Tyrväiseltä malliesitys nyky-Jokereiden toiminnasta ja arvoista. Kehtaako tuollaista toimintaa joku tukea?

Vihellyksen jälkeisenä kyllä. Jokelan nopea reaktion ansiosta ei ruumita nähty. Ala-arvoiset kommenttisi jätän omaan arvoonsa, vaikka ne toki antavatkin hyvän vastauksen tuohon esittämääni kysymykseen.

Niin se vihellys tuli juuri kun Tyrväinen oli päättänyt vetää niitin. Molemmat kerkesi väistää jonkun verran. Mistä tämä ulina?

Olipas typerä jäähy Elkinsiltä. Ei näin.

bulftrik

Ilves, Bruins, MM, LHC
Tuulolalle 2min väkivaltaisuudesta, jäi vähän epäselväksi mitä tapahtui.

40min 3-2, n. 1:50 jäähyä jäljellä.

SH67

HIFK
Suorastaan uskomatonta etteivät selostamo ja studio jo asiaan puutu. "Tärkeistä pisteistä pelataan, viiminen klassikko" etc blaablaablaa

sierramies

Kaikki vituttaa, myös sekin.
Ammoniakki, vesiruumis, festaripillu. Niiltä Ilveksen peli tuoksuu.

Suomen suurin ja kaunein
Hyvin puolusti Kousa Elkinsiä vastaan. Hienoa nähdä jätkä noin pirteänä.

HokiHero

Hyvä erä jälleen KalPalta ja 2-3 tilanteessa erätauolle. Harmittava tuuripomppu oman pelaajan luistimesta tuo Tapparan kolmas maali, olisi kyllä mukava saada edes piste välillä.

Ilves, Edmonton
Taas HPK rankaisee Ilveksen löysästä omaa pään pelistä. Ottaisivat vaikka jäähyjä kiinnipitämisestä, mutta eivät pysty edes siihen. Yllättäen alle minuutti aikaa, kun HPK siirtyy johtoon. Siinä valui pöntöstä alas koko erän työ.

Roku

Rauman Lukko
TPS-Lukko 40 minuutin pelin jälkeen 3-0.

Toinen erä oli ilmeisesti hieman parempaa peliä Lukolta kuin avauserä, mutta sitten Virtasen jäähyn jälkeen (tai sen aikana?) TPS pääsi Matt Generousin loistosyötöstä tekemään 3-0 ja taisi tämä peli ratketa siihen. Norrena tuntuu tänään(kin) olevan ohittamaton, harmillista jos sen ainoat nollapelit tällä kaudella tulevat Lukkoa vastaan.

Vaikea uskoa että Lukko tuolta enää nousisi.

teude

Pitkältä vaikuttaa Tyrväisen reaktioaika. Katso tilanne ihmeessä uusintana, kun Stadionilta kotiudut.

Tässä kotona katselen telkkarista, voisi tuon tilanteen Ruudusta pyöräyttää. Pysyn silti kannassani.

kananlento

Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Näkikö joku mistä Tuulolan väkivaltaisuusjäähy tuli? Mies otti sen verran lämpöä tosta jäähystä, samoin kuin Hämeenlinnan yleisö.

"Kiva seurata Jokereiden puolustaja tilannetta, koska Antti Niemi lähti pukusuojiin" -Kölli

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Moseksella jälleen huippupaikka, mutta veto ei nouse ja sitten maali siirtyy eikä tuomarit huomaa tätä. Huimaa draamaa!

Risa

SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Vittu kun Mooses ei osaa kohottaa...

kaizu

HIFK, Canucks
0-0 olisi loistava lopputulos "talviklassikolle". Jokerit ei voittaisi, eikä IFK:n hieno nollaputki olisi uhattuna. Kun se vanhojen gubbejenkin peli päättyi maalittomana, niin olisi herkullista lukea taas niitä väkisin väännettyjä "on tämä hieno ja ainutlaatuinen tapahtuma"-juttuja.

palle

Tämä KHL-Ramstedthan on IHAN PASKA. Siis täysin mitäänsanomaton kaveri. Ajoi vielä äsken itsensä todella tyylikkäästi ulos tilanteesta ja aiheutti ottelun parhaan maalipaikan vastustajalle. Hiuksista vittuun tuollaiset turhakkeet.