Ryan Thang HIFK:hon

  • 42 610
  • 99

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
HIFK:n sivujen uutinen.
Mikäs mies se tällainen on? Ei minkäänlaista havaintoa kaverista. Kaipa se Puustinen sitten tietää?

E. Auttamatta myöhässä, nämä ketjut voinee yhdistää?
 

Sanchez

Jäsen
Ryan "G" Thang.

Voi jumalauta.

+ Tuskin maksaa mitään.
+ Poistuu joukkueesta nopeasti

- Ei tule saamaan mitään aikaiseksi
- Tehojen 1+2 -6 25o jälkeen siirtyy Itävällan liigaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mitäköhän vajetta tämä nyt sit tuli paikkaamaan? Pakarisen loppukauden sentteripestiä?
 

Carlos

Jäsen
Mitäköhän vajetta tämä nyt sit tuli paikkaamaan? Pakarisen loppukauden sentteripestiä?

Olisko Powers lähdössä? Jotenkin kyllä aika un-impressive sainaus, laiturikin vielä. Toivotaan että joku on nähnyt edes pelaamassa joskus jossain. Plääh.

Noh, onnea ja menestystä nyt sitten, meillä tai jossain muualla.
 

Jindebyne

Jäsen
Kaukalossa kulkee, karavaanarilla ei.

Joukkue kaipaa sentteriä, niin Nybari hakee Ruotsin divarissa 20 otteluun 4+6 tehneen laiturin.

On se vekkuli.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Thangin Twitterin mukaan mies siirtyi pari päivää sitten Morasta Brynäsiin

Twitter / tanger09: Sad to leave @Mora_IK but Im ...

Siirtyikin mutta siellä ei oltu ihan perillä säännöksistä. Mies on ollut Ruotsissa alle 6 kk ja jos sen aikana ulkomaalainen siirtyy samassa maassa toisen työnantajan leipiin joutuu hakemaan uudestaan työlupaa. Tämän luvan saaminen kestää yli viikon ja tämä tuli sitten yllätyksenä Brynäsille joka tarvitsi akuutisti hyökkääjää. Brynäsin sopimus Thangin kanssa oli lisäksi lyhyt. Hyvässä yhteisymmärryksessä pelaajan ja agentin kanssa sovittiin että sopimus puretaan ja nyt Ryan on sitten HIFK:n mies.
 

Viivapelote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä ihmeellinen hankinta. Mikäli tuohon eliteprospectiin on luottminen kaveri on kahden suunnan laituri. Eikä nuo tehotkaan nyt lupaile mitään kärkilaituria Salmelaisen/Fatan paikalle. En oikein tajua miksi rahdataan tänne, jos tulee pelaamaan kolmoskenttään. Niin ja laitureitahan jengissä ei ennestään ollut.
 

Poffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varmasti Summasen haluama lisä. Nykypäivän liigassa pärjää, jos on huippuvalmentaja ja joukkue joka on yhtenäinen ja pelaa huippuvalmentajan haluamalla tavalla. Tästä hyvä esimerkki Summasen HIFK, kun taas päinvastainen esimerkki Suikkasen TPS. En olisi kovin huolissani tästä hankinnasta.
 

Fordél

Jäsen
Nybari jatkaa kyllä mielenkiintoista rulettiaan. Pelaajasta en tiedä mitään niin en lähte arvioimaan puoleen taikka toiseen. Toivottavasti sopimuksessa olisi kuitenkin koejakso, koska eihän tällaista pelaajaa ole mitään järkeä hankkia suoralla sopimuksella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä vittua tää kitinä täällä taas on. Ei tullut ehkä mitään ykköskentän laituria (Somervuoren tilalle), mutta kyllä tuonne neloseenkin tarvitaan uutta verta. Öfverströmillä tai varsinkaan Blockilla ei pitkälle pötkitä. Antaa Thangin kokeilla, perkele. Vaikka onkin loppukauden diili, niin mitä sitten? Jos ei putki kulje toivottuun malliin, niin sitten vaan Keravalle tai katsomoon.

Kunhan Blockista edes nyt päästäisiin eroon. Ja totta vitussa se sentteri vielä jostain haalitaan, jolloin Pakarinenkin vapautuu laidalle (esim. ykkösketjuun).
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Onko Nybari joku sekakäyttäjä, vai mitä vittua tämä tarkoittaa? Olen todella pessimistinen tästä hankinnasta.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
No, toivottavasti on hyödyksi. Sanotaan kuitenkin näin, että jostain kumman syystä AHL:sta hankittu ulkkari ei herätä kovinkaan paljon luottamusta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos Thang on parempi kuin Block, mikä ei paljoa vaadi niin kaipa tämä on hyvä hankinta silloin eli haettiin pientä parannusta vaan? Tuskin tältä kaverilta Summanen ja Nybondas kumpikaan odottaa mitään hirveitä tehopisteitä vaan hyvää kahden suunnan pelaamista. Kolmos- tai nelosketjuun hankittu kaveri, kun ei Blockista ole pelaamaan edes niitä minuutteja.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No mä en edes ajatellut että Blockin lähtöä tarvitsisi millään paikata. Onhan siellä jo Tötterströmejä, Haria ja Stloukalia.

Lähinnä mietin että meniköhän se Koppikin taas rikki ja kun Piparikin on rikki niin Pakara joutunee jatkamaan sentterinä. Mutta onhan Talajakin klesana niin ehkä nyt katsottiin että vara-ukoille on tarvetta.

Hauskasti muuten Jasse Ikonen on joukkueen kokoonpanosivulla laitettu puolustajien jatkoksi.

Ja ilman muuta oletan ettei nyt huonompi voi olla kuin Block. Tosin Blockista vähän jakomieliset fiilikset muutenkin, nopea luistelemaan, varmaan ihan huumoriveikkoja pukukopissakin mutta ei saa mitään aikaiseksi kiekon kanssa, että jos tällä Thangilla nyt edes pysyy kiekko lavassa vastustajan päässä niin ollaan jo voitolla.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Onhan noita laitureitakin tosiaan tipahdellut kokoonpanosta (Fata, Salmelainen..), eli kai tässä leveyttä haettiin ja puolustusorioituneisuutensa vuoksi Thang voi olla arvokas lisä alempiin ketjuihin.

Lundströmistä tiedotettaneen myös lähiaikoina kun kaikki sopimustekniset asiat ovat kohdallaan, jolloin maalivahtiosasto on kunnossa. Enää siis se sentteri ja uskon, että sellainen pian myös hankitaan. Tätä tukee Ramin viime pelin jälkeinen lausunto, jossa hän kertoi, että mm. sentteriä vielä etsitään.
 

Time-out

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa vaan!
Ei nyt dumata kuitenkaan, joo tiedän että nämä Nybarin neverhöörd hankinnat on jo koomisia mutta kuitenkin jokaiselle pitää antaa mahdollisuus. Tuskin saa mitään tänään aikaan nelosessa mutta eiköhän pelaa 3 kentässä tulevaisuudessa...

Statsit on ihan suht ok, mutta luulen että Pudelta on kyselty minkälainen kaveri kyseessä ja en usko hänen kusttavan Nybaria linssiin. Plussaa siitä että euroopassa pelannut ja no, jos ei Nybari tiedä mitä hankki niin toivottavasti Pude tietää mitä IFk hänesta saa ja voi odottaa.

Uskoisin hänen olevan 3 kentän työmyyrä, jolta voi odottaa pisteitä ihan kohtuullisesti. Katsotaan...
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Man Utd, Suomalaiset änärissä
Mitä luultavammin istutetaan Puustisen kans samaan ketjuun, pelanneet samassa ketjussa kuulemani mukaan myös Milwaukeessa. Suunnilleen myös samanlaisilla tehoilla, toki Puustinen ollut loukissa. Luultavasti tarkoittaa myös sitä, että Pakarinen jatkaa senana ennen hankintaa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Thangilla on muuten 0,01 pojoa vailla sama pistekeskiarvo AHL:stä kuin Corey Elkinsillä, joka on kahden suunnan hyökkääjälle ihan kelvollinen. Lisäksi kyseessä on vielä pari vuotta nuorempi kaveri. Eli ei nyt dumata ainakaan pisteiden perusteella. Voi istua Ramin pelitapaan yllättävänkin hyvin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rupee Virmasen reinkarnaatio ifk:n puku päällä laittamaan jo tuplasti paremmaks mihin itse esi-isä Virmanen ikinä pystyi. Tän kauden ulkomaalaisruletti on kieltämättä pioneerimaista työtä Liigan saralla, mutta tämä nyt ei varsinaisesti ollut kehu tällä kertaa. Sentteriä tarvitaan, laituri hankitaan ja vieläpä Ruotsin kakkosliigasta heikoilla tehoilla kauden vedellyt kaveri. Miksi ja mihin rooliin? Veikkauksia, pelaako loppukauden? Kuka on seuraava ulostettava ulkomaalainen?

On kyllä pääkaupungin joukkueet tällä kaudella ollu molemmat sekaisin ku seinäkellot eikä valoa näy tunnelin päässä.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika jännä. Ei siinä, tykkään siitä että heitellään seteleitä jos kerran on varaa. Hierotaan rosteria kunnes se on valmis, eli aktiivista ja reaaliaikaista joukkueenrakennusta. Tai ehkä olisi pitänyt jättää hankkimatta, kun ollaan jo niin kamalan monta ulkkaria palkattu. Mitähän muutkin ajattelevat.

Wild Thang! Seuraavaksi se KHL-backup Hussolle ja eteenpäin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös