Positiivisuusketju

  • 2 785 507
  • 11 169

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jokereiden pelillisen ilmeen lisäksi on erittäin positiivista nähdä jullien alemmuuskompleksi sekä pelaajien että fanien osalta.

Eikö joku jullien pelaaja kehunnut joskus "että me puolustetaan omia"

Oletko koskaan kuullut noin tapahtuvan? Kuuluisa urbaani legenda?

Mutta posiosio: Jos Moses ei maala, muut hoitaa homman kotiin.
 

QWERT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Härifrån tvättas. Ei haittaa, yritystä arvostetaan aina.

Niinhän se menee ettei yrittänyttä laiteta... Koskeekohan sama teidän jäätävää maalitykkiä kimmo kipe kuhtaa?

Jokereiden juna porskuttaa ja jullit heittäytyy marttyyrin rooliin. Nyt kun me ollaan rikollisia niin jumbollahan voisi pelaajaesittelyt tehdä semmoisin pidätys valokuvin ja taustalla soisi se "bad boys" biisi. Toimisi ainakin paikallispeleissä.
 

Hunni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on kyseessä JOUKKUE, ei vain lauma yksilöitä. Jälleen takaa ohi. Tälläistä taistelevaa Jokeria ei voi olla rakastamatta. Omissa soi liikaa, onneksi 6 tehtyä maalia riittää yleensä voittoon.

Positiivista myös Filppulan suoritus tänään.
 

Rough Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Julkukat
Kiitos Jokerit! Punakeltaiset tänään:

Teuvo Teräväinen 1+1=2
Steve Moses 1+0=1
Tomi Mäki 1+0=1
Juhani Tyrväinen 1+0=1
Antti-Jussi Niemi 1+0=1
Teemu Pulkkinen 1+0=1
Ilari Filppula 0+4=4
Markus Nordlund 0+2=2
Erik Karlsson 0+2=2
Jeremy Dehner 0+1=1
Jani Rita 0+1=1

**

Yli 10.000 katsojaa, kuusi tehtyä maalia, taitoa, fyysisyyttä ja röyhkeää rouhintaa. Mitä muuta voisit toivoa perjantai-illan matsilta? Filppulalla huikea neljän pisteen ilta, Filulla meni myös 40 pisteen raja rikki tänään. Kilpeläinen pelasi hyvin viimeisen erän, vaikka yksi menikin. Otti vielä ison torjunnan viimeisellä sekunnilla, kun J-P Haataja yritti upottaa kiekon Kilpeläisen selän taakse. Oli kuinka logoon ammuttu veto sitten tahansa. Oltiin takaa ajajan asemassa, mutta taas kerran, sieltä me noustiin. Huomenna kaadetaan TPS Turussa 1600 kannattajan voimin. Pulkkinen pelasi aktiivisesti ja silmiin pisti #6:n hyvä liike tänään. Koutsit ei varmaan ihan niin innoissaan ole tämän illan pelistä, kuin katsojat. Puolustus oli mitä oli, mutta maalit ratkaisee. 59 pistettä kasassa 31:ssä ottelussa. Ei voi valittaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jumalauta mikä kiekkoilta takana! Niinkuin edellä todettiin, nyt meillä on joukkue. Ja minkälainen joukkue. Joukkue joka osaa voittaa! Hukun positiivisiin asioihin, joista mainitsen muutaman

- Teemu Pulkkinen. (piste!) Aivan helvetin hyvä peli, siis aivan maaginen! Sijoittuminen, liike, laukaus, syötöt, kulmarouhinnat... Kulmissa hävisi tuskin kertaakaan ja asenne hirveessä tikissä vaikka vaikeaa on ollut.

- Ykkösylivoima: Filppula, Moses, Tyrväinen, Pulkkinen ja Karlsson. Pidetään tämä! Täydellistä Sexy hockeytä etenkin kolmannen erän ylivoimilla.

- Vietiin kakkoserää --> näädät teki maalit --> kolmas alkoi alivoimalla eikä jumalauta silti lannistuttu vaan heitettin Oulun kyrpät purjeisiin, ai että!

- Filppula pelaa kuten liigan parhaan ja kuumimman pelaajan pitääkin.

- Raskin paras peli Jokereissa. Vauhti, karvaus, taklaukset ja blokkaukset elintärkeitä. Pidän myös kaverin tyylistä kuumentaa vastustajia. Suu käy ja juttu kulkee!

- Sarjajohto vain vankistui. Enää puolustuksen rakoihin muutama tilkki ja Korpisaloa mestikseen siirtyvän Fränän tilalle niin ollaan niin oikealla tiellä, että ihan sama vaikka tulis kuka vastaan.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
- Tullaan ottelusta toiseen takaapäin johtoon ja voittoon
- Tuohimaa tajuttiin vaihtaa maalista hyvän sään aikana
- Ylivoimalla mentiinn maalin eteen
- Johdetaan lliigaa maaottelutauolla
- Koko joukkue myötätuulessa ja kuuden ottelun pisteputkessa
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teräväisen parempaa virettä uumoilin jo ennen miehen loukkaantumista ja on ollut hienoa nähdä, että kyse tosiaan oli vain alkuvaikeuksista. 18 pistettä 23 matsissa on erinomainen suoritus ja kun siitä ottaa pois ekat kuusi matsia (0+0), on saldo sama 18 pistettä 17 ottelussa. Mahtavaa!

Pulkkisen suhteen olin valmis lyömään hanskat tiskiin, kun peli ei millään ottanut onnistuakseen. Työn sarkaa on ehdottomasti edelleen, mutta on superpositiivista, että tunnelin päässä näkyy vihdoin valoa Pulunkin osalta. Peli ei varsinkaan tehojen osalta ole edelleenkään odotetun vahvaa, mutta alkukauden surkeuteen verrattuna nykytahti on erinomaista. Aika näyttää, onko miehestä ratkaisijarooliin tämän kauden Jokereissa. Suunta on joka tapauksessa nyt oikea.

Aihetta iloon antaa myös materiaalin laajuus nuorisotähtien herättyä ja sairastuvan alettua tyhjenemään. Sivussa on kuitenkin edelleen tuikitärkeää osaamista. Paljon puhutaan Hardtista, Eavesista ja tietysti Valtterista, mutta itse odotan ennen kaikkea Heinon paluuta. Siinä on kyllä nelosen keskelle oiva kaveri ja ennen loukkaantumistaan oli pisteidenkin valossa elämänsä vireessä. Ihmeitä ei tietysti kannata odottaa kundilta, joka on ollut sivussa pitkään, mutta Heinon palatessa tuo nelonenkin ehditään saada minttiin ennen kevään matseja. Hardtin ja Eavesin olisi pikkuhiljaa syytä palata kentille, koska käytännössä molempien osalta kausi on toistaiseksi mennyt aikalailla sivu suun, eikä paikka pelaavassa kokoonpanossa ole mitenkään kiveen hakattu terveenäkään. Valleen luotan 100%, mutta hänen kohdallaan NHL on suurin kysymysmerkki.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Aivan hukea kiekkoilta! Kauden paras peli, mitä minä olen nähnyt! Sexyhockeytä täydet 60 min!!

- Pulkkinen...huhhuh! Tällasta pulua mä haluan nähdä! Kyllä sai ylpeenä kantaa Pulkkisen paitaa kun kaveri pelaa tolla tavalla! Helvetin hieno maali, ja muutenkin loistavaa peliä! Hyvä PULU!

- Ilari, 0+4, tarviiko muuta sanoa. Jumalauta mikä taikuri!

- Moses oli tänään (taas) todella liukas. Näyttää että Moses ajaa itsensä liian peinen tilaan mutta silti saa kynäiltyä ittensä pois sieltä!

- AJ TEKI MAALIIN!!!!

- Tuohimaan vaihto pois kolmannen erän alkuun.

- JÄLLEEN tultiin takaa ohi, kahdesti!

- Julle Tyrväinen. Julle ei saa tippua kokoonpanosta pois kun loukkaantuneet palaa! Todella hyvää peliä, Julle ottanut suuuuren harppauksen viimekaudesta!

- YV! Toimi todella hyvin! Kiinnitin huomiota siihen että YV:llä oli välillä jopa kaksi maskimiestä! Loistavaa

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka mutta lopetetaan tähän. Huomenna Turku haltuun!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mulla on just nyt sellanen fiilis, ettei Jokereita ole mahdollista voittaa paras seitsemästä-sarjassa. Kiekko tulee pomppimaan jatkossakin siten, että yksittäisiä otteluita hävitään kyllä, mutta tämän joukkueen kuntopohja ja tahtotaso on sitä luokkaa, ettei siihen kukaan pysty vastaamaan.

Tämän illan ottelun jälkeen päässä on soinut taukoamatta Queenin Don't stop me now ja se kuvastaa tuota Joukkuetta kyllä hienosti.

Ollaan muuten oltu aika vahvoja tällä kaudella kotona.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Positiivista: Eteläpäädyn meininki! Ainakin omiin korviin tunnelma oli huikea läpi ottelun. Ei lannistuttu vaikka oltiin tappiolla. JOKERIT TAP TAP TAP lähtee jo huomattavasti paremmin, kuten myös Taistele Jokerit! Kiitos Jokerit meniki jo reisillie...Mut tästä on hyvä jatkaa.

Huomenna turku haltuun! Jos et hyppää turusta sä oot, sä oot! ;) Tää on meidän vuosi!, kentällä ja katsomossa! :-)
 

Mairouh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça
Heh, kylläpäs näyttää kokoonpano entistä kovemmalta, kun onnistujia löytyy laajalta skaalalta. Kohta sairastupakin tyhjenee, niin kyllä on positiivista ongelmaa kerrakseen. Onko se sitten joukkueen onni ja joidenkin pelaajien harmi vai toistepäin, sen näkee sitten. Mutta positiiviset fiilikset kaikinpuolin! Ykkösenä ollaan ja juna puuskuttaa. Huomenna se puuskuttaa Turkuun, josta toivottavasti on sitten positiivisuuden rypäs tuotavana takaisin kotiin.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Joukkue pelaa huikeaa ja voittavaa lätkää. Kotipeleistä 44pistettä! Tänään yksi hienoimmista peleistä katsoa piiiitkään aikaan. Voin vaan kuvitella kuinka hieno päivä huomisesta tulee..

Tänään valmennus reagoi hienosti niin veskarin kuin Pulun suhteen. Näitä olisi jo viimekaudella halunnut nähdä.

Erityismaininnan ansaitsee myös Ruutu viimeisen aloituksen perhostyylillään :D

Niin ja Ilari 0+4 keskivertoa huonommalla suorituksellaan..On meillä vaan joukkue!
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tässä tiimissä huima ero viime vuoden tiimiin. Taas käännettiin ottelu lopulta voitoksi vaikka Kärpät pääsi aina tasoihin ja vikaan erään jopa ohi. Viime kaudella tämä peli olisi varmaan hävitty maalilla tai saatu yksi piste rankkarihäviöstä. Vika erä siihen lopun joukkuerangaistukseen asti oli aika suvereenia hallintaa.

Kyllä tulee olemaan vaikea paikka sanoa jollekin tossa jengissä että tänään on sun huilivuoro, kun V. Filppula, Eaves, Hardt ja Heino palaavat hyökkäykseen. Nytkin jo huilaa mm. Lamberg, Salminen, Lindbohm, Lindell. Pidän jollain lailla tästä tämänhetkisestä ratkaisusta että nelosessa pelaa Ben Amor, Lamberg, Salminen ja Hännikäinen vuorotellen koska selkeää hyödyttömintä noista ei löydy tällä hetkellä.

Illan pelissä 11 maalia, ihan hauskaa katseltavaa perjantai-illan kunniaksi. Pulkkiselta vihdoin(!) se lämärimaali, olihan tuota jo kaivattu! Taisi olla kauden ensimmäinen maali muutenkin kotiyleisön edessä. Muutenkin aivan maagisen hyvä peli Pululta. Ilu 0+4 keskivertopelillä kertoo jotain Filppulan onnistumisten määrästä ja itseluottamuksesta tällä hetkellä. AJ Niemi huudatti kotiyleisöä tärkeällä 5-4 johtomaalillaan. Hieno mies, hieno maali. AJ:n maaleja kun ei enää varmaan hirveän montaa pääse juhlimaan. Karlsson dominoi jälleen tutulla tavalla, Kilpeläinen otti tarvittavat kopit jouduttuaan vaikeaan väliin tappioasemaan pelaamaan. Juhani Tyrväinen pelaa kyllä itseään vakiokokoonpanoon tällä hetkellä ja YV-maali! Dehner pelaa todella hyvin ja tasaisesti.

Tällä hetkellä on niin suuri ilo olla Jokerifani. Joukkue pelaa viihdyttävintä peliä sitten mestaruusvuoden ja jokainen pelaaja pelaa tällä hetkellä paidan etupuolelle eikä selässä lukevalle nimelle. Taitokiekkoa ja SM-Liigan kärkipaikalla. Huomenna 20 kokoonpanoon mukaan mahtuvaa pelaajaa saa 1600 fania tuekseen Turkuun. Tulee kyllä olemaan hieno reissu ja uskon että pelaajat haluavat päättää 4 ottelun viikkonsa omiensa edessä siihen kuuluvalla tavalla.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ollaan muuten oltu aika vahvoja tällä kaudella kotona.

"Aika" vahvoja, pikemminkin helvetin vahvoja. Ainoastaan KalPa on laittanut meidät ahtaalle kotijäällä ja siitäkin ottelusta selvittiin voittajina, muut vierailevat jengit ovat olleet enemmän tai vähemmän kusessa. Tämän takia onkin elintärkeää saada kotietu poffeihin ja nykyiset otteet huomioiden sen ei pitäisi olla edes mikään ongelma. Juna sen kun porskuttaa vaan ja joulutauon jälkeen kun Eaves, Hardt ja Heino tekevät kaikki paluun, niin sitten tulee jo todellisia ongelmia koutseille - positiivisia sellaisia.

Filppulan huikea pistetehtailu pistää hymyilyttämään, jos puheet "keskivertopelistä" pitävät paikkaansa. Maalikoosteesta nähtynä pari aika näppärää syöttöä Teuvolle ja AJ:lle. Jos tätä tahtia jatkaa ja pelaa loppukauden terveenä, niin kauden päätteeksi pistesarakkeessa komeilee 78, joskin tuskin noin koviin pisteisiin yltää. Sen voi ainakin jo nyt käsi sydämellä sanoa, että oma piste-ennätys (49) tulee menemään rikki aivan kevyesti.

Töpseleille tänään kuokkaan 1500+ fanin säestyksen voimin ja Sexy Hockeylla, niin hyvillä mielin viettämään ansaittua majutaukoa. :)
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen erittäin positiivisesti yllättynyt tämän vuoden joulukalenterista. Jos viime vuotinen oli helvetin hyvä juttu, niin tänä vuonna mennään senkin yli. Ainakin minä olen erittäin kiinnostunut, mitä kulissien takana tapahtuu ja esimerkiksi loukkaantuneiden pelaajien haastattelut ja kuntoutusjaksosta puhuminen on minun mieleeni. Toki Moseksen jatkosopparin julkaiseminen oli yksi tähän astisista kohokohdista. En ole hirveästi muiden liigajoukkueiden mediapuolta seurannut, mutta oletan että tässäkin asiassa kyykytetään muita tällä hetkellä aika kovalla kädellä?
 
Suosikkijoukkue
Jarskan Jokerit
Liigan viihdyttävintä kiekkoo hei ! Ja sarjataulukkokin näyttää tykkäävän. Ajoittaiset häviötkään ei huolestuta, kun tietää pelin olevan kunnossa.

Nää on sun Sokerit !
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liigan viihdyttävintä kiekkoo hei ! Ja sarjataulukkokin näyttää tykkäävän. Ajoittaiset häviötkään ei huolestuta, kun tietää pelin olevan kunnossa.

Jep aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta. Sitä paitsi uskomattoman upeasti on jengi pelannut tähän asti. Ekat 8 peliä oli vähän vaikeampia ja pohjalla oltiin, mutta sieltä ollaan noustu aina liigakärkeen asti. Kuka muistaa milloin Jokerit on viimeksi lähtenyt liigakärjessä joulutauolle? Jep en mäkään.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Tällä hetkellä ilostuttaa:

-Filppulan pistepörssin johto, toisena olevaan Haatajaan 7 pisteen ero!
-Piikkipaikka liigassa
-Eilinen Turun reissu, huikeeta!
-Teemu Pulkkinen. Tarviiko tätä ees perustella? Jokainen joka on seurannu muutaman edellisen pelin, tietää Pulun tän hetkisen tason!
-Naapuriin 16 pisteen ero
-Viimeisenä positiivisena asiana nostaisin esiin Jokereiden pelaajat kovien, ja mahdollisesti epäpuhtaden taklausten jälkeen. Kukaan ei jää jäänpintaan makaamaa ja itkemää, vaa nousee ja jatkaa pelaamista!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
-Viimeisenä positiivisena asiana nostaisin esiin Jokereiden pelaajat kovien, ja mahdollisesti epäpuhtaden taklausten jälkeen. Kukaan ei jää jäänpintaan makaamaa ja itkemää, vaa nousee ja jatkaa pelaamista!

Sanotaan vielä, että todella kunnioitettava tuo linja, ettei pelien jälkeen puhuta tuomareista sanallakaan, vaikka kuinka mieli tekisi ja aihetta olisi. Kaikki sanottava sanotaan jällä ja se on sitten siinä.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sanotaan vielä, että todella kunnioitettava tuo linja, ettei pelien jälkeen puhuta tuomareista sanallakaan, vaikka kuinka mieli tekisi ja aihetta olisi. Kaikki sanottava sanotaan jällä ja se on sitten siinä.

Kun tämä vielä tarttuu faneihinkin, niin sitten on kestohymy täälläkin!

Ja on se nytkin lähellä. Loistava kausi, eikä edes piikkipaikka, ei Filun tai Pulun hyvät otteet. Vaan se koko organisaation tila. Keklu on todellakin laittanut paikat kuntoon!

(Vaihtaisin vieläkin kyllä Masaan jos saisin. Viihdettä kansalle PRKL)
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Laitetaas päivän positiiviset.

- Kolme pistettä kovan matsin jälkeen.
- Nico Manelius. Ei yhtään hazardia ja muutenkin hyvää peruspelaamista.
- Kilppari oli hyvä.
- Pulkkinen oli Kilpeläisen ohella Jokereiden paras pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös