Turun Palloseura – kriisijoukkue

  • 129 187
  • 416

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saman kysymyksen voisi esittää koko hallitukselle. Ja Österlundille tjsp. Tietääkö, ymmärtääkö joku muuten tänä päivänäkään miksi Hietarinnalle oli välttämätöntä antaa viime vuonna näihin aikoihin potkut kesken kaiken? Mitä on muuttunut? Kuka tepsiä ulospäin edustaa? Kuka tekee ja vastaa päätöksistä? Tämä on yksi saatanan painajainen, joka ei taida päättyä koskaan.

Eikös se nyt riitä että jopa allekirjoittanutkin näki Österlundin patsastelevan reteän näköisenä Linnateatterin roast-illassa elokuussa. Kaipa noita muitakin oheistapahtumia riittää, voi hymyillä ja laittaa tukan hyvin. Mitään asiaahan Niklaksella tai muilla johtajilla ei näytä olevan ainakaan kannattajien suuntaan. Turha siis kai niiltä mitään kysyäkään. Ollaan tähän ihan vitun tyytyväisiä. Tai no sanoihan Aalto ennen kautta TS:ssä että jos myynti kehittyy hyvin niin joukkuetta voidaan katsoa jossain vaiheessa kautta uusiksi. Tällähän me pärjätään ainaki pual vuat kunhan tehdään tästäkin kaudesta riittävästi plussaa viivan alle. Vitut pelillisestä menestyksestä. Tiistaita kohti, Lappeenrannan Sputnikit ovat jo valmiita ahtautumaan Palloseuran kakkoseen ilman sen kummempia ponnisteluja.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä on yksi saatanan painajainen, joka ei taida päättyä koskaan.

Jep. Itse olen jo väsynyt huutelemaan strategian, johdon vastuun, visoiden yms. perään. Kai tämä näin vain menee... samaa paskaa vuodesta toiseen.

Hpj. Tomi Aalto oli muuten Nelosen haastattelussa IFK-pelin erätauolla. Taisin nähdä itse ekaa kertaa ko. miehen julkisessa esiintymisessä. Erittäin vaisuksi jäi tuon haastattelun anti, joskin tästä voi osasyyn langettaa toimittajalle, joka ei juurikaan mitään kiinnostavaa/ haastavaa saanut kysyttyä.

Muutoksia on kyllä tehty. Joukkue, valmennus, operatiivinen johto on tässä vaihtunut useaan otteeseen, mutta varsinaisesti mikään ei ole muuttunut.. ainakaan urheilullisesti. Talous on kyllä varsin hyvässä kunnossa kun tutkii tilinpäätöstä. Syyhän tähän on kulukuuri (varsinkin hallivuokran muutos). Liikevaihtohan ei ole kasvanut.. päinvastoin.
Jälleen palataan kysymykseen strategiasta ja ns. isoista linjoista. Mihin TPS on menossa ja kuka siitä vastaa?
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onko kellekkään tullut mieleen että tepsin omistajuus on aika hajautettu ja sijoittajia ei kiinnosta ottaa riskejä ja lisätä panostuksia = omia rahojaan tohon seuraan niin paljon että tuollaiset JYPin kaltaiset menestystarinat (enemmistö osakkeista yhdellä firmalla) joissa joukkueen runko säilyy mestaruuden voittamisen jälkeenkin olisi millään lailla mahdollisia? (omiin rahoihin lasken myös ne omistajat, jotka oman firmansa kautta masinoivat rahaa sponsorituloiksi, jotka seuralle näkyvät pelkästään plussana tilinpäätöksessä vrt. Lukko/RTK)

Meidän hallitus on täysin selkeästi toimillaan näyttänyt että mennään talous edellä ja se valitettavasti tarkoittaa sitä että joukkue kasataan joka vuosi uudestaan ja toivotaan parasta. Fanien on siinä helppo vaatia että pitäisi sitouttaa ja ostaa kalliita pelaajia, kun rahaa tällaiseen ei kerta kaikkiaan ole. Kaikki tietää missä joukkueissa pelaa tasonsa todistaneet kovan luokan suomalaiset pelimiehet -ei ainakaan meillä. Nollatuloksiin tai plussalle ei päästä tällaisilla pelaajilla.

Tämä johtaa siihen että "kärki" ostetaan joka vuosi uudestaan ulkomailta ja on pakko toivoa että arse hoitaa jäätäviä pelimiehiä meille liukuhihnalta jostain yliopistosarjoista kun budjetti tulee vastaan. Ei TPS ole kriisijoukkue, mutta me lähdetään joka kauteen tuurilla ja se on omistajaportaan päätös.

Tähän on nyt pientä valoa olemassa kun useille pelimiehille on jo soppari ensi kaudesta, ja ne rivimiehet, jotka suikkanen saa pelitapansa oppimaan tällä kaudella, on todennäköisesti melko helppo kiinnittää seuraavallekin kaudelle, jolloin tämä projekti saattaa myös edetä johonkin suuntaan.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS on kriisijoukkue, toiselta kriisijoukkueelta puhtaasti turpaan kotijäällä.
Kriisissä ovat myös katsojaluvut, säästäminen ja taloudellisen voiton metsästys näkyy huonon menestyksen myötä viimeistään nyt.
Ei auta selitellä enää pelien hallinnalla vaan radikaalit toimenpiteet, esim. potkut muutamalle alisuorittaneelle pelaajalle, saattaisi toimia herätyskellona.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Pahinta on se, että tähän kyntämiseen on jo turtunut. Tästä on tullut ihan samalla tavalla normaalia kuin menestyksestä tuli Jortikan aikana. Ei tätä osaa mieltää miksikään erityiseksi kriisiksi, koska paremmat ajat ovat jo pysyvästi muisto-osastolla. Jääkiekkoa vähemmän seuraavien ihmisten reaktiot kertovat paljon: "Ai, kannatat Tepsiä. Eihän se pärjää koskaan." jne. Ja vaikka muistuttaa, että Tepsi voitti mestaruuden niinkin vähän aikaa sitten kuin 2010, niin se ei tätä mainetta korjaa. Joskus vuosituhannen vaihteessa Tepsiä vihattiin, koska sille oltiin kateellisia. Se tuntui äärimmäisen hyvältä, mutta tämä nykyinen välinpitämättömyys ja säälittely ottavat päähän.

Valitettavasti nuo ihmisten reaktiot voi ymmärtää. Tepsistä paistaa läpi kunnianhimottomuus ja kaikenlainen intohimon puute. Joukkueella ei tunnu olevan ainakaan mitään selvää pidemmän ajan tavoitetta, ja yleensä kauden alussa vain mutistaan, että kunhan nyt pleijareihin päästään, niin hyvä - vaikka sinnehän kaikki joukkueet pyrkivät. Siinä missä jotkut HIFK ja Jokerit epäonnistuvat yleensä äänekkäästi ja näyttävästi, Tepsi epäonnistuu hiljaa: ei pärjätty, mutta ei mitään suurempaa tavoiteltukaan. Viime kaudella sentään Locken palkkaamisesta tuli sellainen tunne, että nyt vähän yritetään, mutta lopputulos meni maksimaalisesti perseelleen.

Tätä samaa kunnianhimon ja menestysnälän puutetta olen itsekin ihmetellyt. Mistä tämä kumpuaa, ettei edes yritetä muuttaa toimintamallia millään tavoin? Kannattajista ei välitetä pätkän vertaa, koska esimerkiksi toimitusjohtaja lupasi, että loppukesästä kerrotaan seuran tavoitteet ja miten niihin aiotaan päästä. Koko miestä ei kuitenkaan ole näkynyt julkisuudessa eikä lupausta ole edelleenkään lunastettu. Ilmeisesti ei aiotakaan, koska tuntuu olevan se ja sama mitä, onko seuralla kannattajia vai ei. Aika harva myyntiorganisaatio voi toimia niin, ettei se välitä millainen myyntituote sillä on ja mitä ostajat tuotteesta ajattelevat.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Joukkue pelaa sellaista virkamieskiekkoa että oksat pois, tunne puuttuu pelistä.
Olkoot vaikka minkälaisia puukäsiä tai kukkakeppejä, intohimoa ja perkelettä siihen peliin. Perjantaina kun hallille taas raahaudun, en enää toivo, vaan vaadin taistelua.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
On vissiin pidettävä väkisin tätä ketjua ylhäällä, koska kriisijoukkuehan tämä nimenomaan on. Turha kirjoitella ja hassutella muihin ketjuihin.

Suikkanen jo ymmärrettävästi todella turhautunut ja kypsä tilanteeseen. Ei irtoa enää sitä läppääkään. Ja miksi irtoisi? Pelissä ei ole paljoa kerrottavaa. Materiaali on pahasti puutteellinen ja tasapaksu. Ei ole yhtä pelaajaa, joka saisi esimerkillään pelin kääntymään. Juuri noiden puutteiden takia suunnan korjaaminen on todella hankalaa.

Puolustus: Voi nyt viimeistään sanoa, että tolla pakistolla ei tee liigassa mitään. Ja ei, en aio katsoa mitä muilla on. Sijoitus on 13. Se kertoo kaiken. Jos tässä muka odotellaan jonkun Ristolaisen kohtaloa, niin ei voi olla todellista. Jos ei jo ole huomattu, ensi viikolla alkaa marraskuu. Hei, se juna pleijareihin meni jo!! Seikolan poissaolo on kyllä auttanut. Harmi vaan, että sieltä pitäisi saada pois vielä ainakin Vittasmäki ja Palmroth. Täysin ekan pakkiparin varassa, jossa tosin Morrisonn alkanut selvästi suoristamaan selkäänsä. Ei voi syyttää. Jos tulet tänne hakemaan uralle nostetta ja olet sijalla 13. jäätävän paskalla esityksellä, kyllä sitä itsekin masentuisi.

Hyökkäys: Meillä on varmasti yksi kovimmista laituriarsenaaleista 2000-luvulla. Oikeasti, meillä on todella hyviä laitureita. Mutta, kaikki ovat palkkasotureita ja yksiinpelaaminen puuttuu aivan selvästi. Pahin ongelma on kuitenkin peliä tekevän sentterin puuttuminen EDELLEEN. Siis kuinka mones kausi jo ? Ja ketä vastaa sentterin hankkimisesta? Onko muilla seuroilla ollut sama ongelma yhtä pitkään?
Tämän hetkiset sentterit;
Koskiranta on OK jos tavoitellaan sijoja 14-11, ykköseksi. Jos halutaan korkeammalle, Koskiranta on OK 2. keskelle .
Laakso; Ihan Ok 4.keskelle. Täyttää ruutunsa siellä.
Kumeliauskas; paikka ei ole liigassa, taso ei riitä.
Tuominen; paikka ei ole liigassa, taso ei riitä. Miten voi olla sopimuspelaaja?
Virtala; enemmänkin puhdas laituri. Menee jokapaikanhöylänä kuitenkin hyvin joukkueessa.
Páre; Selvä laituri, mutta hyvä sellainen.

Sen lisäksi hyökkäyksessä on tasonsa alittajia ihan vitusti. Johtuuko tämä suoraan sentterien puutteesta? Sinne mä käännän suurimman osan ongelmista. Bertrand, Miettinen, Sointu, Willsie. Kaikki tarvitsevat hyviä paikkoja, niin verkot ovat tötteröllä. Nyt niitä paikkoja saa koko matsin aikana hakemalla hakea ja nekin tulee puolivahingossa.

Voiman ja koon puute. Kukaan ei hyökkääjistä tahdo ajaa maalille. Jos Famulare on ainut ja pelaa 4.kentässä, se todella riittää sijalle 13.

Maalivahdit: Kaksikko on hyvä, mutta eivät pysty ihmeisiin ja kovaan perustasoon, kuten Engren tai Salak. Valitettavasti eivät tuon Mestis-pakiston takana pysty ihmeisiin. Hyvällä pakistolla riittää 10.joukkoon, mutta ei ylemmäs.

Pelin muut ongelmat: Erikoistilanteet. YV- on luokatonta, suorastaan posketonta. Missä laukaukset ? Kuka ajaa maalille? Kuka laittaa riparit sisään? Vastaukset kaikkiin, että ei ole. Ainoa selkeä viivamies Seikola on ollut täydellinen floppi. Seigoa ei koeajan kautta hankittuna näihin rooleihin suunniteltu ja Morrisonn on tiedetty olevan se peruspakki, joka ei lauo. Siitä päästään jo siihen, että tämä on vedetty totaalisesti vihkoon. Aivan vituiksi.
Selkeä koon puute vaikeuttaa maalille ajoa ja on suoraan verrannollinen yleensä myös voimaan. No, sitä ei ole. Sen lisäksi näistä ei ole kulmissa pyörimiseen. Vahvat kulmapelaajat, kuten takavuosien Alatalo, puuttuvat kokonaan. Kaikki hävitään kulmissa tai viimeistään maalin edessä.

Yhteenveto;

+kokoonpanon laajuus, varsinkin hyökkääjien osalta
+kärkitason laiturit
+ulkkarit olleet loistohankintoja
+AV-pelaaminen on hyvää

-pelinrakennustaito puuttuu kokonaan
-pakisto ei riitä liigaan
-avauspelaaminen ja laukominen surkeaa
-kevyt ja pieni hyökkäys
-maalivahdit eivät pysty kannattelemaan
-YV-pelaaminen liigan huonointa?

Dilemma tulee siinä vastaan, että vahvistaako joukkuetta vai ei? Jos budjetti on tapissa ja aukkoja materiaalissa noin paljon, en ehkä lähtisi vahvistamaan. Yksi kova pakki voisi tehdä terää kuitenkin. Vastaavasti, jos KHL:stä tulee kovia tarjouksia, kaikki on myynnissä. Tämä siksi, että tuosta jos joku lähtee, ei se laske pelin tasoa mitenkään.

Jatkakaa.
 

Fremont

Jäsen

Olen varmasti aika samaa mieltä, mutta "kapteeni" Laakson voi myös potkia huoleti pois, ja Tuominen vetää nykyään mestistä, joten ei varmaan tarvetta kaataa lokaa niskaan. Ehkä tässä kuitenkin haettiin Tuomaista?

En ymmärrä lainkaan joukkueen kokoamistapaa, hankitaan näppäriä yksilöitä, mutta samat ongelmat vuodesta toiseen, eli toivotaan toivotaan-puolustus ja kääpiöitä hyökkäykseen? Voimahyökkääjät eivät ilmeisesti kuluu pullaseuran brändiin, ja puolustukseen ei tarvita kuin 1-2 nimimiestä. Vielä kun hävitään aloitukset jotta päästään nopeammin puolustusasemiin, niin pelityyli on valmis.

Kyllä menee tuo naurettava pelaajabudjettikin ihan hukkaan, vaikka se täysin väärin onkin mitoitettu tämän kokoiselle talousalueelle. Kuka tahansa känniääliökin pystyisi kokoamaan paremmin roolitetun joukkueen samalla rahalla.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kuka tahansa känniääliökin pystyisi kokoamaan paremmin roolitetun joukkueen samalla rahalla.

Tai ääliö, todellinen ääliö, jos muistatte kultaisilta ajoilta tapahtumaketjun. Kuka tämän joukkueen muuten on rakentanut? Trendinä on kritisoida hallitustamme, jos kuitenkin yllä oleva otetaan tarkastelun pohjaksi, syyllisten joukko lavenee myös operatiiviseen johtoon.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Mutta ei mitään hätää, ensi kauden joukkueen rakennus on jo hyvässä vauhdissa. Ollaankohan me ensi kaudellakin kriisiseura?
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Olen varmasti aika samaa mieltä, mutta "kapteeni" Laakson voi myös potkia huoleti pois, ja Tuominen vetää nykyään mestistä, joten ei varmaan tarvetta kaataa lokaa niskaan. Ehkä tässä kuitenkin haettiin Tuomaista?

Ei, tarkoitin tosiaan Tuomista.. En muistanut että pelaa vuokralla muualla. Hain sitä, että tälläkin on sopimus Tepsiin. Mitä vittua tässä Virta näki? Vitutus vaan yltyy kun miettii tätä Tepsin pelaajahankinta kuviota. Sehän on ihan päätöntä!? Tuomisen tapainenkin tyyppi voisi lunastaa paikan koeajan jälkeen, nyt lyötiin suoraan 2-vuotinen. Voi elämä..

Olet oikeassa Laaksosta. Jos mä päättäisin, täällä ei jaeta enää yhtään vitun mukavuus-suojatyö-vuorenkaveri sopimuksia!! Laakson palkka on vielä kaikenlisäksi suuri. Takavuosien Töykkälää ehdotin jo tilalle, muttä tämä lienee lopettanut pelit jo.

Alkaa taas näyttämään siltä, että ensi kaudeksi vaaditaan täys tuuletus. Niitä on tässä tehty, mutta kuitenkin sekin vain puolittain.

Mun mielestä olis ihan OK, jos;

-ennen kautta julistetaan, että nyt ajetaan nuoria ja näitä toivotaan-hakuja sisään
-budjetti on sen mukainen
-suunnitelmassa pysytään
-edes yritettäisiin pelata

Nyt selät on suorina heti, kun tulee maali omiin. Rahaa on hassattu puolittaiseen joukkueeseen, aukkoja on joka suunnassa. Silti budjetti käytetty? Miten näistä hankinnoista oikeasti päätetään? Tän palstan skouttauksella päästäisiin samalla budjetilla ja Suikkasen opeilla varmasti 6.joukkoon. Harmi, ettei sitä pääse käytännössä testaamaan..
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä naurattaa kun valmennusjohtokin ja useat kannattajat selittelevät pelien hallinnalla, totuus on kuitenkin se että Norrenan imaistua se yksi pakollinen/peli ja pakiston tehtyä superkardinaalimunaus väh.1/peli, vastustaja on järjestään passivoittanut peliään sillä seurauksella että tepsi pääsee mukamas hallitsemaan.
Maalille ei tepsin paskahousuilla ole mitään menemistä, kulmissa "hallitaan" mielinmäärin.
Ylivoimalla parhaat paikat siunaantuvat vastustajien av-porukoille.
R-P Lehtonenkin kehui ennen eilistä peliä miten harjoituksissa homma toimii ja koska pankki räjähtää.. Toivottavasti ei omille silmille räjähdä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä naurattaa kun valmennusjohtokin ja useat kannattajat selittelevät pelien hallinnalla.

Olen ihmetellyt samaa. TPS:n hallinta on pääosin ollut aika näennäistä: vastustaja on siirtänyt pelin kulmiin, pitänyt TPS:n pelaajat pois kovilta maalintekopaikoilta ja rauhoittanut pelin. Tästä räikeimpänä ja selvimpänä esimerkkinä taannoinen Kärpät-peli, mutta samaa vibaa ollut myös muissa "hallittiin mutta..." -tappiopeleissä, mallia HPK ja monin osin eilinen Jokerit-pelikin.

Musta ongelma on osin siinä, mitä Suikkanenkin valitteli: TPS:n pelaajilta puuttuu tahto ja kovuus ajaa maalille. Tämän jos, ja kun, vastustajat tietävät, TPS:n hyökkäysten ajaminen nurkkiin + heikon pakiston ahkera karvaus = peli hallussa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n ex-toimitusjohtaja Hietarinta puhuu ääneen ajatukset, jotka moni on jo täälläkin tuonut julki. Blogissaan Hietarinta pitkälti vahvistaa jo tiedetyt faktat ja lasauttaa TPS:n nykyjohdon päälle kuraa. (linkki blogiin Kiekkoareenassa):

http://kiekkoareena.fi/hokiblogi/818/mustavalkoiset-sinikeltaisissa

Pienenä nostona blogista voidaan ottaa tämä lainaus:
Lugano oli kaksi viikkoa aiemmin ilmoittanut Tepsille, että Nummelin pysyy Luganossa. Vaikka sitten katsomossa. Silti faneille valehdeltiin Petun mahdollisesta tulosta Turkuun.
ja tämä
Kun TPS:ssä tajuttiin sopimusneuvottelujen kariutuneen Vahalahden kanssa, sai Lukon pelaajakoordinaattori kuulla TPS:n toimistolta, ettei Vahalahtea kannata ottaa, koska hänellä on runsaasti vammoja.

Hyvä asia, että näitä asioita tuodaan edelleen julki. Hietarinnan teksti voi olla hieman katkeraa, mutta uskoisin, että ollaan hyvin totuuden perässä.
TPS:n johdon radiohiljaisuus on kyllä jopa hupaisaa. Tällä hetkellä pitäisi jo puhua sidosryhmille suunnatusta "kriisiviestinnästä".
Pian on jo edessä tilanne, että on aivan sama mitä pyritään viestittämään, sillä ketään ei kiinnosta.
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tuhon tie on Palloseurankin tie

Organisaatiossa on pakko olla jotain todella pahasti pielessä, jos joukkue on mestaruuskevään jälkeen kyntänyt vuosi toisensa perään pohjalla. Hallitus sulkee korvansa kannattajilta, jotka haluavat vain tietää missä mennään. Miksi näin pieni asia on kulminoitunut näin suureksi ongelmaksi? Pelillinen rämpiminen ja jääkiekkoilun ulkopuoliset seikat ovat saaneet tilanteen eskaloitumaan sellaiseksi, että jopa seuran omat kannattajat vittuilevat toisilleen mm. Twitterissä. Palstalla avataan ketju, jossa toivotaan hallituksen eroa. Mediassa kirjoitetaan TPS:n sekoiluista jatkuvasti. Positiiviset uutiset ovat olleet todella vähissä. Seuraikonien perseily naapurikaupungin joukkueeseen on täysin käsittämätön asia, mutta sekin vain pisara tässä puuhastelun valtameressä.

Seura ei voi olla terveellä pohjalla, jos sen kannattajat julkaisevat sivuillaan kirjoituksen otsikolla Glasnost. Monet kannattajat ovat todella pettyneitä seuran toimintaan. Osalle alkaa jo riittää. TS Kiekon blogikirjoituksessa kerrottiin osan jo harkinneen siirtymistä paikallisvastustajan kannattajaksi.

Ulostulon on pakko tulla hetkenä minä hyvänsä. Jos mitään ei tapahdu, alan minäkin pohtia itselleni ohjelmaa siksi ajaksi, kun rakastamani jääkiekkoseura pelaa kotiotteluitaan. Mitta alkaa olla täynnä. Nöyryyttävän HPK-tappion voin antaa anteeksi, mutta syntymästä asti kannattamani seuran "hallittua kaaosta ja alasajoa" en missään nimessä. Tällä menolla TPS karkottaa hallilta uskollisimmatkin kannattajansa. Nykyiset toimintamallit ovat häpeäksi perinteikkäälle seuralle, jota kannattajat joka kotiottelussa ovat laulaneet jokivarren ylpeydeksi. Vaan jaksavatko laulaa kauaa?

KRIISIJOUKKUE OLEMME ME!
 
Viimeksi muokattu:

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hallitus sulkee korvansa kannattajilta, jotka haluavat vain tietää missä mennään.

Seura ei voi olla terveellä pohjalla, jos sen virallinen kannattajayhdistys julkaisee sivuillaan kirjoituksen otsikolla Glasnost.

Ulostulon on pakko tulla hetkenä minä hyvänsä. Jos mitään ei tapahdu, alan minäkin pohtia itselleni ohjelmaa siksi ajaksi, kun rakastamani jääkiekkoseura pelaa kotiotteluitaan. Mitta alkaa olla täynnä.

Ensimmäistä tässä itsekin ihmettelen erityisesti. Juuri kesällä TJ Österlund vielä puhui, että jonkinlainen ulostulo olisi mahdollinen. Eipä ole vieläkään kuulunut.

Toisteen kohtaan on pakko korjata sen verran, että Glasnost julkaistiin TPS-kannattajien sivuilla. TPS-kannattajat ei ole virallinen kannattajayhdistys, vaan riippumaton yhteisö.

Kolmanteen kommentoin sen verran, että samaa tekisi itsekin mieli tehdä. Enköhän kuitenkin löydä itseni jatkossakin kannattajakatsomosta. Seuraa en aio hylätä hallituksen marionettinukke/kuurupiiloleikin takia. Motivaatio tosin alkaa olemaan itsellänikin aika heikolla pohjalla.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
TPS-kannattajat ei ole virallinen kannattajayhdistys, vaan riippumaton yhteisö.

Tosiaan, virallinen oli huono sanavalinta. Korjaan virheen. Mutta silti se ei poista sitä tosiasiaa, että jos TPS-kannattajien sivuille tarvitsee mitään tuon suuntaistakaan edes harkita kirjoittavansa, on seura tehnyt jotain pahasti väärin.

Seuraa en aio hylätä hallituksen marionettinukke/kuurupiiloleikin takia. Motivaatio tosin alkaa olemaan itsellänikin aika heikolla pohjalla.

Logoa, pelaajia ja valmennusta minäkään en hylkää. Hylkään mieluummin ne, jotka ovat hylänneet meidät kannattajat.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Mutta ei mitään hätää, ensi kauden joukkueen rakennus on jo hyvässä vauhdissa. Ollaankohan me ensi kaudellakin kriisiseura?

Äläs nyt, kuomaseni. Katos kun helmikuussa pistetään vaan pystyyn loppukauden voittoputki niin Tepsihän on mestari. Helvettiäkö täällä taas kesken kauden housuun paskotaan?

Siitä puheenollen, tässä on kyllä palstalla jos toisellakin nähty asian tiimoilta aika hieno tällainen kauniiden ajatusten noidankehä päällä, kuin Matti Vanhasella konsanaan.

Joukkue näyttää elokuussa puutteelliselta ja päin helvettiä kootulta: "Ei keskeneräistä työtä saa kritisoida!"
Joukkue osoittautuu lokakuussa puutteelliseksi ja päin helvettiä kootuksi: "Hittoako te nyt jälkikäteen näitä valitatte?"
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuleeko kenellekään mieleen tästä sekoilusta kausi 10-11 mieleen sillä eroituksella, että nyt kausi alkoi näennäisesti "hyvin"? Tuntuu, että joukkue on sellaisessa häviämiskierteessä, joka hakee vertaistaan katastrofikauden putkelle, kun koko liiga laski, että milloin Tepsi seuraavan kerran voittaa? Samanlaiselta sekoilulta ja puuhastelulta tuo näyttää ja kun Lukolta, jonka kanssa oletetusti taistellaan samoista sijoista kurittaa meitä oikein kunnolla, niin jossain mättää ja vitun pahasti.

Silloinkin Unskin kanssa homma näytti hyvältä ennen kautta ja vielä kauden ekassakin matsissa, mutta sitten tapahtui jotain mitä on vieläkin vähän hankala käsittää. TPS pelasi upean pelin silloin Ässiä vastaan Typhoonissa (6-3) ja muutamia hyviä pelejä sen jälkeenkin, mutta vitun vaikeaa on kyllä ollut koko alkukausi joka puolella kenttää ja sen kertoo sarjataulukkokin. Liian hyvältä tähän kauteen lähtö näyttikin.

Aina sanavalmiista ja itsevarmasta Kaitsustakin on paistanut epävarmuus läpi ja tietääkö valmennustroikka itsekään missä mättää? Onko joukkue niin kuriton, että pelitapaa ei saada jalostettua tiiviiksi joka kentälle sopivaksi paketiksi? Vai onko vika todella sitten vain väärässä sarjassa olevissa pakeissa, vai kenties hyökkääjissä jotka eivät osaa pelitavallisesti hakea paikkaa kentällä? Se on fakta, että useampi joukkueen runkohyökkääjä on vetänyt alkukauden häpeällisen vihkoon vai mitä sanotte Camista, Virtalasta, KUBE:sta, Soinnusta, Willsiestä, Tuomaisesta, Laaksosta jne jne. Joukkue ei voi olla Sextonin, Lucen ja Paren varassa, joiden pelistä alkaa pian tuska ja ahdistus näkymään kun pitää koko joukkuetta kantaa perässään. Maalivahtipeliin homma ei ole kaatunut, mutta periaatteessa on. Norrena ja Hostikka ovat torjuneet ajoittain hyvin, mutta nimenomaan ajoittain. Norre ei ole kehnon puolustuksen takana pystynyt Salak-maisesti pitämään joukkuetta pystyssä ja Norren ehjät 60 minuuttiset ovat tältä kaudelta harvassa. Liikaa on mennyt helppoja imurointeja jotka ovat olleet ratkaisevia, koska TPS ei yhtä peliä kohden puolestaan pysty montaa maalia tekemään. Hostikasta huomaa taas, että itseluottamus murenee kuin paska tuulettimeen yhden taaksepäästetyn maalin jälkeen. Kylmästi sanottuna veskarimme eivät ole tällä hetkellä voittavia maalivahteja.

Vaikka kaikki on vielä auki ja pelejä on pelaamatta yli 40 niin nyt kannattaa oikeasti miettiä miten paljon tähän joukkueeseen ja kauteen enää kannattaa satsata? Vaikka eroa on 5 pistettä sääliviivaan, niin joukkueen peli on niin solmussa että menee vielä kauan ennen kuin homma palaa raiteilleen ja silloin saattavat muut olla kaukana, oltiin miten kevään joukkue tahansa Kaitsun alaisuudessa. Willsiestä ei suomeksi sanottuna ole ollut muutamaa välähdystä lukuunottamatta meille mitään apua ja jotenkin tuntuu, että miehellä on ollut kasetti jumissa Turkuun paluun jälkeen. Päinvastoin mikäli meidän harvoista omalla tasollaan pelaavista pelaajista tarjotaan mottipäisiä summia vaikka idästä niin eikun kaupaksi tai lainalle. Kun pelkoa putoamisesta ei ole niin voidaan keventää rosteria ja mennä nuoremmalla remmillä kohti kevättä, jossa näkyisi selkeää rosterin uudistusta.

Varmasti vähän provosoivaa tekstiä näin häviöstä johtuvan vitutuksen jälkeen, mutta kun katsoo tämän hetken liigan kuntopuntaria niin kyllä hävettää enkä näe yhtään syytä miksi kurssi kääntyisi ihan hetkeen ylöspäin. Nyt meitä faneja koetellaan!
 

Fordél

Jäsen
Tällä hetkellä näyttää siltä, että tää jengi ei ole Suikkasen näpeissä. Kotimaiset pelaajat varmaan vielä ovat näpeissä, mutta ulkkarit tuntuu pelaavan omiaan eivät näytä olevan todellisia johtavia pelaajia. Pelikuria ja logolle pelaamista ei löydy koko jengiltä. Suikkasella pitäisi olla keinot saada jengi raiteilleen, mutta eri asia tepsiikö keinot ulkkareihin. Kenties näin suuri ulkkareiden määrä ei vaan toimi vaan pari kunnon vahvistusta niin ulkkaritkin "integroituu" osaksi muuta jengiä.
 

radwar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Brynäs, Dynamo Mockba
Tällä hetkellä näyttää siltä, että tää jengi ei ole Suikkasen näpeissä. Kotimaiset pelaajat varmaan vielä ovat näpeissä, mutta ulkkarit tuntuu pelaavan omiaan eivät näytä olevan todellisia johtavia pelaajia. Pelikuria ja logolle pelaamista ei löydy koko jengiltä. Suikkasella pitäisi olla keinot saada jengi raiteilleen, mutta eri asia tepsiikö keinot ulkkareihin. Kenties näin suuri ulkkareiden määrä ei vaan toimi vaan pari kunnon vahvistusta niin ulkkaritkin "integroituu" osaksi muuta jengiä.
Kenellä tämä on yllätys...TPS:n ja HIFK:n johdolle? Ihmettelen että ulkomaalaisiin pelaajiin ollaan varsinkin Turussa lehtitietojen mukaan valmiita lyömään todella kovia summia vuodesta toiseen, mutta omiin kotimaisiin kärkipelaajiin ei. Ehdottaisin seuraavaa: ensi kaudelle lähes pelkästään kotimainen joukkue!
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kenellä tämä on yllätys...TPS:n ja HIFK:n johdolle? Ihmettelen että ulkomaalaisiin pelaajiin ollaan varsinkin Turussa lehtitietojen mukaan valmiita lyömään todella kovia summia vuodesta toiseen, mutta omiin kotimaisiin kärkipelaajiin ei. Ehdottaisin seuraavaa: ensi kaudelle lähes pelkästään kotimainen joukkue!

Kannettu vesi ei kaivossa pysy varsinkaan, kun se vaihdetaan vuodesta toiseen.

Jääkiekkojoukkue tarvitsee rungon, joka pitää sitouttaa pidemmillä sopimuksilla. Tähän runkoon sitten hankitaan täsmävahvistuksia tarpeen mukaan valmennusta kuunnellen.

Ei se menestyvän jääkiekkojoukkueen resepti ja salaisuus ole tämän kummallisempi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tällä hetkellä näyttää siltä, että tää jengi ei ole Suikkasen näpeissä. Kotimaiset pelaajat varmaan vielä ovat näpeissä, mutta ulkkarit tuntuu pelaavan omiaan eivät näytä olevan todellisia johtavia pelaajia.

Eivät ole johtavia pelaajia mutta ovat muutamaan pekkaan tehneet 60% joukkueen pisteistä? Eiköhän se floppiosasto ole liikkeellä ihan Suomen passeilla.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eivät ole johtavia pelaajia mutta ovat muutamaan pekkaan tehneet 60% joukkueen pisteistä? Eiköhän se floppiosasto ole liikkeellä ihan Suomen passeilla.

Juurikin näin. Onko joukkueessa yhtään kotimaista pelaajaa, joka olisi onnistunut alkukaudesta tai pelannut edes tasollaan? Koskiranta ehkä pääsee lähimmäksi, mutta on kyllä hänkin viime aikoina hävinnyt kuvasta melkein täysin.

Edit: No joo, uusin hankinta Lucenius on varmaan kotimaisista se kovin ja suurin piirtein sillä tasolla mitä häneltä voi odottaakin.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Eivät ole johtavia pelaajia mutta ovat muutamaan pekkaan tehneet 60% joukkueen pisteistä? Eiköhän se floppiosasto ole liikkeellä ihan Suomen passeilla.

Tottahan toki ovat johtavia pelaajia, mitä tulee pisteisiin. Kun katsoo hankittuja nimiä niin ei ihmekään, että pisteitä on tullut. Ja pisteistähän nämä pelaajat elävät, kun hakevat paikkaa seuraavaan jengiin ja sarjaan. Johtavien pelaajien panoksen pitäisi näkyä kuitenkin myös muuallakin kuin pistesarakkeessa. Tulisi olla hyvä molemmissa päissä kenttää, kannatella joukkuetta vaikeina hetkinä, olla henkisiä johtajia, olla sitoutuneita joukkueeseen ja valmennukseen jne. En ole vakuuttunut, että ulkkarit ovat ryhdistäytyneitä näillä muilla osa-alueilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös