Ke 17.4.2013 Ässät-Tappara (2.finaali)

  • 52 774
  • 265

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Se oli kyllä Ässiltä todellinen persraiskaus. Todella erinomainen peli, jossa onnistumisia tuli laajalta rintamalta. Tappara taasen todella heikko. Meni kyllä hermot omien vaisuuteen useaan otteeseen pelin aikana. Nopeasti Kivi osasi reagoida Tapparan pelaamiseen, ja Ässät puolusti Tapparan aseettomaksi. Nyt on Rautakorvella paljon mietittävää tästä etiäppäin.

Tapparan alivoima suli tänään kyllä pahasti, etenkin puolustajat hävisi Ässien maalinedusmiehille irtokiekot ja taistelut 100-0. Hävettävän paska esitys. Metsolalle mahdottomia ohjureita ja kimmokkeita. Elon vetoonkaan ei edes kerinnyt, se lähti yksinkertaisesti niin lujaa ja tarkasti.

Laukaisukartatkin tulossa, mainitaan nyt lukuna Ässien onnistumisprosentti maalintekosektorin vedoista, huikea 30,8%. Maalintekosektorin vedot Ässät vei 13-10 ja osui ulkosektoristakin kertaalleen Taimen kimmokkeella tällä kertaa Koskirannan mailasta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
On hyvä takakarvaaja, mutta täytyy sanoa, että käyttää myös mailaansa aika railakkaasti noissa..

Tämä tuskin haittasi ketään palstalaista silloin, kun Armia näpäytti unelmamaalin Ruotsia vastaan puolitoista vuotta sitten U20-välierissä :)
 

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Henkka, hienoa kun heität näitä statseja, miten ne saat, lasketko matsin aikana itse? Pystytkö määrittämään ns. tuhannen taalan paikat, eli tuosta olisi kyllä pitänyt tehdä paikat? Kuten sanoin jo, niin ekassa matsissa nuo paikat oli mielestäni Padalle jotain 2 tai 3-0 ihan mutulla siis ja patalaseilla vielä katsottuna? Tämän illan matsista en osaa sanoa.
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Lucen tilanteesta en voi sanoa mitään. Eikä varmaan oikein kukaan muukaan kirjoittaja täällä.

Mähän en nähnyt livenä mitään, oli niin pelin ulkopuolella. mutta radiohaastattelun mukaan linjuri näki, kuten myös otteluvalvoja, joka teki myös asiasta raportin. Mikään kamera ei kuulemma tallentanut tilannetta, mutta luulisi kahden puolueettoman sanan riittävän.

Ja edelleenkään, en nähnyt, joten en ota kantaakaan mihinkään suuntaan.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Mua jäi kiinnostamaan, mitä siinä Rautakorven haastattelussa(yrityksessä) pelin jälkeen kävi? Meni jotenkin multa ohi.
Tuota minäkin ihmettelin ja ihmettelen vähän edelleen. Vaikka tuli selkeä häviö ja tietysti tappio harmittaa pelin jälkeen plus median kysymykset voi olla tyhmiä, niin kyllä nyt sen verran pitäisi kuitenkin kanttia olla että tulee haastateltavaksi.

Näytti typerältä tilanteelta ja osoitti, että Rautakorpi on huono häviäjä. Hyvä valmentaja kyllä, mutta olisi nyt ottanut sen vaikka "pakollisena pahana".
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Hieno esitys padalta. Karvaus oli Tapparalle myrkkyä ja tätä kautta tärkeä avausmaali. Kahdessa nollassa safety-moodi ylikierroksille ja peli sekosi hetkellisesti. Onneksi Tapparan kantti ei kestänyt ja johto piti. Erona maanantaihin Ässät sai kiekkoja enemmän maalille ja palkittiin kun Metsola tuntui pomputtavan todella paljon. Tällä kertaa oli myös äijää sotaalueella.

Kolmosketjulta muutaman vaisumman matsin jälkeen upeaa taistelua ja varsinkin Mutasen röyhkeys tuntui olevan Tapparalaisille henkisesti aivan liikaa.

Sitten se tunnelma. Sanoinkuvaamattoman hieno kannustus kotiyleisöltä. Seisomakatsomo selkärankana jaksoi läpi pelin ja kuppituolikansakin tuntui jaksavan hienosti mukana. Lauantaista tulee aivan infernaalinen

Hallilta kuultuna päähän olisi ajanut, mutta seisomokatsomon tietotoimistoon en luottaisi. Sen verta puusilmäisiä kommentteja täälläkin jotkut pelistä laukovat. Tuntuu välillä, että katsoisi eri peliä joidenkin nimimerkkien kanssa.

Seisomakatsomosta koko tapauksen nähneenä, voin sanoa että käsittämätön ja ääliömäinen teko Luceniukselta. Lucenius liukui ässien vaihtoaition ohitse aivan laidan reunaa. Samaan aikaan Lähteenmäki liukui kentän poikkisuunnassa kohti vaihtoa selkä suoristettuna ja selvästi vaihtoon menossa. Luistelulinjojen kohdatessa Lucenius veti äkisti kyynerpään pään korkeudelle joka sitten pamahti suoraan Lähteenmäen kasvoihin. Tilanteessa ei ollut Lähteenmäen suunnalta minkäänlaista taklauskontaktin uhkaa, vaan kyseessä oli loimittailuistelua vaihtoaitoiden edessä jota aina ruuhkatilanteiden ja pelaajien vaihtaessa tapahtuu. Vauhtien ollessa intensiivisistä pelitilannetta rauhallisempia, niin ei mikään teloitustaklaus, mutta kyllä tuolla tempulla nenänpään auki saa ja huonolla tuurilla aivotärähdyksen aiheutettua. Ja tosiaan Lucenius veti kyynerpäänsä ylös aivan puskista. Onneksi linjuri huomasi sen minkä monet reaktioista päätelleen näkivät niin seisomakatsomossa kuin ässäaitiossa.

Olen kyllä erittäin yllättynyt kuinka valmistaumattomia Tapparalaiset olivat isomäen saunaan. Yleisö pääsi todella pahasti muutamien pelaajien ihon alle. Niinkin kokeneilla kavereilla kuin Nieminen ja Mäntylä sipulit aivan jumissa. Villen pelasti isolta penaltilta Jukka, joka veti miehen minuutit lähes nolliin viimeisen vitosen aikana. Totta kai siinä säästeltiin myös, mutta ei Villeä voinut enää kentälle laittaa. Kaikki muu oli kiinnostavampaa kuin kiekolla pelaaminen.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuota minäkin ihmettelin ja ihmettelen vähän edelleen. Vaikka tuli selkeä häviö ja tietysti tappio harmittaa pelin jälkeen plus median kysymykset voi olla tyhmiä, niin kyllä nyt sen verran pitäisi kuitenkin kanttia olla että tulee haastateltavaksi.

Näytti typerältä tilanteelta ja osoitti, että Rautakorpi on huono häviäjä. Hyvä valmentaja kyllä, mutta olisi nyt ottanut sen vaikka "pakollisena pahana".

Näytti siltä, että Rautakorpi olisi joutunut odottelemaan haastattelua.

Jos vituttaa ja päässä kiehuu, niin miksi pitäisi väkisin mennä haastattelua antamaan. Siinä tulee äkkiä sanottua jotain sellaista mikä saattaa huomenna kaduttaa. JR elää tunteella ja ehkä ihan fiksua jättää haastattelu väliin. Ehkä se on sitten huonoa häviämistä.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Hyvaa pelia Assilta. Niinkuin tuloksesta nakyy, niin Metsokin voidaan tiputtaa oksaltaan. Tappara jai niin pahasti pelikentalla alakynteen, etta uusi kaarmekeitto on pantava pian kiehumaan. Muuten porilaiset tekevat perjantaina ryostoretken Hakametsaan.

Hyva talle sarjalle, etta puntit ovat tasan. Tampereen jaahaalille pitaisi saada samanlainen hurmos aikaiseksi, se voisi helpottaa. Mutta omat kokemukseni sielta kertovat, etta tamperelaiset eivat ole kovin proaktiivisia katsojia.

Pari kysymysta tulee tietysti mieleen. Olikohan sittenkin niin, etta Tapparan kahden karkipelaajan loukkaantuminen IFK-sarjassa alkaa nakya. Ja onko Metsola sittenkaan Raannan veroinen tassa taistossa?
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Hienoa kiekkoviihdettä oli koko matsi!

Ilman värilaseja omana mielipiteenäni pari kommenttia Nelonen Pro:lta nähtynä;

- Tuomarit onnistuivat kohtuullisen hyvin. Ulosajoa en kommentoi kun en tilannetta nähnyt, ilmeisesti linjuri näki.

- Noin 6 min ennen pelin päättymistä minä ja serkkuni kommentoitiin lähes yhdetä suusta että tää on valmis peli, toivottavasti pelaajat säilyy ehjänä lopun pelin ettei tuu ylilyöntejä.
Mäntylä lähti tämän takia jäähylle, ennen tätä oli tilanteita joita ei vihelletty, eli tuomareilla oli takaraivossa ottaa nämä pois pelin jo ratkettua.
Turha teko tuossa tilanteessa.

- Parempi voitti. Mukava että muutamat oman joukkueensa kannattajat osaavat ja pystyvät kommentoimaan peliä asiallisesti, tuli voitto tai tappio.
Suurin osa viesteistä on pelkkää vittuilua ja provoa.

Innolla odotan perjantain matsia, hienoa viihdettä taas luvassa.
Parempi vie kannun!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Laukaisukartatkin tulossa, mainitaan nyt lukuna Ässien onnistumisprosentti maalintekosektorin vedoista, huikea 30,8%. Maalintekosektorin vedot Ässät vei 13-10 ja osui ulkosektoristakin kertaalleen Taimen kimmokkeella tällä kertaa Koskirannan mailasta.

kolme noista kolmestatoista oli käytännössä tyhjiin laittamista kiitos Tappara-pakkien lepsun pelaamisen. Tämä on hankala asia yksittäisen pelin analysoinnin kannalta, koska tilastoissa veto sektorista on veto aina, mutta paikkojen laadussa voi olla valtava ero.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Armia on erityisen hyvä tuossa takakarvaamisessa. Vaikka välillä selkä on suorana puolustusalueelle, mutta kun paikka tulee luistella Tapparan kiekollinen mies kiinni niin mies myös sen erittäin hyvän ulottuvuuden turvin tekee.

Täytyy myöntää, että Armian takakarvaus on todella tehokasta. Lähes jokainen hänen takaapäin tekemistään kiekonriistoista on myös ihan siinä sääntöjen rajoilla. Mielestäni suurin osa jopa sääntöjen vastaisia, mutta jos sen tekee taidokkaasti ja vähillä kakkosilla, niin mies on arvostuksensa ansainnut.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt tarvittaisiin Ässiltä statement game jossa näytetään joukkueen todellinen taso. Toki voitto itsessään on tärkein ja voittomaali saa pompata vaikka Kankaanperän perseen kautta maaliin, mutta tärkeintä olisi päästä horjuttamaan Rautakorven joukkojen uskoa omaan systeemiinsä, se olisi äärimmäisen tärkeää sarjan jatkoa ajatellen.

Tämä oli tilauksessa, tätä saatiin. Numerot eivät ehkä täysin tee pelitapahtumille oikeutta, mutta maalit ratkaisevat ja niitä Ässät osasi tänään tehdä ihan eri prosentilla kuin yleensä. Kaiken lisäksi pahamaineinen ylivoima tuotti maaleista neljä. Pelistä yleisesti myönteisenä mainittava että Ässien jokainen pelaaja, jokainen ketju ja jokainen pakkipari oli nostanut tasoaan maanantaista joten tuurista tai suonenvedoista ei tarvitse puhua. JOUKKUE näytti jälleen käsittämättömän voimansa.

Kaiken leijumisen keskellä pitää kuitenkin muistaa että Tappara teki kavennuksensa hetikohta 2-0 maalin jälkeen ja oli vähällä tasoittaakin samaan syssyyn, samoin 3-1 tilanteessa oli muutama paha pyöritys. Osoittaa vain sen että takki auki ei saa olla hetkeäkään ja sen että Tappara totta vie osaa muuttaa pelitapaa vaikka käden käänteessä aivan kuten fanit ovat uhonneet.

Joka tapauksessa hieno peli ja nyt on todella mielenkiintoista nähdä mitä seuraavassa pelissä tapahtuu.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yrittäkää nyt perkele kestää se kritiikki ja turha sotkea esim Ilvestä yms tähän. Varsin monella täällä on mielipide sama kuin minulla, että Tappara roikkuu ja koukkii hyvin paljon. Jännä että just meikäläisen kirjoitukseen tartutaan vaikka muutkin täällä kertovat samaa kuin meikäläinen :D

Tappara on roikkunut ja koukkinut jossain määrin koko kauden ajan, mutta finaaleissa nuo jengit pelaavat aikalailla samalla tavalla sääntöjen rajamailla. Tai sanoisinko niin, että Ässät harrastaa sitä kiinnipitämistä ja roikkumista, siinä missä Tappara kahvaa ja estää kiekotonta. Kuitenkin, sen mukaan mennään, mitä linja sallii ja sinun on aivan turha keuhkota näissä ketjuissa näistä asioista, koska anti-Tappara-agendasi paistaa Parkanoon saakka. Lopeta nyt ajoissa. Tappara-fanit ovat myös minun mielestäni hivenen asiattomampia olleet läpi pleijareiden, jonka vuoksi symppaankin snadisti Ässiä näissä matseissa, mutta sä teet kyllä kaikkesi jotta kaltaisellani tavalla ajattelevat kääntäisivät takkinsa. Teet sen vielä tahtomattasi.

Ässät sai tässä matsissa ns. kiinni tästä finaalikiekosta, ja on mielenkiintoista nähdä mitä se poikii tulevaan. Jos multa kysytään niin tällainen intensiivinen lätkä, jossa ollaan paljon iholla (tai joidenkin mielestä koukitaan yms.) on ihan jees, verrattuna runkosarjamatsien virkamies-settiin. Parempi voittakoon, mä nautin näistä finaaleista vaikka TPS ei olekaan se toinen jengi.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tappara on roikkunut ja koukkinut jossain määrin koko kauden ajan, mutta finaaleissa nuo jengit pelaavat aikalailla samalla tavalla sääntöjen rajamailla. Tai sanoisinko niin, että Ässät harrastaa sitä kiinnipitämistä ja roikkumista, siinä missä Tappara kahvaa ja estää kiekotonta.

Tässä ollaan homman ytimessä. Minulla ei ole tilastoja, mutta väitän, että Ässien perisynti on huitominen, kiinnipitäminen ja yleensä rike kiekolliseen. Tappara taas ehkä aavistuksen enemmän rikkoo kiekotonta. Sen huipentuma oli tietysti Niclas Lucenius, mutta ei noita nyt usein tapahdu.

Joka tapauksessa seison sanojeni takana, että vieläkin tuomarointi on ollut melko tasapuolista.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Jälkilähetys katseltu ja seuraavat pointit huomattu:

- Raanta > Metsola. Vaikka suurinta osaa Ässien maaleista ei voikaan laittaa Metsolan piikkiin, niin väitänpä että Raanta olisi ottanut kiinni sekä Elon että Savinaisen maalit. (Savinaisen sen takia, että Raanta joko liimaa tai ohjaa tuollaiset viivavedot kulmiin siinä missä Metsola sylkee niitä aika paljon eteensä.)

- Erikoistilanteet kiepsahti aivan ennakko-oletusten vastaiseksi. Tapparan av suli tänään aika näyttävästi. Sama meininki tuskin jatkuu seuraavissa peleissä, sillä siihen Tapparalla ei yksinkertaisesti ole varaa, mikäli mielivät päästä nostelemaan kannua.

- Tuomarit oli ok. Paljon vaikeampi peli dumareille kuin maanantainen neppailu, mutta silti mitään suuria virheitä ei nähty. Joo, Aallon kamppi tuli suht hennosti, mutta niin tuli Armian huitominenkin. Luceniuksen tilanteeseen mahdoton ottaa kantaa. Niemisen suht selkeä laitataklaus Lähteenmäen numeroihin pelin loppuhetkillä olisi kyllä voitu viheltää pois. Ja Mäntylän taklaus...niin noh. Näitähän Tuukalta silloin tällöin tulee. Hyvä, että otettiin pois.

- Kivi otti opikseen JYP-sarjasta ja piti ykkösketjun penkillä loppuminuutit, vaikka Ässät sai vielä yv:nkin. Fiksu ratkaisu, sanoisin.

- Missä se Koskiranta on? Tappara tarvitsisi aika kipeästi tehoja ykköseltään.

Yhteenvetona: Parempi voitti, as usual. Ässät oli tänään tehokkaampi, fyysisempi ja fiksumpi. Jännityksellä odotan perjantaita.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tappara on roikkunut ja koukkinut jossain määrin koko kauden ajan, mutta finaaleissa nuo jengit pelaavat aikalailla samalla tavalla sääntöjen rajamailla. Tai sanoisinko niin, että Ässät harrastaa sitä kiinnipitämistä ja roikkumista, siinä missä Tappara kahvaa ja estää kiekotonta. Kuitenkin, sen mukaan mennään, mitä linja sallii ja sinun on aivan turha keuhkota näissä ketjuissa näistä asioista, koska anti-Tappara-agendasi paistaa Parkanoon saakka. Lopeta nyt ajoissa. Tappara-fanit ovat myös minun mielestäni hivenen asiattomampia olleet läpi pleijareiden, jonka vuoksi symppaankin snadisti Ässiä näissä matseissa, mutta sä teet kyllä kaikkesi jotta kaltaisellani tavalla ajattelevat kääntäisivät takkinsa. Teet sen vielä tahtomattasi.

Ässät sai tässä matsissa ns. kiinni tästä finaalikiekosta, ja on mielenkiintoista nähdä mitä se poikii tulevaan. Jos multa kysytään niin tällainen intensiivinen lätkä, jossa ollaan paljon iholla (tai joidenkin mielestä koukitaan yms.) on ihan jees, verrattuna runkosarjamatsien virkamies-settiin. Parempi voittakoon, mä nautin näistä finaaleista vaikka TPS ei olekaan se toinen jengi.

Lainaan molempia koska molemmat ovat oikeassa, finaalikiekko menee normaalisti taidolla ja tuurilla, mutta nyt veikkaan että kaikki munia ei saada saamaan pussiin. Jewgenin tavoite on saada kolme: Ässien mestaruus, Suomikiekolle mestaruus sekä Jewgenille palkankorotus. Jos kaikki saadaan, helvetti jäätyy, jos kaksi saadaan juhlitaan toreilla, jos yksi saadaan, juhlitaan torilla.
 

jasa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Montreal Canadiens, Ajax, Liverpool
Otteluraportti kuvina

JTAIVAS Täältä jälleen ottelukuviin...
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näytti typerältä tilanteelta ja osoitti, että Rautakorpi on huono häviäjä. Hyvä valmentaja kyllä, mutta olisi nyt ottanut sen vaikka "pakollisena pahana".

Näytti myös siltä että oli odotellut siinä jo hyvän aikaa ja lopulta vaan tuskastui kun ei luureista kuulunu mitään. Kyllähän sillä selvästi oli tarkoitus haastattelu antaa. Kärsimättömyydestä voi moittia mutta ei mikään ovenpaiskomis-itkupotkusetti ollut todellakaan.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Näytti myös siltä että oli odotellut siinä jo hyvän aikaa ja lopulta vaan tuskastui kun ei luureista kuulunu mitään. Kyllähän sillä selvästi oli tarkoitus haastattelu antaa. Kärsimättömyydestä voi moittia mutta ei mikään ovenpaiskomis-itkupotkusetti ollut todellakaan.

Tämän kuvan minäkin sain. Odotti hetken aikaa, mutta kun mitään ei tapahtunut niin päätti jatkaa matkaa kohti otteluvalvojaa. Tossa vaiheessa tuskin oli ihan hirveästi malttia odotella kun on tunteet pinnassa.

Ässät oli joka osa-alueella parempi tänään. Jotenkin tuntui siltä, että Ässien pelaajat pysyivät huomattavasti rauhallisempina eikä lähteneet esim. Kankaanperän jatkuvan jälkipelaamisen takia kuumenemaan. Mutta eiköhän perjantaina taas ole ihan toisenlainen peli, Rautakorpi ei takuulla katsele toista peliä putkeen tällaista peliä joukkueeltaan. Lucenius lienee ulkona kokoonpanossa tuli pelikieltoa tai ei.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Olen kyllä erittäin yllättynyt kuinka valmistaumattomia Tapparalaiset olivat isomäen saunaan.

Käväisi kyllä mielessä, että saikohan Ässät momentumin kuitenkin jo viisi sekuntia ennen edellisen matsin loppua? Niin valmistautumaton Tappara oli kaikin puolin. Voi olla että edellinen matsi ratkesi jotenkin itsestään ja yhtäkkiä oltiinkin voitettu se. Sikäli kun kaikki varmaan odottelivat jo jatkoerää.

Tuomareista itkeminen on 5-1 tappion jälkeen aivan helvetin turhaa. Ässät teki 4 maalia yv:llä, kun taas Tappara ei yhtään.

Ei muuta kun perjantaita kohti. Ei Ässät niin fyysinen jengi ole, etteikö Tappara siihen pystyisi vastaamaan. Liikkeen kanssa sama juttu. Joitakin taktisia juttuja on pakko hienosäätää. Tietysti Tappara pystyy tekemään yhtälailla samanlaisen pelillisen tasonnoston, koska Ässät näytti juuri kyseisestä asiasta esimerkkiä.

Sarja 1-1.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Tunnettakin alkoi olla pelissä ja peli Ässille. Mielestäni ok peli myös tuomareilta mikä Laaksosen ollessa jäällä kuullostaa omituiselta. 1-1 ja perjantaina jatkuu.

JTAIVAS Täältä jälleen ottelukuviin...

Olihan kerrassaan uskomattoman laadukas kuvasarja, huh-huh. Todellakin katsomisen arvoinen.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Voi pojat mikä peli! Tunnelma aivan katossa ja hirvittävä mökä läpi ottelun! Hiukan on kyllä eri meininki meillä hornankattilassa, kuin Tapparalla Hakametsän kirkossa.

Itse ottelusta sanottakoon, että Ässät tuli juuri sillä asenteella alusta asti otteluun, jolla Tappara saadaan lyötyä. Ei käytännössä mitään saumaa paria pahaa paikkaa lukuunottamatta.

Erittäin paljon lämmitti mieltä myös nähdä kun Mäntylän ja varsinkin Niemisen kasetti alkoi mennä jumiin. Mäntylältä todella typerä taklaus Mutaseen viivalla vastapalloon ja kun Mutanen kampesi itsensä ylös niin veti vielä miehekkäästi poikkarilla selkään. Onneksi mies on 150cm sulka päässä niin ei osunut taklauksessa kädet nassuun. Nieminen jaksoi valittaa ja itkeä jokaisesta tilanteesta tuomareille. Eikö voisi sitä käytöskymppiä jo alkaa antamaan noista? Seisomakatsomo antoi ainakin osansa Niemiselle joka kerta, kun lähestyi tuomaria. :)

Kiitos Ässät! Perjantaina voitto niin hyvältä näyttää!
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Maanantain pelin jälkeen joka puolella hehkutettiin, kuinka Niäminen vei kultakuuppien ottelun, no eiköhän Savinainen vienyt Ville boyta eilen mennen tullen ja vielä palatessakin. Ville keskittyi kyllä muuhun kuin lätkän pelaamiseen. Siten se vielä, että oli todella vaarallinen Ässä pelaajien terveyden kannalta, ihan viime minuuteilla esim todella törkeästi yritti ajella Heshkaa vihellyksen jälkeen. No ehkä perjantaina sitten Villen fokus taas pelaamisessa.

Tapparan yyvee haki koko ajan takatolpalle vapaata ukkoo, katselin kait väärin mutta tuntu kuin, että nyt ei edes pyritty hakeen viivasta Aaltoa ja kumppaneita. Vai pelasiko Ässät viivan pois ?

Malkamäeltä muutaman kerran aivan jäätävää pelaamista paineen alla omassa päässä, kaverista kehittymässä todella kova pakki. Ja Jyri on upee mies, voi sitä Tappara hyökkääjien tuskaa Marttisen käsittelyssä, Heshka kentän kunkku!!

Ässien pakit voitti Tapparan vastaavat 99- 1, tuossa eilisen pelin ratkaisu.

Sekavaa vuodatusta mutta vielä tälläkin hetkellä aivan täpinöissäni!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös