HPK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 314 702
  • 1 271

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voittoputki on nyt siis 7 ottelun mittainen. Milloinkohan HPK on viimeksi yltänyt samaan? Luulin että tuollaisia loppukauden kirejä tapahtuu vain elokuvissa :D Toisaalta, kyseinen kiri on vielä kesken ja sekä kesäloma liigaotteluista että playoff-paikka ovat vielä mahdollisia. Pakkohan se on huomenna yrittää mennä ihan paikanpäälle katsomaan HPK-HIFK -peli. Samalla näkisi jäällä kaksi lopettajaa viimeisissä runkosarjamatseissaan, Marko Tuulolan ja Ville Peltosen. Ja tulee olemaan uusi tilanne omalle kohdalle se, että odottaa jännityksellä myös kuulutusta, että mikä on tilanne toisessa liigaottelussa, Ilveksen pelissä siis tietenkin.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä olen tyytyväinen jo tähän mennessä nähdystä. Jos Lukko jatkaa perseilyä ja pudotaan torstaina, tapahtuu sellainen ihme, että kausi loppuu runkosarjaan eikä siitä silti jää paskan maku suuhun. Eli hattu ylös Kerholle huikeasta taistelusta, kävi miten kävi.

Sitten torstain peliin. Aineksia klassikoksi on. Se Helsingin parempi, fiksumpi ja katu-uskottavampi joukkue tarjoaa yleensä hyvän ja viihteellisen matsin Rinkelinmäellä. Ja nyt vielä tunnelmaa nostamassa Ville Peltosen ja Tuuskin viimeinen (runkosarja)ottelu, joten on syytä odottaa tuvan täyttyvän.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jännitys nousee

Saatiinhan mekin lopulta kaudelle ainakin yksi merkityksellinen peli. Aurinko paistaa ja lumet sulaneet, on ihan pleijarifiilis! Vaikka jatkoon halutaankin niin olen samaa mieltä Jussih:n kanssa siitä, että tyytyväinen täytyy joka tapauksessa olla. On tämä sellainen suoritus, että ei tällaista olisi uskaltanut edes haaveilla.

Mutta jatkoonhan me vielä halutaan ja siihen myös uskotaan. Piste pitää kerätä enemmän kuin Ilveksen ja pelit jatkuvat. Kerho varmaankin jatkaa samalla tavalla vaikka kovat panokset ovatkin. Toki ne ovat olleet koko ajan, joten siinä mielessä ei mitää uutta. Hoidetaan itse homma himaan eikä välitetä mitä Ilveksen pelissä tapahtuu.

Ensimmäistä kertaa kauden aikana alkaa jo vähän jännittämään. Ollaan niin lähellä mutta kuitenkin kaukana. Eihän säälipaikan saavuttaminen sinänsä ole mikään iso juttu jos asiaa miettii ennen kauden alkua, mutta kaudenaikaiset tapahtumat huomioonottaen, se olisi aivan valtavan kova juttu.

Tunnelmaa varmasti piisaa, kun lippujakin on hyvin mennyt. Ja niin pitääkin, eihän tästä paljon panokset kovene.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän tässä on jo pidemmän aikaa ollut sellainen epäuskoinen jännitys päällä. Koittanut itselleen uskotella, että katsotaan nyt ja jne jne. No nyt sitten ollaan jo aika lähellä ja jos tänään tulee varsinaisella peliajalla voitto, niin vaikka Ilves sitten voittaisi omansa, on tämä saaga jo nyt saanut kauniin lopun.

Kyllähän tässä on liikutus tänään erittäin lähellä. Tuulola ja tämä kaikki...
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Teikäläisten 10. sija tais just varmistua Lukon 1-3 maalin myötä. Siispä ajattelin tulla omalta osaltani onnittelemaan. Onnea!

Pakko myös sanoa etten IKINÄ olisi uskonut vielä ennen olympiataukoa, että Kerho tulisi ja nousisi täysin haudan reunalta playoffeihin. Upea tarina ja upea joukkue teillä siellä.

Iloitkaa nyt, sillä kävi tästä eteenpäin mitä tahansa, niin silmissäni olette jo voittajia. 8 ottelun voittoputki ei varmasti ole sattumaa. Se sydän mitä HPK on huikean nousunsa aikana peli toisensa jälkeen näyttänyt, on saanut minut jopa toivomaan teille paikkaa kympin sakissa. Aivan upeaa, että nyt se on tapahtumassa!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko teki juuri tyhjiin 4-1 eli homma on sillä selvä. Onnittelut noususta 10. sijalle! Aivan huikea suoritus.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
IHANAAA!!!!!
Muuta en osaa sanoa. IHANAA!!!!
NYT JUMALAUTA NÄLKÄÄ!!!!!!
TÄÄ EI RIITÄ!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joskus "normaalioloissa" sääliplayoff-paikan saavuttaminen rimaa hipoen ei aiheuttaisi suuria riemunkiljahduksia... Nyt on toisin. Nousu oli aivan huikea. Tämä tuntuu jo vähän kuin mestaruudelta, mutta tie on nyt auki. Mitenkään Viitaluomaa ja Sallista syyttelemättä, niin nousu alkoi tyhjennysmyynneistä... Rinkelinmäen rinnakkaisulottuvuudessa on kai asiat toisin...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ilmeisesti olen asunut Hämeenlinnassa jo riittävän monta vuotta, sillä sen verran iloisesti sydämessä läikähti tämä aivan huikea käänne:) ja sitä suuremmalla syyllä, kun oman joukkueen kausi päättyi tällä kertaa hyvin lyhyeen..

HPK = kauden 2013-2014 Ässät?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
HPK teki kovan nousun.

Miksi minulla on vähän sellainen kutina, että tässä oltaisiin kirjoittamassa jotakin suurempaakin tarinaa? Vähän samanlaista, kuin TPS ja Ässät ovat tässä menneinä vuosina tehneet. No ehkä mistään mestaruuksista puhuminen on vielä kuitenkin aika utopistista, mutta joka tapauksessa kova temppu!
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Nättiä! Nyt uuden sukupolven jätkien kanssa Jokerit kumoon! Hienoa nähdä millä rosterilla siellä mennään! Tää on vain yksi etappi kohti valoisampaa tulevaisuutta Hämeenlinnalaisessa kiekkoilussa, mutta pakko nauttia omat pojat...

Pakko myös hämmästellä Sarosta, kaveri käsittääkseni tekee YO-kirjoituksia ja samalla torjuu lähes kaiken maalilla. Ei huimaa ei. Täytyy toivoa ettei Tomekin narrit aja Juusea kylmäksi, tän päiväisen narripelin perusteella ei edes yllättäisi. Kai meidän pitää palkata joku Jouko Ahola pelotteleen Tomekkia pukukoppikäytävälle titteli voi olla vaikka ''fysiikkavalmentaja''..
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Iso kiitos kaikille jotka tänään katsomoon saapui. 5100 rikki ja tuskin jää tähän, sunnuntaina tupa on viimestä paikkaa myöten täysi, näin uskon.

HPK on tehnyt hurjan kevään, nyt vain sitten tarvitaan sitä kierrosta koneeseen. Pakko löytää lisää vaihteita pari pykälä, on vain löydettävä vielä jostain. Tämä on ollut toistaiseksi huikea kevät, IHAN SAMA! Nyt on taivas rajana, nyt pitää löytyä sitä kiimaa painaa se homma päätyyn asti!

Tämä oli hieno voitto ja hienosti jatkoon, nyt jokainen kannattajakin kylmään suihkuun. SIRKUS alkaa lauantaina ja silloin pitää olla sellainen vaihde silmässä että Jokerit ei ole sellaista vielä nähnyt! Nyt laitetaan kaikki saatanan tilastot sellaseen uskoon että KHL pellet itkee karvaita kyyneleitä kun HPK niittaa luun kurkkuun.

ORANSSI KEVÄT!
 

TJ MACKEY

Jäsen
Taipuu, taipuu ja taipuu, mutta ei koskaan katkea! Tätä mantraa hoettiin keväällä 2010. Nyt, 2014, HPK pelaa aivan uskomattomalla tasolla, peli on hallinnassa ja vastustaja on purjeissa. Aivan eeppinen nousu jo tuhkaan tuomitulta joukkueelta.

Aivan epätodellinen olo. Hattua päästä tämän illan esitykselle.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kiitos jätkät, ja iso hatunnosto Pasi Arvoselle joka otti kriisijoukkueen haltuunsa syksyllä!
Usko oli kyllä koetuksella ja oli kadonnutkin välillä, mutta kyllä tämä oli niin mahtava päätös runkosarjalle kuin olla ja voi. Meni pleijareissa miten tahansa niin mahtavasti on äijät vetänyt viime aikoina. KIITOS HPK!

TÄMÄ KEVÄT ON NIIN ORANSSI!!!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Upeeta HPK!!! Huikea nousu! Miltä sarjataulukko näytti, kun nousukausi alkoi?

Silti HPK = ehkä ärsyttävin joukkue ikinä

E: ja onnea helsinkiin, eikös se oo tunnetusti ollut teille helppo paikka?!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Aivan käsittämätön temppu ja sieltä ne kyyneleet lopulta sitten tuli kun Lukko teki 1-4 maalin. Huikeeta huikeeta!

Nyt sitten kiusaamaan Jokereita!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.

Meteor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Devils
Huikeintahan on se kuinka helpolta se peli tällä hetkellä näyttää, ei mitään tuurivoittoja ole tullut. Kokoonpano ei varmasti sano juuri kellekään Hämeenlinnan ulkopuoliselle mitään, ja silti siellä hyydytetään vastustaja ottelusta toiseen. Jotenkin tuli Suomi ja olympialaiset taas mieleen. Vaikka vastustaja näennäisesti välillä hallitseekin, niin maalipaikkoja ei silti juuri anneta. Ja Juuse viimeisenä lukkona. Käsittämätön jätkä.
Täältä onnittelut joukkueelle mieheltä, joka ehti luovuttamaan jo lähes kaksi kuukautta sitten. TUUSKILLE vielä erikseen hattu päästä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KIITOS KERHO!!!

Unelma toteutui, päästiin sittenkin sääleihin. Kiitos myös Lukolle joka sittenkin pelasi ilmeisesti ryhdikkään ottelun ja kaatoi Ilveksen. Kerho pleijareihin kuuluukin sillä niin upean kirin ovat saanneet aikaiseksi.

Pelistä ei jaksa ruveta sepustamaan, Kerho hallitsi ja teki paikoistaan maalit. Tunnelma hallissa mieletön ja yli 5000 katsojaa. Kerrankin seisomokatsomossa joutui vähän jopa tiivistämään. Oman pelin lisäksi tuli tietysti jännitettyä Ilves-pelin tulosta ja, kun joku sieltä takaa huusi, että Lukko johtaa niin kyllä se katsomonosa(C5) repesi raikuviin aplodeihin. Siltikin epäilin oliko oikeasti näin, kunnes vahvistusta alkoi tulemaan muualtakin. Sitten, kun kuuluttaja kertoi tilanteen niin koko halli räjähti huutoon.

Tuuskikin sai ansaitsemansa taputukset ja suosionosoitukset. Ei paljon paremmin voi runkosarjapelejään lopettaa kuin hurmoshenkisen kotiyleisön edessä.

Koko joukkue ja myös valmennus ansaitsee ison hatunnoston suorituksestaan. Tämä on sellainen ryhtiliike, että harvoin tällaista näkee. Kausi täysin luovutettu ja aivan minimaaliset mahkut jatkoon, kunnes peli toisensa jälkeen joukkue ottaa eron kiinni ja menee viimeisessä ottelussa ohi!

Jokerit siis tulee vastaan eikä Kerholla edelleenkään ole kuin voitettavaa. Omalla rennolla otteella niinkuin tähänkin asti. Riittää mihin riittää, ei sillä niin väliä, kun ollaan jo tänne asti päästy. Enkä mä ihmettele sitäkään vaikka vieraista napattaisiin heti voitto, on toi joukkue sen verran liidossa.

Saadaan ainakin yksi kotipeli lisää eikä siitäkään ottelusta tule tunnelmaa puuttumaan sen takaa pelkästään jo Ruutu.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos olisin ennen kauden alkua nähnyt tulevan sarjataulukon runkosarjan jälkeen, olisin todennut, että "jaaha" ja laittanut koneen kiinni. Viimeinen säälipaikka ja Jokerit vastassa... Nyt on kuitenkin aivan päinvastaiset fiilikset. Huikea, ennen näkemätön nousu Kerholta. Viimeksi näin hyvältä tuntui keväällä 2010. Jokerit-sarjasta ei uskalla sanoa vielä mitään. Nyt vaan jäitä hattuun.

HUIKEETA KERHO!
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Shaalaalalalalaa, Hämeenlinnasta!
Shaalaalalalalaa, meidän HooPeeKoo

Jes ihan sama miten loput pelit menee kaikki on vain plussaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös