Kärpät kaudelle 2013–2014

  • 1 464 675
  • 3 416

Roy

Jäsen
Rosteri alkaa jo pikkuhiljaa hahmottua. Toivoa sopisi vielä, että Salomäelle saataisiin rustattua sopimus. Lisäksi Pyörälän diilin odottaisin olevan "saletti" (jos lukee Ahon haastattelun rivien välistä).

Eli puuttuisi tämän jälkeen kaksi huippusentteriä. Haulan tilannehan ei varmaan vielä aivan saletti ole ensi kauden suhteen, mutta kyllähän osakkeet tippuivat kovasti tuon NHL-diilin myötä Kärppiin tulolle. Toivoa sopisi, että toinen senttereistä olisi ainakin hyvä jaloistaan, mielellään molemmat. Toinen ns. varma nakki (Ramstedt), toinen ehkä nuorempi (Haulan tyyppinen). Lisäksi varautua Humlin mahd. lähtöön vielä.

Pakistoon yv-pakki + ottaisin vielä syvyyttä yhdellä pakilla

1. Huml -X- Pyörälä
2. Kähkönen -X- Donskoi / (Salomäki)
3. Komulainen - Kemppainen - Junttila
4. Viuhkola + Alikoski / Keränen / Körkkö / Suoranta
Leskinen - Sebok - Mäenalanen (tästä voisi joku breikata ylemmäskin, käsittääkseni pystyvät pelaamaan myös a-nuorissa vielä ensi kaudellakin / mestisyhteistyö, armeija?) + Huovinen, Korkiakoski (mestis)

Kukkonen-Pokka
x-Ohtamaa
Lehtonen-Eminger
Niemelä-Pälve
+ syvyyspakki (Stepan?)

X
Karhunen
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Seuraavat nimet mitä julkaistaa hyökkäyksen osalta on jo pakko olla niitä kärkiketjujen pelaajia. Nyt rupeaa olemaan ainakin omasta mielestä ihan tarpeeksi tuolla alemmissa ketjuissa pelaajia. Sinne ei tarvi kyllä enään yhtään lisää kavereita.

Pelottaa, että jostain syystä Aho ei pääse Plihalin sopimuksesta eroon ja siellä se sitten syksyllä kurvailee pelaamassa. Saa sen kuuluisan toisen mahdollisuuden, mutta eihän tämä voi olla millään muotoa kyllä mahdollista. Pakko yksinkertaisesti saada tämä kaveri ulos joukkueesta. Melkein voisin sanoa, että hinnalla millä hyvänsä. Tuskin Plihal itsekkään haluaa jäädä pieneen rooliin Kärppiin, sillä en usko hetkeään, että hänelle olisi enään Kärpissä isoa roolia tarjolla.

No ainakin vielä hyökkäys varsinkin näyttää todella tasapaksulta, mutta luotan siihen, että sinne on tulossa 2-3 kovaa tekijää. Melkein kaksi keskushyökkääjää näkisin ihan mielelläni näiden tulevien pelaajien joukossa. Siihen voisi olla ehdottomasti todella tyytyväinen, jos nämä pelaaja ovat ihan oikeasti kunnon vahvistuksia. Luulisi tämän verran ainakin Ahokin oppineensa virheistään. Ehkä.

Mikä on muuten Humlin tilanne tällä hetkellä? Onko hänen siirtymisestään ollut mitään huhuja tuonne Venäjälle? Haatajan lähtö nyt ainakin on aivan varma. Siinä vaiheessa, jos Huml lähtee myöskin niin Aholla ja kumppaneilla tulee olemaan todella iso tehtävä korvata nämä kaksi pelaajaa. No onhan tässä pitkä kevät ja kesä aikaa. Katsotaan miten tämä ensi kauden joukkueen kokoaminen etenee!
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Kyllä ne 1-ja 2-sentterit täytyy olla ostoslistalla(1-maalivahdin, maaleja sylkevän laitahyökkääjän ja pakin lisäksi). Ei Viuhkolan varaan voi laskea enää yhtään mitään, se kortti on jo nähty.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
No onneksi siellä on toimistollakin tiedostettu nämä kärkijätkien tarpeet ja niitä nyt hommataan. Kokoajan itselläni on Humlin osalta KHL-peikko, koska ihme ettei miehen otteita ole vielä sielä huomioitu. Toki Ivan on Ivan, välillä jopa omalle joukkueelleen riesa, mutta pelipäivänä kaikki natsaa.

Nyt ensin se ehkä kokenut 1. sena sekä siihen 2. kenttään viittä vaille samaa tasoa oleva kaveri ja laidalle taijotaan "Mosse2" jostain Amerikasta. Olisi se kommunikointikin vähän helpompaa englanniksi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllähän Käppyrät tulee saamaan suomen ykkös-sentterin kun Ramu vetää mustan nutun päälle ensi kaudella. Huhut Pietarista, Lauri Marjamäki ja Junnon tilipussi takaa tuon jutun, on ihme jos Ramu ei pelaa Kärpissä ensi kaudella.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Rynnäs(?), Salcido(?), Ramstein(?), Pyörälä(?), Hagman(?).
Ihan maukkaita nimiä liikkuu kyllä huhuosastolla. Jos nuo saadaan kotiutettua ensi kauden joukkueeseen, niin alkaa olemaan "kohtuu" nippu kasassa.
Vielä siihen 1 sentteri, niin avot!
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Rynnäs(?), Salcido(?), Ramstein(?), Pyörälä(?), Hagman(?).
Ihan maukkaita nimiä liikkuu kyllä huhuosastolla. Jos nuo saadaan kotiutettua ensi kauden joukkueeseen, niin alkaa olemaan "kohtuu" nippu kasassa.
Vielä siihen 1 sentteri, niin avot!

Eiköhän Ramu se 1.sentteri ole jos on tullakseen..
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eiköhän Ramu se 1.sentteri ole jos on tullakseen..

Niin minäkin uskoisin sen olevan. Mutta silti ei vakuuta tuo sentteriosasto senkään jälkeen alkuunkaan. Ramstedt-Viuhkola-Komulainen-Kemppainen. Ykkössentteri olisi toki EHT-tason mies, mutta noista kolmesta muusta ei saa kyllä edes kuinka positiivisesti ajattelemallakaan kakkoskenttään sentteriä. Ehkä siihen kävisi se koodinimi "Hlinka". Ramstedt-Hlinka-Viuhkola-Kemppainen ja Komulainen paikkaa. Tuollaisella kalustolla luulisi jo tulosta tulevan.

Plan B voisi olla myös että mikäli Pyörälä sattuisi tulemaan niin hän voisi esimerkiksi ottaa kakkossentterin roolin hoitaakseen ja se tontti olisi kunnossa. Tai Ivan Huml. Ramstedt-Huml/Pyörälä-Viuhkola-Kemppainen.

Mutta joka tapauksessa mikäli Pyörälä on tulossa se antaa vaihtoehtoja Marjamäelle. Joka tapauksessa hankintojen hyökkäyspäähän tulisi kyllä tuolla budjetilla ollakin jo luokkaa Pyörälä, Hagman ja Ramstedt. Jäämme odottamaan mitä tapahtuu. Kukkonen jo tuli ja olisin kyllä todella tyytyväinen mikäli se jatkuisi em. nimillä :)
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eiköhän tuo Ramstedt ole huhuna vain kannattajien uutisoinnin pohjalta harjoittamaa arvuuttelua. Luulisi Ramstedtin potkut Pietarista mahdollisesti (tämäkään ei käsittääkseni ole varmaa?) saadessaan saavan tarjouksia huonommista KHL-seuroista ja Ruotsista joita harkitsee ennemmin kuin Kärppien tarjousta. Toki Kärpät on vahvoilla jos muualta ei enempää rahaa tarjota juuri Marjamäen takia. Tai siis näin ainakin luulisi. Ramstedt olisi hyvä ykkössentteri, tuskin floppaisi Marjamäen alaisuudessa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kova homma tosin Aholle ja kumppaneille vielä jäi kun eihän siinä olekaan enää auki kuin ykkösmaalivahti, ykkössentteri, kiekollinen ykköspakki ja ykköskentän laitahyökkääjä Haatajan tilalle. Tällä hetkellä muu joukkue näyttää ihan hyvältä, mutta epäonnistumalla noissa tonteissa menestysmahdollisuudetkin katoavat saman tien.

4 paikkaa kuntoon ja sen jälkeen projekti voi todenteolla alkaa.
 

Outlander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hiukan alkaa pelottaa tuo Plihalin kohtalo, että jatkaako vai eikö. Vielä ei tullut tietoa että jatkaisi muualla mutta jospa sitten myöhemmin. Jos käy niin hullusti että pelaa ensi kaudella niin ainakin itseltäni lähtee maku koko kaudesta.
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Hiukan alkaa pelottaa tuo Plihalin kohtalo, että jatkaako vai eikö. Vielä ei tullut tietoa että jatkaisi muualla mutta jospa sitten myöhemmin. Jos käy niin hullusti että pelaa ensi kaudella niin ainakin itseltäni lähtee maku koko kaudesta.

Kyllä on Plihalista kasvanut aikamoinen mörkö jos koko kausi menee pilalle kaverin mukana olosta. Eihän sitä ole pakko edes peluuttaa. Plihalilla on sopimus ja jos sitä ei saada purettua, on varmaan järkevämpää antaa vielä mahdollisuus kuin antaa kaverin nauttia palkkaa tekemättä mitään.

Luulisi että olisi ainakin näytönhaluja kun koko loppu-ura on käytännössä ensi kaudesta kiinni. Loukkaantumisiakin tulee taas varmasti, joten eiköhän jotain roolia olisi löydettävissä.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Ehdottomasti iso plussa Kärpille Kukkosen kotiin palauttamisesta! Liigan mielenkiinto nousi taas hurjasti. Alikoski pelasi mukiinmenevän kauden Kookoossa, näin häneltä pari ottelua ja ainakin perusteella liiga-Alikoskeen tietynlaista (osittain kiekollista) rohkeutta oli tullut lisää. Aiemmin liigassa Alikoski on ollut näin toisen joukkueen fanille aika hmv pelaaja, mutta mestiksessä oli kohtuullisen viihdyttävä. Pälvestä itselläni ei ole sen enempää tietoa, mukavat tehot oli ainakin tehnyt.

Ketjusommitelma
Huml - X - Pyörälä
X - X - Donskoi
Kähkönen - Komulainen - Junttila
Alikoski - Kemppainen - Keränen
----------
Suoranta etc (junnut)

Kukkonen - Pokka
Ohtamaa - X
Lehtonen - Eminger
-----------
Pälve - Niemelä

Kolmen ketjun tasainen peluutus ja nelonen välillä tykittämään.

Mikäs on muuten Viuhkolan tilanne? Kaikkien papereissa mukana, mutta ei ole edes sopimuksenalainen?
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mielenkiintoista oli, että Kärpät hakee siis yhtä molaria eikä kahta. Tällä hetkellä joukkueeseen ei ole kiinnitetty yhtäkään maalivahtia. Toivotaan siis, että Rynnäksellä olisi paperi jo kirjoitettu, mutta sen julkaisua täytyy vain odotella.

Hyvä sopimukset tämän päiväiset. Sanotaanko, että viisi seuraava sopimusta ovat sitten semmoisia, jotka ratkaisevat aika pitkälti ensikauden.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Tomi Karhunen, Toni Eskelinen. Mun mielestä tossa on pari maalivahtia.
Ok. No taas mennyt ohitse miesten jatkot. Ja yritin vielä tarkistaa jatkoajan ja eliteprospectsin kautta jatkot, mutta kummassakaan ei näkynyt, että miehillä olisi myös seuraavaksi kaudeksi sopimukset.

Eskelisestä ei kuitenkaan ole kuin korkeintaan kolmosmolariksi. Karhunen mennee kakkosena, mutta toivottavasti kehitystä tapahtuu sielläkin suunnnalla.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä tuo Alikoski voi olla ihan OK hankinta, kun sitä hetken mietti. Neloseen ei helposti löydy kokenutta kaveria, joka on valmis antamaan sen 110% joukkueen eteen. Uskon, että Alikoski hoitaa sen 4 kentän laiturin roolin paremmin kuin Mäenalaset tai edes Körköt. Enään Alikoskelta ei edes tarvitse odottaa mitään muuta. Ennenhän hänessä lepäsi se pienen pieni toivonkipinä, josko pohjolaleirin parhaaksikin valittu heräisi joskus takomaan tehoja. Erityisesti pudotuspeleissä Alikoski saattaa olla sellainen kuuluisa playoff pelaaja, joka herää eloon ja takoo siellä saman verran pisteitä kuin runkosarjassa. Varovaisen toiveikas olen Alikosken suhteen.

Se tässä mietityttää, että mistä Marjamäki kaivaa peliaikaa näille Suorannoille, Körköille, Huovisille, Korkiakoskille ja kumppaneille peliaikaa, kun siellä jo A:sta pukkaa uusia ehkä jopa lahjaakkaampia tapauksia. Vähän liikaa tuntuu olevan tällaista 4. kentän materiaalia joukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mielenkiintoista oli, että Kärpät hakee siis yhtä molaria eikä kahta. Tällä hetkellä joukkueeseen ei ole kiinnitetty yhtäkään maalivahtia. Toivotaan siis, että Rynnäksellä olisi paperi jo kirjoitettu, mutta sen julkaisua täytyy vain odotella.

Hyvä sopimukset tämän päiväiset. Sanotaanko, että viisi seuraava sopimusta ovat sitten semmoisia, jotka ratkaisevat aika pitkälti ensikauden.

Ei ole tuo Karhusen sopimuksen pituus näköjään millään foorumilla ensi kauden loppuun.
Kuitenkin Kärpät ilmoitti 27.01.12 tehneensä Karhusen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Luulen, että tuo pitäisi olla kahden kauden sopimus, harvemmin kesken kauden päättyviä sopimuksia tehdään, ainakaan jos puhutaan noinkin pitkästä sopimuksesta.
Alla linkki Kärppien kotisivuilla olleeseen uutiseen asiasta.

Kärpät ja Karhunen jatkosopimukseen
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Ei ole tuo Karhusen sopimuksen pituus näköjään millään foorumilla ensi kauden loppuun.
Kuitenkin Kärpät ilmoitti 27.01.12 tehneensä Karhusen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Luulen, että tuo pitäisi olla kahden kauden sopimus, harvemmin kesken kauden päättyviä sopimuksia tehdään, ainakaan jos puhutaan noinkin pitkästä sopimuksesta.
Alla linkki Kärppien kotisivuilla olleeseen uutiseen asiasta.

Kärpät ja Karhunen jatkosopimukseen
Jep. Nyt muistuukin mieleen kyseinen uutinen kun Karhunen Slovakiaan lähti. Noh toivotaan jokatapauksessa, että sieltä Rynnäs olisi tulossa.
 

Subbani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipsit
Rynnäs on tulossa varmasti. Kovasti huhut kertovat Spede Pyörälää takaisin. Salomäen HIFK-huhut ovat täyttä paskaa.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Hyvä aloitus, sanotaanko näin. Kukkosen pitkä soppari tuo turvaa pakistoon vuosikausiksi. Kukkonen on joukkueen kapteeni ja henkinen johtaja, joten se osasto on kunnossa eikä pelillisiäkään avuja saa tietenkään unohtaa. Alikoski ja Pälve nyt ovat pelkkää täytettä rosteriin. Pälve saattaa toki jopa nousta jossain vaiheessa vakiopelaajaksi, jos kehitys jatkuu, mutta voihan Pälve tehdä nicolehdotkin..

Se seuraava aalto näissä sopimusasioissa tulee sitten kertomaan paljon enemmän. Itse ajattelen, että vasta 1/4 on nyt lunastettu niistä vaatimuksista, joita kärppäjohdon tulee laittaa ensi kaudelle kuntoon. Ykkösveskari, ykkössentteri ja ykkösketjun laituri puuttuvat edelleen. Nämä ovat siis aivan ehdottomat ruudut täytettäväksi. Sitten niiden vielä kakkossentteri ja se yksi pakki. Näin kasassa olisivat Ahonkin kommentoimat puutteet.

Se on positiivista, että Kärpät havittelee (ainakin huhuissa) ns. kovia nimiä ensi kauden rosteriin. Pyörälä, Haula, Ramstedt, Hagman, Rynnäs jne. Alikoski oli tosin tällainen huumorihankinta, enkä voi käsittää, että mitä tällä haettiin. Oululaisuutta joukkueessa on ihan riittämiin, joten sekään ei voi olla mikään syy. Pelkällä asenteellako sinne joukkueeseen sitten pääsee, sillä muuta Alikoskelta on turha odottaa. Alikoskesta huolimatta suunta on oikea ja nyt johtoportaan pitää vaan huolehtia, että tärkeimmät paikat täytetään huippupelaajilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös