NHL Entry Draft 2013

  • 468 835
  • 790

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Betsafe antaa 4,50 kertoimeksi sille, että Ristolainen varattaisiin sijoilla 11-19. Jotenkin tuntuu muhkealta kertoimelta, pakkohan tuohon on hiukan lyödä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Jos seitsemän ensimmäistä varausta ovat MacKinnon, Jones, Drouin, Barkov, Nichuskin, Lindholm ja Monahan (järjestys vain luettelomainen), niin olen aika varma, että Buffalo ottaisi Ristolaisen 8. vuorolla. Taso putoisi hyökkääjien osalta liiaksi, minkä lisäksi Ristolainen on valmiimpi NHL-tasolle kuin Nurse, mikä on tärkeähkö tekijä Buffalolle.
 

The Legend

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins ja Kärpät
Riippuu paljon siitä, missä vaiheessa Ristolainen menee, että millaisena pakkina varaavat joukkueet häntä pitävät ja mitä löytyy tarvelistalta. Itsekin kun mietti, keneen Ristolaista voisi verrata pelaajatyypiltään, niin mieleen tulee esim. Brent Seabrook, Brent Burns, Derek Morris tai jotain tuolta väliltä. Jos varaava seura näkee Ristolaisessa enemmän Seabrookia, on alkupään varaus todennäköisempi, vastaavasti jos Morrisin tyyppinen pakki haisee tässä skouttien mielestä enemmän, painuu varaus loppupuolellle. Ja ekasta kierroksesta siis puhun, pitää aika pommi olla, mikäli ei ekalla kierroksella varata.

On asioita ja ominaisuuksia, jotka puhuvat Ristolaisen korkean varauksen puolesta ja vastaan. Vastaan on tietenkin se yleinen seikka, että historian aikana pakkivaraukset ovat olleet riskinpiä kuin hyökkääjävaraukset, toisaalta Ristolainen on kuitenkin selkeästi draftin kovimpia pakkeja Jonesin jälkeen, todennäköisesti vain Nurse menee Jonesin lisäksi edelle, ehkä myös Zadorov.

Ristolaisen puolesta puhuu ainakin se, että hän on todella kovassa kunnossa ja joidenkin lähteiden mukaan reenaamisen sivussa miehestä on kasvanut jo satakiloinen pakkijärkäle. Fyysisiltä avuiltaan siis draftin kärkeä ja tätä kautta NHL-ready-arvioissa pyörinyt nimi. Lämäri draftin kovimpia ja liike + avaussyöttö myös jees-tasoa.

Ristolaisen varausnumero ratkeaa sen perusteella, millä sijalla hän on ensisijaisesti pakkia kyttäävän varausjoukkueen papereissa. Voisin veikata, että näissä pakkilistoissa pyörii samoilla sijoilla Ristolaisen, Nursen, Zadorovin, Pulockin, Morrisseyn, Müllerin ja Morinin nimet. Noista nimistä Ristolaisen etuna on juuri se, että monissa teksteissä häntä on pidetty pakkina, joka saavuttaa NHL-valmiuden nopeammin. Häntä pidetään pelaajana, jossa ei hirveästi ole riskiä sen suhteen, etteikö hänestä kehittyisi NHL-tason puolustajaa. Ainoa kysymysmerkki on se, millaiseen rooliin hänestä on, eli kuinka hyvä hänestä kehittyy kiekollisena?

Joukkueita, joiden on uumoiltu jahtaavan pakkia draftissa, ovat Edmonton #7, Flyers #11 ja Buffalo #16, mahdollisesti myös Columbus jälkimmäisellään #19 ja San Jose #20. Missään nimessä en toivo Edmontonia, koska se nyt sattuu olemaan Flamesin pahimpia vihulaisia. Flyersissa miehen haluaisin eniten näistä sakeista nähdä (jos ei tipu ekan loppupäähän Flamesin haaviin). Flyers lienee jopa todennäköisin joukkue, joka varaa pakin ensimmäisellä vuorollaan. Tarjolla ei ole Jonesia ja tuskin myöskään Nursea, jonka uskon olevan vahvoilla Oilersiin. Eli jäljelle jäisi etunenässä Ristolaista, Zadorovia, Morinia ja Pulockia. Ja kun Ristolainen tunnetaan monipuolisena ja suht valmiina pakettina, joka tykkää myös pelata kovaa, niin sopisi mielestäni aika mainiosti Flyersiin.

Katsotaas vielä eri mock draftien osalta sitä, missä järjestyksessä pakit on näissä Jonesin jälkeen (moni muu pakki voi toki kiilata joidenkin näiden edelle, ulos jäi esim. Hagg, Theodore ja McCoshen):

McKenzie: Ristolainen #8, Nurse #9, Zadorov #11, Müller #16, Morin #17, Pulock #23, Morrissey #28
Button: Nurse #8, Zadorov #11, Morin #13, Morrissey #15, Ristolainen #25, Pulock #30, Müller #40
Kimelman: Nurse #5, Ristolainen #11, Pulock #14, Müller #19, Zadorov #24, Morin #29, Morrissey #30
Morreale: Nurse #6, Ristolainen #7, Pulock #10, Zadorov #12, Müller #16, (Morrissey ja Morin top30 ulkopuolella)
Hoffner: Nurse #7, Pulock #8, Ristolainen #20, Morin #21, Müller #22, Zadorov #23, Morrissey #28,
ISS: Nurse #6, Zadorov #8, Ristolainen #11, Pulock #14, Morrissey #21 (Müller ja Morin out)
THN: Nurse #8, Pulock #10, Zadorov #14, Müller #18, Morrissey #19, Morin #20, Ristolainen #22

Mitä nuo kertoo? No ei mitään ihmeempiä, mutta kaiken informaatiotulvan perusteella odotan Ristolaisen menevän sijoilla 10-20. Jos menee jopa TOP10:ssä, niin nähdäkseni ainoat vaihtoehdot sille ovat Edmonton ja Buffalo. 10-20 välissä sitten todennäköisimpinä Philadelphia, Columbus tai San Jose.

Otin tuohon informaatiotulvaan hieman analyyttisemman kannan ja tuon esiin. tuon datan pohjalta hieman todennäköisyyksiä.

Koodi:
Nimi         	1	2	3	4	5	6	7	Keskiarvo	Keskihajonta
Nurse        	9	8	5	6	7	6	8	7	        1,414
Ristolainen	8	25	11	7	20	11	22	13,875  	7,289
Zadorov    	11	11	24	12	23	8	14	13,75    	6,264
Muller       	16	40	19	16	22	31	18	21,125  	9,063
Morin	        17	13	29	31	22	32	18	21,125  	7,559
Pulock       	23	30	14	10	8	14	10	14,5     	8,038
Morrissey	28	15	30	32	28	21	19	22,5     	6,369

Eli analyysien perusteella Jonesin jälkeen varattaneen Nurse, voi mennä helposti #7 pickillä, varmasti kuitenkin 5-9 sijoilla menee.
Zadorov näyttäisi saavan tasaisemmin spekulaatioissa noita sijoituksia ja keskiarvo myös matalampi kuin Ristolaisella, joten varattaneen varmasti sijoilla 7-19.
Ristolainen tulee sitten neljäntenä puolustajana varaukseen, heti Zadorovin jälkeen ja menee 7-21.
Pulock näyttäisi spekulaatioiden perusteella yllättävän ja yltävän myös heti Ristolaisen ja Zadorovin perään ja menee 6-23 sijoilla.
 
Kyllä taas jännitys tiivistyy. Niin paljon ratkeaa lähiaikoina, monen pelaajan tulevaisuus. Ja tavallaan myös seurojen tulevaisuus, kuka on osa heidän joukkuettaan ja kenen nimi lukee pelipaidan selässä.

Tom Cochrane - Big League Lyrics - YouTube
Tom Cochrane - Big League

Paljon mielenkiintoisia pelaajia tarjolla, kun niihin on pyrkinyt tutustumaan kauden aikana. Kiintoisa top-15, no niinhän se aina on.

Luulen kyllä Lehkosen tippuvan aika alas, nuorten MM-kisoissa ja sen jälkeen oli aika vaikeata. Ja on oikeasti pienikokoinen europelaaja.

Anthony Mantha herättää varmasti kiinnostusta monessa seurassa heti terävimmän kärjen jälkeen, noilla ominaisuuksilla voi povata hyvää uraa isossa liigassa.
 

Caston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä kun on viime aikoina katsellut tapahtumia draftin ympärillä niin on hiipinyt mieleen ajatus Barkovin menosta numerolla 2. Mckinnon Avsiin ja Florida ottaa kaipaamansa sentterin eli Barkov. Saas nähdä mihin Jones tippuu, jos tää näin menee. Tampa vie Drouin ja uskoisin Nashvillen haluavan myös sentterin ja luulen sen olevan silloin E.Lindholm.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos toivomuksen saisi esittää niin kommentoikaa nyt noita omia mock drafteja edes muutamalla lauseella. Esim. miksi joku pelaaja on yleistä ennakointia ylempänä tai alempana. Tuollainen pelkkä lista on mielestäni aika turha. Sori, jos olen liian tosikko.
 

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Jos toivomuksen saisi esittää niin kommentoikaa nyt noita omia mock drafteja edes muutamalla lauseella. Esim. miksi joku pelaaja on yleistä ennakointia ylempänä tai alempana. Tuollainen pelkkä lista on mielestäni aika turha. Sori, jos olen liian tosikko.

Mielestäni pelkille mock draft listauksille voisi olla joku oma veikkaus ketju. Täällä voisi olla hiukan lihaa luoden päällä, eli enemmän tietoa ja perusteluja. Ketjukin pysyisi siistimpänä.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Mielestäni pelkille mock draft listauksille voisi olla joku oma veikkaus ketju. Täällä voisi olla hiukan lihaa luoden päällä, eli enemmän tietoa ja perusteluja. Ketjukin pysyisi siistimpänä.

Tokko tuota enään kannattaa tehdä tai noista listauksista enään mitään haittaa on kun muutaman päivän päästä tuo draft.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Juu, näinhän minäkin tuossa nimenomaan yritin raapustella ja samaa mieltä olen, joskin muutamia ylisanoja ehkä hieman tekstistäsi laimentaisin ennen kuin täysin allekirjoitan :)

Kyllä, mutta tartuinkin tuohon ohuet mahdollisuudet varaukseen, sillä itse näen todella hyvä mahdollisuudet tähän. Tämänikäisillä veskareilla on aina vähän nousuja ja laskuja, mutta Husson hyvyys on ihan pelillisissä asiossa, mutta myöskin koko, pelityyli ja yleensäkin kaikki mitä hänestä huokuu, on hyvin potentiaalinen NHL maalivahti. Saros, on vielä kovemmalla tasolla ja varsinkin tällä kaudella puskenut itsensä loistoon, mutta edelleen näitä pieniä laskuja ja nousuja voi tulla ja Saroksen - ei ongelma, mutta pieni ongelma on koko, tosin kasvuvaraa on vielä.
 
Mielestäni pelkille mock draft listauksille voisi olla joku oma veikkaus ketju. Täällä voisi olla hiukan lihaa luoden päällä, eli enemmän tietoa ja perusteluja. Ketjukin pysyisi siistimpänä.
Hyvä huomio jonka toteutimme siirtämällä nuo listaukset omaan ketjuunsa tänne.

Tässä ketjussa siis jatkossa keskustelua ja spekulointia, omat Mock Draft-listaukset tuohon toiseen ketjuun.
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mielestäni varauksen merkitystä (positiivista) pelaajalle liioitellaan, koska varaustilaisuus on vain tapahtuma missä seurat varaavat oikeudet pelaajiin joissa näkevät sillä ajan hetkellä eniten potentiaalia. Pelaaja on vain se kauppatavara. Top-3 varaukset yleensä menestyvät NHL:ssä, mutta se ei johdu varausnumerosta vaan siitä että heistä voidaan suurella todennäköisyydellä ennustaa tulevan huippupelaajia, koska he ovat poikkeuksellisen hyviä jo junnuina.

Ei Jones, MacKinnon ja Barkov tarvitse korkeaa varausnumeroa (tai varausta ollenkaan) menestyäkseen NHL:ssä. Päinvastoin: ilman varaussysteemiä he voisivat tehdä sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa jonka sopivimmaksi katsovat. Huonommat pelaajat eivät muutu yhtään paremmiksi vaikka heillä olisi ykkösvarauslappu taskussa, mutta yleensä he eivät sitä edes saa koska ovat muita huonompia.

Kaikkein eniten varauksesta on haittaa pelaajille jotka joutuvat taistelemaan paikasta NHL:ssä. Varauksen jälkeen voit tehdä sopimuksen vain sen yhden seuran kanssa ja periaatteessa olet sen seuran armoilla niin kauan kuin seura haluaa. Jos seura ei näe potentiaalia kahden vuoden sisään niin sopimusta ei synny ja seura menettää pelaajaoikeudet (=>UFA). Tämä voi olla siunaus pelaajalle koska silloin vaihtoehtojen määrä 30-kertaistuu. Rajatapausten kanssa taas tehdään tulokassopimuksia jolloin helposti jumiintuu AHL:ään sillä $70k palkalla. Näytönpaikan, pelipaikan ja sopivan roolin saaminen voisi olla paljon helpompaa jossain 29 muusta joukkueesta, mutta minkäs teet jos seura ei päästä irti.

Minä näen siis pelaajan kannalta varaussysteemissä oikeastaan vain huonoja puolia. Voihan argumentoida että ykköskierroksen varaus saa luultavasti enemmän näytönpaikkoja kuin vitoskierroksen varaus, mutta se ei liity varausnumeroon. Potentiaalisimmat ja parhaat pelaajat varataan ensin ja paremmat pelaajat saavat enemmän näytönpaikkoja kuin huonommat.

Esimerkiksi Armian potentiaali arvioidaan Buffalossa tänä syksynä nykytilanteen mukaan eikä tuijoteta kaksi vuotta vanhoja scouttiraportteja tai varausnumeroa. Vuonna 2011 ei käytetty vuoden 2011 dataa siksi koska se oli niin hyvää. Sitä piti käyttää koska scouteilla ja seuralla ei ollut parempaa tietoa (eli vanha tieto + miten Armia kehittyy kausilla 11-12 ja 12-13).
 
Viimeksi muokattu:

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Sepä se. Monet unohtavat että kyseessä ei ole mikään palkinto/vapaalippu junnupelaajalle, vaan se on seurojen systeemi jolla he jakavat pelaajat keskenään liigan tasapäistämiseksi. Ei siinä todellakaan ole kyse pelaajien edusta. Jos nyt ajatellaan vaikka ykkösvarausta, niin kuinka moni ykkösvaraus haluaa tulla varatuksi yhteen liigan huonoimmista joukkueista, johon on sitten enemmän tai vähemmän sidottu 7 vuotta/27-vuotiaaksi asti?

Pelaajan etu olisi se ettei varauksia tehtäisi, vaan saisi tehdä haluamansa seuran kanssa haluamanlaisensa sopimuksen.
 
Sepä se. Monet unohtavat että kyseessä ei ole mikään palkinto/vapaalippu junnupelaajalle, vaan se on seurojen systeemi jolla he jakavat pelaajat keskenään liigan tasapäistämiseksi. Ei siinä todellakaan ole kyse pelaajien edusta. Jos nyt ajatellaan vaikka ykkösvarausta, niin kuinka moni ykkösvaraus haluaa tulla varatuksi yhteen liigan huonoimmista joukkueista, johon on sitten enemmän tai vähemmän sidottu 7 vuotta/27-vuotiaaksi asti?

Pelaajan etu olisi se ettei varauksia tehtäisi, vaan saisi tehdä haluamansa seuran kanssa haluamanlaisensa sopimuksen.

Tässä voisi olla ideaa vain jos liiga määrittelisi että pelaajan ensimmäinen sopimus on pituudeltaan vaikka 5 vuotta. Ja koko sopimuksen arvo olisi kaikille aivan sama kasvaen vuosittain, esim. 50 000$ 100 000$ 1 500 000$ 1 500 000$ 2 000 000$. Pelaaja voidaan treidata tuona aikana miten haluaa ja pelaajan voi myös ostaa "ilmaiseksi" ulos, pelaaja voi sopimuksen aikana pelata missä sitten emoseura ja pelaaja sen näkevät parhaaksi, palkan kuitenkin aina ollessa tuon verran. Näin vältyttäisiin raharikkaiden seurojen törsäämisiltä. Samalla saataisiin seurat oikeasti panostamaan pelaajien kehitykseen. Sopimuksen saisi tehdä esimerkiksi jo 16-18v ikäisille jolloin myös suhteet juniori organisaatioihin pitäisi seuroilla olla kunnossa.

Tuskimpa tuollaista olisi edes koskaan tulossa. Joku tasaväkinen millä ei ole rahalla tai millään muullakaan muuta kuin pelaajan omalla halulla kehittyä merkitystä olisi kaikkein paras.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nyt kun kerran Tampa meni ostamaan Lecavalierin ulos, niin voidaan myös spekuloida Barkovin päätymisellä kolmosvuorolla Tampaan? Nyt heillä olisi sentterille isompi tarve, laituriosasto kun on jo täynnä lupaavia prospecteja.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Huh huh tänään Barkovin haastattelu radiossa oli kyllä sitä luokkaa että toivottavasti putoaa drafti numero pojalla ja PALJON. Junnu ihan tosissaan kuvittelee että on valmis NHL:ään, kun jossain Draftissa sille jotain alhasta numeroa veikkaillaan. Nyt haisee kusi ja kauas ja se on todella paha se ihan pojan ittensä ja suomen kiekkoilun takia. Potentiaalia olisi olla stara, mutta jäitä toivois hattuun, haisee menetetylle lupaukselle jolla kilahtaa ja sitten "lahjattomat reenaa" meiningillä ollaan maitojunalla SM-liigassa ja kolmoskentässä loppu-ura.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Mitäs siellä haastattelussa nyt sitten oikein sanottiin?

Ja tosiaan puhua saa mitä sylki suuhun tuo (tai ainakin melkein), kunhan homma toimii kentällä.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Huh huh tänään Barkovin haastattelu radiossa oli kyllä sitä luokkaa että toivottavasti putoaa drafti numero pojalla ja PALJON. Junnu ihan tosissaan kuvittelee että on valmis NHL:ään, kun jossain Draftissa sille jotain alhasta numeroa veikkaillaan. Nyt haisee kusi ja kauas ja se on todella paha se ihan pojan ittensä ja suomen kiekkoilun takia. Potentiaalia olisi olla stara, mutta jäitä toivois hattuun, haisee menetetylle lupaukselle jolla kilahtaa ja sitten "lahjattomat reenaa" meiningillä ollaan maitojunalla SM-liigassa ja kolmoskentässä loppu-ura.
Itseluottamusta omaavat urheilijat eivät koskaan ole olleet suomalaisten mieleen. Inhoat varmasti myös Kimi Räikköstä ja Kalle Palanderia?


EDIT:

En usko (ainakaan menestyvien) organisaatioiden laskevan ollenkaan mediaseksikkyyden varaan, vaan eiköhän scoutit tee parhaat mahdolliset listat ja niiden mukaan edetään. Se on fakta, että lupaavasta hyökkääjästä tulee huippuhyökkääjä todennäköisemmin kuin pakkiprospectista Norris contender. Samaan tapaan lupaavaa maalivahtia harvoin varataan ensimmäisten joukossa, koska maalivahdeilta kestää lähes poikkeuksetta kauemmin nousta NHL-eliittiin kuin puolustajilta tai hyökkääjiltä.
Tuo mediaseksikkyys tässä tapauksessa tarkoitti sitä, että on helpompi kertoa faneille, että saatiin verkkoihin sata pistettä Kanadan junnusarjassa tehnyt, kuin joku Euroopassa 1+5 tehot vääntänyt peruspakki. Totta kai tähän olennaisesti liittyy se, että tehokkaasti pisteitä takonut pelaaja yltää todennäköisemmin potentiaaliinsa kuin se peruspakki.

Eihän sitä ikinä tiedä, vaikka Ristolainen varattaisiin kymmenen ensimmäisen pelaajan joukossa, mutta tätä ikäluokkaa on tasoltaan verrattu vuonna 2003 draftattuihin pelaajiin ja niiden nimien rinnalla Ristolainen tuntuu toistaiseksi aika surkuhupaisalta. Vuonna 2003 ensimmäisellä kierroksella varatuista 30:stä pelaajasta 21 on pelannut vähintään yhdeksän kautta NHL:ssä. Näistä 21 pelaajasta kuusi on noussut joukkueessaan kapteeniksi, seitsemän varakapteeniksi.

Eiväthän asiat tietenkään noin mustavalkoisia ole, mutta en pidä kovinkaan todennäköisenä, että Ristolainen jonain päivänä kuuluisi NHL-joukkueen kapteenistoon.
Kyseisenä supervuonna 2003 varattiin numerolla 8 Braydon Coburn ja numerolla 14 Brent Seabrook. Siinä ainakin on kaksi Ristolaiseen verrattavan potentiaalin omaavaa peruspakkia. Ja miten tuo kapteeni-keskustelu liittyy tähän? Varsinkin kuin Ristolaisessa on hyvinkin sellaista luotettava varakippari-peruspakki-potentiaalia, tyyliin Teppo Numminen, Kimmo Timonen, Toni Lydman, jne. Junnumaajoukkueissa Rasmus on sitä kirjainta jo kantanutkin, vaikka on ollut vuosia nuorempi kuin vanhemmat joukkuekaverit. Jos pelaisi liigaa vielä pari vuotta, niin eiköhän se A-kirjain löytyisi siitä TPS-logosta koiliseen.
 
Viimeksi muokattu:

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Olisi tosiaan kiva tietää, mitä Barkov tarkalleen on sanonut.

Itse nyt en näe mitään "kusipäisyyttä" siinä, jos toteaa uskovansa pystyä ottamaan paikan ylhäältä training campin kautta. Eri asia toki on, jos on tyyliin heitellyt, että paikka on satavarma ja suorastaan dominoi heti ekalla kaudella. Tähän on tosin vain vaikea uskoa.

Kuitenkin Barkovin pelaaminen ylhäällä ensi kaudella on nähdäkseni hyvinkin perusteltua (riippuen toki joukkueesta). Taitaa nyt vain ottaa monelle korvaan, jos ei noudata aivan sitä samaa ja kulunutta suomalaista jargonia siitä "että enpä ny tiiä... Tehdään paras ja katellaan sitten...".
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tässä yhtenä päivänä YLE:n haastattelussa Sasha veikkasi tulevansa varatuksi kympin sakissa, kun sitä veikkausta erikseen tivattiin. Lopuksi mies totesi ettei välitä millä numerolla menee kunhan pääsee aikanaan pelaamaan, mikä on oikea asenne.

Itseluottamusta osoittavat kommentit eivät ole tosiaan Suomessa oikein kovassa huudossa. Uskon Barkovin olevan jo nyt NHL-kelpoinen, mutta miten hyvä ja mihin rooliin on toinen asia.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kommentti meni että "olen valmis NHL:ään" ja kun kysyttiin että "sinua on uumoiltu varattavaksi 5 joukossa mitä mieltä?" niin vastaus oli että "no kympin sakissa kuitenkin" ei ihan suoria lainauksia mutta hyvin likelle noin. Ja joka väittää että Barkov on valmis NHL:ään niin hoh hoijaa. Enkä minä vihaa itsevarmoja urheilijoita, päin vastoin, mutta ensin pitäis saavuttaa jotain ja näyttää että on jotain kykyjä, SM-liiga -> NHL on sellanen harppaus ja ei Barkov ollut edes liigassa mikään dominoiva superpelaaja. Jos sitä alkaa 18 vanhana huudella olevansa valmis änäriin vaikka heti niin kusipäisyyttä se on, ei mitään muuta, terve asenne jne. varmaan ihan sikana tekeekin duunia sen asian eteen, nyt kun on jo valmis.

Urheiluradio: Torstai klo 9.05 | Radio | Areena | yle.fi
tuolta voi jokainen ite kuunnella ja tehdä mielipiteensä, minuutin kohdalta alkaa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Nyt kun kerran Tampa meni ostamaan Lecavalierin ulos, niin voidaan myös spekuloida Barkovin päätymisellä kolmosvuorolla Tampaan? Nyt heillä olisi sentterille isompi tarve, laituriosasto kun on jo täynnä lupaavia prospecteja.

Sama tuli mieleen, jos Florida ei ota Barkovia (mikä on hyvinkin mahdollista) niin voisin tämän Lecavalierin ulososton jälkeen lyödä 100e vetoa, että Tampa ottaa Barkovin.

Huh huh tänään Barkovin haastattelu radiossa oli kyllä sitä luokkaa että toivottavasti putoaa drafti numero pojalla ja PALJON. Junnu ihan tosissaan kuvittelee että on valmis NHL:ään, kun jossain Draftissa sille jotain alhasta numeroa veikkaillaan.

Minuakin kiinnostaisi tietää, mitä se radiossa sanoi ja ei Barkov ole yksin ajatustensa kanssa, Top3-4 jopa sen jälkeenkin varattavat pelaa monesti NHL:ssä jo seuraavalla kaudella, siis lähes aina tai viimeistään sitä seuraavalla. Minusta on hienoa, että kerrankin joku suomalainen tietää mihin pystyy ja sanoo sen. Niin ja Rasmus Ristolainen on puhunut ihan samaa, eli aikoo lähteä heti yrittämään NHL:ään, eikä edes mieti muuta vaihtoehtoa kuin vasta sitten jos ei joukkueeseen pääse. Niin ja btv. moni Draft guru on sanonut jo pitkään, että Barkov ja Ristolainen ovat yksiä varmimpia heti NHL:ssä pärjääviä, MacKinnonin ja Jonesin lisäksi.

Edit: No kuunnellaan.

Edit2: Pakko sanoa BlackWolf, että nyt tuli sulta kyllä sellainen aivopieru, että harvoin täällä JA:ssakaan näkee, kateusko?
 
Viimeksi muokattu:

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Kommentti meni että "olen valmis NHL:ään" ja kun kysyttiin että "sinua on uumoiltu varattavaksi 5 joukossa mitä mieltä?" niin vastaus oli että "no kympin sakissa kuitenkin" ei ihan suoria lainauksia mutta hyvin likelle noin. Ja joka väittää että Barkov on valmis NHL:ään niin hoh hoijaa. Enkä minä vihaa itsevarmoja urheilijoita, päin vastoin, mutta ensin pitäis saavuttaa jotain ja näyttää että on jotain kykyjä, SM-liiga -> NHL on sellanen harppaus ja ei Barkov ollut edes liigassa mikään dominoiva superpelaaja. Jos sitä alkaa 18 vanhana huudella olevansa valmis änäriin vaikka heti niin kusipäisyyttä se on, ei mitään muuta, terve asenne jne. varmaan ihan sikana tekeekin duunia sen asian eteen, nyt kun on jo valmis.
.

Ei pitäisi astua miinaan mutta aikamoista tuubaa kirjoittelet. Barkov itse sanoi että epäilee menevänsä 10 sakissa joka on jo melkoista vähättelyä kun top-5 menee 95% varmuudella. Toisekseen kaikki muutkin top-4 rankatut junnut ovat sanoneen olevansa valmiita NHL ensi kaudella. Ihan turha mistään kusipäisyydesta on huudella. Jotenkin niin katkeran kuvan saa noista sun marinoista.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Kommentti meni että "olen valmis NHL:ään" ja kun kysyttiin että "sinua on uumoiltu varattavaksi 5 joukossa mitä mieltä?" niin vastaus oli että "no kympin sakissa kuitenkin" ei ihan suoria lainauksia mutta hyvin likelle noin. Ja joka väittää että Barkov on valmis NHL:ään niin hoh hoijaa. Enkä minä vihaa itsevarmoja urheilijoita, päin vastoin, mutta ensin pitäis saavuttaa jotain ja näyttää että on jotain kykyjä, SM-liiga -> NHL on sellanen harppaus ja ei Barkov ollut edes liigassa mikään dominoiva superpelaaja. Jos sitä alkaa 18 vanhana huudella olevansa valmis änäriin vaikka heti niin kusipäisyyttä se on, ei mitään muuta, terve asenne jne. varmaan ihan sikana tekeekin duunia sen asian eteen, nyt kun on jo valmis.

Urheiluradio: Torstai klo 9.05 | Radio | Areena | yle.fi
tuolta voi jokainen ite kuunnella ja tehdä mielipiteensä, minuutin kohdalta alkaa.
Oletko joku trolli tai jotain?

Barkov ainoastaan toteaa, että "jos ne haluu mut välttämättä sinne samantien, niin enköhän mää lähre sinne koittaa".


EDIT: Pikaisella selauksella kyseessä olikin vain jotain Tappara-antipatioita. Pitäkää tuo SM-Liiga-paska siellä toisella hiekkalaatikolla, okei?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös