Brasilia 2014 liveseuranta

  • 784 493
  • 8 068

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Jatkoajasta saa aina kunnon naurut! Älkää olko niin saatanan katkeria vaan menkää haistelemaan raikasta ilmaa. Eihän kukaan terve aikuinen ihminen itke jossain lätkäfoorumilla joka asiasta.

Balotellin vaihtaisin kyllä tolla panoksella toiselle jaksolle.

Uruguai kun alkaa nousemaan niin peli piristyy.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Tää on jalkapalloa, jos et tykkää katsoa jalkapalloa, sulje televisio äläkä itke liveseurantaan.

Ai, onko näin? Sinäkö siis määrittelet, että mitä tähän ketjuun saa kirjoittaa? Mitä tulee tuhon itkukommenttiin, niin se on tänne pesiytynyt syöpä. Eriävä mielipide = itkemistä.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minä en ole ainakaan mikään vitun "kaitsuheitteri", vaan veronmaksaja ja laadukkaan urheilutoimittamisen ja ennenkaikkea huippu-urheilun ystävä. Jo pelkästään kunnaksen äänilahjoilla, tai pitäisikö nyt sanoa lahjattomuudella, ei pitäisi olla mitään asiaa selostuskopin läheisyyteenkään. En voi kuvitellakaan että jossain sivistysmaassa, esim. Ruotsissa moinen ulisija pääsisi eetteriin koko futismatsin ajaksi, never! Ja ihan oman saarnansa väärtti olisi taas herran typerän tekoinnostunut ja lapsellinen suhtautumisensa huippu-urheilua kohtaan yleensä. Pikkukakkoseen mars!!!!!
Siipimutteria ja hörökorvaa ei käytetty, mutta veronmaksaja-kortti yllätti takavasemmalta. Vaikka olisihan tämä nyt pitänyt tietää.

Kunnaksen äänilahjathan ovat huikeat. Löytyy legendaarista kuiskausselostusta, löytyy falsettia, löytyy mitä vaan. Ja kyllähän Kaitsusta paistaa valtava intohimo kaikkeen urheiluun, tekoinnostuksesta en missään nimessä puhuisi.

Oliko muuten niin, että tässä "sivistysmaassa" ei eilen näytetty kuin toinen päällekkäisistä peleistä? Sinne olisi varmasti kelvannut Kunnaskin ulisemaan. (huom! en mene vannomaan tuosta Ruotsi-jutusta, jostain vaan tällaisen luin, joku voisi vahvistaa/korjata).

Pikkukakkosta alan katsomaan heti kun Kaitsu alkaa vetää siellä jotain sporttikorneria. Voi jummijammi, mutta se vasta olisi eri kliffaa.
 

Ralph

Jäsen
Eriävä mielipide = itkemistä.

Onko "noi filmaa yhyhyy" siis mielipide? Minusta se on asiasta, jota tapahtuu väistämättä, itkemistä. Sama kuin jalkapalloihmiset huutelisivat lätkäpelistä, että "noi taklailee".

Lisäksi itkemistä puoltaa se, että nimenomaan Italiasta huudellaan. Se on tuttua, että Italia on inhottu joukkue. Uruguay on sympaattinen eikä heidän makoilua huomata.

Jalkapalloon kuuluu tämä, ei pitäisi olla kenellekään yllätys, joka lajista jotain tietää.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Hiinä ja hiinä, ehkä tuossa olisi voinut pilkun nähdä!

Edit: filmaaminen "kuuluu" jalkapalloon? Ei todellakaan kuulu.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Italian filmauksista puhutaan koska sitä tapahtui enemmän. Mutta se johtuu siitä, että Italia on pitänyt palloa yli kaksi kertaa enemmän. Aikalailla Urugualaisetkin kierii tuolla ja kiereskelisi enemmänkin jos saisi enemmän palloa pitää.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Jalkapalloon kuuluu tämä, ei pitäisi olla kenellekään yllätys, joka lajista jotain tietää.

Eikä kyllä todellakaan kuulu, mutta eipä ole mikään ihme, että näitä kommentteja kuulee nimenomaan tiettyjen joukkueiden kannattajilta.

Näissä tällaisissa otteluissa, missä molemmat joukkueet selkeästi pelaavat samalla tavalla, toivoisi tuomariltakin ehkä vähän enemmän pelisilmää, ettei tarvitsisi ihan jokaista pientä hipaisua, jonka jälkeen tehdään kuolemaa, viheltää ollenkaan.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Joku sanoisi filmiksi, mutta ei ne jotka tykkää haukkua Italiaa. Eikö Uruguay filmaa vieläkään, varsinkaan tällä puoliajalla?

Filmi tai ei, myös kiinnipitämistä. Sama toleranssi kuin hyökkääjillä kulmatilanteissa niin pilkulle olisi menty!
 

Nautakorpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colonel Klink and his band
Onpa yllättävää, että kisojen toistaiseksi tylsimmän ottelun toinen osapuoli on Italia. Filmaamisesta, ämmämäisistä kieriskelyistä ja kärsivistä ilmeistä tuomarin suuntaan en viitsi edes sanoa mitään, koska asiantuntijoiden mukaan se kuuluu jalkapalloon samoin kuin taklaukset jääkiekkoon. Onneksi kisojen pahinta nutipäätä ei tarvitse seuraavalla kierroksella katsella vaikka Italia pääsisikin jatkoon.

ps. opetetaanko ammattijoukkueiden akatemioissa etelä-Euroopassa polveen takertuminen ilmalennon aikana, vai mistä moinen taito on opittu?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Betfairilla on 0-0 enää 3.10, kuulostaa hyvin oikean suuntaiselta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hohoo, Italialle punainen :D
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Jalkapalloon kuuluu tämä, ei pitäisi olla kenellekään yllätys, joka lajista jotain tietää.

Se, että filmaamista tapahtuu jalkapallossa ei tarkoita sitä, että se kuuluisi jalkapalloon. Niinkuin ei rumat taklauksetkaan kuulu jääkiekkoon. Se, että molempia tapahtuu on ikävää ja periaateessa asia minkä kanssa pitää oppia elämään. Niiden poistumisen toivominen ei ole lajin ymmärtämättömyyttä. Toki realisti sanoisi, ettei kummatkaan tule ikinä poistumaan, mutta eivät ne lajiin kuulu.

Ja punainenhan sieltä tähän väliin Italialle!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En symppaa yhtään Italiaa, mutta nyt oli kyllä epämääräinen vihellys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös