MM-kisat 2014: Suomi

  • 1 195 636
  • 4 014
Tila
Viestiketju on suljettu.

faro

Jäsen
Helvetin ylpeä täytyy olla tästä jengistä. Mieletön taistelu kaiken tämän paskan keskellä. Kaikki pelaajat saavat puhtaat paperit tästä pelistä.

Nyt naatitaan tämä päivä, ja ylihuomenna taas mennään.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Sen mitä olen sivusilmällä pelejä seurannut, ja niistä käytävää keskustelua seurannut, niin kritiikki ja mollaus on kyllä ollut ihan oikeutettua.

Ja nyt sitten ne turvat kiinni niistä asioista. Tuo joukkue teki äsken jotain aivan uskomatonta.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Mites nyt suu pannaan?

No nimenomaan. Taas saa allekirjoittanutkin tulla sanomaan, että "minulle saa kaataa tervaa ja höyheniä päälle". Uskomatonta että tuollaisella nimilistalla ollaan taas kerran neljän parhaan joukossa. Niinkin kulunut sanonta kuin "win the rights games" osui taas niin oikeaan kun olla ja voi. On se kumma. Erkallekin pakko nostaa hattua. Selitteli ja valitteli, mutta hoitaa homman.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Veikkasin voittoa ja sieltä tuli! Kitisijät, tilatkaa se vitun lippu sinne Pohjois-Koreaan ja pysykää siellä!

Nimimerkillä: "Voi voi, kun emme ansainneet paikkaa jatkopeleihin".
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mites nyt suu pannaan?

Niinpä, taitaa aika moni nicki häipyä palstalta, kuin TOJ Venäjän tappion jälkeen konsanaan.

Tosin Steegil turvasi jo oman selustansa ennustamalla etukäteen, että perään tullaan kyselemään, jos Suomi sattuukin voittamaan.

Mikäs tässä, AIVAN ERINOMAINEN PELI SUOMELTA, pl. muutama erittäin paha kiekonmenetys.

SIIS AIVAN TÄYSIN SUUNNITELMIEN MUKAAN, hyvä veskaripeli, hyvä puolustustaistelu ja terävät vastaiskut. Myös Suomen yv voitti Kanadan yv:n 1-0.

FINAALIPAIKKA IHAN 50-50, sanoisin, että Suomella jopa etu, koska taktisesti parempi jengi ja parempi valmennus.

Ennustus: SUOMI MENEE FINAALIIN!!!
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Täällä oli myös usko, hävetkää saatana te jotka tulitte tänne itkemään ettei ole saumoja jne! Tamin sanoin: Win the right games.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
"Oikeinkannattajat" taas vauhdissa.

No, hieno taisteluvoitto! Pelillisesti oltiin oletetusti pitkään alakynnessä, mutta hyvällä joukkueella on tuuriakin mukana. Tappara-kaksikko pelasi pirteästi, Komarov turnauksen parhaan pelinsä, Lehterä oli hyvä kuten Immonenkin, mutta suurin kiitos kuuluu Rinteen Peksille. Vei virkaveljeään tänään 100-0.
 

Sic

Jäsen
Taas kerran Leijonat yllättivät allekirjoittaneen positiivisesti. 1-2 tilanteessa näytti jo pahalta mutta tuo nousu rinnalle ja ohi oli jotain aivan huikeaa. Tästä pelaajamateriaalista revittiin kyllä kaikki irti, ja missä paikassa! Sehän tässä on kaikista hienointa. Nyt tämä joukkue sai sen kaivatun itseluottamusboostin, jonka avulla voi finaalipaikkakin aueta.
 

Hermann63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missä ne petturit nyt on?

Pakko laittaa nyt tämä. Niille surkeille selkäänpuukottajille, jotka toivoivat kaikkea huonoa omillensa. Lopettakaa kisojen seuraaminen nyt, me muut nautitaan...se on ihan morjens!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ihan hyvinhän tuo Jokereiden training camp Minskissä näyttää sujuvan.

Ja taas kerran nostetaan Jokeri-kortti pöydälle, Jokeri-kannattajan toimesta.

Mutta joo, minä kannustin kaikkia Leijonia ja Jokeri-taustaisista ikijokeri Jere Karalahti oli erinomainen.

Muuten menee kyllä Pakariselle, Jormakalle ja Palolalle krediittiä jos liigapelaajia mietitään. Huhtala oli heikko, todella arasti meni tilanteisiin.

Lehterä KHL-pelaajista tietty plussan puolella, samoin Komarov.

Ja tietty Rinne, huhhuh kun oli sitä mitä tilattiin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Voita oikeat pelit. Näillä mennään. Suomi oli välillä pahasti sillassa mutta puolustuspelaaminen Rinteen johdolla toimi. Heikko alkusarja josta iso parannus kuolemanpeliin. Suomella alkaa olla voittamisen kulttuuria.

Rinne maalissa kaikki pelit voitettavissa. Kaikki kritiikki ollut silti ihan aiheellista, ei tämä peli kaikkea pois pyyhi. Kisojen luonne on sellainen, että puolivälierissä voi pelastaa paskan turnauksen tai ryssiä hienon turnauksen. Pakarisen maali myös harmittaa, sillä KHL:aan tuntuu kelpaavan nyt kuka vaan ja eiköhän maali taas jonkun scoutin herättänyt. Hieno pelaaja silti, vaikka vieä raakile, joten kyllä tuon Iirolle suo;)
 

MiksuMan

Jäsen
Tässä oli kaikille itkijöille, epälijöille, valittajille ynnä muille housuunpaskojille hyvä opetus, että vaikka negatiivisuus on voittava tunne, niin jääkiekkopeli ei ole ohi, ennen kuin se on ohi.

Opetelkaa tuntemaan tämä hieno laji ja kuinka kovia jätkiä me suomalaiset tässä lajissa ollaan.

Hyvä Suomi! Hyvä Leijonat!
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Huhhuh...en ois uskonut voittoon tokan erän jälkeen. Tolla virheiden määrällä voitto...Kanada ei hyödyntänyt niitä, mutta Suomi hyödynsi Kanadan muutamat vastaavat.

Ei muuta kuin RESPECT ja Tshekkiä turpiin!
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä haluun kanssa vähän huudella epäilijöille.

Taas nähtiin että kuinka vähän merkitystä mm-kisoilla on alkusarjalla. Kunhan pääset jatkoon keinolla millä hyvänsä niin taivas on auki.

Ennustin vielä tuloksen oikein, helvetin hienoa!

Parasta tässä on se ettei Rinne pelannut vielä sitä kymppipeliään vaan se on vielä tuloillaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
"Oikeinkannattajat" taas vauhdissa.

Suomen tappiota saa toki ennustella ja pelätä, mutta siitä on pitkä matka tällä palstalla nähtyihin oksennuksiin.

Minullekin luvattiin hyvin henkilökohtaisella tasolla ennen kisoja erään nickin toimesta, että "pettymys tulee olemaan kova", kun rohkenin luoda uskoa tähän hommaan.

Onko Suomen peli ollut täydellistä? Ei missään tapauksessa. Onko Suomi taistellut ja pelannut nousujohteisesti? On.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tunnustan että tuli mieleen välillä juniori-MM:n loppuottelu - olihan se melkoista pörräämistä Kanadalta ja perässäluistelua meiltä, mutta montakos loistopaikkaa Kanada sai 5-5 -pelissä? Ja nyt tarkoitan tätä reaalimaailmaa, en Mertaranta-maailmaa, jossa nopea keskialueen ylitys, ja jossa Suomella on neljä pelaajaa pelin alla, on VAAAAARALLINEN TILANNE TAAS!!!!!
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Eihän tästä puutu enää kuin Ruotsin tappio V-Venäjälle.

Vähän toivottiin Suomen pelin loksahtamista paikoilleen ennakkoon, ja vaikkei sitä tapahtunutkaan niin hyvä asenne ja tuuri riitti. Enää jäi harmittamaan Se etten käynyt Veikkauksen kautta, sillä 3-2 -tuloa löytyi poikain kanssa vedetystä pöytälaatikkoskabasta. Ja maalintekijöistäkin 2/3 oikein, Pakarisen tilalla odottelin Komarovia.

Tästä vaan apinanraivolla paineitta eteenpäin.




Sent from my RM-821_eu_finland_354 using Tapatalk
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Minä! Me! Maajoukkue!

Jokereille vielä maailmanemstaruus niin eihän meillä ole mitään järkeä lähteä tuonne KHL:ään. Laajentuisikohan NHL Eurooppaan?
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vihdoin näki että Suomi lähti otteluun lähes paineettomasti. Sitten alkoi jostain syystä pelottaa kanukkien YV-pyörityksessä ja homma meinasi murentua. Mutta lopulta kaikki meni kuten pitikin, Suomi pakotti Kanadan tottelemaan omaa pelisuunnitelmaansa ja Rinne voitti oman taistelunsa. Saatiin se menestystarina sitten lopulta. Paikka neljän joukossa tolla porukalla ja Kanadan kaataminen on helvetin kova juttu.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Jaaha, nyt löytyykin palstalta "mä tiesin"-miehiä aivan vitusti, menkää nyt itteenne.

Pelihän ei mitään vakuuttavaa ollut, Rinne>Scrivens.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tunnustan että tuli mieleen välillä juniori-MM:n loppuottelu - olihan se melkoista pörräämistä Kanadalta ja perässäluistelua meiltä, mutta montakos loistopaikkaa Kanada sai 5-5 -pelissä?

Juu, vaikka henk.koht Mertsistä tykkäänkin, niin aivan vaarattomistakin tilanteista sai Mertsi luotua "kaamean paineen" Suomen alueelle.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli dejavu illan pelistä. Oli meinaan pelinä hyvinkin kopiota ifk-jokerit sarjasta ifk:n mestaruusvuonna, kun ifk pyöritti peliä noin 55min joka pelistä ja Jokerit kävi vaan tuikkaamassa maalin sillointällöin. Valmentajana Jokereilla sillon kukas muukaan kuin Erkka.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Jaaha, nyt löytyykin palstalta "mä tiesin"-miehiä aivan vitusti, menkää nyt itteenne.

Mitä väärää on myöntää "olleensa oikeassa" ja uskoessaan joukkueeseen toisten oksentaessa naurattavia kommentteja? Tuo on ihan oikeutettua noiden paskakommenttejen rinnalla ja muutenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös