Otteluseurantaketju SM-liiga Ti 26.2.2013

JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Olipas huikea erä Hämeenlinnassa!
Menoa, meininkiä ja tunteet pinnassa molemmin puolin.
Tätä lisää kiitos!

Juuri näin. Eiköhän noista maalinedustojen siivoustalkoista kuitenkin aleta jäähyjä viheltämään ettei vain vahingossakaan tule liikaa tunnetta peliin.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
18-11 torjunnat Hämeenlinnassa, nyt on kyllä laskettu ihan kaikki kiekon pysäyttämiset maalin takanakin torjunnoiksi. Mutta viihdyttävä erä oli kyllä, painakaa Kerho!

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Aika unettavaa pelia Porissa. Ei edes yhta jaahya. Assilla paremmat maalipaikat.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät-KalPa

Toivottavasti toisessa erässä Armiaa ja Taimea kiinnostaa oman pään pelaaminen ekaa erää enemmän. Molemmat aika fleguja olivat...

kesätyttö69

Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Paajanen nappaa erän loppuun vielä typerän jäähyn, vippaa kiekon katsomoon.

HAHAHA Perrin, haha mikä apina :D Rupea nyt niitä tuomareita neuvomaan, siinä käy aina hyvin.

Eli mielestäsi tuomarit ovat liigassa aivan huippuosaajia? :D eivät neuvoja kaipaa stanley cup- ja liigavoittajalta?

puuha-pete

Kerho, Minnesota, Hollanti
Hämeenlinnassa pelataan playoff-kiekkoa, suosittelen. Nyt varmaan kyllä rauhoitellaan jengiä taas kopissa, mutta erittäin viihdyttävä ensimmäinen erä. Taklataan, tilanteiden jälkeen sopivasti pientä kähinää ja silti vielä hyviä tilanteitakin. Kelpaisi pudotuspeleihin tämä pari ainakin minulle!

teude

No ihan viimeisenä niitä neuvoja kannattaa kuunnella siltä aloituksessa olevalta pelaajalta, joka yrittää kaikin keinoin voittaa aloituksen ja tehdä maalin. Haloo!

Ja camoon joku Perrinin Stanley Cup voitto :D

Zauli

Ässät ja Red Wings
Ei Kalpa saa mistään jäähyä. Elo kumoon läpiajosta ja ei mitään.

Zeta03

Ässät-KalPa

Eero Elo melkein läpi mutta aivan ei potku riittänyt. Pääsi kuitenkin maalipaikkaan asti ja vetokin lähti. Ei maalia. Vielä ;)

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kärpät-HIFK

Melart heitti hienon kynän hyökkäysalueella. Luuleksää et sä oot joku popi orri vai?

Susanna Pöykiö
Kannattaa tarkistaa, että kenen näppäimistöltä tuo lähti...

Tuosta Kärppien ja HIFK:n välisestä ottelusta olen seurannut Melartin ja Ohtamaan otteita erityisesti, kun kerran ovat tällä kaudella maajoukkuerinkiin oikein toden teolla murtautumassa ja kohtuullisen samankaltaisia pelaajia rooleiltaan. Melart on mielestäni piirun verran parempi omassa päädyssä, mutta kiekollisessa pelissä Ohtamaa reippaasti edellä.

Bruno

Kärpät-HIFK

"IFK:lla on pitkä maaliton putki". 4 erää ei minusta nyt hirmuisen pitkä maaliton putki ole.

E. Perrault 2 min. Kärpät yv.

Ressa

Ässät
Kyllä Lammpu kerkeskin roikkumaan Mutasessa melkeen puolen kenttää ennen kuin jäähy tuli. Nyt maali prkl! Ässät YV:lle.