Euroviisut 2013

  • 164 953
  • 1 204

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Realistin näkökulmasta Krista, Diandra tai GWN vie. Ton Mikael Saaren "laulu" sattuu korviin, kundi seisoo lavalla kuin jäykkä paska ja näyttää siltä että pyörtyy ihan just. Ei pitäis kaiken järjen mukaan olla mitään jakoa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Euroviisuja kulissien takaa nähtynä olen sitä mieltä, ettei noista kannata harkita kuin kahta ehdokasta.

Kolmen brittipopin 80-luvun clash-kisan voitti Lucy Was Driving, siinä oli hieman Beatles-henkisyyttä mukana.

Saari on aika syvältä, mennyttä Euroviisuaikaa. Arion heikompi versio Lordista, Diandran kohdalla nukahdin, niitä mahtuu tiu tusinaan.

Eli joko Krista tai Orkoneva.

Edit.
Tuomarien pisteiden jälkeen olen kyllä hämmentynyt, että kaikki eivät tajua että pitäisi etsiä mahdollisimman hyvää Euroviisuehdokasta, ei niinkään mitään Pavarottia tai muuten musikaalista lahjakkuutta.

Euroviisut ovat jo pitkään olleet sellaista gay-pridea, että jos haluaa menestyä on se otettava huomioon. Siksi vain Orkonevalla tai vielä paremmin Siegfridsillä voisi olla tsaansseja.
 
Viimeksi muokattu:
Mikael Saari on oma suosikkini. Toivottavasti yleisö on lähellä tuomareita näkemyksissään. Diandra on muovia.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Yle ei pysty edes karsintoja hoitaa kunnialla, niin parempi kun ei lähetä ketään koko viisuihin!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Yle ei pysty edes karsintoja hoitaa kunnialla, niin parempi kun ei lähetä ketään koko viisuihin!
Lakkautetaan samalla koko YLE tarpeettomana.

Nimim. Muutakin käyttöä 140 eurolle vuodessa
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Taattua YLE:n Annan tasoa taas. Vittu, mitä puuhastelua!

Great White North aivan omassa luokassaan, tässä olisi nyt meille hyvä esiintyjä ja helvetin natsaava biisi lipputeemoineen.

Noita Kristoja ja Diandroja mahtuu 13 tusinaan. Varsinkin Neuvostoliitto-provinssit ja muslimi-Albaniat tukkii tuon osaston niin täyteen, ettei sinne kannata lähteä nyt. Varsinkin Diandran biisi aivan järkyttävää kuraa, ainoastaan solistin laulutaito pelastaa jotain.
 
Tarkemmin ajateltuna noista ei kannata kisoihin lähettää ketään. Vedetään kännit lauantai-illan kunniaksi ja nauretaan tälle oikeasti nololle kisalle.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jos nyt pitäisi veikata, pistäisin rahani likoon sen puolesta, että juuri "kolmen markan Ke$ha" edustaa tänä vuonna Suomea. Eikä yllä varsinaisissa skaboissa 30 parhaan joukkoon.
Just nyt vähän vituttaa olla oikeassa. Rahat takaisin, vittu.

Muovi maistuu täällä asti.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Kerrankin meni voitto oikeaan osoitteeseen. Olen katsellut näitä UMK-lähetyksiä hyvin satunnaisesti ja tasapaksua kuraa ollut kaikki kuulemani kappaleet lukuun ottamatta tuota Kristan biisiä. Tuota jäin jossain semifinaalilähetyksessä jopa kuuntelemaan hetkeksi kun kuulosti ihan menevältä euroviisubiisiltä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Harmin paikka että Krista vei, olisi siellä ollut tyrkyllä useampikin kappale joilla olisi tänä vuonna voitu oikeasti pärjätäkin. Nyt tullaan hyvin, hyvin suurella todennäköisyydellä jäämään karsintaan..
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
No, pääasia et ei tartte myötähävetä sen Mikael Saaren puolesta. Muovinen biisi tämäkin ja sata kertaa kuultu mut eiköhän tolla muutama piste liikene.
 

MVP8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi vittu, en varmasti kato euroviisuja.

E: Katonpas. Onneksi ruotsalaisiin voi aina luottaa ja sieltä tulee jälleen kerran joku huippubiisi eikä mitään turhaa lässytystä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Vedetään kännit lauantai-illan kunniaksi ja nauretaan tälle oikeasti nololle kisalle.

Oli todella aikamoista huumoria tämä tapahtuma. Hetken salaa vilkaisin kun näistä kanavista maksankin, mutta ei pystynyt...silmät ja korvat vuoti verta. Sitten kun noi tuomarit rupesi jakamaan pisteitään tuo karu sekoilu eikun korostui...tai voi mulla olla muutama kuohuva liikaa pohjilla että se vain vaikutti siltä.

Krista. Ja tuo viedään maailmalle. En tosin olisi laskenut noista ketään Euroviisuihin. Ja toisaalta ihan sama lopulta...
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
No, pääasia et ei tartte myötähävetä sen Mikael Saaren puolesta. Muovinen biisi tämäkin ja sata kertaa kuultu mut eiköhän tolla muutama piste liikene.
En millään usko, että tällä biisillä saadaan kovin isoa pistesaalista. Toivottavasti olen väärässä, mutta peukut tottakai on pystyssä. Suomen parasta toivotaan. Nuo prosentit olisi kiva nähdä, silloin kuin oli vielä euroviisukarsinnat nimellä niin ne prosentit julkaistiin.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Pitää muistaa, että viisuissa suurin osa äänestäjistä kuulee biisin kerran. Siinä mielessä Krista oli ehkä jopa paras valinta lähetettäväksi. Tarttuva ja "ärsyttävä" kertsi. Ja tollasta ei Suomelta odoteta.

Se vaan on totta mitä tuomaritkin sanoi - se on hyvä asia että jakaa mielipiteitä. Tuo ei siis todellakaan ole sellasta kamaa mitä ite kämpillä kuuntelisin, mutta onhan tuo kertsi pirun tarttuva ja se kai viisuissa on aikalailla tärkein juttu.

Niin, ja ei Krista lahjaton ole. Oli yksi suosikeista viime vuonna Voice of Finlandissakin, sillon tosi menni rokimmalla kamalla.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Siksi vain Orkonevalla tai vielä paremmin Siegfridsillä voisi olla tsaansseja.

Oikeus on voittanut, oikeus on voittanut taas! Saari voi aloittaa duettokiertueen Tomi Metsäkedon kanssa.

Eikun tosiaan, tuolla Siegfridsin biisillä ja show´lla on ainakin näkyvyys taattu Euroviisuissa. Miten sitten sijoitus menee, on toinen juttu.

Semmoinen juttu tuli vain vielä mieleen, että ainakin aiemmin lavalla sai olla vain kuusi (seitsemän?) ihmistä, joten noista taustajoukoista on karsittava jos nuo säännöt ovat edelleen samat. No tuskin se paljon vaikuttaa jos pari nunnaa jättää pois.
 
Hahhah. Jos mitään muuta ei ole käynyt selväksi, niin Suomen kansalla on yksi Euroopan huonoimmista musiikkimauista. Toisaalta, mikä on Ylelle kannattavampaa toimintaa, kuin lähettää joku teinisuosikki, joka ei kuitenkaan voita. Euroviisujen järjestäminen ja isännöiminen kun on kuulemma kallista puuhaa. Nyt saatiin vähän pinkeistä puhelimista txt-euroja ja kaupan päälle ihana, ihku VoF -tähti mukaan ja on niin siiistiiiii, kun saatiin jostain kisailuohjelmasta tuttu starba messiin.

Ennen lähetyksen alkua sanoin vaimolle, että Krista menee takuuvarmasti jatkoon, koska hän on ainoa, jonka lähettämistä joutuisin jollain tasolla häpeämään. Suomen kansalle iso peukku, seuraaviin presidentinvaaleihin vaan joku popstars -täti mukaan, niin saadaan valtion asiat kerralla kuntoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös