Todella hieno uutinen! Jos jatkaa kehittymistä, on meillä tässä uusi mahdollinen Hytönen. Ja soppari tutusti hyvissä ajoin, jotta tarvittaessa saadaan jotain kipurahoja mahdollisesta KHL-siirrosta. Siitä täytyy kyllä nostaa hattua johdolle, että lähes poikkeuksetta kehittyvät laatupelaajamme signaavat näitä pitkiä soppareita. Se kertoo seuran ja pelaajan välisestä luottamuksesta ja varsinkin siitä, että meillä ei ehdoin tahdoin olla pelaajan KHL-siirtojen edessä, jos mahdollisuus ilmaantuu.

JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Ramille voisi kehittää ihan oman sisääntulobiisinsäkin. Esimerkkivaihtoehtona voisi olla esimerkiksi tämä: Rise Against - Ready To Fall - YouTube (linkki YouTubeen)

Antaisi Ramille ihan varmasti vielä sen viimeisen extraponnistuksen.

Tässä olisi myös toinen varteenotettava ehdokas Ramin tunnariksi Drowning Pool - Bodies (Youtube linkki)

Mutta asiaan, hyvä ja tärkeä jatko. Mutta myös itse näen Ramin edelleenkin 3-4 ketjun jyränä (ainakin toistaiseksi), toki yhtenä liigan parhaista sellaisista mutta kuitenkin.

Toivotaan että kehitys kulkee samaa rataa Hytösen kanssa ja todistaa olevansa kärkiketjujen pelaaja.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hienoa, että mj-tähtemme sopimusta jatkettiin. Tärkeä palanen ja kuten aiemmin Stam1na totesi, toivottavasti saa edelleen vietyä kiekollista peliä eteenpäin. Siinäkin mielessä hyvä palanen, että kun lähtökohtaisesti on se 3 sentteri, niin pystyy kyllä loukkaantumisia stunttaamaan ylemmissä ketjuissa. Arvo on lähes mittaamaton.

Anselm Raato

Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kyllähän Rami oikeasti on kolmosen mies. Roolissaan SM-liigan paras! Toivottavasti kakkosen keskelle istutetaan joku muu kuin Rami.... Eikä tämä ole mikään pyllistys Ramia kohtaan.

Ja mitä kaatuiluun tulee niin ällös palstaveljet huolestuko. Rami on fiksu jätkä ja tietää kaatuilun arvon nimenomaan jäällä, EI mediassa. GO RAMI!

Wikipediassa joku on päivittänyt vähän Ramin tietoja. Ihan hauska lisä..

Marcus Juslin

JYP
Pätkä tuosta Ramin Wikipedia-kuvauksesta: "Hänen heikkouksiin kuuluu tasapaino, nopeus ja kiihtyvyys." Mistä alkaen nopeus on ollut jääkiekkoilijan ominaisuutena heikkous? Hitaus on heikkous jääkiekkoilijalla, ei nopeus. Myös tasapaino on perinteisesti positiivinen tekijä jääkiekkoilijalla, ei heikkous, tosin Ramin tapauksessahan on jo tilastollisesti todistettu, että huono tasapaino on plussaa. Toisin sanoen, Ramin tapauksessa tasapainolla ei ole mitään tekemistään hänen heikkouksien kanssa. ...toisin sanoen, vinkkinä tuon lisäyksen laittajalle, editoi lausetta pikkaisen.

Tj

Melchester Rovers
Samalla voi korjata lauseen kieliopillisesti: "Heikkouksiinsa kuuluvat".

Uusi kausi alkaa pian! Mite jatkoaika? Haluatteko että statsaan assistenttien kanssa ja raportoin tänne! Toki haluatte! (okei jos ette halua niin hihkaskaa...
RAMI TÄNÄÄN:
0/7. Tuntumaa haettiin ja ihailtiin kaukaloa. Muutaman kerran korpossa käytiin, mutta ei kaatumisia.
Toiseen erään kauhealla himolla! Olihan JYP tappiolla 1-2... Heti avausvaihtoon tripla! Tässä vaiheessa sanoin kaverille, että tämä on JYPin erä. Eikä mennyt kauaa kun peli oli 2-2. Ramilta koko erä vahvaa jäätuntuman hakemista: 6/8 triplalla ja tuplalla!
Viimeinen erä meni puolittain meiltä ohi kun ruvettiin katsomaan hyökkäyskuviota enemmmänkin ja pelaavia miehiä. Tunnustan siis että kesäterässä ollaan tilastoinnin suhteen, kun koko erä missataan! HYI! HÄPEÄ RAATO!

Ramihan ratkaisi muuten pelin ottamalla taktisen jäähyn lopussa. Ja kas, maalihan sieltä tuli. ;)

Ja virallinen Ramitheme on joko Ramiralli, tai sitten:
Chumbawamban vanha hitti

Ensimmäinen ET-peli ja Rami hämmensi Börjejä kiitettävästi. Eka erä meni tututusti ihaillessa mainoksetonta pelipaitaa. 1/6. Toiseen erään kauhealla raivolla 5/6 tuplalla ja kas, mentiin johtoon pelissä. Viimeinen erä 1/6 kun ei ollut mikään tarve kaatuilulle. Ramille taas syöttöpiste, btw.

Powerage

JYP, Anaheim Ducks
Täältä ehdoton peukku Rambotilastoille & niiden tekijöille! Kun muut tilastot eivät anna selkeää kuvaa pelin kulusta niin kaatuiluista voi päätellä sekunnilleen miten taisto on edennyt!

Vielä kiitokset tilastojen tekijöille ja jatkakaa samaa rataa.

Olipas läpsyttelyä eilen. Tooodella tylsää oli peli ja Raminkaan ei tarvinnut esittää juuri mitään. Riitti että oli kentällä. :)

1/7. vanha klassikko: kaatuvataklaus
0/7. Kun peli oli tassussa, ei kaatumisia tarvinnut tehdä.
3/9. Kalpa kun kavensi 2-1 niin piti alkaa taistelemaan. Sitten tulikin jo kaaduttua aloitusvoittoa ja kontattua muuten vain. Sieltä se voitto kairattiin komeesti!

moby

JYP(#42)
Ramin spesiaalialoituksia(kaatuvia) tuli melko runsaasti. In Rami we trust.

OIJJOI! Kausi vahvasti käyntiin maalilla ja muutamalla mallikelpoisella kolaamisella. Statsit aamulla, nyt lenkkihommat Jyväsjärven ympäri.

3/6 triplalla ensimmäiseen erään lupasi paljon. Surkealla viisikkopuolustamisella Kärpät kuitenkin piti johtonsa erän loppuun asti.
3/6 ja MAALI! Maalia edelti muuten kaatuminen edellisessä tilanteessa...
2/8 kahdella tuplalla. Jämäkästi alkoi erä 2/3 oli meno tilanne, mutta loppuerä oltiinkin jostain kumman syystä tolpillaan.
Jatkoajalla 1/1

choose_life

-
Täältä ehdoton peukku Rambotilastoille & niiden tekijöille!

Kyllä. Etenkin jos JYPin peli on koko kauden sitä nysväilevää hiihtelyä mitä tänään, Lahden kaatuilut ja Abidin parransänki ovat ainoat seurattavat/kiinnostavat asiat koko jengissä:). Sitä paitsi se Chumbawamban biisi on mahtava, aina vaan.

KalPa-JYP

3/7 tupla
5/8 tupla
1/8 tupla.
1/1

Tässä näkee taas suoraan että, heti kun Rami ei kaatuillut tarpeeksi, tekee KalPa tasoitusmaalin. VOE PERKULE! LOPPUUN ASTI!

No onneksi sitten Jatkoajalla kairattiin voitto. 1-2. Ja tokihan 100% suoritus jatkoajalla. Liekö siksi tulikin voitto.

---

JYP-Ilves

Heti alusta näki, että nyt on Lahdenakanpojalla kovat piipussa. Vaikka Ilves menikin johtoon, oli päivän selvää että Myyttinen Teutoni tekee kaikkensa sen eteen että JYP ottaa voiton. Ensimmäinen erä jäätävän hienoa suorittamista 6/9 quadruplella ja kahdella tuplalla. Oli kaatuvaa katkoa, kaatuvia aloituksia... JÄÄTÄVÄ ERÄ!

Toinen erä oli todella huono pelillisesti. "Hirveetä paskaa!" huuti joku katsomostakin. Ramikin keräsi selkeästi happea viimeiseen taistoon (erään). Tuloksena 1/8.

Viimeisessä erässä mentiin taas kovaa ja päätettiin ottaa voitto! 4/8 tuplalla ja kasuaalisti VOITTOMAALI mummovainaan fyllipeiton pehmeillä käsillä pikku neppi oikealle, rystyheitto takaluukkuun ja kädet kohti kattoa ja Louhivaara kiikkumaan kaulaan.

5/7 tupla.

Kun peliä pitää ratkoa niin kuka se nousee ja ottaa roolia, Myyttinen Pötköttäjä-Rambo! Viimeisen erän statsit sen kertoo! Ja todella komea ja harkittu syöttö voittomaaliin! ON SE! ON!!!

dafjkl

Diskos ja JYP
Oli kyllä eilen hieno voittomaalin alustus. Rami vei Jokeripuolustusta 100-0 maalitilanteessa ennen kuin jakoi kiekon avopaikkaan Wärnille, joka muuten pelaa myös hienoa syksyä.

JYP
Blues-pelin TV-lähetyksen studio-osuudessa näytettiin yksi vaihto Ramin otteista ja studio päivitteli, miten iso mies voi kaatua 5-6 kertaa yhden vaihdon aikana. Epäiltiin filmiä. Kekäläinen kommentoi jotakin tyyliin, "jos joku alkaisi laskemaan Lahden kaatumisia...". Jonkun pitäisi kertoa, että kyllähän niitä lasketaan. Ja asiahan on ollut mediassa esillä jo aiemmin - ihme, että tämä on mennyt Grönmanilta ja Kekäläiseltä ohi.

Flou

Ravens

Tarkoitat varmaan Kortelaista? Jos Miika Lahdella olisi Jesse Wellingin tasapaino, Miika Lahti olisi pysäyttämätön kone.

Otetaan nopea pieni ekan viiden pelin statsisummaus:

-Joka pelissä vähintään 20 vaihtoa pelattu, joka pelissä vähintään 9 kaaduttua vaihtoa ja vähintään 12 kertaa käyty jäässä hakemassa tuntumaa.
-Kaatuilujen valossa paras erä ramille on ollut ensimmäinen. Yhteensä 29 kaatumista, vaihtoja 36. Ilvespelin ensimmäisessä erässä oli tämä huikea 6/9 quadruplella ja kahdella tuplalla.
-46% kaaduttuja vaihtoja, elikästen 53 kaaduttua vaihtoa /115 vaihtoa.

choose_life

-
Blues-pelin TV-lähetyksen studio-osuudessa näytettiin yksi vaihto Ramin otteista ja studio päivitteli, miten iso mies voi kaatua 5-6 kertaa yhden vaihdon aikana.

Otetaan nopea ekan viiden pelin statsisummaus:

-Kaatuilujen valossa paras erä ramille on ollut ensimmäinen. Yhteensä 29 kaatumista, vaihtoja 36.

Menee toistoksi, mutta nämä luvut (boldaus oma) on aikuiselle ammattikiekkoilijalle - joka on kaiken huipuksi omassa roolissa mj-rinkitasoa - oikeesti aivan käsittämättömiä. Jatkakaa (kaatukaa:).

Päivitellääs taas pe ja la statsit.

Perjantai Pelicans-JYP
3/7
3/9 tuplalla
2/8 tuplalla

Virallinen valvoja oli pelissä laskemassa, itse en Lahdessa ollut.

Lauantai ja JYP-HPK

Voi pojat sitä Ramin menoa. Jestas perkele!

5/8 tuplalla. Täytyy todella ihmetellä miten JYP ei saanut maaleja aikaiseksi. Kyllä kovasti yritti! Toiseen erään tultiin vähän varovaisemmin ja Ramikin haki selkeästi asetelmia viimeiseen erään. Tuloksena:
2/7 tuplalla.
Erä kolme ja nyt täysiä. Muu joukkue hiihteli edelleen vähän puolitehoilla, paitsi Rami. Kaksi jäätävän hienoa maalia ja 4/7 tuplalla. Kova jätkä! ON!

Lisäys:
Tähän mennessä 161 vaihtoa, näistä kaaduttuja 72. Eli 72/161=0.45 eli 45%

Valajas

JYP, Bolts, Yanni Gourde
Rambo on aivan karmeassa tikissä nyt. Loistavaa katsoa kun pitkän tien kulkenut oman kylän poika korjaa nyt satoa ! Uskaltaisin väittää että Rami on ollut JYPin paras ja tärkein pelaaja näissä alkukauden otteluissa.