Vitutusketju

  • 363 760
  • 1 477

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
cami oli isompi osa joukkuetta kuin moni ymmärsikään.
Mä olen kanssa miettinyt tota että jälkikäteen on helppoa sanoa että Camista ois pitänyt pitää kiinni. Ilmeisesti joukkueen sisällä pidetty Miettinen vaihtui nyt käytänössä Leehen josta taas on kai liikkunut jotain juttuja että ei vältämättä ole mikään kaikkein paras joukkuekaveri. Lisäksi Miettisestä ois varmasti ollut enemmän iloa kun tosta Vescestä joka nyt surffaa tuolla kentällä. Miettinen kuitenkin oli välillä poppariosastolla joten on helppo laskea 1+1 yhteen että Marjamäki ei aikoinaan nähnyt Miettiselle käyttöä ja "siunasi" tällä Miettisen siirron varmaan myös sen takia että Vuorinen höpötti kaloista joita aikoo tänne pyydystää. Tää nyt on toinen kerta kun Blues sössii hyvän joukkuehengen sillä että myydään hyvä pukukoppipelaaja kesken kauden veks ja se sitten vaikuttaa ylättävän paljon joukkuehenkeen.

Henk.koht itseltä meni lopullisesti toivo tän kauden suhteen Kärppä-pelin aikana, joten tässä on jo ehtinyt tottua siihen ajatukseen että kausi on pulkassa ja enää ei edes vituta. Uusi johto nyt opetteli asioita kantapään kautta ja tää kausi nyt meni vihkoon. Toivottavasti oppivat virheistään ja rupeavat jo sivusilmällä katselemaan Vuoriselle paikkajaa. Ei Bluesin pelaajahankinnoista vastaava tyyppi voi olla noin kujalla noiden ulkkarihankintojen kanssa mitä nyt Vuorinen on. Tai sitten Bluesin pitää olla tulevaisuudessa 100% suomalainen jengi pelaajia rekrytään vain sitten sm-liigan sisältä.
 

Number 11

Jäsen
valmentajalla oli varmasti vaikutusta hommiin, joku voi vaikka ynnätä sarjataulukon post-laten ilmoitus-ajalta.

Ramun ja camin poistot oli karua kamaa, monella tavalla. Uusia ukkoja tuli tilalle ihan liikaakin ja lopulta koko shown rahallinen vaikutuskin on varmaan paaaljon pienempi kuin ramun siirtosumma.. Olen edelleen kannassani, ramu-rahastuksen olisi voinut tehdä kesälläkin ja cami oli isompi osa joukkuetta kuin moni ymmärsikään.

Ennen 15.10. : 12 peliä, 25p, 2,083 ppg
Jälkeen 15.10.: 43 peliä, 47p, 1,093 ppg

Siirtoruletista sinänsä olen eri mieltä. Kuten Barcelona tuossa myöhemmässä viestissä totesikin, niin peluutuksestakin pystyi jo päättelemään, ettei Camille sopivaa roolia löytynyt Laten paletista. Oli molemmille osapuolille varmasti paras ratkaisu siinä vaiheessa. Cami pääsi etuajassa TPS:ään, minne oli tehnyt sopimuksen tulevista kausista varmasti jo aiemmin. Blues puolestaan sai pelimerkkejä hankkia korvaavan pelaajan tilalle, jolle löytyisi rooli joukkueesta.

Ramstedtin tapauksessa vaihtoehtoja ei varmasti juuri ollut. Mahdollisuus siirtyä KHL:n suurimpaan mestarisuosikkiin tutun maajoukkuevalmentajan alaisuuteen ja palkka varmasti nousi merkittävästi. Ei tuollaista tilaisuutta vaan kukaan tervejärkinen jätä käyttämättä. KHL:ssä seurapomojen mielet muuttuvat jatkuvasti. Todennäköisesti juuri Jalonen halusi Ramun SKA:han. Ei ole ja etenkään silloin ollut mitään takeita siitä, että Jalonen ensi kaudella enää SKA:ta valmentaa. Mielestäni tuo oli mahdollisuus, jota Ramstedt ei voinut sivuuttaa. Blues sai todella hyvän korvauksen ja ne rahat varmasti ovat tärkeitä tulevaisuutta ajatellen uusille omistajille. Varmasti olisi painanut takaraivossa Ramulla loppukaudesta, mikäli Blues ei olisi häntä päästänyt lähtemään. Ei selkeän pelillisen liiderin menettäminen automaattisesti mitään romahtamista tarkoita. Sen todistaa hyvin Ässien 29/30 pistettä Dixonin lähdön jälkeen.

Nyholmin, Ståhlhammarin ja Pitkäsen hankinnat olivat myös täysin perusteltuja. Viime kaudella joukkue oli Pelicans-sarjassa niin väsynyt, ettei todellisia paukkuja taistella finaalipaikasta enää löytynyt. Leveyttä loppukaudeksi ehdottomasti tarvittiin. Pitää muistaa, että Nieminen, Aaltonen ja Salmelainen olivat lähtökohtaisesti jo niin pitkään telakalla, ettei heidän varaan voinut loppukaudesta laskea mitään. Lee ja Dravecky olivat varmasti eräänlaisia täsmähankintoja ja jonkinlaista roolia heille oli etukäteen kaavailtu, missä kaikkea ei mitata puhtaasti tehopisteissä. Vesce taas tuli sisään todennäköisesti johtavaan kiekolliseen rooliin.

Ymmärrän siis täysin Miettisen ja Ramstedtin siirrot sekä tämän "siirtoruletin". Mielestäni kaikki siirrot ovat täysin järjellä perusteltavissa. Se on taas täysin eri asia, olivatko sisäänpäin tulleet pelaajat juuri niitä oikeita palasia tähän joukkueeseen. Lopputuloksesta päätellen ainakaan kaikki ehkä eivät olleet. Jokainen voi itse tehdä omat arvionsa siitä, missä mentiin metsään. Jos vaan haluaa, itse en jaksa sen tarkemmin täällä asiaa puida muuten, mutta tuosta siirtoruletista itsestään en usko sen johtuneen. Bluesin johdossa tilanne varmasti käydään läpi tarkasti ja mahdollisista virheistä pyritään oppimaan.
 
Hyvää tekstiä Number 11 vaikka olenkin joistain asioista eri mieltä, otetaanpas kantaa muutamaan kohtaan:

1) Jos esimerkiksi Ramun myyntiä olisi pantattu kesään niin en millään jaksa uskoa että mitään perseilyä olisi nähty, silloin ei sopimusta olisi tullut tulevallekaan kaudelle jos Ramu olisi osoittanut todellisen ammattimaisuutensa tason. Tehty mikä tehty, rahat on tilillä ja Vuorinen ja co pääsevät aikaistetulle etelänmatkalle.

2) Ståhlhammarin hankintaa en pysty käsittämään; mulle ei vaan kertakaikkiaan avaudu mitä lisäarvoa Tomi tuo joukkueeseen. Muutenkin huvittavaa että koko syksyn ajan uuden johdon teema oli että omiin luotetaan ja se iskostettiin joukkueen mieliin. Sitten venäläinen heilauttaa vähän setelituppoa niin vaihdetaan puolet joukkueesta, kuka jaksaa oikeasti olla yllättynyt tällaisen vaikutuksesta yhteishenkeen?

3) Monet täällä eivät taida ymmärtääkkään kuinka iso vaikutus Camilla oli joukkueen sisällä ja kopissa; tämä kauppa olisi yksinkertaisesti pitänyt vain jättää tekemättä. Aina ei voi ajatella joukkuetta palapelinä ja rahasta taas ei voinut todellakaan olla kiinni, tämä oli mielestäni uuden johdon suurin virhe joka osoitti täydellistä tyylitajun puutetta.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ennen 15.10. : 12 peliä, 25p, 2,083 ppg
Jälkeen 15.10.: 43 peliä, 47p, 1,093 ppg
...
Ymmärrän siis täysin Miettisen ja Ramstedtin siirrot sekä tämän "siirtoruletin". Mielestäni kaikki siirrot ovat täysin järjellä perusteltavissa. Se on taas täysin eri asia, olivatko sisäänpäin tulleet pelaajat juuri niitä oikeita palasia tähän joukkueeseen. Lopputuloksesta päätellen ainakaan kaikki ehkä eivät olleet. Jokainen voi itse tehdä omat arvionsa siitä, missä mentiin metsään. Jos vaan haluaa, itse en jaksa sen tarkemmin täällä asiaa puida muuten, mutta tuosta siirtoruletista itsestään en usko sen johtuneen. Bluesin johdossa tilanne varmasti käydään läpi tarkasti ja mahdollisista virheistä pyritään oppimaan.
Erittäin hyvää tekstiä Number 11:ltä, taas. Ramstedtin myynnin kohdalla toki voi aina jälkeenpäin jossitella olisiko hän jatkanut hyviä otteita ilman myyntiä. Ovathan Salminen ja Haatajakin pelanneet hyvin, vaikkeivät saaneetkaan (en tiedä kuinka kovasti halusivat) siirtoa KHL:ään kesken kauden. Toisaalta esimerkki Dixonista ja Ässistä siirtää vastuuta valmennukselle. Jos Kivi onnistui nostamaan Ässät hienoon liitoon ykkössentterin siirrosta huolimatta, miksei Bluesin valmennus siihen pystynyt? Onko kyse siis puhtaasti seurajohdon virheestä? Ramun siirron yhteydessä on liikaa jossiteltavaa, jotta todellista vastuuta voisi sälyttää jonkun niskaan. Olisiko Hannula jatkanut missään tapauksessa? Olisiko tappioputkeen valuttu Ramunkin kanssa? Olihan erittäin huonoja jaksoja ollut loka-marraskuussa Ramunkin kanssa.

Mitä tulee Camin siirtoon, en osaa syyttää ketään siitä millään tavalla. Se mikä olisi mukava tietää on, että olisiko Cami haluannut vetää kauden loppuun Bluesissa vai oliko hänkin halukas siirtymään? Vasten hänen tahtoaan siirtoa ei varmaan ainakaan tehty. Mielestäni vain ja ainoastaan hyvä siirto kaikille. Tuntuu myös pisteiden valossa piristyneen siirrosta. Jos joukkueen kemia on kiinni Miettisestä, voi valmennusjohto sekä pelaajat mennä itseensä ja miettiä, että mikä on mennyt pieleen. Kyllä ammattilaisjoukkueen pitää kyetä käsittelemään persoonallisen rivimiehen siirto.

Se, mistä jälkikäteen johtoa voidaan syyttää, ovat sisälle tulleet pelaajat. Olisi mukava kuulla Marjamäen versio omasta roolistaan sisääntulleiden pelaajien hankinnassa. Voisin kuvitella, että hän on halunnut uusia pelaajia tuomaan sekä syvyyttä että laatua. Syvyyttä saatiin, mutta laatu ei ollut tarvittavalla tasolla. Dravecky oli odotuksia parempi, kun puolestaan Lee ja Vesce epäonnistuivat. Näistä jälkimmäisen hankintaa ei toisaalta kukaan kyseenalaistanut siirron yhteydessä. Lee ja Vesce ovat kuitenkin selviä huteja Vuoriselta, hänen olisi pitänyt olla paremmin perillä heidän nykykunnostaan.

Kauden jälkeen joku noheva toimittaja saisi jututtaa Aholaa ja Vuorista oikein tositarkoituksella selvittääkseen heidän näkökulmansa siihen miksi näihin toimenpiteisiin ryhdyttiin. Erityisesti taloudellisten seikkojen painoarvoa olisi hyvä avata päätöksenteon taustalla.
 

Oldus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Lee ja Vesce ovat kuitenkin selviä huteja Vuoriselta, hänen olisi pitänyt olla paremmin perillä heidän nykykunnostaan.

No Lee ei ole onnistunut yhdessäkään joukkuessa lyömään itseänsä läpi ja viimeiseksi sai kenkää. En tiedä millä perusteella ajateltiin, että Bluesissa saattaa kuitenkin onnistua vai oliko tämä vaan pakollinen ulkkarin hankinta, että näyttäisi johdon tekevän jotain asioille. Vesce oli vahinko, Lee ja Ståle tahallisia kintuille virtsaamisia.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Hävettää tää koko kausi. Vituttaa varsinkin fanien puolesta, jotka ovat tuoneet kotipeleihin aivan uutta tunnetta. Bluesin johto saisi mennä itteensä ja miettiä, mikä meni vikaan ja miksi kaudesta muodostui täydellinen fiasko.

Ens kaudel sit uusiks. Syksyl nähdään. Morjens.
 

hoffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eipä ollut erikoinen peli tänään...Blegillä oli paikkansa...Mutta maalit ratkaisee. Ensi kauteen puolustukseen vaihtuvuutta kiitos...Ja Saarinen kauaksi joukkueestamme.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Uudet omistajat epäonnistuivat totaalisesti. Mitalijoukkue saatiin pelattua ulos jopa säälipleijareista. Melkoinen mahalasku ja osoitus täydellisestä amatöörimäisyydestä. Säälittävää spedeilyä ja suoranaista vittuilua faneille. Kannattiko, mitäh?!
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kaudessa oli paljon hyvää, mutta vitutus jää käteen. Vielä ei jaksa analysoida, sen vuoksi vitutusketju varmaan on.

Tulisi nyt edes tuo kevät
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Hyvää kaudessa oli alkuosa ja pari suonenvetoa jossain välissä. Muuten voisi sanoa että todellinen rimanalitus uudelta johdolta ja pelaajahankkijalta. Vituttaa ehkä eniten että nämä Lee ja Vessa tänne hankittiin lököilemään juuri silloin kun piti varmistaa pudotuspelipaikka. Valmentajaruletti oli luku sinänsä. Ollaan tsemppivuosien jälkeen aika pohjalla. Viddu.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Joo. tämä oli tässä näemmä. Toivottavasti edes fanimatkalaisilla oli kivaa.

Njoo...menomatkalla oli ja varmaan nuoremmilla oli paluumatkallakin, ja varsinkin niillä jotka jäi Tampereelle - sehän on kuitenkin oikein mukava paikka olla viihteellä (tiedän monivuotisesta kokemuksesta opiskeluaikoina).

Yli sata fania kannustamassa ja jengi esittää tuollaisen neppailunäytöksen. Häpeäisivät.

Edit: kontiribuutioni tähän ketjuun sikäli turha koska ei mua enää vituta. Lukkomatsin jälkeen vielä vitutti.
 
Viimeksi muokattu:

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Itseäni vituttaa tässä kohtaa moni asia. Harmittaa myös hymistely ja tyytyminen tähän kuraan, vaikka tässä hetken onkin osannut jo varautua tällaiseen loppuun.

Tuo kaukalon ulkopuolinen hyvä tuo organisaation osalta valui suoraan alas viemäristä urheilullisen konttauksen takia. Varmasti oltiin lähdetty kuitenkin tavoittelemaan edes jonkinlaisia lisätuloja jatkopelien ja palkintorahojen kautta. Nyt käteen jäi kasa paskaa ja luovuttajan maine. Ja suomen huonoin "pelaajakoordinaattori". Kellään muulla liigan pelaajahankinnoista vastaavalla ei varmasti ole yhtä jäätävää saldoa kuin Vuorisella.

No joo. Mutta siis, kyllä vituttaa ja useampi asia. Oikeastaan lähes kaikki Bluesiin liittyvä.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Miten sanotaan lyhyesti että vituttaa kuin pientä eläintä? Tiiistain matsi jää väliin koska tämä tämän hetkinen sakki ei ansaitse muuta kuin pitkän kesäloman, muutamaa pelaajaa lukuunottamatta. Junnumatseihin voisi nyt lähteä kun siellä on sentään tekemisen meininkiä.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jäi muiden kiireiden takia tämän iltainen peli näkemättä mutta täältä luetut kommentit antavat jonkinlaista kuvaa. Mietin hetken että mihin ketjuun oman kontribuutioni laittaisin.

Nähtyäni matsin jälkeisen mediatilaisuuden päädyin nostamaan tämän ketjun. Kyllä paistaa Ahon olemuksesta ja melkoisen suoraan myös sanoista äärimmäinen vitutus Bluesorganisaatioon. Taitaa mies pohtia, että mihinköhän paskaan sitä on tullut kätensä laitettua kun tänne tuli tultua. Enkä ihmettele.

Eteenpäin. Kehittyvä organisaatio.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Ihan hyvä oli nostaa tätäkin ketjua. Vituttaa miten asiat hoidetaan Bluesorganisaatiossa. Samoin vitutti tuo Ahon ilme. Näki, että ottaa Ahoa päähän tämä sekoilu.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mietin vaan että onko nuo Ahon kommentit suoraa jatkumoa viime kevääseen ja showhun joka alkoi Ramstedtin sekä Miettisen myynnistä ja Hannulan lähdöstä HIFKiin, siinä välissä surkeat pelaajahankinnat ja huipennuksena Marjamäen potkut.

Uusi kausi, Koskisen paluu ja myynti kahden pelin jälkeen Venäjälle. Taloudelliset vaikeudet ja jättitappiot viime tilikaudelta vaikka esim. yleisömäärä kehittyi paremmin kuin millään muulla joukkueella ja Ramstedtista saatiin seurahistorian paras siirtokorvaus.

Jokin tässä seurassa mättää todella pahasti ja yllämainitsemastani tapahtumaketjusta on ainakin minun vaikea löytää minkäänlaista punaista lankaa tai suunnitelmallisuutta.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei Marjamäki kommentoinut seurajohtoon päin viimevuonna juurikaan mitään vaikka seura oli aivan sekaisin tammikuussa. Tissiposki Marjamäki taisi olla paremmin ruodussa, kun fùhrer, el-capitan iso-masa komensi.

Tähän ei taas mestarivalmenta Aho taivu joten ei tarvitse olla mikään nero huomatakseen vitutuksen Jykän kommentteista Bluesin johtoa kohtaan. Huolestuttava piirre kun kausi on näin alussa ja päävalmentajan ja johdon sukset on ristissä.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Ihan hyvä oli nostaa tätäkin ketjua. Vituttaa miten asiat hoidetaan Bluesorganisaatiossa. Samoin vitutti tuo Ahon ilme. Näki, että ottaa Ahoa päähän tämä sekoilu.

Aho ei ole tottunut näihin meidän tapoihin. Aho on tottunut voittamaan, eikä mupeltamaan edeltäjiensä tavoin paskaa.

Nyt olis Matikaisen Petri vapaana. Pitäiskö se palkata Koskisesta saaduilla hiluilla konsultoimaan Ahoa näissä meidän toimintamalleissa kuten: "me syödään tää paska, me syödään tää paska ja mennään eteenpäin".

Ylipäätään komeeta touhua koko seuralta. Liigaa on pelattu jo kohta viikko ja tässä ajassa on ihan jo tämänkin palstan kommenttien perusteella saatu sekä kannattajat, että videoiden perusteella päävalmentaja ja oletettavasti melko iso osa pelaajistakin täysin kyrpiintymään.

Lisäksi tää jatkuva positiivinen uutisointi ja yleinen kehitys varmasti antaa hienoa nostetta tälle meidän Espoolaiselle jääkiekolle.
-reilu miltsi takkiin
-Koskista kaupataan rahapulassa pitkin ja poikin
-lippujen hinnat kallistuu, opiskelija ja eläkeläinen kuitenkin pääsee vain 20€ kertamaksulla katselemaan, kun 160 cm pygmi tai hengiltä nuijittu lohi järjestää viihdettä
-toki hallille pitää sen opiskelijan tai eläkeläisenkin tulla omalla autolla, koska sinne ei enää pääse millään, ellei asu merituulentien varressa
-hallilla ei ole valoja eikä jäätä
...
...
...

En mä tiedä, mä alan pikkuhiljaa viihtymään taas. Viime vuonna vitutti ihan saatanasti ja läpi kauden. Jotenkin sitä kyllästyy tämmöisestä paskasta. Mieli suojelee ihmistä. Ei jaksa enää välittää. Kolikon kääntöpuolena, jos ei pelkkää huonoa niin jotain hyvääkin. Vertaan tätä nykytilaa parin vuoden takaiseen talveen. Kaikkien mielestä on niin ihkua kun on vuodenaikoja ja pakkasta ja lunta ja ehanaa. Mua on aina talvi vituttanut. Pari vuotta sitten pakkasta taisi olla 81 päivää putkeen Espoossa ja suurimman osan ajasta ihan vitusti vielä. Siinä vaiheessa kun nää vitun hiihtäjät ja muut spedet alkoi kyrpiintymään sinisine sormineen ja mustine varpaineen siinä reilun kahden kuukauden kohdalla ikuiseen helvetinkylmään mä aloin nauttimaan. Jännää. Sama ilmiö kyseessä.

Viimeinen sammuttakoon hallista (loputkin) valot. Kyllä siellä pari lediä vielä palaa.
 
Viimeksi muokattu:

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Valmentaja vittuuntunut ja joukkueen henki ilmeisesti hieman sekaisin. Saatiin pikavoitto kun myytiin Koskinen mutta hävitäänkö kuitenkin voitot ja enemmänkin pitkässä juoksussa?
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
En tiedä onko tämä oikea ketju, vai tuo Aholle kenkää. Mua kyllä vituttaa jos valmentaja kiukuttelee kuin pikkulapsi, ja häviää tahallaan otteluita, sillä siitähän tästä on kyse. Onko Koskisen vaihtaminen Niemiseen muka niin järkyttävä asia, että siitä pitää alkaa rankaisemaan seurajohtoa? Helpottanut varmaan Voldeninkin työtä suuresti kun valkusta henkii noin rajaton luottamus.

Ihme pelle.

Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
En tiedä onko tämä oikea ketju, vai tuo Aholle kenkää. Mua kyllä vituttaa jos valmentaja kiukuttelee kuin pikkulapsi, ja häviää tahallaan otteluita, sillä siitähän tästä on kyse. Onko Koskisen vaihtaminen Niemiseen muka niin järkyttävä asia, että siitä pitää alkaa rankaisemaan seurajohtoa? Helpottanut varmaan Voldeninkin työtä suuresti kun valkusta henkii noin rajaton luottamus.

Ihme pelle.

Tahallaan häviää? Joku raja nyt näihin aivopieruihin. Kai Aho nyt miettii mihin vitun puuhasteluporukkaan sitä tuli saavuttua.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Tahallaan häviää? Joku raja nyt näihin aivopieruihin. Kai Aho nyt miettii mihin vitun puuhasteluporukkaan sitä tuli saavuttua.

No tossa eilisessä pelissä jos ei vaihda veskaa, se on tahallaan häviämistä.
Ja taas täällä jengi vetää kilareita kuin tää olisi joku eka kesken kauden veskan myynti.

Näitä vaan tapahtuu, ammattilaisiin sillä ei voi olla tollasta vaikutusta. Eilinen peli olis vielä pitkään ollu täysin voitettettavissa, mutta ei kiukuttelulla.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Tietämättä mitä kulisseissa on tapahtunut niin eihän tuo voi olla Aholle yllätys että Koskinen myytiin. Tuostakin spekuloitiin jo 2-3 päivää ennen myyntiä ja nyt on jo korvaajakin hankittu. Tottakai kaikki vaikuttaa kaikkeen, nyt ei Volden pystynyt kokoamaan itseään ja sen takia tuli yksi tappio 60:n ottelun runkosarjassa. Mä olen pitkällä tähtäimellä sitä mieltä että oli hyvä päätös olla vaihtamatta Kähköstä maalin vaikka sillä ehkä nyt varmistettiin ettei eilen saatu pisteitä.

Nämä kun laittaa perspektiiviin en voi nykytiedoilla sanoa kuin että naurettavaa kiukuttelua ja oman pesän likaamista, tuon olisi voinut hoitaa kyllä ilman marisemista lehdistötilaisuudessa. Risuja Aholle.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Ja taas täällä jengi vetää kilareita kuin tää olisi joku eka kesken kauden veskan myynti.

Näitä vaan tapahtuu, ammattilaisiin sillä ei voi olla tollasta vaikutusta. Eilinen peli olis vielä pitkään ollu täysin voitettettavissa, mutta ei kiukuttelulla.

Viime kausi on vaan hienosti muistissa vielä. Ammattilaisia koko sakki ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös