To 20.2.2014 TUTO Hockey - Sport

  • 18 515
  • 109
Tila
Viestiketju on suljettu.

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mä luulen, että Räpsä on halunnut tähän peliin kentälle juuri kovuutta. Siksi esim. Jallu on mukana, ja kevyehköt Kristof ja Tapio poissa. Ja mun mielestä aivan oikea veto ottaa ne isoimmat ja kovimmat kaverit mukaan, sillä Sport on TUTOa fyysisyydessä edellä, joten otetaan sitten kaikki irti siitä ja pistetään mikkihiirtä seinälle. Onkohan maailmanmestarilla tänään vilkkuvalot kypärässä ja huomioliivi päällä? *hymiö*
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Mikkihiirillä on tänään nelosessa varsin mainio ryminäketju kasassa, Rautajoki - Helenius - Palonen osaavat kyllä sekä puhtaat että likaiset taklaukset. Jos nyt kuitenkin molemmin puolin pidettäisiin suurimmat sikailut poissa kaukalosta, ei soisi kenenkään kauden päättyvän juuri pudotuspelien alla.

TUTO:n kokoonpano on nyt lähes paras mahdollinen. Illalla on todellinen namupala tarjolla Kupittaalla, game to see.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Mä luulen, että Räpsä on halunnut tähän peliin kentälle juuri kovuutta. Siksi esim. Jallu on mukana, ja kevyehköt Kristof ja Tapio poissa. Ja mun mielestä aivan oikea veto ottaa ne isoimmat ja kovimmat kaverit mukaan, sillä Sport on TUTOa fyysisyydessä edellä, joten otetaan sitten kaikki irti siitä ja pistetään mikkihiirtä seinälle. Onkohan maailmanmestarilla tänään vilkkuvalot kypärässä ja huomioliivi päällä? *hymiö*

Sovitaan sitten niin että te pistätte mikkihiirit seinälle niin me mikkihiirit tehdään ne tarvittavat maalit. Ja aika huvittavaa kun vaasalaiset aina puhuu mikkihiireistä kun ne kilokeskiarvot ovat kuitenkin TUTOn hyväksi 87-85 :-)
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Mä luulen, että Räpsä on halunnut tähän peliin kentälle juuri kovuutta. Siksi esim. Jallu on mukana, ja kevyehköt Kristof ja Tapio poissa.
Nojuu tuota en tullut ajatelleeksi. Voihan se tosiaan olla, että Räpsä on halunnut tuoda tähän peliin vielä extra-fyysisyyttä jäälle.

Onhan siellä isoja ja voimakkaita kavereita tänään meillä vinopino.
Esim. etunenässä ainakin Nyholm, Luomala, Kivimäki, Kiviniemi, Kokkala.

Ehkä Samppakin ottaa tällä kertaa rauhallisemmin pelikieltojen pelko perseessä taklauksien kanssa TUTOa vastaan. ;)
Kaksi kertaa jo saanut kakkua TUTO peleistä tällä kaudella.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mielestäni tänään on ihan hyvät ketjut, mutta en silti lähde veikkaamaan Sportille. Hyvänä treeninä ja tasonmittauksena tämä kuitenkin menee ja paluun tehneet pelaajat saavat tuntumaa ennen playoffeja. Hienoa, että myös Rässy on huomannut Sportin edun fyysisyydessä ja käyttää sitä hyväksi. Toivon kovaa peliä Sportilta, mutta kuitenkin niin, että niiltä pelikielloilta vältyttäisiin tällä kertaa. Tai jos nyt ainakin Samppa välttyisi.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sportin rosteri näyttää tähän matsiin todella kovalta, tosin Tutokin melkein parhaalla ryhmityksellä mukana.
Ottelun voittaa se, kumman veskarilla on tänään "kaikki tarttuu" päivä.
Tuto 1-2, Sport 1-2, Ei varmasti kennellekkään yllätys, jos mennään pitemmän kaavan kautta.
Paikalle on tulossa myös vaasalaisia faneja, määrästä en tiedä.
Toivottavasti turkulaiset laittavat tällä kertaa kypärien remmit kiinni.

*Ika toteuttaa uhkauksen, Kivimäki teurastetaan.
**Jallu haastaa tanssiin tai vastaavasti ajelee jonkun muun.
***Vaasalaiskannattaja heittää tuopillisen Ikan niskaan.

Veikkaus-tv:lle 3 lampaan persettä, näyttävät jotain Jokipojat-Akat peliä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mielenkiintoista nähdä peluuttaako Ika tuota TUTOn nelosen tappoketjua Kujanpään vai Kokkalan kenttää vastaan. Samppaa kohtaan varmasti on kaunoja ja TUTOssa tiedetään Sampan laukauksen vaarallisuus joten uskon siis että sitä kenttää vastaan. Tämä olisi Sportin kannalta hyvä, sillä niin jäisi todellinen taitokenttä Hattunen-Kokkala-Henrion "vartioimatta" ja heitä vastaan jäisi nämä virrut, kokkoset ja pulliaiset. Lehtisen porukka saattaa olla vaikeuksissa tuota TUTOn ykköstä vastaan, joten jos olisin Räpsä peluuttaisin varmaan Laaksosen kenttää heitä vastaan.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Toivon kovaa peliä Sportilta, mutta kuitenkin niin, että niiltä pelikielloilta vältyttäisiin tällä kertaa. Tai jos nyt ainakin Samppa välttyisi.

Itse odotan myös kovaa peliä, mutta erityisesti toivon, että molemmat joukkueet välttyisivät pahoilta loukkaantumisilta näin play offien alla. Pelikiellot ovat aina seurausta toimista, jotka olisi pitänyt jättää tekemättä. Toivon, että paremmuus ratkaistaan keskittymällä jääkiekkoon. Peli saa olla fyysistä, kunhan olisi puhdasta - molemmin puolin. Vapaaotteluksi ei pitäisi mennä. Tämä on kuitenkin vain peliä.

Paikalle on tulossa myös vaasalaisia faneja, määrästä en tiedä.
Toivottavasti turkulaiset laittavat tällä kertaa kypärien remmit kiinni. (makke 246)

Tarkoittaako, että katsomossakin pitäisi turkulaisilla olla kypärien remmit kiinni?

*Ika toteuttaa uhkauksen, Kivimäki teurastetaan.
**Jallu haastaa tanssiin tai vastaavasti ajelee jonkun muun.
***Vaasalaiskannattaja heittää tuopillisen Ikan niskaan.(makke246)

Mielenkiintoista nähdä peluuttaako Ika tuota TUTOn nelosen tappoketjua Kujanpään vai Kokkalan kenttää vastaan. (Entrosantrier)

En todella jaksa uskoa mihinkään kostotoimenpiteisiin. Olisin myös todella pettynyt omiimme, mikäli näin kävisi. Sen sijaan Rautajoen nostaminen pelaavaan kokoonpanoon useamman viikon tauon jälkeen on merkki siitä, että aiemmissa kohtaamisissa on jääty fysiikkapuolella pahasti jalkoihin, ja tuota eroa pyritään nyt kuromaan umpeen.


Veikkaus-tv:lle 3 lampaan persettä, näyttävät jotain Jokipojat-Akat peliä. (makke246)

Samaa mieltä. Veikkaan, että paremmat vaihdot olisi tullut Vaasan suunnalta Veikkaukselle. Kauden tähän asti ehdottomasti ennakkoon kiinnostavin matsi.
 
Viimeksi muokattu:

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Runkosarjan voittaja ratkeaa Kupittaalla ???

Jatkoaika.com Toimittaja Herkko Hanhikoski kertoo otteluennaksossa karun tutuuden:

Otsikossa hän vielä kysyy: "Ratkeaako runkosarjan voitto Kupittaalla?"

Väliotsikossa hän on jo melko varma asiasta: "Nyt jos koskaan kannattaa mennä Kupittaalle, sillä torstai-iltana siellä ratkeaa todennäköinen runkosarjan voittaja."

Itse ennakkotekstissä hän on jo varma: "Kauan odotettu Kupittaan torstai-ilta ratkaissee runkosarjan voittajan."

Linkki Jatkoaika.com TUTO-Sport -otteluennakkoon:

Ratkeaako runkosarjan voitto Kupittaalla? - 20.02.2014 - TUTO - Sport - MESTIS - Otteluennakko - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Mitähän minä en nyt ymmärrä tai tiedä kun en millään tajua miten runkosarjan voitto voi olla selvä tämän otteluan jälkeen? Voisiko joku Teistä TUTOa tai Sportia lähemmin tuntevista kertoa miten tämä varmuus saadaan tänään?

Aikovatko TUTO ja Sport jotenkin sopia että loput kierrokset pelataan niin että voitot ja/tai tappiot tulevat menemään tasan?

Toivottavasti tällaisen ollessa kyseessä joukkueet ottavat huomioon myös toisten joukkueiden mahdolliset pistesaaliit ettei vahingossa käy niin että joku tulee takaa ohi.

Mutta voihan olla että en ole ihan kaikkea ymmärtänyt. Kysäisin asiaa Hanhikoskelta ja ehkä hän vastaa kertoen jotain sellaista mitä minä en vielä tiedä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei tässä runkosarjan voittajaa ratkaista. Molemilla vielä pelejä jäljellä ja KooKoo äkkiseltään voi nousta kohti kärkeä. Jos joku luulee että tämä on tässä, niin on liikaa uskonut ennakkoja. Tässä siis otetaan mittaa toisista. Sport johtaa ja TUTO tavoittelee sen paikkaa. Keskinäiset ottelut TUTO:lle 4-3. Sport pyrkii tasoittamaan ja TUTO kasvattamaan.

Lopulta runkosarjan voitto ratkaistaan vasta tulevissa otteluissa. Lisäksi Mestiksen mestaruus monen muun ottelun jälkeen.


Tänään toivon mukaan porukkaa hallilla riittää. Palvelut eivät ehkä toimi ihan, koska jonoja muodostuu. Hyvää peliä, ei rumaa toivottavasti. Toivon mukaan myös tuomareita on hiukan muistutettu ja ottavat heti alusta yhden tavan tuomita ja pysyvät siinä loppuun asti. Loukkaantumisia tai pelikikieltoja en toivo kummallekkaan puolelle.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ei tässä runkosarjan voittajaa ratkaista. Molemilla vielä pelejä jäljellä ja KooKoo äkkiseltään voi nousta kohti kärkeä.

Ei tosiaan ratkaista, TuTon loppukauden ohjelmahan on erittäin vaativa. Vaikka tänään tulisi voitto, niin jäljellä ovat vielä vierasmatsit Jukureita ja HCK:ta vastaan sekä kotipelit K-Vantaata ja KooKoota vastaan. Nämä vastukset ovat sattumalta myös niitä joukkueita, joita on tulossa vastaan puolivälierissä ja mahdollisesti sen jälkeen välierissä, ja varmasti jokainen joukkue haluaa nyt hakea asetelmia siltä varalta, että pudotuspeleissä kohdattaisiin.

Sikäli voitto tänään olisi TuTolle tärkeää, koska Sportilla on helpompi loppukauden ohjelma. Vieraspeli Kouvolassa seuraavalla kierroksella, kotipelit Jyp-Akatemiaa ja Jukureita vastaan ja sitten vierasreissu Heinolaan.

KooKoo ja Jukurit ovat vastassa siis kummallakin, mutta HCK on kovempi vastus kuin Jyp-Akatemia ja K-Vantaa kovempi kuin Peliitat.

Joten etu on Sportilla, ja Sport on edelleen tähän matsiin ennakkosuosikki runkosarjan ykkösjoukkueena ja tuoreen liigatason veskarin hankkineena, varsinkin kun TuTolla on edelleen paljon loukkaantumisia ja poissaoloja.

Toivotaan silti TuTolle parasta ja samanlaista taistelua kuin mitä Suomella oli Venäjää vastaan.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Toivottavasti turkulaiset laittavat tällä kertaa kypärien remmit kiinni.

Vielä toivottavampaa on se, että Sporan Kivimiehetkin muistaisivat miten kuuluu taklata sääntöjen mukaan.

Reipas 20 minsaa pelin alkuun, ja porukkaa valuu halliin ihan kohtuullista tahtia. Täyteen tuskin häkkiä saadaan, mutta 2500 luulisi olevan hyvinkin mahdollinen.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Jaahas. Sen verran tilannepäivitystä, että penkit katsomossa on nyt täyttyneet kiihtyvää tahtia. Ainakaan paljoa ei täydestä hallista tänään jäädä. Hienoa!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jaahas. Sen verran tilannepäivitystä, että penkit katsomossa on nyt täyttyneet kiihtyvää tahtia. Ainakaan paljoa ei täydestä hallista tänään jäädä. Hienoa!
MestisTV:n kuvan perusteella häkki näyttäisi kyllä ihan/lähes täydeltä. Istumapaikat ainakin sivuilta täynnä ja jengiä myös seisoo tuolla ylhäällä, joten ihme on jos ei lähellä 3000 olla. Muutoin en tiedä, mihin tuolla ne loput sitten mahtuu, kun ilmeisesti istumapaikkoja suurin osa.

Runkosarjan voittajalle myös sellaista palkintoa olisi tiedossa, että todennäköisesti sieltä tulee Vantaa vastaan, joka on lähinnä heikentynyt loppukautta kohden. Ei tuo heidän tämän päivän kokoonpano ainakaan vakuuta. Eli pelillinen haaste puolivälierään tulisi olemaan varmasti huomattavasti helpompi, versus esim. Jukurit.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Joopa joo. About puolitoista erää Sportilta ihan hyvää tekemistä ja oli omat paikat mennä ottelussa johtoon jne. Tuohimaakin seisoi päällään tuon 1. erän lopun 5 vs 3 alivoiman. Sitten jengin tekeminen muuttui toisen erän vanhetessa jotenkin aneemisen ja haluttoman näköiseksi, etenkin sitten viimeisessä erässä. Liekkö viimeisessä erässä Rööki-Anan pikamaalilla osuutensa asiaan ja TUTO sai siitä draivin päälle. Aloituksia hävittiin myöskin tuhottoman paljon ja sen seurauksena sitten tuo maali tulikin. Myöskin löpö saattoi hieman loppua kolmella kentällä mentäessä, kun Kiviniemi ja Tuohilampi lensivät ulos - vakiosettiä TUTOa vastaan muuten jo.

Ylivoima oli kyllä meillä (jälleen) luokatonta. Ei tuolla yv:llä oikein keväällä juhlita. Tuohimaa oli hyvä, vaikka kolmas maali menikin helposti. Antoi kuitenkin joukkueelle mahdollisuuden voittaa, mutta äijät eivät käyttäneet paikkojaan hyväksi ja jo tuo 3-1 maali vaikuttikin olevan kosmetiikkaa, sillä Sportin eväät vaikutti tuossa vaiheessa olevan syödyt.

Räsäseltä selittelyä tiekkarissa. Alkoivat Ikan kanssa jostain filmijutuista kinailemaan. Turpaha noista on alkaa jauhamaan, peli oli ja meni jo, ja turpaan tuli. Kyllähän tuossa vähän ihmetytti, että mistä se Uiton jäähy tuli, kun TUTO sai 5vs3 ja siitä 1-0 maali. Kiviniemi taisi urputtaa itsensä pihalle, en sitten tiedä kuinka herkkään kohtaan iski, kun puhumalla sai itsensä ulos hoidettua.

Kyllä vaihtelee meidän peli ihan liikaa ja saas nähdä mitä tästä loppukaudesta vielä tulee. Esim. Kokkalakin ollut viime aikoina kuin varjo vain. Hieno homma, jos näin nuo sopparit muualle vaikuttavat.

En mä tiedä edes ottaako päähän vai ei, kai, mutta saisi se kevät nyt vain tulla jo. Ai niin, niillä peleillä ei ollutkaan vissiin mitään merkitystä..
Tosin tällä pelillä voisi noutaja tulla aika nopeasti. Kotietu onkin tärkeä, sillä siellä voitetaan, mutta nyt alkaa näyttämään siltä, että finaaleihin saakka sitä ei saada.

EDIT: Lisättäköön vielä, nyt kun asiaa vielä hetken pohti, niin eihän tuossa meidän pelissä ole oikein järkeä tällä hetkellä. Viisikkopeli, pelikirja on = hukassa. Josko edes jotain auttaisi, jos alettaisiin lukitsemaan niitä ketjuja lopullisesti.
 
Viimeksi muokattu:

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Onnittelut Tovereille runkosarjan voitosta. Muuta ei tämän Jopen spedeilyn aiheuttaman vitutuksen takia pysty tekemään.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jaaha, kolme viimeistä maalia reboundeista sisään. Jos joku toinen Sportia seurannut muistaa, koska viimeksi tai kuinka usein Sportti hakkaa noita ribareita sisään? Niinpä. Kyllähän tuossa saa pakisto ainakin katsella peiliin. Oma pää on siivottava. Tai sitten maalivahdit jotka antaa noita pomppuja.

Jouduttiin pelaamaan viimeinen erä sitten kolmella ketjulla, koska Jallu lensi nelosen laidalta suihkuun ja Lehtinen puolestaan lähti paikkaamaan kolmospakkipariin Tuohilammen jättämää aukkoa, eli neloseen ei jäänyt kuin Nyholm. Tuo varmasti alkoi loppua kohden tuntumaan jaloissa ja siltähän se näyttikin kolmannessa erässä. Luisteluvoima loppui täysin ja TUTO luisteli yli. Ylivoima täyttä kuraa, II-divari tasoa jos sitäkään. Yksi ylivoima koko pelissä jonka aikana napsui vähintään 2 syöttöä putkeen omille. Muuten taas sitä kulmissa pyörimistä ja ainoastaan toisen kenttäpuoliskon käyttöä. Mikä on Mirrin panos ylivoimalla? Hyvä kysymys. Ei ainakaan primus motor. Oli muuten allekirjoittaneelle viimeinen Sportin vieraspeli mistä maksan.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Kaksijakoinen ottelu, mitä oikein tapahtui? Sport pelistä tuli keskellä ottelua kanalamuotoiseksi kertaheitolla.

Erittäin alaarvoinen haastattelu. Räsänen hävisi sen ja Lehkonen pelasi likaista peliä antaen hetkeksi mikin Räsäselle ja ottaen sen takaisin. Kuitenkin, en arvosta Lehkosta milläin tavalla keinotekoisella "urheilu ensin huutelulla"

Ymmärrän nyt miksi herra ei ole liigassa valmentamassa. Rotta.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Erittäin alaarvoinen haastattelu. Räsänen hävisi sen ja Lehkonen pelasi likaista peliä antaen hetkeksi mikin Räsäselle ja ottaen sen takaisin. Kuitenkin, en arvosta Lehkosta milläin tavalla keinotekoisella "urheilu ensin huutelulla"

Ymmärrän nyt miksi herra ei ole liigassa valmentamassa. Rotta.
Muisti Ika toki mainita myös jostain ensi kaudesta ja liigapaikasta, en nyt muista sanantarkkaan, mutta jotain rivienvälistä kuittia sieltä taas tuli. Huvittaa kyllä.. Jos Palonen on Lehkosen mukaan päässyt Räsäsen ihon alle, niin vastaavasti Lehkonen on ottanut todella raskaasti ja joksikin henkilökohtaiseksi missioksi tuon Sportin liiganousun mollaamisen.

Saas nähdä tuleeko tiekkari kokonaisuudessaan nähtäville, sis. tuon ihan lopunkin.

Kyllä muuten pojat tulee ääärettömän kuuma playoffs -sarja, jos nämä kaksi joukkuetta siellä kohtaavat! :D
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Lehtinen oli jopa huonompi kuin Tuohilampi, ainakin kahdessa viimesessä maalissa ihan pihalla.

Lehdistötilaisuudessa Ika "aikusten oikeesti" Lehkonen näytti kuinka aikuinen ihminen voi olla lapsellinen, kaivella nyt jotain syksyistä KK peliä.

Ei ollut kypärät vieläkään kii kunnolla Ikan pojilla.Tuo makoilu on kyllä ällöttävää katseltavaa, Sportin maalilla pakki tönäisi jotain Tuton kaveria (Palonen??) selästä ja sekunttia myöhemmin heittäytyy naamalleen.

No peli ansaitusti hävittiin, Räsäsen kokeilut nyt maksoi meille runkosarjan voiton, en usko että mitään ihmettä enää saadaan aikaiseksi.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Muisti Ika toki mainita myös jostain ensi kaudesta ja liigapaikasta, en nyt muista sanantarkkaan, mutta jotain rivienvälistä kuittia sieltä taas tuli. Huvittaa kyllä.. Jos Palonen on Lehkosen mukaan päässyt Räsäsen ihon alle, niin vastaavasti Lehkonen on ottanut todella raskaasti ja joksikin henkilökohtaiseksi missioksi tuon Sportin liiganousun mollaamisen.

Saas nähdä tuleeko tiekkari kokonaisuudessaan nähtäville, sis. tuon ihan lopunkin.

Kyllä muuten pojat tulee ääärettömän kuuma playoffs -sarja, jos nämä kaksi joukkuetta siellä kohtaavat! :D
Erittäin lapsellista ja epäammattimaista kyllä tuo Ikan käytös tossa pressissä. Räsänen ikävä kyllä teki itestään liian helposti pellen, olisi pitänyt vain suunsa. Ikalta todella turhaa ja lapsellista piikittelyä tuossa kohtaa, ja vielä peliin kuulumaton "liiga-herjaa". Räsänen on sitäpaitsi aivan väärä kohde tuossa, ei kabinettipelleily ole Räpsän vika eikä hän Sportia ensi kaudella valmenna. En ole Ikasta tykännyt koskaan ja sanon että tykkään koko ajan vähemmän. Onneksi en ole pelaaja tai valmentaja, olis varmaan itsehillintä pettänyt jo ajat sitten tuon mulkvistin kanssa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Odotettu tulos ja yllättävän pitkään ottelu pysyikin tuloksen puolesta tasaisena, vaikka moni kirjoittaja Sportiin luottikin. Ehkä turkulaisetkin ymmärtävät nyt tuon Venäjä vertaukseni Sportista?

Tuto tuli ja meni ja nyt Sport saa vielä tosissaan taistella kakkospaikastakin, vaikka se käytännössä onkin varma. Muodollisuus tosin tämäkin, kun laulukuoro kutsuu puolivälierissä.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ei ollut kypärät vieläkään kii kunnolla Ikan pojilla.

Ikan jengi kyseessä, niin en yhtään ihmettelisi vaikka tota kypärän päästä lentämistä sen edellisen kohtaamisen jälkeen vielä vähän tehostettaisiin. Ikaa en ole koskaan pitänyt muuna kuin tekopyhänä "lätkäjätkänä". Kuvottava paskakasa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ollut kypärät vieläkään kii kunnolla Ikan pojilla.Tuo makoilu on kyllä ällöttävää katseltavaa, Sportin maalilla pakki tönäisi jotain Tuton kaveria (Palonen??) selästä ja sekunttia myöhemmin heittäytyy naamalleen.
Aivan naurettavaa kyllä toi kypäränremmi-juttu. Varmaan käsketty pitää auki että taklaukset näyttää kovemmilta mitä on. Kyllä se oli takkutukka-Palonen joka heitti kuolevan joutsenen kun Mikke Aaltonen vähän tönäisi. Onneksi tuomari näki tämän eikä välittänyt. Mikke repesi heti nauramaan ja sanoi että lopeta nyt hyvä mies jo tuo. Eivät ole pelanneet koskaan samassa joukkueessa, joten ei kunnioitusta löydy. Suuri osa TUTOlaisista kuitenkin selvästi edelleen kunnioittaa Mikkeä ja heittävät edelleen leukaa jäällä.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eikai tähän voi sanoa muutakun, että vittu meni hienosti!
Rosteri on kova, valmentajalla kaikki palaset rakentaa, mutta tässä tulos.
Luotto Sporttiin meni täysin! Onneksi en kerinnyt hankkia pleijarikausaria.
Peli ollut samaa paskaa koko vuoden, on menty ketjuruletin taakse piiloon, nyt sitä ei enää ole, miten nyt voitais selitellä? -No kaverihan filmas nii räikeesti.
Sport tulee häviämään niin kauan, kunnes Jope saa porukan pelaamaan joukkueena. Jonkinlaista kurinalaisuuttakin olisi hyvä saada, 66min jäähyjä alkaa olemaan vähä liikaa yhteen peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös