Otteluseurantaketju SM-liiga Ti 26.2.2013

tulikaste

KalPa, Tero Lehterä
Onpahan vuan melekone rilleri vissiin Porissa käynnissä. Tai sitten todella huonoa kiekkoa tai ihan mukiinmenevää, vaihtelevia sepustuksia täällä saa lukea. Tiedä sitten.

TPS, Aki-Petteri Berg #5
Tuomarit ehkä onnistuivat taas ratkaisemaan pelin Lappeenrannassa. Anttila törmää ensin SaiPa-pelaajaan, molemmat tönäisevät kerran toisiaan ja pelkästään Anttila jäähylle. Tepsi sitten protestoi tätä ja tuomari antoi joukkuerangaistuksen. TPS siis 2 minuuttia 5-3 alivoimalle.

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Voi vitun SaiPa, saa ne ylivoimat käyttää!
1-1...

Jugger77

SaiPa
Kyllä 5-3 ylivoimalla pitäisi aina tehdä maali. Nyt jos SaiPa tämän häviää niin tuohon hävitään. Jännä ettei tuossa ylivoimassa ole oikein missään vaiheessa ollut järkeä. Ei ainakaan viimeiseen kahteen kuukauteen.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Söderholm seinille ja, kun äijä jäi makaamaan, niin aina sivistyneet oululaiset viheltävät Södelle.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Heppoisen näköinen taklaus Humlilta, mutta yllättävän pahaa jälkeä tuntui tulevan. Vähän turha taklaus Humlilta tuohon tilanteeseen.

Mänizeri

TPS, New York Rangers
Onko SaiPan ylivoima muka näyttänyt niin pelottavalta?

Viittasin kauden aikaisempiin tuntemuksiin... Paska kausi, jolle ei näytetä saavan edes jonkinlaista kunniakasta loppua, turpaan tulee jatkuvasti. Vaikka kuinka toivoisi muuta.

Söderholm kääntää selän kulmassa ja Huml ajaa tilanteen loppuun asti. Muistuttaa vähän peltosen tilannetta, jossa myös ifk-pelaaja pelasi kiekkoa loppuun asti eikä varaudu taklaukseen.

Huml 2min ryntäyksestä

Susanna Pöykiö
@ Kärpät-HIFK

Selostaja kaipaa turvakaukaloa... voi helvetti.

Söderholmin ja Humlin tilannetta ei voi juurikaan edes taklaukseksi kutsua, mutta makoilemallahan näistä saa ylivoimia.

Kiitos SM-Liiga.

Kaner

Hawks, SaiPa
Hienosti puolustettu Mikko Pukka.

Jos tästä pelistä ei tule täyttä pistepottia, menee se aivan täysin Pekka Tirkkosen piikkiin. Käsittämätöntä, että Pukka on edelleen pelaavassa kokoonpanossa. Pelaisivat jumalauta vaikka viidellä pakilla, jos miehet ei muuten riitä.

Antti Raanta on pelannut kohta muuten 120 minuuttia päästämättä maaliakaan. Hieno suoritus mutta kalpenee vielä Ässien voittoputkelle, joka on ilmeisesti kymmenen ottelun mittainen.

Johannes

HIFK, jääkiekko.
Huml ajaa Söderholmin naama päin laitaa ja saa 2 minuuttia. Eikö 7 pelin pelikielto olisi ollut oikea tuomio, kun tämä on sm-liiga. : )

Jinsui

HPK
Huom! Itku! Sitä ei ole! Me ei tehdä sitä, kuten Jokeri-fanit. Huomasko ees kukaan? :-/ 0 itkua.

Kyllähän noista pitää saada sanoa, tuo nyt kuitenkin oli todella selvä tuomarivirhe. Nämä jos mitkä pilaavat pelin tason.