Kenen bandwagoniin?

  • 222 097
  • 802
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Itsekin olen odotellut rauhassa ja eiköhän kohta voida todeta että maltti oli valttia. Hyppään bandwagoniin pytyn noustessa kohti hallin kattoa ja suuntaan sitten illaksi sinnepäin missä selkääntaputtelemalla voisi irrota ilmaista viinaa.

Siinä mielessä kyllä toivon TPS:n voittoa, että yhdelläkään tuntemallani hämeenlinnalaisella ei ole koskaan ollut euroakaan rahaa, joten se tarjoaminen olisi väkisinkin niukempaa.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Vaihdanpa bandwagonia. Yllättäen turkulaisten jo valmiiksi ylimieliselle asenteelle finaaleihin pääsy oli liikaa.

Samaiset tyypit syyttivät hetki sitten JYPiä maailmankaikkeuden mauttomimmaksi organisaatioksi sponsoreiden järjestämän typerän finaalikypäräepisodin vuoksi. Nyt heillä itsellä ei tunnu missään, vaikka jalat ovat vähintään metrin irti maasta ja mestaruusroinaa kannetaan sisään.

Täh? Mitä ylimielisyyttä se on jos roinat on hallissa kun mestaruus on katkolla, häh? Todennäköisesti samat kamat on mukana myös tänään Hämeenlinnassa, kun mahdollisuus sarjan katkoon on. Vai pitäiskö ne varuilta jättää Turkuun ja kipaista mestaruuden mahdollisesti ratkettua hakemassa, ettei leijumista vaan esiinny. Tapauksissa Jypin finaalikypärät/TPS:n mestaruuskamat on ehkä kuitenkin hiuksen hieno ero, jotain järkeä näihin..

Ja todellakin Tepsin kelkassa ollaan, jo senkin takia että pudotitte meidät finaaleista hpk:n runkut, vaikka KalPa oli parempi!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tuli tämä vanha ketju mieleen, tästä ketjusta on monet hyvät naurut saanut. Eli SaiPa, Tappara, HPK -fanit, kenen vaunussa?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olisihan tästä aiheesta voinut laittaa uudenkin ketjun koskien juuri tätä kevättä. Viime keväästä on tilanteet kuitenkin muuttuneet aika paljon.

Tämähän on toissa vuoden ketju, viime vuonna ei tainnut tällaista ollakaan?
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tälläinen ketju tuli mieleen...

Jos Ässät oletetusti putoaa heti ekalla kiekalla, niin Tappara voittoon! Hymiö.

No eihän Ässät edes putoa.

No kun TPS:n pelit nyt huomenna päättyy (luonnollisesti raivoisaan voittoon em. Ässistä) niin kyllä mä varmaan alan kans tuota Tapparaa seuraamaan. Toivottavasti menevät päätyyn asti!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Olen Hifkin kelkassa, as usual. Saa tosin nyt sitten nähdä, kumman punaisen pelit jatkuvat kauemmin.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ellei SaiPa onnistu huomenna pupeltamaan itseään ulos sääleistä niin SaiPalle suurimmat sympatiat. Muutenkin periaatteessa niiden puolella jotka pelaavat pienemmillä resursseilla ja/tai omaavat vähemmän aiempaa menestystä.

Kaksi suurinta mielenkiinnon kohdetta keväällä kuitenkin KalPan maalivahtipeli, koska Mikko Koskinen lienee Bluesin ensi kauden ykkösveskari sekä Jypin loppukausi koska heitä koutsaa Bluesin tuleva päävalmentaja.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Bandwagon termi lienee vähän huono omalla kohdalla, listaan mielummin joukkueet joille en menestystä toivo.

Jokerit ja HIFK: Helsinkiin ei voi koskaan toivoa mitään hyvää.

JYP: Menestystä on jo tullut kosolti viime vuosina--ei jatkoon. Kärpät hieman sama mutta parina viimevuonna on jo ollut vähän hiljaisempaa ettei oikeastaan ole väliä.

Tappara: Periaatteessa aivan sama muuten, mutta olisihan se kiva ottaa joskus kiinni mestaruusmäärissä joten mielummin ei. Barkoville pientä sympatiaa.

Ässät: Muuten aika sympaattinen seura, Poriin jotain sukujuuriakin on mutta pieni äänekäs vähemmistö Ässä-kannattajista täällä Jatkoajassa on sellaista sakkia että Ässille toivoo pelkkää pahaa. Kevään mittaan sellaista tuubaa saanut lukea muutamassa ketjussa että oksat helvettiin.

Lukko: Tuskin menevät tänä vuonna pitkälle, mutta "Pikkuveljelle" ei koskaan menestystä toivo.

Jäljelle jää siis KalPa, HPK, SaiPa/Pelicans ja varauksin Kärpät. Melkoista HMV:tä mutta sellaista se on.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Perinteisesti Ässien puolella ollaan jos HIFK ei menesty. Näin on ollut jo Ketolan ja Javanaisen ajoista, mitäpä sitä muuttamaan.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Perinteisesti Ässien puolella ollaan jos HIFK ei menesty. Näin on ollut jo Ketolan ja Javanaisen ajoista, mitäpä sitä muuttamaan.

Samma här! Ässien vaunuun hypätään jos ja kun HIFK putoaa jatkopeleistä!
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
En usko että kirjoitan tätä, mutta silti: Ässien. Shaun Heskan, Antti Raannan, suoraviivaisen rymistelyn ja koko menon yleisilmeen takia voi unohtaa jopa Pori-inhonsa. Hetkeksi:).
Tappara on sitten tietty oma lukunsa, mutta tässähän oli kyse bandwagonista.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siirtyisin ehdottomasti HIFKin kelkkaan. Jotenkin tuo "naapuriviha" karisee pois tässä vuosien karttuessa, ja tietysti tuohon vaikuttavat vahvasti myös kaverit joille tuo naapuriseura on se tärkein asia maailmassa.

Hyvällä fiiliksellä pääsisi siis heidän kanssaan matseja katselemaan, mutta valitettavasti tuo nyt ei kuitenkaan toteudu Jokereiden viedessä tällä kertaa kannun.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tampere on aina kerännyt meikäläisen sympatiat ja tämä heijastuu myös kaupungin kiekkojoukkeisiin. Tappara on siis valintani.

Toinen, jolle pystyn mestaruuden suomaan, on se joukkue, joka tiputtaa Ässät mitalipeleistä. Nyt vaan jäädään jännäämään, mille joukkueelle tämä kunnia suodaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Sm-liigan seuraaminen tyssää sillä sekunnilla, jos Jokerit putoaa. Aivan sama, mitä sen jälkeen tapahtuu liigassa, katseet sunnataan NHL:n puolelle.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensin katu-uskottava vastaus: Jos Lukko tippuu niin vittu ihan sama koko SM-liigalla, ei paljon kiinnosta.

Kuitenkin, toisille sitä mestaruutta toivoo enemmän kuin toisille. Jos vähän aikansa kuluksi pohtisi kaikista mahdollisista mestariehdokkaista jotain.

Jokerit: En ole enää niin angstinen Jokereita kohtaan kuin vielä muutama vuosi sitten. Tämä on monien asioiden summa. Esimerkiksi aikaisemmin en tykännyt yhtään Hjalliksesta, nyt se on mun mielestäni pirun kova jätkä. Kekäläinen oli kanssa hyvä veto Jokereilta, rautainen ammattilainen ja hieno mies, vaikka ärsyttäviäkin piirteitä löytyy. Sitten täytyy vielä nostaa esille helvetin hienot kannattajat, jotka valitettavasti vaan ovat vähän maineensa vankeja. Jokerit ei ole kaikkein mieluisin mestariehdokas, mutta toisaalta olisi hieno nähdä Jokereiden voittavan ratkaisevan finaalin Ilmalassa, ihan jo vaan sen tunnelman ja show'n takia. e. Huomasin tuossa laittaessani noita joukkueita järjestyseen, että taitaa se Jokerit sittekin olla lähellä sitä mieluisinta mestariehdokasta Lukon jälkeen.

JYP: En voi sille mitään, jyväskyläläiset on minulle HMV. Ei aiheuta paljoa negatiivisia tunteita (miinus se saatanan sambaryhmä), mutta toisaalta heillä on ihan tarpeeksi menestystä viime aikoina. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta JYPissä ei ole minua kiinnostavia pelaajia.

Tappara: Kahdesta Tampereen joukkueesta se sympaattisempi. Tukka-Jukka on hieno mies. Barkov on hieno pelaaja. Ville Nieminen on helvetin ärsyttävä aina Lukkoa vastaan, muuten erittäin hieno pelaaja niinikään. Ei aiheuta minussa negatiivisia tuntemuksia ja on vielä suhteellisen kiinnostava joukkuekin.

Ässät: Ei. Ne saatanan rumat ja tyylittömät irokeesikampaukset heijastelee naapurikuntiinkin, kun ainakaan vielä ei ole keksitty miten porilaiset saataisiin eristettyä pysyvästi omien rajojensa sisäpuolelle. Lisäksi Yö saisi tekosyyn heittää keikan.

KalPa: Sami Kapasta pitäisi arvostaa, mutta itse en voi sietää koko äijää. Toisaalta, pelkästään Susi-Jussin takia KalPalle voisi mestaruuden suodakin. Kapasta lukuunottamatta KalPa ei aiheuta mitään suurempia negatiivisia tuntemuksia.

HPK: Tjaa. En keksi oikein mitään sanottavaa. Ihan sama viekö mestaruuden vai putoaako pudotuspelien ekalla kierroksella.

HIFK: Olisihan se aika hauska juttu, jos HIFK voittaisi tämän kauden vuoristoradan ja kipinävuoroilun jälkeen mestaruuden. Valitettavasti Peltosta kohtaan pieniä antipatioita, johtuen sekä miehestä itsestään, että mediasta. Noin muuten mulla ei ole mitään heitä vastaa. IFK:lla on kuitenkin suht tuore mestaruus plakkarissa, joten mun mielestä se olisi nyt jonkun muun vuki.

Kärpät: Oululaisille on tullut ihan tarpeeksi menestystä, vaikka viime aikoina onkin ollut vähän hiljaisempaa. Joukkue ei ole kiinnostava, ja jos ne vittu peräkkäisinä kausina lähettää meille Kimmo Koskenkorvan lisäksi vielä Ilkka Mikkolan, niin pyhä viha oululaisia kohtaan on taattu.

SaiPa: En pidä SaiPaa ihan niin sympaattisena joukkueena kuin valtaosa, mutta silti täytyy kyllä arvostaa liigan pienimmällä budjetilla operoivaa seuraa. Olisihan se todella hieno suoritus, jos SaiPa tuolla joukkueella kairaisi mestaruuden. Sen verran minulla on kyllä tässä oma lehmä ojassa, että jos SaiPa voittaa mestaruuden ennen Lukkoa, niin onhan se nyt herranjumala noloa. Ehkä se kuitenkin olisi hyvä herätys myös Rauman ylpeydelle, jos joku näyttäisi oikein konkreettisesti että henki voi peitota materian ja paksut palkkapussit.

Pelicans: Pienet on Pelicansilla tsäänssit, mutta otetaan nyt mukaan spekulointeihin. En oikein osaa päättää mitä mieltä olen Suikkasesta - onko se kova jätkä vai ylikorostaako se sitä äijämäisyyttään, ja kuinka paljon se saa sillä anteeksi esim. kielenkäyttönsä suhteen. Pelicans kuuluu vähän siihen samaan sarjaan kuin Kerhokin, ei oikein mitään väliä, miten käy.

Ja sitten jaetaan vielä joukkueet ns. koreihin, mieluisimmista joukkueista epämieluisimpiin.

Kori 1: Jokerit ja Tappara
Kori 2: SaiPa
Kori 3: KalPa, HPK, Pelicans, HIFK
Kori 4: JYP, Kärpät
Kori 5: Ässät
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Bandwagon termi lienee vähän huono omalla kohdalla, listaan mielummin joukkueet joille en menestystä toivo.

Jokerit ja HIFK: Helsinkiin ei voi koskaan toivoa mitään hyvää.


Myydään Turku Syyrialle. :o)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ässät. Joukkue on joutunut kokemaan muutamana viime kautena niin karvaat play-off- pettymykset että soisin heille viimeinkin menestystä myös loppupeleissä. Arvostan sitä että jengi yltyi huimaan voittoputkeen vaikka myivät ykkössentterin Venäjälle.
 

Jindebyne

Jäsen
Ässien rattaisiin ehdottomasti, mikäli HIFK:n taival tyssää ennen porilaisia.

Sen jälkeen olisi hieman vaikeampi valinta, mutta noista lähtökohtaisesti suosikeista olisi Tappara mieluisin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Kun Lukko tuosta nyt tippuu niin kannatusjärjestys on seuraava:

Ässät - Viitsisi lähteä finaaleita katsomaan ihan livenä
SaiPa - Saisivat joskus päästä edes pronssipeliin
Jokerit - Hyvä ja mielenkiintoinen joukkue vaikka pakkiosasto aika HMV

Hifk - Innokkaat fanit mutta muuten ei aiheuta oikein mitään tunteita
Hpk - Ei aiheuta oikein mitään tunteita tämäkään

Tappara - Joku vain ärsyttää
JyP - Voittaneet jo tarpeeksi lähivuosina
Kärpät - Sama kuin JyP
Kalpa - Vastenmieliset Kapaset ja mikkikiekko, hyi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös