Vaasan Sport 2013–2014: Kohti unelmaa!

  • 1 060 368
  • 2 993

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitäs täällä tapahtuu, Sport aikoo julkaista maanantaina klo 12:30 uuden pelaajasopimuksen. Sentteri vai pakki? Vai jotain ihan muuta?

E: Voisikohan kyseessä olla Tapion Jussi. Pelannut kolme peliä Asplövenissä kiikaritehoin. Kaksi ensimmäistä ykkösketjussa ja kolmannessa putosi ylimääräiseksi hyökkääjäksi. Toissa päivänä ei ollut kokoonpanossa enää ollenkaan.

E2: Väärin veikattu.
 
Viimeksi muokattu:

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Tutun näköinen ja 10v sitten viimeksi, laiturilta haiskahtaa...
Numerotkin samat kuin viimeksi, tosin eri järjestyksessä...

Mysteerikö
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
No jos Luomala tulossa, alkaa laitureissaa olemaan laatua.
Riston voikin sitten siirtää keskelle joten sentterit näyttäisi silloin: Mirri-Risto-Lassi-Aaltonen-Köykkis.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jaha, Luomalalta vaikuttaisi. Todella paljon tuo kyllä Sportin peliin, mutta laituripaikat ovat melko täynnä ja toivottavasti tämä ei syö kaikkea budjettia, jos joudutaan vielä sentterikaupoille. Tervetuloa joka tapauksessa.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Luti siis tulee kuin tuleekin kotiin! Videon perusteellahan tuosta ei ole pienintäkään epäselvyyttä. Hieno homma, ilmettä ja johtajuutta tulee roppakaupalla lisää. Aivan loistavaa.ä!
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
100% Luti ! Huippu juttu. Toisaalta näkisin pakkiosastolle tarvetta vahvistuksille.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Hieno homma että saadaan kovin tällä hetkellä vapaina olevista vaasalaisista kotiutettua. Lutin jälkeen meidän laituriosasto onkin valmis. Pakki ja sentteri vielä niin nippu on valmis.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sentterille, maalivahdille ja puolustajalle olisi ollut suurempi tarve, mutta eipä sitä viitsi rääkyä, kun kerran oma kasvatti tulee pitkältä kierrokselta kotiin.

Nyt täytyy sen verran laittaa jäitä hattuun, että Luomalan viime kaudet eivät ole olleet ihmeellisiä. Itse asiassa, Luomala on pelannut yhden aivan timanttisen kauden hyvien jannujen rinnalla ja täts it. Itse pidän Hattusta ja Kivimäkeä kovempina pelaajina kuin 33-vuotias Luomalaa. Parhaat päivät on takana, no doubt. Mutta: Luomala voi olla loistava esimerkillä joukkuetta eteenpän raahaava pelaaja, koska hän tekee duunia. On aina tehnyt. Jos kiekko ei mee maaliin, duuninteko silti jatkuu. Tuommoista esimerkkiä nuoret (eli melkein koko muu jengi) tarvii.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvä hankinta Sportilta vaikka laitureita nyt olikin riittävästi. Mutta kokemus yms. mitä tässä tulee joukkueeseen on kovaa luokkaa. Hyökkäys on nyt entistä kovempi.

Vielä kun puolustuksen saisi kuntoon. YV tulee olemaan sitä tasoa että sillä viimeistään hoidetaan tiukat pelit kunhan omiin ei mene niin helppoja kuin tähän mennessä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sairaan hienoa, että Luti tekee paluun. Odotan innolla!

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Luomalan "kierros" on päättynyt. Kesällä jutteli vielä, että jos palaa, niin se on sitten sitä pitkälle, että ura on loppusuoralla ja muualle ei enää mennä.

Todella hienoa saada muutamien kausien takainen liigan maalitykki takaisin kotiin. Oli laiturille käyttöä tai ei, Luti on aina tervetullut kotiin.

Sportin hyökkäys on nyt sitten ihan omalla tasolla tähän sarjaa . Kelatkaa... Luti, Kivimäki, Hattunen, Kokkis, Mirri, N.Aaltonen, Halava ja lista jatkuu. Aivan hurjaa! Kiitos Sport!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eipä tule mieleen hirveän montaa Luomalan tasoista voimahyökkääjää Mestiksestä. Keväällä etenkin äärimmäisen arvokas pelaaja fyysisten ominaisuuksiensa ansiosta.
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Hienoa jos saadaan Luomala remmiin. Eiköhän tuo peli muutenkin ala tuosta pikkuhiljaa paranemaan. Tässä on vielä pitkä kausi edessä, eikä alkukauden uroteoista ole loppukaudesta juuri iloa. Mulle sopii aivan hyvin (vaikka en tappioista tykkääkään) että alkukaudesta tulee tappioita ja peli paranee kevättä kohti, jolloin isku on kovin. Kyllä tuolla porukalla pleijareihin mennään vaikka väkisin. Aina tietysti parempi olla kahden parhaan joukossa, mutta silti mulle riittää että suunta on oikea kun kausi etenee.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt siis Halavan paluun jälkeen ja kaikkien ollessa terveenä jää periaatteessa yksi "aloituskokoonpanon" laituri ulos. Varmaan jotain rotaatiota laitetaan liikkeelle tai Kriso siirtyy takaisin keskelle, mitä en kyllä toivo, sillä näin on toiminut ihan hyvin. Jännä nähdä, mihin Luomala sijoitetaan. Kaksi ensimmäistä ketjua on toiminut hyvin, mutta kolmoselta toivotaan tehoja ja heidän kohdallaan myös omassa päässä on yleensä helissyt, joten ehkä sinne? Sentteri me varmaan joudutaan vielä hankkimaan ihan vain täytteenkin vuoksi ja ehkä joku pakkikin. Maalivahtikin saattaa tulla aiheelliseksi, mutta tämän ongelman uskon parantuvan nykyisilläkin vahdeilla kauden aikana.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Peliä en nähnyt, mutta ihan tuloksesta/tuloksista päätellen, niin omiinhan tässä menee jatkuvasti liikaa maaleja. Puollustus-/maalivahtipelaaminen on tottakai pakko saada kuntoon. Vahva hyökkäysarsenaali pystyy kyllä pelistä toiseen takomaan maaleja riittävästi kaverin päähän (3, 5, 3, 6) joten siitä ei huolta.

Jatkossa vielä Luti ja Halava tuohon lisäksi mukaan, niin huhhuh!
Ehkä Luti kolmoseen Piispan tai Nyholmin tilalle. Kolme huikeaa ketjua ja kahta ensimmäistä ei tarvitse lähteä sekoittamaan:
Kristof-Mirri-Kivimäki
Hattunen-Kokkala-Laaksonen
Luomala-Aaltonen-Halava

Mikäs näistä on "ykköskenttä" ;) (Tuossa on muuten 7 viime kaudella enemmän tai vähemmän SM-Liigassa pelannutta kaveria).
Jarrukenttään on sitten lyödä esim. Nyholmia & Kiviniemiä, oikeaan rooliin ja alivoimille! Tässä toki (heikoin lenkki?) Köykkiz jatkaisi nelosen sentterinä, koska Kriso jatkaisi laidassa. Veikkaan kuitenkin että Luti heitetään ykkösen toiseen laitaan Kivimäen kaveriksi, tuhoisaa jälkeä luvassa?!

Ps. Itsellä on luotto ollut Kuuselaan kova, ihan vanhojen Vaasassakin nähtyjen pelien perusteella, mutta nyt otteet eivät edelleenkään vakuuta. Harmi juttu, pianhan tässä on syytä olla jo huolestunut. Saarela on taas kuitenkin katsomaton kortti kevään tosipeleissä, ei sillä uskalla lähteä oikein liiganousua havittelemaan. Noh, onhan tässä Kuuselalla pitkä kausi vielä aikaa, josko se musta alkaisi tarttumaan?! Nyt voisi kuitenkin Saarelankin antaa näyttää. Tuskin olisi ainakaan enempää maaleja päästänyt yhdessäkään ottelussa, mitä nyt on mennyt.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt täytyy sen verran laittaa jäitä hattuun, että Luomalan viime kaudet eivät ole olleet ihmeellisiä. Itse asiassa, Luomala on pelannut yhden aivan timanttisen kauden hyvien jannujen rinnalla ja täts it. Itse pidän Hattusta ja Kivimäkeä kovempina pelaajina kuin 33-vuotias Luomalaa. Parhaat päivät on takana, no doubt.

Juuri näin. Luomala oli jo viime kaudella rehellisesti surkea liigassa, joten en ainakaan henkilökohtaisesti odota hänestä mitään supertähteä Mestikseen. Varmasti hyvä lisä kyllä, mutta odotukset kannattaa pitää aika maltillisina ettei tarvitse kauheasti pettyä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juuri näin. Luomala oli jo viime kaudella rehellisesti surkea liigassa, joten en ainakaan henkilökohtaisesti odota hänestä mitään supertähteä Mestikseen. Varmasti hyvä lisä kyllä, mutta odotukset kannattaa pitää aika maltillisina ettei tarvitse kauheasti pettyä.

Luomala täydentää meidän entisestään vahvaa laituriosastoa. Itse odotan häneltä enemmän taistelua sekä vääntöä ja eiköhän niitä pisteitäkin siinä sivussa tule, kun saa kunnon ketjukaverit. Vähän tosin huolestuttaa nuo +/- lukemat, kun niitä nyt katsoin, niin aika raikkaasti miinuksella lähes joka kautena.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ehkä Luti kolmoseen Piispan tai Nyholmin tilalle. Kolme huikeaa ketjua ja kahta ensimmäistä ei tarvitse lähteä sekoittamaan.

Eiku, kakkoseen. Siis ketjuun, ei sinne... :)

Eli,

1. Krstf - holisti-narkkari - Samppa
2. Hattu - Kokkis - -Luti
3. Halava - Niso aalto - Piispa
4. Bobby the ranger - Köykkiz - Kiviniämi

Ei kannata toimivaa ykköstä rikkoa ja kun sijoittaa Lutin kakkoseen, niin terve. Se on GoGo ja Jukurtit morjens ton hyökkäysosaston suhteen. Kolmonenkin osaa ratkaista ja nelonen rangaista. Olen aivan varma, että myös viime kevään mestari tulee vielä ja sitten meillä on kyllä tajuton hyökkäysrosteri.

Vain pitäs osaa laittaa Saarela häkkiin ja pulostajille pitää rippikoulu, niin hyvä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Jäitä hattuun ja maltillisesti kuten muunnainen jääkiekkotoimittaja tapaa sanoa. Voi olla niin että ollaan jo pitkään haettu mr X. hyvä jos näin on. Eikä joukkueella ole minkäänlaista kriisiä vielä. Tulee kuitenkin mieleen tapaus McNeil joka toki olisi mukava nähdä taas, mutta toivon ettei tule liikaa tahdon voimaa, eli valmentaja on vielä valmentaja...Pari huonojenkin pelijen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kai se täytyy, vaikka vähän hampaita kiristellen, onnitella Sportin kannattajia kovan kotiinpalaajan johdosta! Nyt tuli poika kotiin mistä olette joka kesä spekuloineet. Alkaa olla Turhapurollakin sellainen nippu kasassa, että tulos pitää näkyä taululla aika pian.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tämän sarjan voittaa vuodesta toiseen joukkue, jolla on the voittava maalivahti. Miettikää nyt vaikka KK:ta, mistä on kaikki vuodet kiikastanut? samoin Sport hyvä esimerkki kun on the voittaja maalilla.

Sport ei tule tänä keväänä juhlimaan, mikäli meidän ykkönen on kakkonen ja kakkonen on kohta kokematon ykkönen. Varmasti ihan hyvä, että Kuuselaa yritetään ajaa sisään huonoista otteista huolimatta, mutta ei tässä kovin monta kierrosta voida enää pitää päällä epätervettä kilpailuasetelmaa ykkösmaalivahdin paikasta!

Ehkä sitten tammikuussa taas pannaan kädet ristiin että saataisiin the voittaja takaisin Vaasaan. Se oli viime talvenakin todella lähellä tapahtua.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Maalivahti on siitä helppo hankinta joukkueeseen, että hänen ei tarvi, ku osata ottaa kiekkoa kiinni. Ei tarvi oppia kuvioita jne.

Hyviä maalivahteja riittää kyllä markkinoilla, joten katsotaan rauhassa, miten Kuuselan peli alkaa kehittymään ja mikä kortti Saarela on heittää häkkiin.

Sportin hyökkäys tuntuu kyllä hurjalta ja onhan tuolla alakerrassakin kokoa ja näköä. Kyllä tällä nykysellä paletilla pitäs mennä jo todella pitkälle, vaikka ei olisi valmentajaa lainkaan. Taitoa on törkeesti tähän sarjaan.

Pakko vielä hehkuttaa Lutia. Kuka muistaa Pata-karsinnoista, moniko Sport puolustaja sai siirrettyä Luomalan maalin edestä pois, kun hän sinne päätti parkkeerata? Aivan, ei yksikään. :)
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Aiheutti päättömällä ja kulmikkaalla kohelluksellaan kannattajille turhautimista Hämeenlinnassa pelatessaan. Lisäksi oli jostain syystä hyvin pehmee kokoonsa nähden. Sitä en kiellä etteikö olisi Sportiin kova vahvistus.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tervetuloa, välkommen Luti himaan. Kevään peleissä tulemme arvostamaan tämän oman miehen taisteluilmettä, kokemusta ja fyysisyyttä. Monien muiden kanssa vähän samoilla raiteilla että sena ja oikeasti kovaluinen pakki vielä ni the joukkue on redi. Kuuselalle annan mahdollisuuden kasvaa voittavaksi vahdiksi, mutta Saarelalle on haastajana annettava myös tilaa todelliselle kilpailulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös