Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 169
  • 7 196

scholl

Jäsen
12.30 Onko Ikean lihapullapöydät vartioinnissa? Siltä varalta, jos Niklas Wikegårdille on faksattu. Tosin saattaa olla, että lihapullahumalassa yksi jos toinenkin eksyy siihen labyrinttiin ja tulee ulos vasta parin päivän päästä. Tai sitten faksi on mennyt väärälle Niklakselle. Voin käydä Pub Petessä katsomassa, josko Niklas Herlin olisi siellä ja kysyä, onko fakseja tullut. Tosin en ole ikinä ko. räkälän ovesta sisään uskaltautunut, joten otan kaksi bodyguardia mukaani.

12.40 Ei näkynyt Niklasta, mutta sain vinkin, että he ovat Teos-kustantamossa tuoneet markkinoille kirjan, jossa kerrotaan Penan johtamasta porukasta. Kuka lähtee Kaapelitehtaalle Auvo Niinikedon salille ottamaan asioista enemmän selvää? Kenties uusi valmentaja on siellä? Pelkään että hän on Arman Alizad.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Uuden koutsin on pakko olla Raimo Summanen, koska julkistaminen viivästyy ja viivästyy. Raato on päivänselvästi K12-kamaa, eli julkistaminen aikaisintaan klo17.00. Ainakin mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskus Meku on sitä mieltä, ja miksei olisi...
 

Stigu

Jäsen
Huomenta joukkue! Nukahdininkin sitten pidemmäksi aikaa. Näin ihanaa unta, että oli tullut rauha. Kaikki faksikoneet, faksikopiokoneet, sähkötyslaitteet, Telex-koneet, Mobirat ja jopa sähkövatkaimet oli heitetty Töölönlahteen ja IFK:ta valmensi parivaljakko Summanen-Peltonen. Ja sitten heräsin siihen, että omasta faksistani oli paperi loppu ja sieltä oli tullut 14 sivua viestiä jostain saatanan eurokriisistä ja Talvivaaran kaivoksesta. Perkele.

No, joka tapauksessa joukkueemme lienee edelleen voimissaan, eikä mies-naistappioita ole koettu. Ehtikö Viiskasi tyhjentää rakkonsa pönttöön vai lorahtiko housuihin? Pääsikö Mata BOL pois korkokengissään vihollislinjojen takaa? Laukesiko JHagin Mobiran akku? Laukesiko JHag itse?

Hieno joukkue olette, mutta muistakaa, tämä on vasta ensimmäinen torjuntavoitto. Huhut kertovat, että Sormusella on jo ollut sopimuspaperi naamansa edessä, mutta allekirjoituksen aikana hän on soveltanut kynäänsä liian pitkää viivelähtöä, ja Tomppa on nykäissyt paperin pois. Samoin, Harri Rindell, Alpo Suhonen ja Esa Tikkanen olisivat huhujen mukaan päässeet murtautumaan saartorenkaan läpi kohti Nuurdiksen tuulikaappia.

Jaksakaa joukot jaksakaa! Uskon, että tämä vuoden 2012 talvisodan Summasen taistelu tullaan muistamaan vielä pitkään. Näin päiväsaikaan on hyvä paikka vaihtaa öljyt faksiin, korjata korkokenkiä ja ladata noita kolmen kilon Mobira-akkuja. Ja muistakaa: asialliset faksit hoidetaan, muuten ollaan kuin ellun kanat.

Ja haluaisin jo tässä vaiheessa antaa seuraaville henkilöille Sir Pentin toisen luokan ristin ritarinviikset:

0:00-0:15 - Johannes, 0:15-0:30 - Melko Huono, 0:30-0:45 - Löysä66, 0:45-1:00 - Tshekki77, 1:00-2:00 - Inge Glid, 2:00-2:15 - stroh80, 2:15-2:30 - Carey Wilson, 2:30-2:45 - Tinke-80, 2:45-3:00 - toimittaja, 3:00-3:15 - frozen, 3:15-3:30 - Sakkoliha, 3:45-4:00 - Hauki, 4:00-4:15 - JHag, 4:15-4:30 - Bad Bob #42, 4:30-4:45 - fiftyeight, 5:15-5:30 - kamrat, 5:30-5:45 - Puscutractori, 5:45-6:00 - Igor#31, 6:00-6:30 - Frankie
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt ilmatorjunta patteri hereillä!

Tästä ei mitään hätää. It-res-alik. -tittelin tuomilla taidoilla hallitsen sekä Sergei 23 Itk 61:n että ihka uuden päivityksen Sergei 23 Itk 95:n. Minulla on molemmat tykit asemissa Nordiksen parkkipaikalla. Toimin itse lataajana, suuntaajana ja ampujana. En ole koskaan ampunut ohi.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nordiksen parkissa valmiustilassa myös panssarintorjuntaohjukset mikäli esim Alpo yrittää murtautua läpi vanhalla M4 Sherman tankilla!
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Kuulopuheiden mukaan jotain savua jo tulee Nordiksen piipusta, eli päätös lienee tehty?

Ei, tähän ilmiöön saatiin selvyys jo heti aamusta. Nybondasin oli tuossa vaiheessa avattava neuvotteluhuoneen hormi, sillä nätisti sanottuna iäkkäillä Kifellä ja Frankilla hieman kannen tiivisteet falskaa ja muilla alkoi olla hengitysvaikeuksia. Asiaa pahensi täälläkin mainittu Kiffelin tajuttomuustila.

Tässä vaiheessa en ihmettelisi enää mitään vaihtoehtoa uudeksi koutsiksi. Legendaarinen Birger ehkä hieman nostaisi kulmakarvoja. Tietämättömille kerrottakoon, että Birger on se Nordiksen vaksi, joka valvoi jäähallin taakse johtavaa puomia 103 vuotta ja aina skraka kaulassa työtakin alla.
 

scholl

Jäsen
Toivottavasti emme joudu myöhemmin selvittelemään mitään polonium-jäämiä. Pelkään Venäjän tiedustelupalvelun sekaantuvan tähän valmentajakysymykseen. Ei olisi kiva joutua maanpakoon Englantiin. Matikainen oli vieraan vallan agentti, prkl.

Pakko pitää lounastauko. Joudun bunkkerista siis ulos. Valitettavasti olen pukeutunut tummiin, joten olen helppo maali valkoista lumipintaa vasten.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt ammutaan kovilla! Otin painostuskeinoksi käyttöön rahan viskaamisen muualle siitä suunnitellusta summasta, joka menisi Helsingin IFK:n kassaan irtolippuina tai pleijarikausikorttiin (hah). Perustin joulupatakeräykseen yhteisöpotin nimeltä TiedoteLive(at)jatkoaika.com ja aloitin lahjoittamalla yhden halvahkon irtolipun verran (20€) vähäosaisille, jotta he saisivat jouluna soppansa. Jos tunnet halua lahjoittaa Sopan muualle, niin käy viskomassa kolikoita ATK-laitteesi avulla internettiin. Mene sivulle joulupata.fi ja valitse yhteisöpotti TiedoteLive(at)jatkoaika.com. Joulupatasysteemihän perustettiin aikana jenkeissä, jotta nälkiintyneet merimiehet olisivat saaneet soppansa. Nyt siis soppaa kaikille!

Joulupata.fi on pelastusarmeija legitiimi joulukeräys ja tämän postin tarkoitus ei ole painostaa ketään lahjoittamaan, vaan nipsaisemaan vaikka protestiksi snadisti lippurahoistaan hyvään tarkoitukseen. Onhan nyt jouluaika ja kaikkee.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Nordiksen parkissa valmiustilassa myös panssarintorjuntaohjukset mikäli esim Alpo yrittää murtautua läpi vanhalla M4 Sherman tankilla!

TIEDOTE. Tilkkari tuli syömästä ja on mun kimpussa ja pyytää sellaista mikä on mahdoton toteuttaa, joten ilmeisesti emme pääse sopimukseen vaan sanktioita tiedossa. Tiedotan siitä heti, kun on tiedotettavaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä.. ja 'vuoden valmentajahan' kävi männä kaudella antamassa konsultaatio jeesiä kopissa asti, ja hyvinhän siinä loppujen lopuksi kävi.

Huuhkajat: Sami Hyypi vieraili HIFK:n pukukopissa - Huuhkajat - Jalkapallon maajoukkue - Ilta-Sanomat

Linkki IS -vm.10 uutiseen
Jaa että Hyypiä sieltä sitten tulikin, no parempi vaihtoehto ilman muuta kuin Rocky ja meriititkin hieman eri tasolla. Ei ole paljon noita Champions Leaguen voittajia näissä pukukopeissa nähty.

Vitun rankkaa touhua tää Sopan lähtölaskenta kaikkinensa. Kolmatta päivää päivystän tauotta toimistolla koneen ääressä tätä ketjua päivittäen, kotiin en ole malttanut lähteä maanantain jälkeen ja soitinkin just vaimon ja lapsen tänne loppuviikoksi safkasäkkien kanssa että saadaan perhe kasaan.

Musta tuntuu että tunnin sisällä pamahtaa nimiä pöytään ja nimestä riippuen joko mestaruussaunaa varaamaan tai vaihtoehtona varaamatta jättäminen.

Samoin, Harri Rindell, Alpo Suhonen ja Esa Tikkanen olisivat huhujen mukaan päässeet murtautumaan saartorenkaan läpi kohti Nuurdiksen tuulikaappia.
Tiki kävi eilen meidän duunipaikalla pyörähtämässä, voin siis vahvistaa että Tikkanen ei ole IFK:n päävalmentaja jos on kesken neuvottelujen aikaa pyöriä Vantaalla.
 

Kismender

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Toronto Maple Leafs
Isänmaan puolesta!!!!

Reservin vänrikki ilmoittautuu täydennysmiehenä mukaan taisteluun!! Etäfanina otan komentooni tiedustelun maakunnissa. Tällä hetkellä tehtäväni pääpaino keskittyy tappioiden minimointiin, joka tietenkin tarkoittaa katastrofi tilanteen estämiseen: Paskansyöjän sivustaan iskun torjumiseen pohjoisen maakuntien kautta!!!

Tuli tänne sitten kuka tahansa, maanpetturi Petun kiilaaminen pois ehdokkaista on jo sinänsä suuri torjuntavoitto! Apuvoimien ilmoittautumiset otan avosylin vastaan. Muistakaa etelässäkin, EI TUUMAAKAAN PERIKSI.

Ps. Mikäli olen korkea-arvoisin ilmoittautuneista, esitän ylentämistä kaikille viime yön ansioituneille vartioille. Kaikille yksi natsa kaulukseen (pois lukien eräs nimeltä mainitsematon nukkumatti, hänelle sukkasaippuaa (Bad Bob)
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt ammutaan kovilla! Otin painostuskeinoksi käyttöön rahan viskaamisen muualle siitä suunnitellusta summasta, joka menisi Helsingin IFK:n kassaan irtolippuina tai pleijarikausikorttiin (hah). Perustin joulupatakeräykseen yhteisöpotin nimeltä TiedoteLive(at)jatkoaika.com ja aloitin lahjoittamalla yhden halvahkon irtolipun verran (20€) vähäosaisille, jotta he saisivat jouluna soppansa.

Aivan mahtava ja konkreetti protesti-idea, joka kaiken lisäksi auttaa oikeasti tarvitsevia.

Done. Laitoin myös 20€, ja näemmä oli joku muukin ehtinyt sinne!
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Ehdotan perjantai-illaksi tiedoteliven siirtämistä baariin, jossa on nettiyhteys tai sitten pitää ottaa sen verran vähän tiedoteolutta, että sormi osuu vielä Lumian kosketusnäytölle.

Jo tosiaan NMT-langat ei laula tiedotetta perjantai-iltaan mennessä, tai pulloposti on jäätynyt merelle, niin TIEDOTEliven pitäisi siirtyä kokonaan rintamalle Nordiksen eteen. Ei sinne uskalla enää jättää yksinäisiä kipinävuorolaisia. Soppatykin ympärille vaan joukot.

Edit: Kävin myös lahjoittamassa joulupataan. Jos se tätä vauhtia kerää lahjoituksia niin kohta Pelastusarmeija voi pelastaa meidät palkkaamalla uuden valmentajan
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jo tosiaan NMT-langat ei laula tiedotetta perjantai-iltaan mennessä, tai pulloposti on jäätynyt merelle, niin TIEDOTEliven pitäisi siirtyä kokonaan rintamalle Nordiksen eteen. Ei sinne uskalla enää jättää yksinäisiä kipinävuorolaisia. Soppatykin ympärille vaan joukot.

En tiedä kuinka edes tämän kokoisella rykmentillä saisimme äänemme Tompan sälekaihtimien sisäpuolelle.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt sinne on ilmestynyt Jukka Jalosen haastattelu HIFK:n netti TV:hen. En uskalla avata enkä linkittää sitä. HIFK on ilmeisesti päätynyt ratkaisuun, jossa Jukka Jalonen valmentaa etänä HIFK:ta Pietarin SKA:n ja Suomen maajoukkueen lisäksi. Niihin peleihin, joihin Jukka Jalonen ei pääse, penkin taakse astelee Suomi-kiekon legenda Jari Kurri ja apuvalmentajaksi tulee Timo Jutila, jos mahtuu vaihtoaitioon. Mikäli ei mahdu, niin vetää HIFK:n VIP-aitiossa viinaa. Tämä yhdistelmä on tuttu myös maajoukkueen toiminnasta. Jukka Jalonen ei tosin näillä näkymin pääse yhteenkään peliin paikan päälle, joten Jari Kurri vetää koko kauden. HIFK toivoo saavansa Jukka Jalosen pudotuspeleihin, kun SKA on tippunut KHL:n pudotuspeleistä.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Eilen illalla varusmiehet suorittavat läheisellä pellolla Vantaa Petikossa hyökkäyksiä. Tämä ei voi olla sattumaa? Kuka siellä torjuttiin?
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Etäfanina otan komentooni tiedustelun maakunnissa.

Annan taustatukea Hämptonin suunnalla.

Jo tosiaan NMT-langat ei laula tiedotetta perjantai-iltaan mennessä, tai pulloposti on jäätynyt merelle

Olen huomena lähdössä laivalla Viron suuntaan, joten lupaan tarkkailla mahdollisia jäätyneitä pulloposteja silmä kovana. Taidankin lähteä samantien pakkaamaan yökiikarit matkaan.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Oletteko muuten huomanneet, että pohjoisesta Vantaan suunnalta on latupohjat jo tehty. Siellä saattaa olla SirPena asemissa suksien kanssa! *HUOMIO*
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen illalla varusmiehet suorittavat läheisellä pellolla Vantaa Petikossa hyökkäyksiä. Tämä ei voi olla sattumaa? Kuka siellä torjuttiin?

Ja jatkuu tänään. Ilmeisesti veromiehenkylässä. Ainakin näin varoittelivat lehdessä, että panssariautoja tulee näkymään pääkaupunkiseudulla.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Apassin kertoma etävalmentaminen on ihan mahdollista ja mielestäni jopa hyvä idea. Jukka seuraa Pietarista käsin pelejä Nordikselle asennetun ATK-kameran läpi ja sitten faxaa vaihtoaitioon kenttäkoostumukset ja pelikuviot. Kakkoskoutsi tai vesipullojen täyttäjä voi toimia faxikonevastaavana.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Norja vs Suomi
  • 18.00
  • 11.00
  • 1.12
USA vs Slovakia
  • 1.30
  • 6.40
  • 7.25
Saksa vs Ruotsi
  • 10.00
  • 7.00
  • 1.20
Sveitsi vs Tshekki
  • 2.56
  • 4.30
  • 2.28
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös