Tila
Viestiketju on suljettu.

JofaPlayer

Jokerit
Onko toi tilanne Tampereella oikeasti 0-2? Tulosseurannan mukaan Keränen iskenyt 7 sekunnin sisään kahdesti Asplundin syötöistä? Perhanan Ipa on pilaamassa pitkävetolappusta, jossa mm. Bluesin harvinainen voitto Nordiksella joka on alkanut lupaavasti.

Boogy

Pelicans
HPK - Pelicans ekan erän jälkeen 1-0. Ei ollut kyllä kovin kaunista kiekkoa, vähiten Pelicansin osalta. Saaros sai olla kyllä ihan rauhassa maalillaan muutamaa paikan tynkää lukuunottamatta. Ainoa asia joka huvitti ekassa erässä oli tuo iso mainos jäässä jossa lukee IBUMAX 400mg.

kesätyttö69

Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Hittolainen sentään. Juhis heti eka erässä loukkaantunut? Toivottavasti ei, ainakaan pahemmin. Olipa kiva nähdä taas miten kärppälauma iski vauhdilla ja kovalla intensiteetillä. Jaksaisivatpa vaan jatkaa koko pelin samalla ilmeellä.

Toivotaan ettei loukkaantunut. Ei ainakaan omaan silmään osunu mitään sellaista tapahtumaa..

Kärpät askeleen edelle JYPpiä. Meidän hyökkäykset oli ihan helvetin surkeita, ei päätä eikä häntää.

PataJaska

Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässät pelaa aivan totaalisessa hurmiossa, kylläpä on Lukko purjeessa..

Baloun

Ilves, sympatiat milloin kenellekkin

Eka maali Sandell(Corso). Toinen Keränen(Asplund)

chubster

Mikäli peli on tällaista, niin saa Virtanen työntää minun puolesta sen kiekollisemman pelityylin ihan mihin vaan. JYPistä puuttui kaikki JYP ekassa erässä, ei hurjaa luistelua, ei taklauksia, ei vaarallisia paikkoja, ei tunnetta, ei mitään.

Noh, jospa tässä nyt annetaan kuitenkin aikaa enemmän kuin 20 minuuttia, vaikka oulussa mopo onkin jo lähtenyt lentoon! ;)

ZayWest

JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti

Kauniin romanttista kerrontaa.

Hyökkäykset tilanteessa kuin tilanteessa olivat silkkaa paskaa, mutta jahka tuo paranee jo toisessa erässä.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Mahtaa Dufvaa ketuttaa. Ei ole Nummelinistakaan vielä ollut maestroksi ja ykkössenastakaan ei hirveästi apuja ole ollut.

Dishier

Rauman Lukko
Porissa Ässät hallitsee ja Lukko koittaa rimpuilla mukana. Toisin sanoen, mikään ei ole muuttunut viime kaudesta. Zapolski pelannut hyvin. Lukon nelonen puolestaan ihan hukassa.

kyykäärme

Johtaja Virran Dream Team
Minulla on uusi inhokkikenttä Lukosta, Riska - Riska - Sipiläinen.

Ihmeen paljon saavat pelata siihen nähden, että ovat koko ajan aivan hukassa.

Roku

Lukko sai aikamoista kyytiä ensimmäiset 20 minuuttia. Mutta tästähän on hyvä parantaa.

Tampereen Ilves, Veljekset Rask

Muuten kyllä, mutta ensimmäisen maalin teki Sandell Corson syötöstä. Aika unelma-alku niin joukkueen kuin näin fanin silmin siis.

blue line

Jokerit
Ässät sai Lukon näyttämään divariporukalta. Maalivahti pelasti. Loistava tunnelma Porissa ja itsevarmaa paineistavaa peliä Ässiltä.

Kiekura

JYP
Mielenkiintoinen ensimmäinen erä takana: PYH on palannut, tai sitten Kärpät. JYP pääsi hyökkäysalueelle vain ylivoimilla enimmäkseen, mutta jos pääsivät sinne muulloin niin intoutuivat siitä tahallisen paitsion verran. Huikeaa. Kärpät taasen hukkasi paikkoja, joka ei suuren suuri yllätys ole.

Outoja tulkintoja tuomareilta, mutta pisteet Perrinin sukellukseen menemättömyydestä. Toki olisihan siitä voinut penaltia laittaa, kun se sukellus kerran on sääntökirjaankin merkitty.

Juhamatti Aaltonen hattrick: kentän päällikkö, syöttöpiste, jäähy ja suihkuun... yhdessä erässä.

Missäs vaiheessa Perrin sukelsi? JMA poikittainen oli aivan selvä.
Kärpät hallitsi aivan täysin, mutta otti tyhmiä jäähyjä.

Nyt jyppi vois herätä tohon peliin vähän mukaan!

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jatkaako Metsola siitä mihin keväällä jäi?

mesag

Ilves
Myös Peltolalle pitäisi mielestäni antaa syöttö tuohon Sandellin maaliin. Kiekko siis liikkui näin Peltola -> Sandell -> Corso -> Sandell -> Maali.
Olin juuri tulossa sanomaan samaa, näin sen itsekkin näkisin.

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Onhan tuo Porin peli ihan sitä eka peli kesän jälkeen. Ainakin Lukolla. Karmeeta katsoa. Nyt tuntuu siltä, ettei Lukon peli tosta paljon parane. Kunhan saisivat edes syötöt perille. No. Katsotaan.

komesrood

Lukko, Flyers
Yhden maalin verran oli Ässät parempi. Hiukan jäi loppukaudelle vielä petrattavaa Lukolla. Zapolski oli hyvä mutta ei tällä esityksellä taida pisteitä tulla. Tiedä sitten auttaisiko jos pari kertaa laukoisi toisessa erässä?