähinnä oli, mutta saako sitä loppujen lopuksi taklatakaan, tänään kyllä taklauspeliä ei kyllä ollut kaukalopallo ottelua enempää.
Tuo JYPn peli kyllä oli minusta ihan samaa huttua kuin CHL pelitkin joten ei se ainakaan eteenpäin ole mennyt. Oisko sitä sittenkin toimistolla hyvinkin äkkiä ruvettava kaivelemaan Matikaisen Petrin numeroa, Kohta rupeaa usko menemään tähän Veltsun reagointi peliin, kun ei oikein reagoida ainakaan oikeaa aikaan. Vaikeahan se sisäistää mutta kun ei oikein näy valoa tunnelin päässä. Tosin ei tämän päivän ottelun jäähymäärä ja erikoistilanne pelaaminen sotkee helpommankin systeemin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Ensinnäkin kannattajilla* Jyväskylässä tosin ei näytä olevan edes faneja. Toivon todella, että teillä on huonoin tunnelma peleissä tai sitten jossain kaupungissa on asiat todella huonosti. Ruudun kautta kuului ainoastaan sportin kannattajien lauluja. Huomenna onkin sitten voiton paikka.

Tosin jos tuota lähtisi kehittämään niin se näyttäisi lähinnä tuolta Boca Juniors Fans - YouTube (ilman laulua tietysti)

Minä kiinnitin huomiota siihen, etten kuullut kertaakaan rumpuja. Ajattelin jo, että onko rummut heivattu viimeinkin mäkeen, mutta totesin sitten, että kaiketi on ymmärretty roudata mikit mahdollisimman kauaksi niistä, joten kuului vain vaasalaisten hienot laulut.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ensinnäkin kannattajilla* Jyväskylässä tosin ei näytä olevan edes faneja. Toivon todella, että teillä on huonoin tunnelma peleissä tai sitten jossain kaupungissa on asiat todella huonosti. Ruudun kautta kuului ainoastaan sportin kannattajien lauluja.
Voihan se olla että aina ei jaksa innostua yleisökään, Ei tuo kentällä tapahtunut sekoilu ainakaan tunnelmaa nosta katsomossakaan. Hienoa että vaasalaiset viitsivät kannustaa jos kotiyleisö ei oikein innostunut. Oliko syynä sitten vastustajan kiinostamattomuus, JYPn surkea peli, Valtaosahan kiekkoyleisöstä haluaa katsoa menestyvää ja voittavaa peliä, Sitä ei nyt valitettavasti Jyväskylässä tarjotan tällä hetkellä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Wow Sportin fanit. Luotiin yhdessä tänään hieno urheilutapahtuma.

Väkisin JYP käänsi ne pisteet kotiin. Ei tuo mitään ilotulitusta ollut, mutta taisi tuo linja hiukan yllättää molemmat housut kintuissa. Siis nyt jos keppi heiluu yhtään, tulee huitomisesta jäähy? Ja ei, JYP ei ollut tänään kärsivänä osapuolena ainoastaan. Myös peli, Sport ja katsojat. Itse olisin kolmanteen äänestänyt tuomarit koppiin ja, että yleisö olisi viheltänyt selvemmät pois. Ois saanu ainaki pojat pelata.
 
Viimeksi muokattu:

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinnäkin, hyi millaista peliä. JYP oli umpisurkea. Sport oli yhtä surkea kuin odotinkin. Avauspeli on aina avauspeli, mutta en malta odottaa kuinka käkeen JYP/Sport tulee saamaan Kärpiltä. Itse pelissä olisi JYP ollut vaikka 0-2 häviöllä niin itselle ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä kumpi voittaa, vähemmän huonompi eli JYP. Kannattajista, joo Sport fanit kannusti ja kannusti ja kannusti, kunnes karu totuus kävi ilmi ja porukka hiljeni kuin uskoiset kirkossa. Valitettavasti näin tulee käymään tulevissakin otteluissa ja Sport fanien hehkuttajat huomaavat, että kun käkättimeen tulee tarpeeksi paljon, niin porukka kuin porukka hiljenee. Kiitos, JYP voitti niinkuin pitikin ja tulevaisuus tuo mitä tuokaan tullessaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinäkin iso kiitos Sport faneille, todella hyvin piditte läpi ottelun ääntä.

JYPin peli oli kyllä aika sekaisin, en tiedä oliko täysin JYPin huonoutta vai vastustajan hyvyyttä, mutta sekavaa silti. Tarvittava voitto kuitenkin tuli. Se kuitenkin lämmitti että Tuppurainen, Ikonen ja Hännikäinen onnistui heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Noilla pelaajilla se apina varmaan eniten selässä ollut harjoituskaudella ja viimekaudella. Myös Nenonen osui vaikka harjoituskaudella hiljaisempaa. Lupaa hyvää että juuri nämä pelaajat joiden pitikin kauden aikana nostaa tasoaan onnistui heti ensimmäisessä ottelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös