Otteluseurantaketju SM-liiga Ti 26.2.2013

  • 183 207
  • 588

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Tää peli hävittiin, valitettavasti. Viimeistään jatkoajan tai rankkujen jälkee.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mä en vaan käsitä tuota SaiPan erikoistilannepelaamista. Eikö sitä harjoitella ollenkaan vai onko vika siinä että sitä harjoitellaan? On se vaan kamalaa paskaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Unettava erä oli kyllä tämä toinen Hämeenlinnassa. Paskaa kiekkoa.

Mestaruudet turruttaa. Vähän rispektiä, toi kun olisi tehty Jokereita vastaan niin 3 sivua olisi saanut lukea itkua.

Harmittaako noin paljon, ettei kukaan jaksanut tarttua?
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Kyllähän noista pitää saada sanoa, tuo nyt kuitenkin oli todella selvä tuomarivirhe. Nämä jos mitkä pilaavat pelin tason.

Toki mutta tulee niin puolin ja toisin. Tuon tyyppiset jäähyt missä ei järkeä on ihan arpapeliä.. Surullista mutta niihin tottuu.. Ainakaan itse ei edes aina viitsi mainita.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Ihan turha Södeä on mistään makoilusta syyttää. Selvästi siinä pää kolahti pleksiin ja mies kuutamolle. Onneksi ei käynyt pahemmin.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Noh, syksyn ekassa kohtaamisessa tepsi teki kans pukukoppimaalin tokaan erään mutta Jekimovs ratkas 2 minuuttia ennen loppua, josko tänäänkin?
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noh, selkein jäähy tässä pelissä, vaikkei taklaus mikään kova ollutkaan. Muut puhallukset ovat olleet hippakiekko-linjaa.

No tähän sama.

2min Humlille oli ihan sopiva tuomio. Ja selkein jäähyn paikka koko pelissähän tuo oli.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Minun silmään kokenut pelimies käytti nykytilannetta hyväksi ja yritti näytellä Humlin ulos.. Sanokaa mitä sanotte, mutta tätä se tulee olemaan tällä ja ensi kaudella. Haetaan vastustajan pelaajille vitosia tällaisista tilanteista. Melkoista touhua. Onneksi tuomari sentään oli tässä ajan tasalla, eikä mennyt Söderholmin filmeihin(siis tuo selvä vitosen haku.. kakkonen on siis ihan OK tästä.).

Siis perseestähän nuo aivotärähdykset sun muut on.. mutta toivottavasti tästä ei tule farssia. Pelaajienkin pitää ottaa vastuuta siitä, mihin suuntaan tämä homma menee. Jotenkin taas näen jo mielessäni sen erään pelaajan, jonka nimeä ei saa koskaan ottaa esille, hyppimässä ja makoilemassa pleijareissa.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Riikola voisi oikeasti lopettaa tuon perseilyn!!
5-3 tilanteessa viivasta maskiton laukaisu ja perseilyn huipentumana keskialueen paha virhe josta tepsi kuittaa tasoituksen...

Ei näin!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
@ Kärpät-HIFK

Joko Pauli Aalto-Setälä on twiittaillut Humlin taklauksesta?
Kyllähän tuo oli vähintäänkin rikosilmoituksen vaatinut murha-aie. Mitähän lapset huomenna koulussa tämän nähtyään tekevät?

Allerilla on rahat vähissä, joten PAS:lle vaan terveisiä... on muuten jokseenkin enteelliset nimikirjaimet Aalto-Setälällä.

Itse pelistä? Lätkäkääpiön otteet jatkuvat siinä missä aina ennenkin. Kärpät pelaa aina tarkempaa puolustusta Karhusen ollessa maalissa, joten niistä ensimmäisen erän perseilyistä ja tyhjiin tarjotuista ei HIFK vielä rokottanut. Nyt sitten kävi Karhuselle kuten aina. Samalla ylivoimalla sitten tasoitus.

Mitähän tästä vitun kaukalopallosta pitäisi olla mieltä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kyllä ikävästi tuntuu, että Ässien lento tänään katkeaa. Todella nihkeä mutu, että KalPa kun pääsee ensimmäistä kertaa yv:lle, niin kiekko on jonkin pompun kautta häkissä ja peli päättyy 0-1 lukemiin/mahdollisesti toinen tyhiin :/

toivottavasti olen väärässä.

Hyvää maalivahtipeliä muuten kummassakin päässä toistaiseksi, siihen näyttääkin ratkeavan tänään, saa nähdä kumpi vie. Raanta vs. Koskinen
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
On meillä fanit....

Etkö sinä sitten näe joukkueen ongelmia, mitkä on ollut jo puoli kautta näkyvissä? Toki toivoa saa voittoa ite kukin, mutta realismi on toivoa raaempaa SaiPan kohdalla. Olkoon tämä pessimismiä tai huonoa fanittamista, aivan sama.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
SM-liigan ämmäistymisen kunniaksi avasin vaaleanpunaisen siiderin ja vaihdoin Vallilan tyttömäiset Mon amour -lakanat.

Tästä se lähtee. Tappioputki kauden neljännellä koutsilla. Luotto IFK:hon on kova.
 
Viimeksi muokattu:

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Söderholm kääntää selän kulmassa ja Huml ajaa tilanteen loppuun asti. Muistuttaa vähän peltosen tilannetta, jossa myös ifk-pelaaja pelasi kiekkoa loppuun asti eikä varaudu taklaukseen.

Huml 2min ryntäyksestä

Mitä jos pitäisit turpasi kiinni jos et mitään tajua / näe. Ja oululaisylesö osoitti taas asiantuntemuksensa viheltämällä.

IFK:n yv on aivan luokatonta, ja kysymys pitää tietysti kohdistaa Nybarille, että miksi Erikson pyörittää ykkösyv:tä.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan turha Södeä on mistään makoilusta syyttää. Selvästi siinä pää kolahti pleksiin ja mies kuutamolle. Onneksi ei käynyt pahemmin.

Jep, 2min ihan oikea tuomio.

Ehkä sen verran laittaisin Södelle, että aika pitkään ja rauhassa pelasi omissa päätylaudoituksessa selkä kentälle ja peliin päin. Luotto on kova ja eihän noihin numeroihin saisi vetää edes noin tönäisemällä kuten Huml.

Silti. Kylki kiinni laitaan ja pois selkä kentälle päin pelaamisesta heti kun mahdollista. Noita sattuu usein junnuille, kuten Emingerille tällä kaudella, mutta että konkari...

Onneksi ei käynyt pahemmin. Raksilassa oli typerää viheltää loppuun asti. Taputukset kun pääsee jäältä pois.
 

Ferris

Jäsen
Hienosti puolustettu Mikko Pukka.

Jos tästä pelistä ei tule täyttä pistepottia, menee se aivan täysin Pekka Tirkkosen piikkiin. Käsittämätöntä, että Pukka on edelleen pelaavassa kokoonpanossa. Pelaisivat jumalauta vaikka viidellä pakilla, jos miehet ei muuten riitä.

Pukan vika kun Riikola junnumaisesti kiihyttelee keskialueella kiekkoa/vastustajaa vastaan, tietenkään siihen ehtimättä -> 2vs1 Tepsille?

Jotain rajaa sille Pukka-sokeudelle, kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös