La 22.3.2014 Sport - Jukurit, 7. puolivälierä

  • 17 401
  • 76

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Se voi tänään olla viimeinen Mestismatsi Vaasassa. Toivottavasti ei ole vaan hoidetaan homma himaan.

Avausmaalin merkitys tulee tänään olemaan todella suuri. Joko tänään olisi se päivä kun kiekko pomppisi myös meille ja saataisiin niistä ensimmäisistä paikoista tehtyä pari häkkiä?

Toivottavasti domarit onnistuisi tänään edes kohtalaisesti. Ensimmäistä kertaa tässä sarjassa.
Eiköhän mennä tutulla kaavalla, otetaan itse se eka jäähy (huitominen) josta vieraat rokottaa heti. Pelikin olisi varmasti ihan eri näköistä aiempaan verrattuna, jos saataisiin tehtyä se ottelun avausmaali.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
"Ensinnäkin sinun joukkueesi pelaa todella huonoa jääkiekkoa. Huomattavasti huonompaa kuin edeltäjäsi Jarno Pikkaraisen alaisuudessa. Toisekseen, Antti hyvä, sinä et ole John Tortorella.

Käyttäydy kuin aikuinen mies, yritä saada egosi edes hieman keskikokoista linja-autoa pienempään tilaan. Tai laita miljoonajoukkueesi pelaamaan, sillä se lienee kuitenkin päätyösi.

Sport menee jatkoon niin, että heilahtaa. Hävettää, että edes suljetussa Facebook-keskustelussa tohdin ehdottaa Jukurien jatkoonmenoa."


-Näin Mestiksen piippuhyllyllä, vk 12 by Erno Laisi.


Kyllähän ne suuren suuret paineet ovat FCW Sportilla, ei kahta sanaa. Sanoo valmentajat, pelaajaat, fanit ym. mitä tahansa. Niinkuin ylläolevissa viesteistä voi päätellä panokset on kovat ja jopa ahdistavan tuntuisia.

Voiton avaimet on sillä joka jauhaa kärsivällisesti omaa peliänsä hamaan lopppuun saakka. Tuomarit ovat hoitaneet tonttinsa mallikaasti ja toivoa sopii, että sama linja jatkuu Kuparisaaressa. Parempi voittakoon!
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport tänään:

Hattunen-Kokkala-Henrion
Halava-Kujanpää-Piispanen
Luomala-Laaksonen-Kivimäki
Kiviniemi-Aaltonen-Nyholm

Heikkinen-Uitto
Aaltonen-Gröndahl
Tuohilampi-Manninen

Tuohimaa am
Kuusela

Johnny boy ja Samppa siis vaihtaneet päikseen paikkaa verrattuna kolmessa aiemmassa ottelussa nähtyyn kokoonpanoon. Näsällä ilmeisesti tälli vaivaa edelleen ja Jallu rymistelee nelosessa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sport ja Jukurit ovat nyt Mestiksen mielenkiinon keskipisteenä. Muut sarjat ovat jo hyvän aikaa olleet katki, joten kaikki kiinnostus ohjautuu tällä hetkellä näihin joukkueisiin. Liigassa myös varmasti riittää kiinnostusta monilla tahoilla, miten tuleva "Liiga" Sport pärjää viimeisellä Mestis kaudellaan. Nämä lähtökohdat asettavat suosikin paineet Sportille erittäin vahvasti. Jukurit ei kuitenkaan pelaa lähellekkään paineettomassa tilassa, koska myös heidän kautensa on katkolla. Merkittävä asia on myös kotiyleisön tuki. Kestääkö Jukurien kupoli tämän mylvivän painekattilan? Pelin vedenjakaja on mielestäni paineiden hallinta. Kumpi puristaa mailaa rennommin ja pystyy paremmin ja tasaisemmin omaan suoritukseensa on lähempänä voittoa. Yliltatautumisen vaara on myös olemassa ja jos kasetti leikkaa kiinni voi kausi päättyä.

Merkittävää on myös ketä pelaa ja missä kunnossa? Avainpelurien olisi nyt saatava se paras suoritus esiin, koska seuraavassa pelissä on jo myöhäistä. Sportin ehkä tärkein yksittäinen pelaaja on runkosarjan maalikuninkuuden voittanut Kivimäki. Runkosarjassa Kivimäki teki Sportin maaleista yksinään n. 20%. Hänen puuttumisensa tai pelaaminen puolikuntoisena on Sportin tehokkuudelle valtava menetys. Jukureiden ehkä tärkein pelaaja on Pasi "Pablo" Järvinen. Tämä useiden Mestis mestaruuksien konkari on tärkeissä peleissä kasvattanut rooliaan merkittävästi, vaikka puolustuspään pelissä on ollut välillä vaikeaa. Pablo on myös Jukurien toiseksi tehokkain peluri tällä hetkellä pudotuspeleissä ja hänellä voi olla avaimet vieraiden ratkaisun löytämiseksi. Kävi miten kävi, välieräparit ratkeavat tänään.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voisiko joku selventää mitä tarkoittaa FCW?

Ei ole itsellekkään auennut, vaikka tietyt nimimerkit sitä viljelevätkin joka viestissä.

Tuomarityöskentely on ollut sarjassa ala-arvoista, mielestäni Jukurit on siitä enemmän hyötynyt. Tosin Sportilla on ollut omat paikkansa ratkoa sarja.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin ehkä tärkein yksittäinen pelaaja on runkosarjan maalikuninkuuden voittanut Kivimäki. Runkosarjassa Kivimäki teki Sportin maaleista yksinään n. 20%. Hänen puuttumisensa tai pelaaminen puolikuntoisena on Sportin tehokkuudelle valtava menetys.
Eri mieltä. Huomaa kyllä ettet ole Sportin peliä niin paljon seurannut. Kivimäki ei ole todellakaan tärkein pelaaja. Hyökkääjistä sanoisin itse että joku kolmikosta Luomala, Kujanpää, Piispanen on paljon tuntuvampi menetys playoffeissa nähdyn perusteella. Pakeista taas Heikkinen, Uitto, M.Aaltonen. Mutta kaikkein pahinta olisi kuitenkin menettää syystä tai toisesta Tuohimaa, sillä Tötsän heittäminen tässä vaiheessa näin pitkän tauon jälkeen maaliin olisi katastrofi. Kivimäki on näissä peleissä ollut aika näkymätön, ja silloin kun näkyy hän lataa nollakulmasta lämärin sivuverkkoon tai jotain muuta älytöntä.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin kokoonpano nähty ja luottavainen olo tuli. Nyt nukkumaan hetkeksi jotta on täydet paukut seurata mitä tapahtuu. Mulle tämä ottelu sisältää ison panoksen huolimatta siitä että liigapaikka on jo selviö.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Jouni Saukkonen ja Kristian Vikman vislailevat ja ovat paljon vartijoina. Toivottavasti ovat mahdollisimman näkymättömiä ja antavat poikain pelata. Villi veikkaus, että tänään Gröndahl ja Kalliola ottavat poikapainit.

Mahtavaa. Huonoimman matsin tässä sarjassa puhaltanut kaksikko viheltää tänään.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Entrosantier kirjoitti:
Eri mieltä. Huomaa kyllä ettet ole Sportin peliä niin paljon seurannut. Kivimäki ei ole todellakaan tärkein pelaaja. Hyökkääjistä sanoisin itse että joku kolmikosta Luomala, Kujanpää, Piispanen on paljon tuntuvampi menetys playoffeissa nähdyn perusteella. Pakeista taas Heikkinen, Uitto, M.Aaltonen. Mutta kaikkein pahinta olisi kuitenkin menettää syystä tai toisesta Tuohimaa, sillä Tötsän heittäminen tässä vaiheessa näin pitkän tauon jälkeen maaliin olisi katastrofi. Kivimäki on näissä peleissä ollut aika näkymätön, ja silloin kun näkyy hän lataa nollakulmasta lämärin sivuverkkoon tai jotain muuta älytöntä.

En tarkoittanut oikeastaan miten pelit ovat tähän asti menneet pudotuspeliessä, vaan missä on pelaajan rahkeet/potentiaali. Kivimäen kehnot suoritukset voivat olla myös syy siihen miksi Sport on pärjännyt näinkin heikosti Jukureita vastaan. Pudotuspelit ovat tietysti oma maailmansa ja runkosarjan vertaaminen niihin ei aina toimi, mutta Kivimäen tapaisten pelureiden on nyt vain noustava valokeilaan. Kääntäen voi tietysti sanoa Jukureiden onnistuneen maalikuninkaan pimentämisessä.
 

Oadie

Jäsen
Ei ole faktaa heittää, mutta veikkaisin että "Finnish Cabinet Winner".

Jaa sekö se olikin. Itse luulin että kyse Cabinet Whores lyhennelmästä. Ehkäpä mikkeliläiset voivat selventää.

Todella hienoa että ottelun voi seurata veikkaus-tv:sta. Mielenkiintoa riittää ainakin itselläni tähän otteluun. Vähän sellainen fiilis että Sport upottaa Jukurit selvästi, mutta jatkuvastihan olen väärässä ollut aavistusteni kanssa. Toivottavasti myöskään pelin jälkeen ei tarvi lukea näitä "hävittiin kun ketään ei kiinnostanut" / "voitettiin ja haluttiin game 7 jotta saadaan kassaan rahaa" kommentteja. Ne ovat vitun väsyneitä ja urheilullisuutta halveeravia. Siis sitä osaa mikä on jäljellä. Paras voittakoon, hieno matsi tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kivimäki on näissä peleissä ollut aika näkymätön, ja silloin kun näkyy hän lataa nollakulmasta lämärin sivuverkkoon tai jotain muuta älytöntä.
Ehkä vähän näkymätön jo, mutta toisaalta esim game 4 Samppa ensin veti tulisesti ja Kokkala pisti reboundin sisään ja heti sen jäkeen hän teki itse börsän.
Mielestäni se on aina hyvä ratkaisu jos, varsinkin kun kyseessä on "sniperi", toimittaa kiekon maalille, kunnon maski ja reboundit sisään vaan, ja kun Jukurit vielä vetää tä kilpikonna-taktiikka niin vetoja vaan aivan saatanasti ja äijät perään.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
P. Heikkisen mukaan Sport ainakin suurimmalta osalta parantunut paskahalvauksestaan. Oliko pojilla vaan kurat housuissa, kun pitikin omien sössimisien takia ajaa ylimääräinen rundi Kalevankankaalle? Vai onko pelkoa, että ripulitauti riehuu edelleen ja joku tai joitain muita jäisi puolestaan tänään pois pelaavasta kokoonpanosta.
Sportin päivän kokoonpanon perusteella näyttäisi tosiaan siltä, että "kuratauti" alkaa olemaan takanapäin ja rosteri näyttäisi hyvältä. Kivimäen ja Henrionin paikkojen vaihtaminen keskenään mielestäni ihan hyvä veto tähän väliin. Olisi kyllä Sampankin syytä alkaa heräilemään, toki puolikuntoisena pelaaminen on saattanut tehoista verottaa.

Kuinka moni äijistä on sitten askissa puolikuntoisina, on hyvä kysymys. Kaikkihan tässä pelissä haluaa pelata. Vaipat päällä tai jotain, Jukurien maalille vain yv:llä aiheuttamaan Setäselle vähän toisenlaisia "haju" ongelmia... ;)

Haistakaa paska, jos ei se 3000 mene tänään rikki. No, meneehän se nyt kirkkaasti.
Jep. On se kumma, jos nyt ei mene jo 3000 rikki. Se olisi lopullinen siunaus ja merkki siitä, että ihmisiä ei vain kiinnosta ns. merkityksettömät pelit, kun nousu on jo varmaa. Vaikka etenkin talouspuolella pelien jatkuminen olisi äärimmäisen tärkeää. Toki en voi kiistää, etteikö se myös hieman noloa olisi, tällä materiaalilla ja juuri kabinetti-nostettuna, tipahtaa jo tässä vaiheessa ulos. Joten ihan senkin vuoksi, alkaakaas äijät pelaamaan tänään, kiitos!

Tänään SM-liigaottelut ajavat ohi mielenkiintoisen Kuparisaaren ratkaisupelin.
Hohhoh. On siinä kans meillä oikein "tosifani".

Avausmaalin merkitys tulee tänään olemaan todella suuri. Joko tänään olisi se päivä kun kiekko pomppisi myös meille ja saataisiin niistä ensimmäisistä paikoista tehtyä pari häkkiä?
Näin on. Avausmaali kyllä vapauttaisi varmasti Sportin tekemistä heti kunnolla. Ollaanko me tehty vain yhdessä playoff-pelissä Jukureita vastaan avausmaali.. Muutamia aika onnekkaitakin avausmaaleja on kaveri saanut, nekin pitää toki ansaita, vai miten se meni.

Voisiko joku selventää mitä tarkoittaa FCW?
Se on tämä hra Andy, joku tuota nimitystä on täällä viljellyt. Minä yritin myös tätä huisin hassua asiaa kaverilta asiallisesti kysyä, mutta eipä ole vastausta kuulunut. Voidaan perustaa vaikka tuonne vapaan keskustelun puolelle tälle oma osio, jossa sitten vuoronperään jokainen tahollaan arvuutellaan. Tosin yllä tuli jo joltain aika hyvä arvaus, ehkä osu ja uppos.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Viimeisen puolentoista ottelun perusteella jatkoonmenijän viittaa voi sovitella Jukureille. Sarvipäiden hyökkäyspelaamisessa on ollut enemmän järkeä kuin Sportilla ja joukkue on tuntunut liikkuvan Sportia kepeämmällä jalalla. Myös Jukureiden yv -pelaaminen on ollut vaarallisemman oloista. Sport on niin kovasti keskittynyt virheettömään puolustustamiseen, että hyökkäyspeli on tästä väistämättä kärsinyt.

Voittopeleissä Sport on näyttänyt, millä reseptillä Jukurit kaatuu. Enemmän suoraviivaisuutta ja laukauksia kohti maalia! Ja äijät laukausten perään! Setänen on Jukureiden voittopeleissä päässyt aivan liian helpolla. Kuitenkin joka pelissä kaveri tiputtelee helppoja kiekkoja eteensä, ja näitä pitää pystyä lyömään sisään häkkiin. Pääty voisi jo alkulämmittelyssä aloittaa Setäsen psyykkaamisen..

Joka tapauksessa Mestiksen historian kahden parhaan joukkueen yhteinen taival saa illalla arvoisensa huipennuksen. Eipä tätä hommaa oikein muulla tavalla voisi päättääkään! Mestiksen alkuvuosina Jukurit syötti Sportille useammankin kerran myrkkyä, mutta viime vuosina Sport on ollut enemmän niskan päällä. Kiitokset Mikkeliin monista katkerista, mutta myös ah niin ihanista muistoista!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Juuri päättyneen ABC-lounaspalaverin päätteeksi sovittiin Mikke Aaltosen kanssa, että jos mä pelaan pätkävedossa Sportin voittoa ja ne sössii matsin, saa se maksaa omistaan mulle panoksen takasin, eli kaikki 2€. :) Tässä on niin kovat panokset piipussa, et saa nähdä kuinka kovaa jätkä puristaa mailaa illalla.

Hyvällä huumorilla olivat Tuohiksen kanssa liikenteessä ja Mikken kanssa sovittiin vielä, että ens kausi pitää ainakin vetää Vaasassa. Ketään ei ole enää paskahalvauksen kourissakaan, joten eiköhän tänään porailla kunnolla Jukureita.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juuri päättyneen ABC-lounaspalaverin päätteeksi sovittiin Mikke Aaltosen kanssa, että jos mä pelaan pätkävedossa Sportin voittoa ja ne sössii matsin, saa se maksaa omistaan mulle panoksen takasin, eli kaikki 2€. :) Tässä on niin kovat panokset piipussa, et saa nähdä kuinka kovaa jätkä puristaa mailaa illalla.

Hyvällä huumorilla olivat Tuohiksen kanssa liikenteessä ja Mikken kanssa sovittiin vielä, että ens kausi pitää ainakin vetää Vaasassa. Ketään ei ole enää paskahalvauksen kourissakaan, joten eiköhän tänään porailla kunnolla Jukureita.
Sanoitko Tuohukselle, että hän voi pakata kamansa saman tien jos tänään otetaan kuokkaan?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joo, huomio Kouvola! Tarkistakaahan bussista öljyt ja alkakaas valmistautua kulttuurioppimatkalle Waasaan. Se on nimittäin niin, että Sport hoitaa homman tänään. Game 7 on sellainen herätys kotkapaidoille, että tänään kotka nousee tasolleen ja koetaan taisteleva ilme ja peli päättyy 5-1 Sportille.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Radio Mikkeli haastatteli juuri joukkueenjohtaja Mikko Hakkaraista. Kokoonpanokin paljastui samalla. Ainut muutos on, että Joel Lehtinen ottaa Niklas Näpin paikan.

- Monille pelaajille on ainutlaatuinen tilaisuus tälläinen peli, joka mahdollisesti ei koskaan tule uudestaan. Joukkueessa on kaikki kunnossa ja kentälle pitää mennä nauttimaan tästä.. Jotenkin noin Hakki kuvaili tunnelmia.

I
15 Nöyränen - 11 Rohtla - 16 Lähde
7 Purolinna - 4 Akkanen
II
19 Lehtinen - 10 Jalo - 23 Laakkonen
38 Piipponen - 6 Vaarasuo
III
25 Kalliola - 26 Palve - 29 Turtiainen
3 Järvinen (C) - 20 Forsström
IV
17 Savolainen - 8 Hokkanen - 28 Laine

Maalissa 30 Osku Setänen (35 Tade)
 
Viimeksi muokattu:

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ehkä vähän näkymätön jo, mutta toisaalta esim game 4 Samppa ensin veti tulisesti ja Kokkala pisti reboundin sisään ja heti sen jäkeen hän teki itse börsän.
Mielestäni se on aina hyvä ratkaisu jos, varsinkin kun kyseessä on "sniperi", toimittaa kiekon maalille, kunnon maski ja reboundit sisään vaan, ja kun Jukurit vielä vetää tä kilpikonna-taktiikka niin vetoja vaan aivan saatanasti ja äijät perään.

Joo, mutta ne vedot pitäisi mennä maalia päin ja olla matalampia että reboundeja tulisi. Suurin osa Kivimäen vedoista lähtee todella pienestä kulmasta ja menevät yli ja ohi maalin. Nyt kun pelaa Luomalan kanssa samassa ketjussa niin vedot patjoihin ja Luti lyö irtokiekot sisään. Luulisi toimivan.
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sen verran pitää tulla tänne huutelemaan, että Veikkauksen kertoimien perusteella Sport on iso ennakkosuosikki voittamaan ottelun kertoimien ollessa 1.78 - 3.85 - 3.60. Kuitenkaan noin suuri suosikki Sport ei mielestäni ole, joten vetovinkkinä Jukurit lapulle
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo, mutta ne vedot pitäisi mennä maalia päin ja olla matalampia että reboundeja tulisi. Suurin osa Kivimäen vedoista lähtee todella pienestä kulmasta ja menevät yli ja ohi maalin. Nyt kun pelaa Luomalan kanssa samassa ketjussa niin vedot patjoihin ja Luti lyö irtokiekot sisään. Luulisi toimivan.

Tämä on totta, muutama ns "patja-reboundit" tänään niin aivan, Luomala hakkaa sisään muutama ja se on siinä. Ja pakit on nyt vaan pakko saada nä laukausket kohti maali eikä aina päin eka Jukuri pelaaja. Aivan sama vaikka lähtee aivan helvetinmoinen lompakko kunhan vaan ei mene ohi maali tai päin vastustajaa. Tänää nimittäin kiekko pomppii meille (kerran näinkin).
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Mitä lähemmäksi ottelua mennään niin sitä varmemmaksi tulen siitä että Jukurit nöyryyttää tänään koko kabinettia kannattajineen. Häntä koipien välissä luikkii tänään moni vaasalainen hallilta.

Ei Jukurit tällaista marssia turhaan ole tehnyt, kyllä tällä kaudella mennään päätyyn asti ja tämä kausi tullaan muistamaan kaikkien aikojen nousuna tyyliin ryysyistä rikkauksiin.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Mitä lähemmäksi ottelua mennään niin sitä varmemmaksi tulen siitä että Jukurit nöyryyttää tänään koko kabinettia kannattajineen. Häntä koipien välissä luikkii tänään moni vaasalainen hallilta.

Siis hä? Mitä tarkoitat koko kabinetilla? Liigaa? Sportia? Häntä koipien välissä... Päivän spontaanitnaurut, kiitos siitä.

Ensimmäinen matsi todella pitkään aikaan mikä kiinnostaa. Ja näkeehän sen tästä ketjustakin. Koska viimeksi otteluketjuun on tullut kaksi sivua viestejä jo ennen matsia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös