Otteluseurantaketju SM-liiga To 10.1.2013

  • 210 068
  • 781
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Vähän vääriä jätkiä Ilveksen pelaajat koettavat kuumentaa. Voin kokemuksesta kertoa, ettei Ohtamaa ja Niemelä lämpeä kaukalossa millään. Huml ja Plihal siellä ovat niitä, joita kannattaa tilanteen jälkeen hinkata.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Vittu miten pelle toi Kantola on :D Hävetkää ketkä puolustelette tommosta!
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Eipä tuota SaiPan pelaajille tuskaa heittää polvilleen tai vattalleen jokaisesta pienestä kontaktista. Tuomarit luonnollisesti laskee näitä suurella innolla.

Aika kovalla prosentilla ovat sitten pysyneet pystyssä, kun KAIKKI 4 x 2 min jäähyjä Ässille. Itkuvinku.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kantolan tapauksesta todettakoon, että vaikka pelaaja kuinka haluaisi kuitata jotain, joukkueen edun tulisi olla aina yksilön omien tavoitteiden edellä. Nyt näin ei käynyt. Kun kaveri ei lähde mukaan, on turha tiputtaa hanskoja, vaikka kuinka olisi tarvetta muistella menneitä.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ohtamaa kun olisi tiputtanut ne hanskat ajoissa niin homma olisi ollut sillä selvä.

Mutta edelleen se sulka Aten hattuun ettei tiputtanut, pakeista on muutenkin pulaa niin ei sitä reilun 20min jälkeen kyllä kannata itseään pihalle pelata.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Savinainen vedetään kumoon koukulla mutta SaiPa ei jäähyjä saa vaikka mikä olis. Ehkä joku lappeenrantalainen kaatuu itsekseen pian ja Ässille jäähy?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puoli minuuttia ei riitä?
Kantola löi ensimmäisen kerran noin puoli sekuntia hanskojen pudottamisen jälkeen ja vielä takaapäin. Sen jälkeen niska-perseotteella kaveri jäihin ja takomaan.

Koputteli kyllä ennen sitä mutta ei Kantolalla ollut mitään pakkoa hakea kuittia väkisin tuollaisella sucker punchilla. Tilaisuuksia haastaa Ohtamaa edestä päin olisi varmasti tullut ottelun edetessä useampiakin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kantola kyllä koko kentänmitan koputteli siinä Ohtamaata, Atte sitten päätti esittää ettei huomaa ja katseli muualle . Sitten Kantola tarjosi vielä poikittaista että varmasti tajuaisi Ohtamaa kääntyä ja ottaisi vastuun teoistaan. Mutta hyvin Kärppämäiseen tapaan Atte sitten päätti vain itkeä ja antaa Kain lyödä (oman elämänsä Eminger). Vielä odotan innolla mitä liigan idiotismin huippu Huml keksii viimeisessä erässä.

Turha siellä on mussuttaa. Tässä tapauksessa on vain yksi konna ja idiootti, ja hän on jo suihkussa. Ohtamaa teki täysin oikein ja pelasi joukkueelle - ei Kärpillä ole varaa antaa hänen ottaa ulosajoa, vaikka Ilveksellä olisikin varaa olla ilman Kantolaa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Nyt oli komea ja puhdas pommi Ipa-pakilta Suorantaan. Toivottavasti ei jäähyä tuosta.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Kesältä törkeä polvitaklaus, vitun idiootti.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuhta JÄLLEEN maalintekijänä. Pakko kait se on uskoa
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Kesä veti jonkun kääpiön makoiluasentoon. Jäi ilmeisesti hakemaan vitosta, mutta kerrankin dumarit hereillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös