HPK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 314 829
  • 1 271

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kyllä näitä syitä voi keksii jonka taakse mennä..kolme peliä neljään päivään ym. Ja sitten nämä että 36 pistettä vielä jaossa....ei vittu näin. Voittoja ja pisteitä tässä tarvitaan eikä mitään toivomista. Kovaa työtä niin sillä voittoja saadaan.

Kauden päättyessä hyvä miettii mihin ne 36 pistettä jäi;-)

Ei tietenkää voi mennä sen taakse kunhan vain annoin oman näkemykseni sille miksi joukkueen otteet olivat tuossa edellisessä pelissä siellä pelin sisällä niin ailahtelevia.

Onhan tässä vielä pelejä jäljellä, mutta se vaatii nyt koko jengiltä sitä kuuluisan peilin eteen menoa ja sitä kautta kaivaa itsestään sen asenteen jolla maaleja tehdää. Edelleenkään en lähde valmennusta osotteleen sillä kyllä tämä nyt on kiinni niistä pelaajista siellä kentällä.

Vaikka lainatakseni Bluesin kannattajien chanttia " kanna vastuusi".
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Onhan tässä vielä pelejä jäljellä, mutta se vaatii nyt koko jengiltä sitä kuuluisan peilin eteen menoa ja sitä kautta kaivaa itsestään sen asenteen jolla maaleja tehdää.
On päivänselvää, että eilinen sössintä ei ainakaan parantanut HPK:n mahdollisuuksia päästä tällä kaudella pudotuspeleihin; nyt, kun kautta on pelaamatta tasan viidennes, Kerholla on koossa 63 pistettä (1,31 p/o). Runkosarjan kymmenen parhaan joukkoon sijoittuminen on vaatinut aiempina kausina (60 ottelua) 86, 78 ja 81 pistettä, joten noin 80-85 pisteen kokonaispotin (n. 1,4 pistettä / ottelu) pitäisi riittää pudotuspelipaikkaan, mutta onko ~20 pisteen saavuttaminen lopuista runkosarjaotteluista realismia? HPK kohtaa jäljellä olevissa 12 ottelussaan JYPin (kotona ja vieraissa), Lukon (k/v), Bluesin (v), SaiPan (k), KalPan (v), Pelicansin (v), Ilveksen (k), TPS:n (v), Tapparan (k) sekä HIFK:n (k).

Pohditaan tilannetta ensin positiivisen kautta, eli alkuun "hyvät" uutiset: Kerho on pelannut JYPiä vastaan pääosin mallikkaasti sekä koti- että vierasjäällä, minkä lisäksi "vaikeimmat" vastustajat - SaiPa, Tappara ja HIFK - kohdataan kotona, ja sarjan heikoimmat kotijoukkueet, pudotuspelimahdollisuutensa jo ajat sitten menettäneet KalPa ja TPS, vieraissa. Motivaatiotekijöiden luulisi olevan kohdillaan myös Ilves- ja Pelicans-peleissä.

Kolikon kääntöpuolta tarkasteltaessa on vastaavasti syytä muistaa, että SaiPa ja Tappara taistelevat mitä todennäköisimmin aivan loppuun asti runkosarjan kärkisijoista, minkä lisäksi molemmat kuuluvat sarjan parhaisiin vierasjoukkueisiin, joten "ilmaisia" pisteitä ei ole luvassa kummaltakaan. Myös HIFK kamppaillee viimeisille kierroksille saakka suorasta pudotuspelipaikasta. Blues on puolestaan pelannut yhden ottelun Kerhoa vähemmän, ja Ilves on jo nyt seitsemän pisteen päässä HPK:sta.

Ainoa "realistinen" pudotuspelioljenkorsi näyttäisikin olevan Pelicansin ohittamisessa ja nousussa sijalle 10., mikä edellyttää käytännössä, että Kerho kerää jäljellä olevista runkosarjaotteluistaan viisi pistettä enemmän kuin lahtelaiset. Tästä päästäänkin sujuvasti huonoihin uutisiin, eli Pelicansin runkosarjan loppuohjelmaan, joka on seuraava: Lukko (k), KalPa (k/v), SaiPa (k), HIFK (v), JYP (k), Ilves (v), Jokerit (v), Kärpät (v), TPS (v), Ässät (k). Pelicans pelaa toisin sanoen kolmasosassa jäljellä olevista otteluistaan sellaisia vastustajia vastaan, joilla ei ole pelissä yhtikäs mitään panosta: äärimmäisessä kauhuskenaariossa Pelicans nyhtääkin KalPa-, TPS- ja Ässät-otteluistaan yhteensä 12 pistettä, minkä jälkeen joukkueella on runkosarjan päättyessä kasassa vähintään 79 pistettä.

Pudotuspeleihin pääsy alkaa siis olla viimeistään nyt todella työn ja tuskan takana, muttei vieläkään täysin mahdotonta. Ennen kaikkea se kuitenkin vaatii - niitä maaleja.
 
Viimeksi muokattu:

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
HPK:n pitää päästä myös pisteillä jonkun ohi, sillä tällä kaudellahan kolmen pisteen voitot ratkaisevat tasapisteissä. HIFK, Ilves ja Blues ovat tällä hetkellä 20 suoran voiton saaliilla kisassa mukana ja Pelsuillakin on niitä 18 kpl Kerhon 15 vastaan. Eli jos HPK loppukaudesta tuon edun jotain kilpailijaa vastaan saa, niin silloin se on varmaan pisteissäkin mennyt reilusti ohi.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Ei tietenkää voi mennä sen taakse kunhan vain annoin oman näkemykseni sille miksi joukkueen otteet olivat tuossa edellisessä pelissä siellä pelin sisällä niin ailahtelevia.

Onhan tässä vielä pelejä jäljellä, mutta se vaatii nyt koko jengiltä sitä kuuluisan peilin eteen menoa ja sitä kautta kaivaa itsestään sen asenteen jolla maaleja tehdää. Edelleenkään en lähde valmennusta osotteleen sillä kyllä tämä nyt on kiinni niistä pelaajista siellä kentällä.

Vaikka lainatakseni Bluesin kannattajien chanttia " kanna vastuusi".

En sua siittä syyttänyt vaan yleisesti vallitsee sellainen kuvitelma että pelejä riittää eikä vielä mitään hätää. Ei tietenkään pidä panikoimaan alkaa mutta ei voi missään haaveissa liitää.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Neljään päivään kolme peliä. Selitys tai ei niin kyllähän tuollaisen tahdin täytyy jotenkin vaikuttaa esityksiin. Siltikin suurin syy tappioon oli aivan luokaton puolustuspeli. Ja tämähän lähtee asenteesta. Oman maalin edessä ollaan todella lapasia. Mailoja ei pidetä kiinni ja vastustaja pääsee vapaasti pelaamaan kiekkoa vaikka vieressä joku Kerholainen onkin. Eihän näin saa yksinkertaisesti tällä tasolla pelata. Junnuissa voi vielä mennäkin läpi mutta ei miehissä.

Se voittomaalihan oli täysin estettävissä. Nikkilä kopauttaa kerran Pärssisen mailaan mutta jättää tilanteen sitten siihen. Ja samassa Pärä ohjaa vapaasti laukauksen maaliin. Mitä varten Pärä yleensä oli niin vapaana, eikö hänen vieressä kuuluisi olla jonkun joka pystyy tarvittaessa katkaisemaan syötön ja muutenkin häiritsemään hänen peliään. Kolmas maalikin tuli vapaasti maalin edestä ja olisi ollut täysin estettävissä jos olisi vain siihen tahtoa.

Turhahan tästä on enää itkeä, tätähän se on ollut koko kausi puolustuksen osalta. Toivottavasti ongelma tiedostetaan ja pelaajahankinnat ensi kaudeksi tehdään sen mukaan.

Pleijari paikka vaikeutui taas pykälällä. Edelleen sinne mahkut on mutta voittoja on alettava ottamaan selvästi tiheämpään tahtiin. Sekään ei välttämättä riitä jos Pelicans pystyy myös samaan. Tosin heilläkin on peliesitykset heilahdelleet sen verran, ettei voi suoraan ennustaa mitkä pelit se ennakkoon hoitaa. Saattaa olla, että pelataan aivan viimeiselle kierrokselle asti ennenkuin sijoitukset ovat selvillä.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Alkaa olemaan pikkuhiljaa viimeiset hetket taistella playoffjunaan pääsystä. Pelicans voittanee tänään KalPan, joten ei olisi oikein varaa hävitä JYPille, sillä muuten ero kasvaa jo 9 pinnaan.

Ja jos ja kun se juna karkaa, niin lihoiksi vaan kaikki mahdollinen. Tosin eipä siellä taida olla kuin Schira ja Saarinen ainoita kauppatavaroita...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei ole tullut kommentteja tähän ketjuun, pleijarit on peruttu? Itse ehdin katsoa vain ensimmäisen erän ja karmeaahan se oli sekin, onneks meillä on Arvonen ensikaudellakin, saadaan esim. jäljellä olevan 3,5 minuutin YV:n aikana juuri YV:llä maalin tehnyt pelaaja penkille. Kai se on sitten tehnyt sopparin muualle tai jotain kun ei voi vastuuta antaa, onhan siellä melkonen liuta muita jotka on nakutelleet joka YV:llä kiekkoa reppuun.

Oman pään peli oli jälleen kerran ihan karmeeta ja valmentajan kommentit "emmä tiiä, kyl mä niille sanoin", kärjistettynä tosin. Kuka avaa ketjun?

Vai onko tämä sitä että pelaajat pelaa ja nyt vaan paskat täältä muualle ja ensikaudella kukaan ei voita HPK:ta, kun Arvosen pelikirjalla vedetään päätyyn asti ja miehetkin on änäri kamaa? Hyvin on pullat uunissa.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse ehdin katsoa vain ensimmäisen erän ja karmeaahan se oli sekin, onneks meillä on Arvonen ensikaudellakin, saadaan esim. jäljellä olevan 3,5 minuutin YV:n aikana juuri YV:llä maalin tehnyt pelaaja penkille. Kai se on sitten tehnyt sopparin muualle tai jotain kun ei voi vastuuta antaa, onhan siellä melkonen liuta muita jotka on nakutelleet joka YV:llä kiekkoa reppuun.
Sama homma oli itellä, mutta huonosti seurasin sen ekankin. Todella surkeaa peluuttamista, jos Järveläinen tosiaan oli penkillä lopun ylivoimasta.
Vai onko tämä sitä että pelaajat pelaa ja nyt vaan paskat täältä muualle ja ensikaudella kukaan ei voita HPK:ta, kun Arvosen pelikirjalla vedetään päätyyn asti ja miehetkin on änäri kamaa? Hyvin on pullat uunissa.
Niin, eiköhän tässä tilanteessa olla aikalailla sen takia, että kaksi valmentajaa kusi HPK-logon päälle puolen vuoden sisään. Se ensimmäinen ei sulle kelvannut sekään, mutta pelaajille kelpas ja tilanne olisi aivan varmasti eri nyt, jos alkuperäisellä mentäis. Se, että valmentajassa säästetään, on aina typerää, paitsi ehkä juuri Kerhon tilanteessa juuri syksyllä, vaikka kyllähän se Karri Kivi tietysti olisi parempi kuin Pantse, kai. Ja kyllä ne hyvät valmentelijat tarvitsee takuita siitä, että kunnon palikoita on millä rakentaa. Pystytäänkö niitä Kerhossa nyt tarjoamaan?
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Järveläinen kyllä pääsi kentälle kun haettiin tasoitusta kuudella neljää vastaan, mutta pelasi aivan päin persettä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Niin, eiköhän tässä tilanteessa olla aikalailla sen takia, että kaksi valmentajaa kusi HPK-logon päälle puolen vuoden sisään. Se ensimmäinen ei sulle kelvannut sekään, mutta pelaajille kelpas ja tilanne olisi aivan varmasti eri nyt, jos alkuperäisellä mentäis. Se, että valmentajassa säästetään, on aina typerää, paitsi ehkä juuri Kerhon tilanteessa juuri syksyllä, vaikka kyllähän se Karri Kivi tietysti olisi parempi kuin Pantse, kai. Ja kyllä ne hyvät valmentelijat tarvitsee takuita siitä, että kunnon palikoita on millä rakentaa. Pystytäänkö niitä Kerhossa nyt tarjoamaan?
Ekan palan leikkasin, pahoittelut.

Mielestäni Selinin kanssa oli koko sen ajan kuin HPK:ssa oli, ilmassa riski lähtemisestä, itsehän suostuivat sinne sen KHL pykälän sopimaan. Mielestäni on varsin vastenmielistä jälkikäteen huudella asiasta kun itse on johto siihen suostunut. Se mitä Arvosessa taasen on saatu niin ei todellakaan ole yhtään sen kummempaa touhua, kuin Selinin pykälätkään. Jos ei olla valmiita ymmärtämään että hyvä valmentaja voi peluutta huonommallakin joukkueella hyvää kiekkoa, niin sitten ei. Nytten on ihan hyvä joukkue, parhaimmillaan oikeasti loistava, mutta kun ei ole valmentajaa, ei joukkuehenkeä, ei oikeastaan mitään. Siellä paino viimekaudella ne täys paskat Narut ja Luomalat kuuden sakkiin, hitto mitä paskoja! Onneksi päästiin eroon ja saatiin tilalle vaikka mitä tekijöitä. Jokainen voi mennä katsomaan SaiPan tän hetken materiaalia ja kertoa että kuinka monta sieltä vaihtaisi päikseen, minun laskemiset jää aika vähiin ja melkosen montaa olen noistakin katsellut ihan livenä sen kymmenkunta peliä. Ja pakko se on minunkin myöntää että Selin osaa edes jotain tehdä oikein kun paremmalla miehistöllä ei olla edes lähellä jampan suorituksia, niin paljon kuin ko. herra ärsyttääkin allekirjoittanutta. Laitto ne edes juokseen Hakametsän ympäri erätauolla, arvostan aina ja ikuisesti.

Kysymys kai kuuluu että jos ei se vika ole joukkueessa ja sen taidossa, noin paperilla, eikä se ole valmennuksessa, K-kauppiaatkin osti hallin täyteen, paha vihata, johdossakaan ei ole kuulemma mitään vikaa ja henkeen ja vereen ovat HPK kavereita. Niin kioskin hotsimyyjissä (perkele kun ei sipulia saa hotsiin ja lihiksistäkin vähintään nakki uupuu ;) ) ja katsojissa se vika kai sitten on? Että HV vaan teille muille kanssakirjoitajille, katsojille ja kaikille kahvin myyjille, teidän vika! Kenkää kaikille ja ens kaudella uusia tilalle. Kyllä se peli sitten luistaa!

[/sarkasmi] (ihan vaan jos joku Turenkilainen, tai muu ei ymmärtänyt)
 
Viimeksi muokattu:

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Pienenä kuriositeettinä mainittakoon, että valmentajan kuherruskuukauden ja jatkosopimuksen julkaisun jälkeen Arvosen Kerho on kerännyt 18 pistettä 17 pelissä eli 1,06 pistettä per ottelut, eli sejonkanimeäeimainita vastaavaa lukua alempi.

Koska tajutaan se, että köyhällä ei ole koskaan varaa palkata avainpaikoille paskaa?
 

Ralph

Jäsen
Borna Rendulic saa tänään päähänsä kultaisen kypärän, ohitti eilen Ville Viitaluoman pörssissä. Joonas Vihkon loppukausi on ollut hyvä, alkukausi sysipaska. Mutta eipä yllättäisi, jos ihan viimeiseen peliin saisi jopa Vihko kultaisen kypärän.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kerholla kauden ehkä viimeinen tärkeä peli ja huonolta näyttää. Pelsut ja Hifk vahvoilla viedä voitot joten juna kohta liian kaukana. Vaikka 30 pinnaa taitaa olla vielä jaossa niin kannata siihen toiveajatteluun vaipua.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Voi vittu mitä peliä Kerholta kun pisteitä pitäs hankkia. Tämä suoritus takaa että KIITOS KAUSI 13-14 (hävettävä kausi)
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerholla kauden ehkä viimeinen tärkeä peli ja huonolta näyttää. Pelsut ja Hifk vahvoilla viedä voitot joten juna kohta liian kaukana. Vaikka 30 pinnaa taitaa olla vielä jaossa niin kannata siihen toiveajatteluun vaipua.

Kyllähän tämän iltainen nyt surullisesti sanoen näyttää olevan HPK:n kauden viimeinen peli. HIFK:n ja Pelicansin voittaessa eroa sääleihin pääsemiselle on 12 pistettä ja pelejä jäljellä tosiaan se 10 joten ei voida enää puhua realismista.

Tulevalta odotankin miehekästä tyhjennysmyyntiä jossa kaikki ensi kaudella muualla pelaavat saa pakata laukkunsa ja suunnata rautatieasemalle. Takaisin voidaan sitten jo nyt yrittää saada niitä ensi kaudella täällä pelaavia (Jasu?) pelimiehiä. Aloitetaan treenaa ensi kautta varten jo nyt.

Aivan kauhea kausi. En voi muuta sanoa.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
4-0, hyvä olla! Ei kun 0-4, nyt alkoi keskittyminen olympialaisiin.
Kiitos tästä kaudesta Riiva, on se luojan lykky kun liigasta ei voi taas pudota muutamaan vuoteen. Kun tämän kauden jälkeen ei ole varaa enää mihinkään. Taitaa tämän illan jälkeen ruveta johtoa kiinnostamaan Jokereitten farmishoppari.
Nyt myyntiin kaikki kalliit tähdet kerhosta heti, tai ainakin kalliit pelaajat, tähtiä ne ei näe kuin päissänsä.
Harmi kun Saroskin peluutettiin puhki, mutta pakko oli. Tuohimaa voi hakea vauhtia jugurteista, siihen meni luotto jo syyskaudella.
Kiitos ja näkemiin!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kyllähän tämän iltainen nyt surullisesti sanoen näyttää olevan HPK:n kauden viimeinen peli. HIFK:n ja Pelicansin voittaessa eroa sääleihin pääsemiselle on 12 pistettä ja pelejä jäljellä tosiaan se 10 joten ei voida enää puhua realismista.

Tulevalta odotankin miehekästä tyhjennysmyyntiä jossa kaikki ensi kaudella muualla pelaavat saa pakata laukkunsa ja suunnata rautatieasemalle. Takaisin voidaan sitten jo nyt yrittää saada niitä ensi kaudella täällä pelaavia (Jasu?) pelimiehiä. Aloitetaan treenaa ensi kautta varten jo nyt.

Aivan kauhea kausi. En voi muuta sanoa.

Kerhon tilanne näyttää siltä että pari ukkoa roikkuu junassa vielä jotenkin mukana...muutamat tippunu kiskoille syömään eväitä ja vielä useempi jäänyt edellisen aseman baariin juomaan ja katseleen uusia seuroja että KIITOS KERHO PASKASTA!

Kun ottaa huomioon Kerhon lompakon tyhjyyden niin raju ulostaminen niiden osalta joiden sopimus päättyy. Mielestäni Schira ensimäisenä myyntiin kun sen ehkä joku vois ottaa.
 

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nyt kun olemme tässä tilanteessa... Olen sitä mieltä että kaikki "pelimiehet" joista jotain rahaa saa, niin lihoiksi ja koitetaan saada talous siihen kuntoon että meillä edes ensi vuonna olisi mahdollisuuksia... saada mailoja ja pelaajia... Tämän kauden pelit on nyt ikävä kyllä pelattu, pleijareihin ei ole asiaa!!
Ens kausi huutaa MAALINTEKIJÖITÄ ja YV PELAAJIA, niitähän meillä ei tällä kaudella ole ollut.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään hyvin todennäköisesti tämä kannattaja pääsee livenä katsomaan viimeisen kerran tällä kaudella Kerhon otteita. Tuossa pohdiskelin hieman nukkumaan mennessä, että sellainen kunnon kiima näihin viimeisiin peleihin niin voisi vielä saada jännittää. Tai sitten parempi ottaa koteloon kunnolla, että uskaltavat myydä pelaajat.

No, pari olutta niin kai se tuosta.
 

Akai

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itsehän en aio tämän illan ottelua katsoa edes tv:n välityksellä, uskomatonta muniinpuhaltelua ollut nuo ratkaisevat pelit, niin tuskin tulee mikään muuttumaan.

Ei kiinnosta.
 

J.Petke

Jäsen
Itsehän en aio tämän illan ottelua katsoa edes tv:n välityksellä, uskomatonta muniinpuhaltelua ollut nuo ratkaisevat pelit, niin tuskin tulee mikään muuttumaan.

Ei kiinnosta.

Tsemppaa nyt tämä peli vielä, pelaat kuitenkin ykkösparissa.

Kyllähän tilanne aika toivottomalta näyttää. Täällä on jo aloitettu henkinen valmistautuminen kerhottomiin pleijareihin.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
On toi puolustus vaan niin saatanan paskaa tossa maalin edessä, montakohan maalia siitä ollaan nyt tehty Kerhoa vastaan viime peleissä? Yv vaihteeksi taas aivan onnetonta paskaa. No eiköhän tässä viimeisetkin toivot voida unohtaa noiden säälien suhteen. 12 pistettä eroa punanuttuihin ja pelejä jäljellä 9.
 

Transsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kausi on HPK:n osalta ohi. Yhtä Tuukka Mäkelää ja Eric Fehriä tuo jengi olisi kaivannut ja ehkä hieman ammattitaitoisemman valmentajan kuin Pasi Pälvikalju.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Joo-o. Se kausi oli sitten siinä. Kerholla oli ote toisessa erässä, Widingin maalissa omaan silmään Saros sijoittunu väärin ja oli otettavissa. Noin muuten veskariin ei kaaduttu.

Takki on tyhjä, niin pelaajilla kuin minullakin. Ei auta saatana itkut. Vänttisen on pakko olla totaalisen rikki, ei saatana. Helvetin hidas ja ei mitään hyvää. Kerälä on pehmeämpi kuin kymmenen kertaa niistetty nessu taskusta, herran tähden.

Schiralle vaikka kolmen pelaajan palkka. Jätkä pelaa helvetisti ja silti taso on järjettömästi parempi kuin kellään muulla, helvetin kova löytö Laukkaselta.

Viitaluoma on kuin haamu, sysipaska. Sallinen sentään taistelee, pelaahan herra varmaan ensi kauden sopimusta. Järveläinen erittäin huono, toki huonot ketjukaveritkin, ei siinä mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös