Tila
Viestiketju on suljettu.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Ensimmäinen erä päättyy Raumalla. 2-0 Lukko johtaa ja saa pelata ylivoimaa vielä vajaa 1,5 minuuttia toisen erän alkuun. IFK:n pitää ryhdistäytyä reippaasti, jotta pisteistä taistellaan.

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Jokeiden hyvä ote suli siihen Tyrväisen ottamaan rangaistukseen. Toki Oulussa joutuu usein pelaamaan myös Kärppiä kuin tuomareita vastaan.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tekisi mieli sulkea jo nyt striimi, kun tietää miten tässä tulee taas käymään. Molemmissa Kärppien maalissa maalinedustalla saa näköjään häärätä miten tykkää.

Susanna Pöykiö
@ kärpät-jokerit

Viihdyttävä erä ja Kärppien kohtuullisen kovalta etukäteen jo vaikuttanut Maxwellin kenttä kiekottelee 2-1.

Jokerit vaikuttaa kyllä melko tyrväiseltä: säälittävää pullistelua ilman lihaksia.

Aatelinen

Glen Metropolit, New England Patriots
Näinkö oikein, että Hardt kävi tilanteen jälkeen antamassa enemmänkin tuollaisen tsemppihuitaisun Rynnäksen patjoihin ja linjamies naama punaisena tönimään miestä boksiin?

Aaltonen huitaisee lätkän reppuun.

Hardt sai jäähyn kun Moseksen vedon jälkeen kävi huitasemassa riparia Rynnäksen patjoihin. Kävi niin sanottuna sovinnon eleenä kopauttamassa Rynnästä sitten toistamiseen.

EDIT: Niinhän sä sanoitkin, luetunymmärtäminen tökkii

Jne

HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Puustiselle 2+10 päähän kohdistunut taklaus ja vielä 2 min väkivalltaisuus.
Teemu Nurmelle 2 min väkivaltaisuus.
Haloo.. Mistä tämä Puustisen väkivaltaisuusjäähy tuli?
2+10 oikein, mutta jälkimmäistä en ymmärrä..

Suomen suurin ja kaunein
Ihan peiliin voi katsoa, idioottimaista mennä huitomaan jos kiekko ollut jo pidempään hallussa.

Noniin, ei muuta kun lisää vaan.

Samanalista huitomista oli Kärppien tasoitusmaalissa ja vielä maalivahdin alueella. Arvaa kiinnostiko tuomareita?

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Osui olkapäähän, minkäänlaista kontaktia päähän ei tapahtunut. Saatana.

Risto Leino ja Jari Torkki näkivät tilanteen toisin, mutta värilaseilla toki. Kuka oli kohteena ja loukkasiko itsensä?

Edit. Vtun puhelin ja tekstinkorjaus.

Outsider

Jo kolmas ihan järjettömän tyhmä ja turha jäähy ekaan erään Jokereilta. Alkais riittää jo, tai muuten tulee rumat lukemat. Voi tosin tulla muutenkin.

SJK10

Lukko
Mitä vittua? :D Ei ton enemmän ois päähän voinu nasauttaa mitä Puustinen veti.

E. Ois Generous voinu Hirsomaisesti kalastaa vitosen mutta oli menossa kouluttamaan poikaa noin 2 sekuntia osumasta.

tallaaja

JYP
Hyvinkin viihdyttävä erä Porissa! Parhaimmat tontit JYPillä, mutta paikkansa myös Ässillä. Patakannattajana olisin huolestunut siitä, kuinka usein puolinopeilla JYP aukoi vastustajan puolustuksen ja sai ylivoimatilanteita.

1 - 1 lähdetään 2. erään.