Otteluseurantaketju SM-liiga, la 5.1.2013

Tila
Viestiketju on suljettu.

MAKE #89

TPS
Ei hitto, Willsie tykittää ylivoimalla 2-2. Eikä ollut edes tuuripomppu. Käsittämätöntä että ollaan tasoissa tällaisen esityksen jälkeen.

Etäfani

TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Oho! Ylivoimatehokkuus on noussut pörssikurssien lailla. Tästä tuli vielä peli. 2-2 Nordiksella.

jussi61

SaiPa
Willsie käyttää laukaustaan, 2-2 Helsingissä.

Eleanor

SaiPa, Devils
SaiPa-JYP

SaiPa uhrannut jo 2 minuuttia ylivoimastaan, eikä taida olla edes yhtään kutia maalia kohti. Taitaa olla paskin peli SaiPalta, minkä olen nähnyt tällä kaudella. Kyllä tuo ylivoima huutaa jotain muutosta!

scholl

Toi on paskansyönnin pelikirjasta. Ei saa tehdä enempää kuin 2 maalia itse. Ei ihme sitten, että voi tulla vastustajakin tasoihin. Onneksi olen niin väsynyt treenistä ja äskeisestä safkasta, etten oikein edes noteeraa, mitä tuolla telkkarissa tapahtuu, vaikka kun sen avasin niin havaitsin, että IFK pelaa.

Tukka

JYP, Maajoukkue
Siinä mielessä kaveri on ihan oikeassa, sillä "oikeata" taklausta Kohoon ei missään vaiheessa nähty. Polvella kylläkin.

Normaali kevyt taklaus oli tulossa ja Koho lähtee väistämään sitä, taklattavan vastuu myös tässä tapauksessa aika vahvasti esillä. Backman silti olisi tuosta kakkosen ansainnut, selkeä väkivaltaisuus, Näkyvä sai pikku lyönnistä kakkosen ekassa erässä. Tässä Backman iskee noin viisi kertaa nyrkillä..

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ex porilaiset rankoo vanhaa seuraansa, Kuusela 0+3 ja Huhtala 2+0.

Tämä ei yllätä ketään. Ässiä vastaan onnistuu aina ex-Ässät, Borna Rendulic kyykytti tuossa vähän aikaa sitten rankuilla....

J.Grönvall

Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Jokohan se nyt jo heiluis? Siellä on näköjään koko joukkue pistänyt KalPan voittoo singlenä.

Ja kyllähän se kolisee...

Mac^

Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Joko kelpaa kuopiolaisillekin tuomarityöskentely? ;)

tulikaste

KalPa, Tero Lehterä
Siis miksei KalPa tee 5 v 3-ylivoimasta. Miten voi olla noin tehotonta ylivoimaa edes olemassa. Tämä joukkue on vaarallisempi alivoimalla.

Paitsi että oho.

JHag

HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Just tulin tänne ja 2-2....voi vittu, minkälainen peli on ollut tähän asti? Totaalista paskansyöntiä, pikku kikkareiden dippaamista vai kakkaa soppamuodossa? Pliis, antakaa selkeä pelinkuvaus tähän asti...