Viestiketju on suljettu.

Palstalegenda

Ukraina, Eveliina Määttänen
Kärpät - Kiekko-Espoo

Blues teki maalin ajassa 36.17, joten tilanne on 3-1. Karhusen nolla kesti siis 161 minuuttia ja 24 sekuntia.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
0-0 olisi loistava lopputulos "talviklassikolle". Jokerit ei voittaisi, eikä IFK:n hieno nollaputki olisi uhattuna. Kun se vanhojen gubbejenkin peli päättyi maalittomana, niin olisi herkullista lukea taas niitä väkisin väännettyjä "on tämä hieno ja ainutlaatuinen tapahtuma"-juttuja.

Harmi, ettei pelit voi päättyä tasan, saati 0-0. Jompi kumpi vie arpajaiset lopulta.

Mordjinn

HIFK haluaa tänään voittaa. Todella hyvää liikettä ja väkevää kaksinkamppailua. Jokerit iskee kun Teräväiset kentällä. Veskareilla hyvä ilta so far.

Hienoa että on tiukkaa. Hyvää lätkäviihdettä.

FASlapsi

SaiPa

Tästäpä tulikin mieleen että KalPa sai oman nollansa rikki, mutta HIFK jatkaa vielä. Kauas niillä on jo maaliton putki kestänyt?

teude

Vitun Teuvo, saa noista nyt jo tehdä!

MOSES!!!!!!!!!!!!!!!

Aika vaikeahan tästä klassikosta on puoluettoman katsojan mitään elämään suurempia viboja saada.

Ja Jokereille byyri.

FASlapsi

SaiPa
Olipa komee maali Moosekselta. Kolmas kerta toden sanoi.

Eikö ne hyytyneet joskus silloin, kun Mikkuliini lähti Amerikkaan leukaa kasvattamaan. En juurikaan seuraa noita häntäpään seurojen edesottamuksia.

Ja Jokereille maali.

palle

Minnesota Wild, HIFK
Mosekselta hyvä yksilösuoritus ja peli jopa ansaitusti Jokereiden 1-0 johtoon. En usko, että IFK pystyy tuolla taitotasolla tasoittamaan peliä joten ottelu taisi olla siinä. Onnittelut Jokereille keskinäisten lopullisesta voitosta!

kaizu

HIFK, Canucks

Kolme matsia, yksi erä ja noin 10 minuuttia. Osaako joku kertoa, kuinka paljon ennätys on? IFK:n peli on kotipeli Kalpaa vastaan ja silloin tuo putki todella punnitaan.