Ti 11.3.2014 KooKoo - Jokipojat, 1. puolivälierä

  • 4 138
  • 24

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
No niin sitä ollaan jo tiistain puolella ja mahan pohjasta alkaa tulevan illan matsi sopivasti kutitella. Eilinen oli tärkeä päivä siinä mielessä, että kaukalon ulkopuoliset tekijät saatiin selätettyä ja pelaajienkin on helpompi keskittyä illan koitokseen.

Illan pelin kulmakiviä tulee varmasti olemaan fyysisyys, jota vierailia ei tule kaihtamaan. Maalivahti peli on luonnollisesti myös avainasemassa, mutta veikkaan että Jokipoikien rutinoitunut puolustus tulee olemaan tiivis paketti ja puolustuksen kauttahan ne pelit yleensä voitetaan. Hyökkäyspuolella erikoistilanne pelaaminen ja ennenkaikkea myös kahteensuuntaan pelaaminen puolustusvoittoisesti on vierailian lääke kovaa kotijoukkuetta vastaan.

Tasainen sarja on tulossa ja ryöstöretki olisi mojova yllätys. Viime vuoden tapahtumat ja ennenkaikkea ennakkospekulaatiot ovat vielä tuoreessa muistissa, eikä kukaan uskonut Jokipoikien laittavan Sporttia laulukuoroon. Taitaa olla perinteiset seurat vastakkain pudotuspeleissä Mestiksessä toista kertaa ja siitä on aikaa 14 vuotta. Paineensietokyky ja sen hallitseminen on loppupelissä se isoin yksittäinen tekijä mikä ratkaisee tämän sarjan, nimet selässä ja takana olevat pelit ovat historiaa ja uutta kirjoitetaan taas illalla.

Toivottavasti myös tuomarit ovat ajantasalla ja antavat joukkueiden ratkaista pelin rehdisti pelaamalla.
 
Viimeksi muokattu:

Steus

Jäsen
Näin jotain epämääräistä unta illan ottelusta ja heräsin, nyt tässä sitten katsellaan Ducks-Leafsia pahimman kiekkohimon tyydyttämiseen.

Kokoonpanot varmaan ilmoitellaan perinteisesti vasta iltapäivällä ja silloinkin vähän sinne päin. KooKoon sairastupa on kuitenkin tyhjä (Siren?), joten perinteistä kokoonpanoa veikataan. Ainoa auki oleva asia on maalivahti, mutta veikataan menevän tässä järjestyksessä:

Järvenpää
(Rämö)

I
Juutilainen-Kauppila-Hämäläinen
Jyrkkiö-Koponen
II
Kuronen/Mäkilä-Karevaara-Peltonen
Hardowa-Levokari
III
Huhtala-Tuominen-Mäkilä/Kuronen
Lappalainen-Lehto
IV
Tallberg-Virtanen-Heikkinen

Poissa spekuloimistani "healthy scratchit" Västilä, Lippojoki, Espo, Koskinen, Nättinen.

Miltä näyttää Jokipoikien sairastupa / mahdollinen kokoonpano?
 
Kyllä tuosta Steusin listauksesta tulee ainakin se selväksi, että nyt on leveyttä tarpeeksi!

Maalivahdeista jää katsomoon, joko Mestiksen kovimpiin kuuluva Mikko Rämö, tämän kauden torjuntatilaston kärkeä kolkutellut Järvinen tai viime kauden Suomen mestari Järvenpää. Puolustuksesta Steusin listauksessa on ulkona viime kauden tehokkain KooKoo-puolustaja Västilä, jolla on tälläkin kaudella 14 pistettä plakkarissa ja Jatkoajan puolustajatähdistön ovella kolkutellut Jarno Lippojoki. Hyökkäyksestäkin Niklas Siren, Jussi Nättinen ja nuoret Koskinen/Espo.

On siis ainakin nappuloita Juujärven shakkilaudalla paljon, eikä nyt voi piiloutua minkään muun taakse kuin pelillisten asioiden. Jokipojat on ollut KooKoolle viime vuosina peikko ja sitä se on nytkin. Minulla on ainakin sopiva kihelmöinti vastuksesta, eikä viime vuosien Hokki ja Laser-sarjojen kaltaista itsevarmuutta enää löydy. Huikea sarja varmasti tulossa, jossa päästään samantien playoff-fiilikseen.

Mielenkiintoista nähdä, jos kerran Jokipoikien rotaatio on pieni, niin turha silti KooKoon on lähteä suorittamaan tuplapoistoja, vaan keskityttävä siihen toimivaan kiekkokontrollipeliinsä. Se hyvä puoli tosin on, että nyt voi kyllä nyrkkihippasille lähteä huoletta, jos tarvetta on. Salomon tuomiolla KooKoo hyötyy tästä lähes aina, varsinkin jos pelikieltoja tulee.

Saapa nähdä mistä kentästä tulee se liekeissä oleva pleijari-kenttä. Viime kaudella Nättisen kenttä nosti hyvin tasoa pleijareissa, mutta toisaalta nyt on mahdollisuus, ettei Jore edes ole pelaavassa kokoonpanossa. Toisaalta kyllähän miehen siellä näkisi, koska on todistanut olevansa playoff-miehiä. Toki viime kauden lopussa sitten Julkunen ja Dineen paukuttivat yhteen ottelusarjaan varmaan lähemmäs 10 pistettä mieheen, mutta ketkä ovat tämän kauden Julle ja Dinneri? Karevaaran tasonnostoa odotellessa ja toki sitä, että nelonen jatkaa hurjan tehokasta meininkiään.

Palataan vielä astioille, kun saadaan ketjuja julkisuuteen.

EDIT. Mielenkiintoista nähdä yleisömäärä näin ensimmäisessä pelissä. n. 1150 paikkaa mennyt nyt ennakkoon + Orpe-klubin n. 150 paikkaa. Yli kaksi tonnia olisi hyvä juttu jo kun puhutaan paras seitsemästä-sarjasta.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
mutta ketkä ovat tämän kauden Julle ja Dinneri? Karevaaran tasonnostoa odotellessa ja toki sitä, että nelonen jatkaa hurjan tehokasta meininkiään.

Mäkilä parantaa otteitaan koko ajan joten olisiko Antti yllätyskortti pleijareihin. Tutoa vastaan maalitilikin aukesi, rankkarista tosin mutta kaikki lasketaan.
 

dextro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko lajina
Nyt näytti kokoonpanot tulleen mestiksen sivuille.

Joku jolla parempi näppäimistö ja tekniikka voi kommentoida niitä tänne.
 
KooKoo tänään:

Hämäläinen - Kauppila - Tallberg
Jyrkkiö - Koponen

- Hirmuvireessä oleva Tallberg nostettu ykköskenttään Kauppilan ja Hämäläisen vierelle. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta kokeilulta, jossa kaksi taitoniekkaa saa vierelleen enemmän rymistelijän maalintekijän Tallbergin. Pakkiparissa ei kummempaa kiekollinen Jyrkkiö ja peruspakki Koponen.

Karevaara - Tuominen - Peltonen
Hardowa - Levokari

- Peltonen kakkosen laidassa ja muutenkin aika erikoisen oloinen rakennelma, mutta katsotaan miten äijillä menee. Pakkiparina kaksi kovaotteista puolustajaa.

Mäkilä - Kuronen - Huhtala
Västilä - Lippojoki

- Nuoret liigamiehet samassa kentässä hyökkäyksen osalta. Todella vaarallinen kenttä jo pelkästään paperilla, mutta saapa nähdä minkälainen on Huhtalan ja Mäkilän sihti Kurosen jakelusta. Pakkiparina isä ja poika.

Virtanen - Nättinen - Heikkinen

- Klassinen nelonen KooKoolla. Virtanen ja Heikkinen olleet älyttömässä vireessä ja Nättinen pääsee nyt heitä sentteröimään, kun Tallberg on nostettu ykköseen.

Maalilla aloittaa Järvinen ja Rämö luukulla. Järvenpää popparikatsomossa, kuten arvioin.

Poissa ovat ykköshyökkääjä Juutilainen, ykköspakki Lappalainen, Siren, Lehto, Espo ja Koskinen. Ilmeisesti Juutilainen on vielä sairaana/pipinä ja Lappalainen & Lehto rotaatiossa?

Hienoa, että on tätä syvyyttä rosterissa, niin ei noinkaan "isot" poissaolot juuri tunnu missään.
 

Steus

Jäsen
Kokoonpanot Mestiksen sivuilla

KKtig nämä ja pistelikin tuonne, mutta laitetaan nyt kun tuli valmiiksi naputeltua ja esikatseltua.

KooKoo

Järvinen (am)
Rämö

I
Tallberg-Kauppila-Hämäläinen
Koponen-Jyrkkiö
II
Peltonen-Tuominen-Karevaara
Levokari-Hardowa
III
Huhtala-Kuronen-Mäkilä
Lippojoki-Västilä
Virtanen-Nättinen-Heikkinen

Juutilaisella oli pikkuvaivaa jo viime viikolla, Järvenpää... n/c, Lappalainen ja Lehto - talven loukkaantuneet - poissa (healthy scratch vai huonon tuntuman takia poissa?). Espo ja Koskinen löytyvät rotaatiosta, Sirenistä ei tietoa.

Jokipojat

Spence (am)
Edelmann

Blomqvist-Ruohomaa-Karvinen
Elorinne-Koistinen
II
Elvis-Kaijomaa-Lipsbergs
Lehikoinen-Rahkola
III
Paukku-Vilkoits-Polvi
Immonen-Kauppila
IV
Puustinen-Uski-Halonen

Ketä poissa ja miksi?

______________________

Play-offien hengessä kokoonpanoja joskus ilmoitellaan päin helvettiä, joten voihan siellä esimerkiksi Juutilainenkin heilua.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Juutilaisella oli pikkuvaivaa jo viime viikolla, Järvenpää... n/c, Lappalainen ja Lehto - talven loukkaantuneet - poissa (healthy scratch vai huonon tuntuman takia poissa?). Espo ja Koskinen löytyvät rotaatiosta, Sirenistä ei tietoa.

Play-offien hengessä kokoonpanoja joskus ilmoitellaan päin helvettiä, joten voihan siellä esimerkiksi Juutilainenkin heilua.

Kyllähän tuo rosterin leveys on todella iso etu tässä vaiheessa, Jokipojilta kaikki pelaa (ja ykkönen etenkin) ja KooKoo pystyy pitämään 3-5 avaukseen kelpaavaa ukkoa rotaatiossa. Tällä viikolla on 4 peliä ja noin miljardi kilometriä bussissa. Juutilaisella myös perhesyyt poissaolon syynä, eiköhän ole jo viimeistään seuraavassa kotipelissä mukana.

Tiukka peli tiedossa, alkaisi jo..
 

Steus

Jäsen
Juutilaisella myös perhesyyt poissaolon syynä, eiköhän ole jo viimeistään seuraavassa kotipelissä mukana.

Niinpä olikin, Hämäläisellähän sitä oli pientä naarmua viime viikolla ja ukko on nyt kuitenkin kokoonpanossa.

Kyllähän tuo kello tuntuu kummasti matelevan. Heräsin yöllä nähtyäni unta illan matsista ja unet jäi vähille, tekisi mieli kuluttaa muutaman tunti päiväuniin.
 
Kouvolan Sanomissa vahvistusta tullut poissaoloista juuri:

Juutilainen henk.kohtaisista syistä poissa (perheenlisäys), Lappalainen ja Lehto ovat rotaatiossa.

Koko päivän tullut juttua paikallisradiossa matsista ja kuulemma lisää tulee vielä puoli viiden jälkeen, joten pitääpähän olla kuulolla mitä sieltä oikein tulee. Kyllähän se on fakta, että vaikka kabinettipelleilyt aikamoisen "mitävittua"-fiiliksen jättivätkin, niin kyllähän tässä KIIMA alkaa nousemaan ja odotukset ovat korkealla.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Spence (am)
Edelmann

Blomqvist-Ruohomaa-Karvinen
Elorinne-Koistinen
II
Elvis-Kaijomaa-Lipsbergs
Lehikoinen-Rahkola
III
Paukku-Vilkoits-Polvi
Immonen-Kauppila
IV
Puustinen-Uski-Halonen

Ketä poissa ja miksi?

Sramek näkyy olevan poissa, paska juttu, on joukkueen 3. paras pistemies tällä kaudella ja rightin kaveri. Poissaololle ei ole tietoa. Toinen uupuja on Dikis, latvialainen pakki, jolla oli runkosarjan toiseksi paras tehotilasto pakeista. Muut poissaolijat on sitten selkeiden loukkaantumisten vuoksi sivussa koko loppu kauden.

Uski ja Paukku mukana, molemmilla vielä pelituntuma haussa. Jossain vaiheessa Jokipojat alkaa jauhamaan kolmella kentällä.

Saa ajella - Go on Karvinen!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olipahan ottelu. Järvinen oli maalilla mahtava ja se antoi Kookoolle mahdollisuuden voittoon. Aika hermostunutta oli, ainakin pari ensimmäistä erää mutta josko se peli tuosta paranee otteluiden myötä. Tuomarit ei paljon turhia vihellelleet mutta mielestäni ihan kelpo seeprat.

pitkä miinus yleisömäärälle :(
 
Jokipojat kyllä pelasi hyvin kaksi ensimmäistä erää ja KooKoolla näkyi selvää jännitystä. Kolmannessa erässä sitten joensuulaiset väsähtivät loppua kohti ja KooKoo paineli johtoon ja karkuun. Hyvin oli tunnetta matsista ja tästä on odotettavissa erittäin tiukka sarja. Ruohomaa ja Blomqvisti taisivat juu pelata sen 40 minuuttia ja kyllä Ruohomaalta näkyi selvää yliyrittämistä. Jännäksi kyllä vetää tämä sarja, Jokipojat oli parempi pelillisesti tänään.

Yleisömäärä omasta mielestäni hyvä. Viime kausina ei olla taidettu tällaiseen yleisömäärään yltää Kouvolassa ensimmäisessä puolivälierässä. Turussa 1300, Keravalla 900 ja Vaasassa 2300. Ovat aika normilukemia! Pitää muistaa, että kausareita ei lasketa enää näihin, joten yleisöluvut ovat alkuun ainakin pienempiä.

EDIT. Tunnelma hallissa oli mainio. Runsaslukuinen kotifanikatsomo piti huikeaa mekkalaa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jokipojat kyllä pelasi hyvin kaksi ensimmäistä erää ja KooKoolla näkyi selvää jännitystä. Kolmannessa erässä sitten joensuulaiset väsähtivät loppua kohti ja KooKoo paineli johtoon ja karkuun.

Pelasihan JokiPo ihan hyvin kaksi ensimmäistä erää, mutta mielestäni KooKoo myös lähti tarkoituksellisen/yllättävän konservatiivisesti matsiin ja voittoa lähdettiin selkeästi hakemaan puolustuksen kautta. Joukkueessa tuntuu tällä kaudella olevan entistä enemmän uskallusta luottaa omaan peliin ja siihen, että voitto lopulta kairataan, kunhan pysytään sovitussa sabloonassa. Näin oli tänäänkin.

Järviseltä hieno matsi ja mielenkiintoista nähdä miten maalivahtien peluutus menee jatkossa. Jotenkin vain veikkaan Rämön olevan maalissa seuraavassa koitoksessa.

Pienenä miinuksena matsista on mainittava se, että Niva poistui kaukalosta pää edelleen harteillaan.
 
Voihan se olla noinkin, mutta mielestäni KooKoo kyllä toheloi aika paljon tilanteita huonoilla haltuunotoilla ja syötöillä. Mielestäni ne on aika selviä merkkejä jännityksestä tai huonosta valmistautumisesta. Voitto kuitenkin on tärkeintä ja tosiaan mitään hätää ei ole.

Kävi aika kuumana kyllä Jokipoikien pelaajat ja varsinkin lopussa joku latvialainen kävi todella lämpöisenä tuomareille ja muille kumppaneille. Lehikoisen sikahuitaisu pelin ratkettua jo oli myöskin aika erikoinen temppu. Hyvällä tuurilla kuitenkin huitaisi mailaan eikä käteen, muuten olisi tainnut olla KooKoo-pelurilta käsi poikki.

Oddsit kuitenkin täysin Jokipojille torstaina. Voitto olisi melkoista hunajaa ja sunnuntaina varmaan saadaa jo bussillisen verran väkeä myöskin Joensuuhun tuomaan tunnelmaa.
 

Steus

Jäsen
-40min Jokipojat pysyi mukana, mutta sitten alkoi Ruohomaalla 1,5min vaihdot painamaan liikaa jaloissa ja peli alkoi pyöriä Ärjyjen alueella.
-Spence oli ihan hyvä, mutta antoi kolmanteen maaliin liian helpon reboundin.
-Jokipojille taas ei maalinteko maistunut ensimmäisessä erässä.
-Lehikoinen voisi miettiä tekosiaan, ei tuollaisia halua kukaan osuvan omalle kohdalleen, joten miksi tehdä moisia muille?
-Allerkirjoitan KKtigin huomion syöttöjen ja haltuunottojen heikkoudesta, hermostuneisuus paistoi selvästi.
-Tuomareiden ei tarvitse hävetä - ihan ok:sti vihelletty peli. Yksi helppo vihellys, joka kuitattiin vielä helpommalla.
-Kaikki maalit melko pleijarimaaleja; Västilän "kerran vuoteen"-laukaus, Blomqvistin flipperi, Tallbergin lakaisu alueelta ja Tuomisen reboundista lapioima.
-Yleisömäärä ihan odotettu, auditoinnin tuloksen valossa...

e. Koposen Marlolle plussaa blokkauksista.
e2. Ketjulotto.
 
Viimeksi muokattu:

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Täytyyhän ottelua pystyä tarkastelemaan objektiivisesti, sillä ensimmäiset 40min. mentiin kokonaisuutena arvioiden Jokipoikien tahdissa. Kyllä Kookoo saa kiittää Järvistä ja paria gamesaveria voitosta. Vierasvoittokaan ei olisi ollut mikään vääryys ja kun torstaiksi saadaan Sramek rightin miehenä kehiin, niin kakkosylivoimakin toimii. Kun katsoo luisteluvoimaisuutta, niin kyllä siinä oli ero Jokipoikien hyväksi. Maalintekopeli on kuitenkin kysymyksessä ja sitä täytyy parantaa.

Jotenkin silti jäi hieman hampaankoloon, sillä pojat olisivat ansainneet enemmän tänään. Kyllä se varmaan monet Kookoon fanit yllätti, että yllättävä tason nosto ja intensiivisyys/taistelutahto näkyi Jokipojista. Torstaina laitetaan sitten jo "puukko hampaitten väliin" ja ulosmitataan kaikki potentiaali mitä joukkueesta löytyy.

Kyllä siinä Kookoon kolmannessa(pelin voittomaali)maalissa oli Spencen ja Jokipoikien näkökulmasta huonoa tuuria, kun Spenceltä lyötiin/tai menetti mailan pois ja sen seurauksena ei voinut torjua maalin edestä tehtyä maalia.
 
Viimeksi muokattu:

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyyhän ottelua pystyä tarkastelemaan objektiivisesti, sillä ensimmäiset 40min. mentiin kokonaisuutena arvioiden Jokipoikien tahdissa. Kyllä Kookoo saa kiittää Järvistä ja paria gamesaveria voitosta. Vierasvoittokaan ei olisi ollut mikään vääryys ja kun torstaiksi saadaan Sramek rightin miehenä kehiin, niin kakkosylivoimakin toimii. Kun katsoo luisteluvoimaisuutta, niin kyllä siinä oli ero Jokipoikien hyväksi. Maalintekopeli on kuitenkin kysymyksessä ja sitä täytyy parantaa.

Totta. Jokipojat oli terävänä heti alusta, KooKoolla saattoi olla pientä jännitystä ja puristamista. Laadukkaiden syöttöjen ja helppojen pelien teko näytti olevan todella vaikeaa ensimmäiset 40 minuuttia. Molemmat maalivahdit olivat hyviä, Spence vähän pomputteli kahdessa maalissa. Spenceltä taisi oma mies napauttaa mailan kädestä, jos oikein näin. Lehikoisen viime hetken hölmöily oli kyllä vertaansa vailla, loukkaantumisriski ja tappoi vielä oman joukkueen mahdollisuuden kavennukseen.

Ottelun kohokohtana Paulin pieni sikakoukku aloituksessa Ruohomaan luistimiin ja ukko nurin. 99/100 tuosta saisi jäähyn, mutta Pöyhönen oli taas oma itsensä..
 
Jotenkin silti jäi hieman hampaankoloon, sillä pojat olisivat ansainneet enemmän tänään. Kyllä se varmaan monet Kookoon fanit yllätti, että yllättävä tason nosto ja intensiivisyys/taistelutahto näkyi Jokipojista. Torstaina laitetaan sitten jo "puukko hampaitten väliin" ja ulosmitataan kaikki potentiaali mitä joukkueesta löytyy.

Kyllähän ehdottomasti Jokipojat pisti vauhtia matsiin, mutta siitä samaa mieltä kuin cottonmouth, että KooKoon pelisuunnitelma ei missään vaiheessa alkanut rakoilemaan ja kolmannessa erässä se tuotti hedelmää, kun Jokipoikien kärkimiehet väsähtivät täysin. Varsinkin Jokipoikien alempien kenttien pakeilla tuli aikamoisia hasseja oman maalin edessä, josta KooKoo pääsi kierrättämään totuttuun tapaan kiekkoa minuutin ajan hyökkäysalueella tuloksetta.

KooKoolta Karevaara joutui lähtemään toisen erän aikana kotiin perhesyistä. Torstaina pelannee kertoo Juujärvi Kouvolan Sanomissa. Perhana onko Sakke pistänyt näin kovalla teholla juniorityötä uusiksi, että pelaajien sopparissa on jo lapsen tekeminen Kouvolassa? Uusia Tinkejä haetaan väkipakolla. Toivottavasti Juuti ja Karevaara pelaavat ensi pelissä, kyllähän miehet ovat meidän kärkihyökkääjät.
 
Viimeksi muokattu:

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
...Lehikoisen viime hetken hölmöily oli kyllä vertaansa vailla, loukkaantumisriski ja tappoi vielä oman joukkueen mahdollisuuden kavennukseen...

Totta, onneksi tilanteessa ei KooKoon pelaaja loukkaantunut. Toivottavasti Lehikoinen on vielä tällä hetkellä kävelemässä Kouvolasta kotiin, saatana apina. En vain ymmärrä tuollaisia täysin pelin ulkopuolella tapahtuvia vahingoittamisyrityksiä. Toisaalta ei tullut shokkina, että Liiga-Lehikoisella keitti yli pahiten.

Itse peli oli melko tasaista vääntämistä 40 min, kuten täälläkin jo todettu. 3. erässä KooKoolle pari pleijari maalia ja homma valmis. Kunnon takaa-ajoa ei Jokipojat saanut luotua, koska kärkimiehet oli peluutettu puhki jo ensimmäisen kahden erän aikana. Ihanaa kun on näin leveä materiaali.

Kai se huomenna pitää raahautua hallille katselemaan matsia ja tukemaan konkurssipesää. Pienet oli erot eilen ja toivottavasti huomenna pomput kääntyy toisin päin.
 

the karpov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yleisömäärä omasta mielestäni hyvä. Viime kausina ei olla taidettu tällaiseen yleisömäärään yltää Kouvolassa ensimmäisessä puolivälierässä. Turussa 1300, Keravalla 900 ja Vaasassa 2300. Ovat aika normilukemia! Pitää muistaa, että kausareita ei lasketa enää näihin, joten yleisöluvut ovat alkuun ainakin pienempiä.

EDIT. Tunnelma hallissa oli mainio. Runsaslukuinen kotifanikatsomo piti huikeaa mekkalaa.

Kyllä. Ja jos vertaa runkosarjan pelejä missä ilmoitettu 1900 niin olihan tuolla enemmän katsojia oikeasti paikan päällä, ainakin näytti täydemmältä. Kiitokset myös täältä fanikatsomolle, kyllä on huimaa menoa.

Jokipojat oli alussa todella fyysinen ja varmasti taktiikkana saada maali tai kaksi heti ekaan erään. Peli olisikin ollut toisenlainen mikäli olisivat onnistuneet, mutta onneksi eivät tehneet tyhjästäkään ja Järvinen/tolppa poimi loput.
Kolmannen erän Jokipot sitten väsyivät ja KooKoo pyöritteli pitkiä pätkiä alueella ja tulihan sieltä sitten se palkintokin.

Tallberg on huimassa pelivireessä ja hän voikin olla tämän kevään Julkunen.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kunnon takaa-ajoa ei Jokipojat saanut luotua, koska kärkimiehet oli peluutettu puhki jo ensimmäisen kahden erän aikana. Ihanaa kun on näin leveä materiaali.

Tuli minullekin sama asia mieleen jo eilisen pelin aikana. Onhan Mikael Ruohomaa huikea pelaaja mestikseen samoin kuin Timo Blomqvist, mutta herää kyllä kysymys miten kyseiset pelaajat jaksavat jatkossa pelata vastaavia peliminuutteja, koska pelitahti tästä eteenpäin on kuitenkin todella tiivis.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tuli minullekin sama asia mieleen jo eilisen pelin aikana. Onhan Mikael Ruohomaa huikea pelaaja mestikseen samoin kuin Timo Blomqvist, mutta herää kyllä kysymys miten kyseiset pelaajat jaksavat jatkossa pelata vastaavia peliminuutteja, koska pelitahti tästä eteenpäin on kuitenkin todella tiivis.
Timo Blomqvist oli kyllä aikanaan huikea pelaaja, mutta ei Mestis/I-divisioonatasolla, sillä Timo iski divarissa pelaamissaan 18:ssa ottelussa vain tehot 0+3.

Olisikohan tässä haussa Sami Blomqvist, joka on Timon poika.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisikohan tässä haussa Sami Blomqvist, joka on Timon poika.

Joo hyvä huomio hakusessa nimenomaan Sami Timon poika Blomqvist. Timo on jo 53-vuotias ja pelasi viimeksi kaudella 1997-98 Saksassa ES Weißwasserissa, Espoossa EPS:ssä ja Hyvinkäällä Ahmoissa. Voi olla, että Timolla ei enää vauhti riittäisi mestiksessä :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös