Ma 31.3.2014 SaiPa - JYP, 7. puolivälierä

  • 48 817
  • 179

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ei löydy sanoja kuvaamaan tätä pettymystä, ikimuistoinen sarja ja sitten jää ikuisesti mieleen "mitä jos Tarkki ois pelannut". Mielummin olisi hävinnyt semmoisen tiukan 2-1 pelin, missä molemmat moket esittävät parastaan kuin, että toisella on rikkinäinen ykkösmoke ja toisella kaksi junnumokea heilumassa maalin suulla.

Ja ennen kaikkea harmittaa Rajaniemen puolesta, sankarin viitta vaihtui hetkessä sylkykupin rooliin kannattajien silmissä.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Matsi kuvasi hyvin koko sarjaa ja olihan tuo aikamoista tunteiden vuoristorataa. Vaikka JYP hävisi, ei tämä Game Seven olisi voinut saada parempaa draamankaarta. Parempi voitti ja parempi jatkaa. SaiPa oli kokonaisuutena parempi ja tasaisempi joukkue.

Onnittelut Lappeenrantaan ja kiitos ikimuistettavasta sarjasta ja taistelusta. Tämä matsi ei unohdu varmaan ikinä!

Ja Dennis Saikkoselle (kuka helvetti??) giganttinen peukku.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Joo, ja Rajaniemen puolesta harmittaa. Muuten oli sellainen clash of the titans ettei paremmasta väliä. Mutta voi olla Rajulla aika yksinäinen olo bussissa :/

Saikkonen oli hyvä.

Miten lie tulee uni ensi yönä itelle.
 

Sic

Jäsen
Hienon hieno voitto SaiPalle, itsellä loppui jo usko 1-3 tilanteessa mutta sittenhän tuo peli vasta jysähti liekkeihin. Kuten jo vähän ennen peliä mietin niin Rajaniemi joutui lopulta henkisesti liian kovaan paikkaan, mutta eipä tuossa muutakaan ollut tehtävissä kun Tarkki oli poissa. Toisaalta täytyy nostaa hattua myös Saikkoselle, selvisi viimeisestä erästä ihan mallikkaasti eikä mahtanut paljoakaan tuolle viimeiselle maalille.

Tästä sitten SaiPalla katseet keskiviikkoon ja uuteen sarjaan. Kova työ tämän rasituksen jälkeen on nousta uudestaan, mutta Markkasen kautta on hyvä lähteä rakentamaan taas.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Onnittelut Lappeenrantaan. Kyllä harmittaa, kaikki eväät oli vielä ajassa 35:00 omissa käsissä.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Grattikset Lappeenrantaan faneille ja tsemiä joukkueelle jatkoon. Vuorenseinä edessä senkun jyrkistyy entisestään ja vielä pitäisi jengin peliä saada pari pykälää paremmalle tasolle Kärppää vastaan. Toivottavasti virtaa ja tahtoa löytyy ja nähdään välierissäkin sweepin sijasta tasokas ja tasainen sarja.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Voi sanoa, että nyt oli kaikkien aikojen sarja mitä itse on tullut seurattua. Oli kaikki mahdolliset juonenkäänteet ja vähän päällekin. Vaikka ei kumpaakaan tule fanitettua, niin tunteita tarjosi laidasta laitaan. Varmaan tosifaneilla mennyt nitropurkki jos toinenkin. Pakko tässä on sympata lappeenrantalaisia. Finaali saa olla sitten El Clasico Tappara-SaiPa
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Hieno tunnelma oli tänään täällä Lappeessa, en nyt lähde tässä mitään jossittelemaan millään,parempi meni nyt jatkoon.Aika iso särö tuli tälle SaiPAn muuten hyvälle yleisölle. Kun JYPIn pelikassa ryöstettiin jäähallin vessassa.Siitä lampaanperseet asianosaisille.
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei löydy sanoja kuvaamaan tätä pettymystä, ikimuistoinen sarja ja sitten jää ikuisesti mieleen "mitä jos Tarkki ois pelannut". .

Juuri tätä tulee nyt mietittyä, mutta varmasti moni Pelsu-kannattajakin ajatteli samaa, kun Hovinen joutui sivuun vuoden 2012 finaaleista.

Ei Markkanenkaan ollut parhaimmillaan tänään, mutta meillä homma petti pahemmin.

Ilman hyvää maalivahtipeliä ei voiteta yhtäkään paras seitsemästä sarjaa tällä tasolla.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen onnellinen, en romaha! Ja otan osaa JYP-fanit, ymmärrän miltä tuntuu, oikeesti.
Teillä on hienoja kirjoittajia tähän foorumiin. ZayWest, Jupa, Rautakansleri... R.E.S.P.E.C.T!

Kiitos Coxkyttä!

Eihän me romaheta.

Lopulta tämä meidän kenttäpelaaminen oli niin hyvällä tasolla että olen ainakin itse ylpeä joukkueesta.

Rajaniemi-Saikkonen ja pelataan seiskapeliä. Silti oltiin lähellä, niin lähellä.

Oliko niitä bisnesluokan paikkoja wagoniin vielä vapaana?

Jupa
 

chubster

Jäsen
Olipahan peli, sitä kuuluisaa draamankaarta riitti! :D

Noh, tällä kertaa kävi näin 4-3 voitoilla SaiPa ansaitusti jatkoon.

Harmittaa toki tappio, mutta kyllähän JYP aika miehekkään nousun teki ja game 7 pistettiin helvetin hyvin hanttiin. Lopulta kävi niin, että hävittiin matsi siinä tärkeimmällä pelipaikalla, ei jää seliteltävää. Rajaniemi joutui liian kovaan paikkaan ja kruununa kokemusta pääsi hakemaan Saikkonen (josta ak ei ollut edes ikinä aikaisemmin kuullut!). Tätä on urheilu, ei varsinaisesti edes vituta, tuntuu, että tää game 7 oli kuitenkin tän jengin maksimisuoritus kaikki huomioon ottaen. Paperilla toki parempi ja aina voi jossitella sillä, että Tarkki olis pelannu.

SaiPalle tsemiä jatkoon, bandwagoniin en hyppää, koska itse en osaa fanittaa muita kuin "omia" joukkueitani, muut ei kiinnosta paskaakaan.

Välillä on aika antaa muiden voittaa, ensi kaudella uusi yritys.

Vielä kerran onnea SaiPa faneille! Nyt nauttikaa! :)
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Onnea Saipa. Äijänsuon katsomo oli hyvin teidän puolella. 3-3 tilanteessa halli kohahti ja taputti mutta seuraavasta maalista yleisö jo huusi ja taputti. Nähdäänkö finaaleissa, aika sen näyttää.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Eipähän siinä. Ärräpäätä tuli poikaporukalla lauottua tuossa pelin tiimelyksessä yksi jos toinenkin. Harmittaa. Perkeleesti.

Siksi tätä tehdään, seuraavat voitot maistuvat taas sen verran makeammilta.
Ei muuta kuin kiitoksia SaiPalaisille todella jämäkästä kannustuksesta itse peleissä, kuin myös täällä Jatkoajassa keskustelun tason hyvästä ylläpidosta.
Teillä on todella sydämmellä pelaava joukkue, jonka takana kaksin verroin kovemmat fanit ja jäätävä kiima koko kaupungissa.

Nyt, jos koskaan on teidän aika olla valokeilassa. Vilpittömät onnittelut täältä päästä ja menkää päätyyn asti.
 

JAS-67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea SaiPa:lle.

Paras 7:stä ei jätä jossittelun aihetta, parempi menee aina jatkoon.

Kun JYP nyt putosi, niin hyppäänkin tästä ketterästi Näätien wagoniin... varma mestaruus!
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Kirjoitin seurantaketjuun seuraavasti ekassa erässä:

"Jypin Rajaniemi on ollut ihan kujalla kaikissa/molemmissa peleissään. Harmittaa ja turhauttaa jos ei saada maaleja aikaan!"

Onneksi meni näin. Saatoinpa nähdä juuri parhaan jääkiekko-otteluni ikinä. Ei tarvitse edes perustella.

Huojentavaa, että pelejä on huonoimmassakin tapauksessa vielä viisi kappaletta jäljellä. Vihdoinkin mitalipelejä, saakeli! Ja kiitos JYPille, hieno oli sarja.
 

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
Onnittelut SaiPa:lle! Hienon työn olette tehneet kauden aikana ja näyttäneet epäilijöille sentteriä.

JYPille iso kiitos tästä sarjasta! Runkosarja ei antanut odottaa oikeastaan yhtään mitään, mutta niin vain joukkue syttyi tärkeimmällä hetkellä. Tällä kertaa ei riittänyt pidemmälle.

JYP Fan Clubin twitteristä poimittua:

Kiitti vitusti. Jyp Fan clubin kassa keikattiin pelin jälkeen vessassa.

Tällaista ei todellakaan voi uskoa. Kuka tahansa tuon tekikin, haistakoon pitkän paskan.
 

Nagsus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän tälle enää löydä sanoja. Oli aivan eeppinen ottelusarja, joka tullaan muistamaan vielä pitkään. Tätä on kiekkoviihde parhaimmillaan.

Kiitos Meidän Pojille upeasta noususta ja kiitos JYPille huikeasta sarjasta. Kiitos myös JYPin faneille, hienosti kannustitte toisessa päädyssä. Oma ääni jäi Kisapuistoon, mutta hälläkö väliä, nyt voi hetken nauttia. Mitään ei kuitenkaan ole vielä voitettu, uutta matoa koukkuun ja kattamaan Kärppiä!
 

Pedro 71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Olihan tää huima sarja ja tuskin historiasta ihan äkkiä vastaavaa löytyy, nyt kävi näin ja pienet oli marginaalit. JYP:in faneille ja tänne kirjoittaville isot peukut, asiallista toimintaa täällä sekä hallissa, nyt lähetään kairaamaan Kärppiä,kukaan ei odota meiltä mitään...no kapuloita laitetaan silti rattaisiin ja katsotaan miten käy !!! Nyt ei oo muuten häpee olla SaiPa fani...
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Paska sarja ja paska seiskaottelu ja paska voittaja.

Paska laji.

Tää kiteyttää hyvin.

Ei kun joo. Haluan vain tulla sanomaan tänne, että olin rehellisesti varustautunut henkisesti siihen, että SaiPa lähtee lomille. Vaikka olikin kutina, että Markkasen kanssa maalilla on mahdollisuus.

3-1 tilanteessa jo vähän meinasi tulla epäusko, mutta uskokoon kuka tahtoo, voin sanoa, että SaiPan tämän kauden nousuja nähneenä, edelleen uskoin, että jos jätkät vaan todella tahtoo, voitto on mahdollinen.

Okei, pomppi oikeaan aikaan meille. Mutta onko se kaikkien mielestä reilua, jos pelataan seitsemän peliä ja se, kuka ottaa neljä voittoa, on parempi?

Jypillä on voittoja ja mestaruuksia. No, nyt oli meidän vuoro kerrankin olla parempi.

Jyp teki tästä todella loistavan sarjan. Tai siis molemmat joukkueet. Sarjahan oli aivan huikea trilleri ja lopulta viimeinen otteluhan oli vain pienoiskoossa koko aiemmat kuusi ottelua yhteensä. Eikö?

Ei ole tullut tänne kirjoiteltua viime aikoina paljon paskaakaan. Seurattua on tullut silti. Aina. Jo vuodesta -96 lähtien ns. aikuisiällä. Ensimmäisen kerran katsomossa joskus 80-luvulla. No, enivei.

Kateellinen olen kaikille tutuille, jotka olivat tänään paikan päällä. Sellainen trilleri oli ja fiilis käsin kosketeltava.

Kiitos. Mitä tähän muuta voi sanoa. Fiilis on sanoinkuvaamaton. Ja Jypin tyypit täällä jatkoajassakin olivat ihan lopulta hyvällä päällä. Ei suurempia ylilyöntejä. Huumoriahan aina saa olla ja pitääkin.

Moro. Nähdään ensi syksynä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Huh huh mikä matsi ja sarja. Edes Ritari&Kortelainen eivät pilanneet tätä meininkiä, vaikka fiiliksiä toki alas toivatkin. Huikea seiskapeli ja ei kyllä voi sanoa etten jännittänyt, SaiPan wagonissa kun tullut oltua ihan sarjan ja playoffien alusta alkaen. Näitä jatkossa liisää suomalaisen kiekkoilun kartalle. Hienosti nosti SaiPa päätään, kun totaalisulaminen oli enemmän kuin lähellä ja kyllähän Tirkkonen on huikean hyvä valmentajanalku, loistavaa työtä mieheltä Lappeenrannassa.

Mitähän JyPin toimistolla on kelattu, kun lähdetty kauteen kolmikolla Tarkki-Rajaniemi-Saikkonen? Vielä enemmän ihmettelen, ettei asiaan ole reagoitu siirtoikkunan ollessa auki, jos kerran Rajaniemi on alisuorittanut? Nyt se lopputulos sitten näkyi, kun Tarkki hajosi ja vieläpä aika selvästi meni Rajaniemen piiikkiin nuo maalit, siinä ihmepompussa joskin oli myös tuuria matkassa. Saikkosesta en oikein osaa sanoa mitään, PSN:n vedossa ei nähnyt yhtään mitään.

Tuppuraisen maalivainu oli kyllä melkoisen hukassa. 1 maali on jotain aivan muuta, mitä ykköslaiturilta pitäisi odottaa playoffien sarjassa. Ei sillä, että mies nyt muutenkaan mitään huippukautta pelasi menneellä kaudella.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Olipa hieno ottelu, kertakaikkiaan. Sehän oli loistava juttu että JYP kiri vielä tasoihin eli Rajaniemi tavallaan ei ollut kuitenkaan tappioon syypää lopulta jos ollenkaan. Kaikki kunnia Saipalle. Hieno joukkue, toivottavasti pudottaa Kärpät.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitähän JyPin toimistolla on kelattu, kun lähdetty kauteen kolmikolla Tarkki-Rajaniemi-Saikkonen? Vielä enemmän ihmettelen, ettei asiaan ole reagoitu siirtoikkunan ollessa auki, jos kerran Rajaniemi on alisuorittanut?
Ensinnäkin JYP lähti kauteen kolmikolla Tarkki- Myllykoski- Rajaniemi. Toisekseen Rajaniemi ei runkosarjassa alisuorittanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös