Jalkapallo – liveseuranta

• 6 239 284
  • 123 426
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
WBA tasoittaa täysin ansaitusti 1-1. Chelsea on ollut lapanen toisella puoliajalla. Tasoitusmaali oli komea puskuohjaus Anichebeltä.

Chelsea on lopussa suorastaan paniikissa.

Edit: Huhhuh. 6 minsaa lisäaikaa.

Chelsea FC
Kylläpä oli munaton esitys vierasjoukkueelta toinen puoliaika. WBA sitävastoin käytti tilanteen hyödyksi loistavasti ja siitä palkinnoksi tasoitus. Chelsea puppeloi sarjajohdon tähän otteluun, helvetin tunarit.

Weissflog

KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Ei saatana, ihan kuka vaan tuonne pakiksi tuon saatanan puujalan sijaan

ftr

Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Leverkusen tipahti Kaiserslauternille Cupissa jatkoajalla. Ringille 71 minuuttia kentällä. Taas yksi osoitus Leverkusenin ailahtelevaisuudesta.

Andi

Jukurit, Tappara
Sturridge 1-1..toivo elää vielä.

Gerrardilta sellainen ulkosyrjäneppari että huonommalla potkutekniikalla olisi nilkka katkennut tuossa.

Grainger

La Decimoquarta
Getafe - Real Madrid, viisi minuuttia pelattu ja juuri Jesé vei vierasjoukkueen 0-1 -johtoon.

Diego Lopéz; Marcelo - Ramos - Pepe - Arbeloa; Di María - Alonso - Modríc; Jesé - Benzema - Bale. Penkillä Iker, Coentrão, Nacho, Isco, Varane, Casemiro ja Illarramendi. Käytännössä siis penkillä maalivahti, kolme puolustajaa, kaksi puolustavaa keskikenttäpelaajaa ja yksi hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Aika puolustusvoittoista.

EDIT: Di María laittaa loistavan keskityksen, Benzema ottaa rinnalla haltuun ja pistää pallon maalivahdin jalkojen välistä sisään, 0-2. Hyvin ovat pelanneet, vaikka Ronaldo on kärsinyt pelikieltoaan. Villarreal kaatui jo ja Getafe on osittain köysissä.

Scissors

TPS
Real osoitti tällä 2-0 maalilla miksi se on niin monipuolinen jengi. Käytännössä koko matsi pidetty palloa ja nyt Pedro Leonin vaparin jälkeen yksi nopeimmista ja tehokkaimmista vastahyökkäyksistä mitä olen vähään aikaan nähnyt eurofutiksessa. Komeaa. Benzema maalintekijänä, Di María esityön tekijänä. Pallon juoksi ylös Jese Pepen pääkatkon jälkeen. Erinomainen maali.

Aurinkotuuli

IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Yes, Evertonilla vastassa seuraavaksi....

....Arsenal vieraissa. Rantakaupungin rullaluistelijat tippuivat 2-1 Arsenalille.

MustatKortit

Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Miksei tämä sirkus ole olympiatauolla?

No joo, kyllähän tämä vakavastikin ottaen vähän oudolta tuntuu vaihtaa lennosta futikseen..

Hirveästi ei ole odotuksia/toiveita illan pelistä, huominen kiekkomatsi jännittää niin perkeleesti.

tuukka

Tappara
Kylläpä on unettavaa. Syöttelyä, syöttelyä... Keskialueella, alaspäin... Ei yhtään maalipaikkaa/vetoa koko pelissä vielä.

Mitä oli odotettavissa?

Barcalle varmaan sopii joku 0-0 tasurikin ja sitten laittavat kotipelissä kaasua ja City on (taas) ulkona Sieniliigan lopullisista välienselvittelyistä.

Iker

HIFK
Zlatan laittoi ensin pilkulta 0-2 Leverkusenia vastaan, ja n. 40 minuutin kohdalla synkisti Hyypiän ja Bayerin iltaa entisestään tykittämällä vasurillaan unelmapommin ylänurkkaan. Peruszlatanmainen häikäisevä maali, kasassa nyt kuluvalla kaudella jo 10 CL-maalia kuuteen peliin.

Alkaa olla ottelupari samantien vastustamattomasti pariisilaisten heiniä, melko odotetusti.

müller

JYP
Puoliaika Leverkusenissa ja PSG johtaa 3-0. Ibran toinen maali oli kyllä upea, ei Lenolla mitään toivoa. On se Ibra kova. Leverkusen keskittyy puolustamaan ja iskemään vastahyökkäyksistä, mutta tuskin kumpikaan tuottaa tulosta. Voi tulla taas rumat lukemat.

E: Saipas PSG heppoisin perustein pilkun, nyt kun näki hidastettuna.

Saattaa käydä kalliiksi kyllä Hyypiän jatkosopimusta/tulevaa uraa ajatellen nämä isot kotikyykkäykset. Odotettavissa sinänsä oli, että Pariisi on tästä parista kovempi, mutta sääliksi käy.

Ei ole pelkästään Hyypiän vika, vaan myös Leverkusenin johdon, joka ei suostu käyttämään rahaa laadukkaisiin, jo tasonsa osoittaneisiin pelaajiin. Toki tässä myös mitataan Hyypiän taktista osaamista valmentajana, mutta kuten sanonta kuuluu, niin paskasta ei taiota konvehtia, näin kärjistetysti. Mutta joo, ei ole hyvää mainosta Hyypiälle, ei todellakaan.

ftr

Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Leverkusen on odotetusti suht aseeton Zlaatanan käsittelyssä. Tietysti nopea vierasmaali heti alkuun hyydytti, mutta PSG ei tällä tahdilla jätä mitään epäselväksi. Tämä ottelupari on valitettavasti jo taputeltu.

PSG saattaa mennä tänä vuonna pitkälle. Oli jo hilkulla ettei olisi mennyt viime kerralla, mutta nyt on eväitä.

Petri1981

NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Messiä rikotaan rangaistusalueen ulkopuolella, mutta tuomari viheltää skandaalimaisesti pilkun. Tuomarien barcasuosiminen näköjään jatkuu mestarien liigassa.