SaiPan peliesitykset kaudella 2012–2013

  • 261 564
  • 904

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lauantaina on sitten pakkovoitto. Kyllähän tuo peli pitäisi kohta alkaa saamaan rullaamaan. Olisihan se nimittäin kiva, että jos playoffeihin päästään, että sieltä tulisi jotakin tulosta.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivosesta odottelisin sitä vastuunkantajaa veräjänsuulle, tänään ei vaan tullut apuja tarpeeksi muulta joukkueelta.

Muutoksia tarvittaisiin, mutta rosteri on niin kapea, ettei juuri mitään voi tehdä. Savilahti-Backman pari pitäs hajottaa. Hämäläisen ketju ei riitä tällä hetkellä edes tuossa marginaaliroolissaan, Poukkulaa ehkä voisi käyttää. Pitäshän toi Pukka saada pois kentältä. Savilahti-Salcido yhdessä ei vaan toimi ylivoimassa viivalla. Jne.

Enää ei passais sarjasijoituksen heikentyä.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Luistin ei kulje ja syötöt menee harakoille, silloin ei yksi maalintekijä hommaa pelasta.
Kaksi uutta hyökkääjää mukaan ja nämä Kuopiolaiset kalakukon leipojat katsomoon, mukaan voi laittaa Hämäläisen Villen.
Ainakin Backman-Savilahti pakkipari on hajoitettava ja pakkiparit rakennettava uusiksi, nimittäin silloin kun Pukka-Pulli pakkipari on joukkueen paras, niin joku on pahasti pielessä.

Vain Flinckin ketju pelasi tänään kohtuu hyvällä tasolla, Kohon ketju välttävästi, mutta Rissasen ja Hämäläisen ketjut olivat molemmat aivan pelin ulkopuolella.
Jotain on kuitenkin tehtävä, muuten ei tälläkään kaudella Kisapuistossa Play-off kiekkoa pelata.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Punainen nuoli alaspäin

Rissanen - Flinck - Koho - Hämäläinen. Noista kolmella jo jatko ensi kaudelle ja Flinckistä optio. Kaudella ´13-14 ollaan tuolla sentterinelikolla todella lähellä välieräpaikkaa, onhan siinä kaksi väsynyttä kehäraakkia ja kaksi nuorempaa 3-4 ketjun sentterin vaatimukset täyttävää peluria. Tässähän se yksi suurimmista ongelmista on tälläkin kaudella, kun meillä neljä 4-ketjun sentteriä. Ei näillä "kiekko ränniin ja perään" keskushyökkääjillä pärjää pitkässä ja tasaisessa sarjassa. Meiltä puuttuu ne todelliset syömähampaat...jälleen kerran.
 

atsku

Jäsen
Ei näillä "kiekko ränniin ja perään" keskushyökkääjillä pärjää pitkässä ja tasaisessa sarjassa.

Vittu kun Flinkiltä edes lähtisi se kiekko sinne ränniin. Jätkä hautoo ja hautoo, vaikka olisi millaisia syöttöpaikkoja. En tajua tätä jätkää, miksi se rakastaa sitä kiekkoa niin paljon? Ulos joukkueesta ja sassiin.

Vittu mitä kuraa tuo peli on kokonaisuudessaan. Kiekkoa ei saada sinisen yli, ei sitten millään. Pelatut kuviot hyökkäyspäässä, missä ne ovat? Aivan helvetin vaikeaksi tehdään keskialueen ylitys tällä hetkellä.

Tänään ainokainen maali oli lähinnä hyvän sattuman seuraus. Mihin voi hävitä se joukkue, joka pelasi uskaliaasti ja taidokkaasti koko syksyn? Nyt homma on tissien läpsyttelyä. Ei tuohon riitä se yksi uusi hyökkääjä, vähintään kaksi on noilla suorituksilla saatava lisää.
 

ahal

Jäsen
Luistin ei kulje ja syötöt menee harakoille, silloin ei yksi maalintekijä hommaa pelasta.
Kaksi uutta hyökkääjää mukaan ja nämä Kuopiolaiset kalakukon leipojat katsomoon, mukaan voi laittaa Hämäläisen Villen.
Ainakin Backman-Savilahti pakkipari on hajoitettava ja pakkiparit rakennettava uusiksi, nimittäin silloin kun Pukka-Pulli pakkipari on joukkueen paras, niin joku on pahasti pielessä.

Vain Flinckin ketju pelasi tänään kohtuu hyvällä tasolla, Kohon ketju välttävästi, mutta Rissasen ja Hämäläisen ketjut olivat molemmat aivan pelin ulkopuolella.
Jotain on kuitenkin tehtävä, muuten ei tälläkään kaudella Kisapuistossa Play-off kiekkoa pelata.
Lautamies on asian ytimessä. Väsy painaa poikia pahemman kerran, silloin ei kulje luistin, ei ajatus. Hyökkäykset ovat yksinyrittämistä, kun muut ei ehdi mukaan. Rintamana tai ketjuna kiekko tuodaan ani harvoin ylös. Lopulta heitto ristikulmaan ja painimaan sinne, mutta niistäkään ei kummoisia synny. Syksyn vauhtiralli on muisto vain.

Mielestäni Kohot olivat tänään kuitenkin parhaimmistoa, ainoat jotka saivat pelin Ortion nenän alle. Kuopiolaisista vain Jekimovs jaksaa yrittää ja saa jotain aikaan. Flinckin ketjussa Piitulaisen paikan vois ottaa vaikka Leivo. Olavilta kaipaan lisää röyhkeitä maalille ajoja, tänään nähtiin jo elkeitä, mutta surutta vaan sisään. Myös Hämäläiset vois ravistella uuteen uskoon, mutta ketä tilalle?

Pakeista Pärre ja Simo ainakin eri kenttiin, mieluummin parin matsin huilille. Hommasta ei tuu yhtään mitään. Heikointa tänään. "Parasta", 0-0, esittivät parjatut Pulli ja Pukka. Salcidon peli on enemmän hiihtelyä, mutta puolikuntoisena ei voine enempää.

Toivonen oli etenkin alussa mies paikallaan, mutta hieman herpaantui muun joukkueen mukana. Mutta häneen ei kaaduttu.

Niin, kun monesta suusta ja kynästä tällaisia vaaditaan, luulisi toimistollakin oltavan hereillä. Illan esityksellä ei pleijareihin mennä. Vähän enemmän pitäisi olla vaihtoehtoja peluutuksessa ja vuorottelua, jotta jaksaisi. Pelitapamme on niin armoton.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, kyllä niitä maalintekijöitä toden teolla tarvitaan. Näin ei voi jatkua. Toivon mukaan sieltä on tulossa joku snaipperi. Jos olisin ahne ihminen niin kaksi maalihirmua, mutta ei taida olla realismia. Tai vaikka joku viivapelote puolustukseen.

Kunhan nyt perkele JOTAIN VAHVISTUSTA tulisi!
 

Kipi

Jäsen
Kunhan nyt perkele JOTAIN VAHVISTUSTA tulisi!

Jos vahvistuksia ei tule niin se on suurin perseennäyttö seurajohdolta ja fanien muroihin kusemista.

Kerrankin kun olisi mahdollisuus päästä edes sinne sääleihin, niin luovutettaisiin jo etukäteen. Faktahan on se että tolla nykyisellä nipulla ei pitkälle pötkitä.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos vahvistuksia ei tule niin se on suurin perseennäyttö seurajohdolta ja fanien muroihin kusemista.

Olen todennut tämän jo aikaisemmin, mutta mielestäni on järkevämpää mennä näillä, kuin ottaa joku rileyarmstrong -arpa.

Uskon kuitenkin, että sieltä joku vahvistus tulee. Toivon vaan, ettei toimisto hätiköi tämän hankinnan kanssa. Pelaajamarkkinatilanne kun nyt ei ole mikään paras, niin en jaksa uskoa, että sieltä voidaan heti raahata joku selkeästi joukkueelle oleva vahvistus. Olen varma siitä, että Kallioniemi ja Tuomenoksa tiedostavat tämän myös, ja eivät hätiköi pelaajahankinnan kanssa.

Tulee vaan väkisin näitä SaiPan otteita seuratessa mieleen, että oliko sen Leen ulostus kovin järkevä temppu sittenkään?
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
No hätiköinti nyt on varmasti viimeinen asia, josta toimistoa voi syyttää. En minä silti jaksa uskoa että esim. Kallioniemi olisi ollut niin naiivi, että olisi joulukuussa nojannut taaksepäin ja todennut että mitä tässä ketään hankkimaan, kyllä meijän pojat hoitaa mestaruuden kotiin. Kyllä Selinin vuosinakin joukkuetta edes yritettiin vahvistaa tammikuussa vaikka kassa oli tyhjä ja sääliviivaan matkaa saman verran kuin Ässillä/Pelsuilla nyt, joten nytkin aivan varmasti huikean alkukauden yleisövoitoille on jo mietitty käyttöä.

Viime viikonloppuna oli niin paljon hytinää ilmassa että kyllä siellä on varmasti ainakin yritetty "isoa kalaa", vaikka pahin skenaario tietysti on että tuo siirto on jostain syystä nyt mutkistunut. Mutta odotetaan nyt vielä, viikon päästä voi sitten pikkuhiljaa kaivaa hankoa ja pesismailaa esille jos mitään ei ole tapahtunut.

Ja tapaus Lee nyt on parasta jo unohtaa, ulostettu mikä ulostettu. Eipä kaveri ole ainakaan vielä puhjennut kukkaan Espoossakaan, kolmen pelin saldona 0+1.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Vieläkin ahdistaa...

Tässä on nyt turha ruveta syyttelemään jotain synkkää tammikuuta, koska omasta mielestä pelit on mennyt päin persettä jo tuolta 18.12 asti, jolloin voitettiin todella surkealla pelillä Ilves kotona.
Sen jälkeen totaalisulaminen Kuopiossa, jossa Bruunin Antti heittää lähes paineettomassa tilanteessa kiekon katsomoon, antaen Kalpalle ylivoiman tulla tasoihin. Kaikki tietää miten pelissä kävi.
Tuon Ilves pelin jälkeen on ollut yksi suonenvetopeli (Jokerit), jossa kaksi erää pelattiin niin kuin oli pelattu koko alkukausi.
Sitten onkin ollut hiljaista. Yksi voitto totaalipaskasta JYPistä ja kaikille muille kuokkaan.

Tuohon pelin henkiseen lamaan olisi pitänyt puuttua jo tuolla joulukuun puolessa välissä, kun se peli alkoi tökkiä. Luojan lykky, että oltiin sijalla kaksi (2!) vuodenvaihteessa, koska nyt oltaisiin muuten luultavasti sijalla 12-13.
Toimistoa tietysti turha ruveta syyttelemään, jos siellä markkinoilla tällähetkellä ei ketään ole, mutta tuolloin joulukuussa olisi löytynyt varmasti kohtuuhyviä janttereita vapaana, kun änärikin oli vielä telakalla. Mutta ei, nyt odotettiin ja kikkailtiin Niemisellä ja nukuttiin onnen ohi.
Leen ulkoistus taas aiheutti sen, vaikkakin ei tehoja hävinnyt, että oli taas yksi mies vähemmän tuolla "varamiespalvelussa".

Mitäs vittua nyt?
Jotain pitäisi tehdä. Puolustus vuotaa ja hyökkäys ei tee maaleja. Siitähän on hyvä lähteä tilannetta purkamaan.
Paska tilanne sinänsä, jos olisi erikoistilanneosaamista, niin pelejä voitaisiin voittaa pelkästään niilläkin.

Mutta kun ei.

Ylivoima on täyttä paskaa ja alivoima on niin pieni neliö, että vain vastustajan huonoutta kiekko voi luiskahtaa keskialueelle.
Eli ketä se sitten huutaa, kun ei sieltä voi jätkiä heittää helvettiin?
Ensinnäkin pitäisi hakea edes yksi ylivoimaa hallitseva pakkia.
Kun Nagander loukkaantui alkukaudesta on Pärre kulkenut varjojen mailla. Vaarallinen kuti on muuttunut hehtaarinallipyssyksi. Salcido on kyllä niin jäässä(loukkaantunut), että peli ei tahdo oikein luistaa. Pukasta en sano mitään. Enkä ymmärrä, miten meidän varmakätisen pakin Bruunin taso on laskenut aivan luokattomaksi. Hirveitä aivopieruja ja hutilointia. Onkohan niitä pelejä vaan Anallekkin liian paljon? Loput pakit ovat pelanneet suht ok.

Hyökkäys yrittää ja yrittää ja yrittää...
Mutta kun se musta kumimötikkä ei mene sen vastustajan logon läpi maaliin. Nätisti myös vastustaja osaa ohjata nuo meidän hyökkääjät pois siitä maaliedestä. Peliäkohti saadaan kyllä paljon laukauksia, mutta kun ne tulevat siniseltä tai jostain nollakulmasta, niin niillä saadaan vain vastustajan mokke lämpimäksi. Enempää en jaksa avautua, kun olette itse nähneet sen räpellyksen.

Summa summarum.
Tuskin mitään helppoa avainta tuohon lukkoon löytyy, mutta kyllä yrittäisin hakea markkinoilta pakkia ja hyökkääjää.
Jos jatketaan "näillä", niin playoffeja ei kisapuistossa pelata. Tai jos jollakin aivan hulluntuurilla sinne päästään tuolla soheltamisella, niin kauan siellä ei tarvitse räpiköidä...
 

Kipi

Jäsen

Erittän hyvä tilanteen kiteytys käyttäjältä DayWalker-75. Täysin samaa mieltä joka sanasta. Tuo on nimenomaan hyvä huomio että peli on ollut sekaisin jo pitkän aikaa. Edellisen kerran olen nähnyt oikeasti hyvän SaiPan 8.12. Kärppiä vastaan. Tämän jälkeen ollut pelkkää paskaa.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Niin, tuon Kipin mainitseman päivämäärän 8.12. jälkeen on ollut se Moskovan turnauksen tauko, joulutauko, uuden vuoden aikaan pelattiin harvakseltaan ja ennen tammikuun tasausta oli lähes viikko taukoa, joten minkään väsymyksen taakse ei voi piiloutua.

En ymmärrä mihin se alkukauden liike ja yhteispeli on kadonnut, silloin myös syötöt osuivat kaverin lapaan, nyt ei edes kaikki yritä syöttää, kuljetellaan yksin vaan, malliesimerkkinä vaikkapa Rissanen.
Kyllä nyt jo näkyy, miksi KalPa niin helposti luopui Rissasesta, Jokisesta ja Riikolasta, minäkin alan olla valmis luopumaan näistä pehmopupuista, ainakin heti kauden jälkeen.
Olen alkanut myös ihmetellä Savilahti-Naganderin jatkosopimusta, todella epävarmaa pelaamista sen loukkaantumisen jälkeen, eikä luistinkaan kulje aivan alkukauden lailla.

Haukuttavia olisi vielä lisääkin, mutta olkoonpa nyt, aivan varmasti uusia tilaisuuksia siihen tulee, jos ei KOKO joukkueen pelaamisessa tapahdu aivan radikaalia muutosta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kun taito ei riitä, niin ainut ase on luistella vastustajalta jalat alta, tila ja aika pois. Tämä pelitapa on toimiva, kuten alkukausi osoitti, mutta äärettömän kuluttava. Kun loppuu virta jaloista, se loppuu myös päästä ja tulee harhasyöttöjä ja typeriä ratkaisuja. Tiivis pelitahti ja materiaalin kapeus tekee sen, ettei palautumisaikaa jää tarpeeksi.
Väsymyksen taakse on helppo piiloutua, mutta se ei saa olla selitys. Kuten toveri Lautamies tuossa totesi, niin taukojakin on ollut ja olihan siinä pitkä kesä aikaa treenata fysiikka hakalilaiseen kuntoon. Pelien määrä ja materiaalin kapeus ei ole tullut kenellekään yllätyksenä.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Joo, vahvistusta tarvitaan. Kalenterista katsoin, että ensi perjantaina on jo helmikuu. Että ei tässä viikkoa pidempään tarvitse odottaa.

Meillä kun on ulkkariosastolla tilaa, niin oletan että jotain NHL:n ja AHL:n rajamailla keikkuvia tapauksia nyt tsekkaillaan. Tietty näissä on rileyarmstrong -riski, mutta nyt pitäisi olla pelimerkkejä sen verran käytössä ettei ihan arpajaislippua tarvitsisi ostaa. Pari eteenpäin pyrkivää hyökkääjää olisi paikallaan, sellaisia jotka ymmärtävät että 4 kk SM-Liigaa on se maaginen resepti jonka ansiosta ensi syksynä tie NHL:ään aukeaa.

Apuja tarvitaan ennenkaikkea tehojen, mutta myös leveyden takia. Otteluita on niin paljon että rotaatiota pitäisi pystyä harrastamaan, mutta Leen ja Hämäläisen siirtojen jälkeen ei ole millä rotatoida. Nyt ei ole hyökkäjistä kuin Gilati sairastuvalla, ja Leivo on ainoa poppariosaston mies joka on liigaotteluita pelannut. Ei ole helppoa Tirkkosellakaan, kun vaihtoehtoja on olemattoman vähän.
 

atsku

Jäsen
Tämä pelitapa on toimiva, kuten alkukausi osoitti, mutta äärettömän kuluttava. Kun loppuu virta jaloista, se loppuu myös päästä ja tulee harhasyöttöjä ja typeriä ratkaisuja. Tiivis pelitahti ja materiaalin kapeus tekee sen, ettei palautumisaikaa jää tarpeeksi.

Mites se korreloi nimenomaan sen kanssa, että maajoukkue/joulutuon jälkeen on tämä tappioputki sitten päällä? Juuri kun on ollut lepoa, niin pelit ei kulje. It does not make sense.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mites se korreloi nimenomaan sen kanssa, että maajoukkue/joulutuon jälkeen on tämä tappioputki sitten päällä? Juuri kun on ollut lepoa, niin pelit ei kulje. It does not make sense.

Eiks se ole vähän aina ollut SaiPalle se? Jos pelattaisiin sellainen sarja, että 50 pelii putkeen, joka päivä matsi, niin tää mein SaiPa olisi siinä yksi varteenotettava mestarikanditaatti. :) Noh, vitsit sikseen, mutta jotenkin tuntuu siltä, että tauot tulee tälle jengille aina huonoon kohtaan, tai että sieltä palataan jotenkin hajanaisena joukkiona takaisin leipätyön ääreen. Nyt tosin seuraava tauko tullee varmaan suht sopivasti.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Nii, no se voi tietty olla, että pojilla on jalat hapoilla treeneistä.

Onhan siellä ammattimies fysiikkapuolella, mutta jos käy omineen "ihan vaan vähän" vetämässä lisätreeniä, niin ylikunto iskee yllättävän helposti. Ja vaikka se uskomattomalle kuulostaakin, niin mitä kovemmin on tottunut treenaamaan, sitä helpommin treenaa liikaa. Huippukunnon ja ylikunnon rajahan on varsin kapea.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu kun Flinkiltä edes lähtisi se kiekko sinne ränniin. Jätkä hautoo ja hautoo, vaikka olisi millaisia syöttöpaikkoja. En tajua tätä jätkää, miksi se rakastaa sitä kiekkoa niin paljon? Ulos joukkueesta ja sassiin.

Monella on Flinckiä kohtaan samoja ajatuksia kuin sinulla, mutta itse pidän Flinckin pelityylistä vaikkei ole sille tasolle noussut mitä odotin. Liike on suhteellisen verkkaista ja kankeaa! Eilen pelasi kuitenkin hienon pelin ja oli oikeastaan ainoita, jotka pystyivät voittamaan kaksinkamppailuja. Niin kauan kuin SaiPalla on fyysisellä puolella näitä mikkihiiriä näin tuhottomasti niin Flinckillä on paikka kokoonpanossa. Kiekosta voisi tosiaan luopua hiukan nopeammin, mutta eilen oli kuitenkin selvästi SaiPan paras. Toivelistalla olisikin joukkueeseen pari maalintekijää joilla olisi myös tuota fyysisyyttä tarpeeksi. Eilen hävittiin tuhottomasti kaksinkamppailuja ja Flinck oli ehkä ainut, joka pystyi näitä voittamaan.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Joo, samoilla linjoilla.

Näyttäsi tosiaa siltä kuin tuolla jo tietomiehet kertoivat että joukkue on ihan puhki? Väsyneenä loppuu ideat ja peli on jurraamista, ilman mitään hienouksia. Taitotaso on aika ohut keikollisena, ja hyviin maalintekopaikkoihinkaan ei ole oikein pääsyä.

Yksittäisiä pelaajia ei kai ole syyttäminen, vaikka suoritustaso heittelee aikalailla, mutta nyt tuntuu että kaikilla on homma laskenut, eikä "syvistä" riveistä nouse ketään kirkkaisiin valoihin.

Jotenkin tuntuu että joku ukko olisi kaivettava vaikka mistä, SaiPan tuurilla se voi olla paperilla vaikka miten hyvä, mutta joku perkeleen masennus ja matalapaine iskee mieheen heti kun Kaukaan hajut tunkevat nokkaan.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kun Keltainen toi esille tuon mahdollisen ylimääräisten harjoitteiden tekemisen, niin kyllä valmennuksen asia on ottaa selvää tekeekö niitä kuinka moni ja kieltää sellainen ehdottomasti, joukkueen edun vuoksi.

Toiseksi, jos joukkue on asettanut itselleen tavoitteen, esimerkiksi play-off peleihin pääsyn, niin nyt olisi otettava joukkue puhutteluun ja kysyttävä pitääkö tavoite edelleen ja kuinka porukka aikoo sen saavuttaa?
Minun mielestäni se hyssyttely ja ihmisläheisyys ei aina ole oikea tapa asioida, koviakin sanoja voi käyttää, niiden sanojen kanssa on vain opittava elämään, varsinkin jos ne on tosiasioihin perustuvia.

Ihmettelen sitäkin, että valmennus epätoivoisesti peluuttaa ketjuja aina samassa muodossa, jos ketjut ei toimi, niin silloin ne laitetaan uusiksi ja katsotaan paraneeko peli.

Pari uutta hyökkääjää joukkueeseen ja ketjut uuteen uskoon, löysälijät olkoot katsomossa.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Onko se peli tällä hetkellä todella huonoa? Eiliset numerot repsahtivat muutaman tehokkaan vastahyökkäyksen takia. Kolmannen erän alku oli täysin SaiPan ja kavennuksen jälkeen peli pyöri Hifkin päädyssä, tasoitus oli varsin lähellä pariinkin kertaan.

SaiPan luistelu on parantunut mitä pitemmälle on tammikuu edennyt, viimeisissä peleissä on karvattu vastustajan hyökkäyksiin lähdötkin lähes paniikinomaiseksi räiskinnäksi. Omalta alueelta on päästy varsin hyvin pois eilen ja KalPaa vastaan. Ainoastaan näkisin ongelmana olevan hyökkäyspään nallipyssyilyn ja kulmapyörinnän. Maalivahdeista Wiikman on vakuuttanut enemmän.

Harmittavasti näyttää siltä että joka pelissä vaihtelee ketjut jotka onnistuvat ja toiset epäonnistuvat, eilen sysimusta ilta ykköseltä. Flinckin ketju on oikeastaan suorittanut tasaisimmin. Eilen oli hieman positiivisempi esitys kolmoselta + Löfmanilta ja Mankiselta.

YV näyttäisi parantuneen vuoden vaihteesta, vielä sillä ei juhlita. AV on samaa kuraa kuin koko kauden.

Periaatteessa positiivisin mielin sillä kaikki elementit näyttäisivät vielä olevan olemassa voittoputkeen ja suoraan pudotuspelipaikkaan, mutta perus SaiPalaisena voisi myös aloittaa "näinhän siinä pitikin käydä".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös