Pe 2.11.2012 Ässät - Lukko

  • 23 814
  • 130

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaahas avataan nyt sitten tämäkin ketju, niin päästään spekuloimaan viikon kohokohtaa eli tietysti perjantai-illan ottelua Ässät - Lukko. Joukkueet kohtaavat nytten toisen kerran runkosarjassa tällä kaudella, ensimmäinen päättyi Ässien 0-3 vierasvoittoon. Ennen illan kamppailua joukkueet löytyvät aika läheltä toisiaan sarjataulukosta, Ässät on yhdeksäntenä ja Lukkon sijalla 11. Eroa joukkueilla on vain kolme pistettä ja vielä kun molemmata ovat pelanneet samanverran otteluita, tulevat ottelun panokset olemaan todella suuret. Tappio olisikin kummalle tahansa katkera pettymys.

Kummankin joukkueen alkukausi on ollut enemmän tai vähemmän vaisu. Lukko on tietysti flopannut vielä enemmän, muttei Ässätkään ole päässyt aivan odotetun laiseen lentoon. Molemman joukkueet kuitenkin pelaavat materilaaliensa puolesta paikasta kuuden parhaan joukkoon. Lukon pelaajamateriaali on tanskalaisten tulon myötä jonkin verran Ässiä parempi, muttei näitä pelejä onneksi paperilla pelata. Molemmat joukkueet ovat hävinneet kaksi viime peliään, joten sen puolesta nälkää pelaajilla varmasti illan kamppailuun löytyy.

Niin mihinkä pelin tulee sitten todennäköisesti ratkeamaan? Lukko on ollut suurissa vaikeuksissa hyvin puolustavia ja tiivitä joukkueita vastaan, kuten Jyp ja Tappara. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei Lukolla ole muuta hyökkäyspeliä kuin kiekon lähettäminen päätyy ja irtokiekkojen voittaminen siellä. Jos kuitenkin vastustaja pelaa tiiviisti ja kurinalaisesti ei Lukko ehdi päätykiekkoihin, eikä näin saa edes kunnon tilanteita vastustajan päätyyn. Eli mikäli Ässien paketti pysyy koko pelin koossa, eikä joukkue sorru jäähyilyyn, on Lukolla varmasti vaikeuksia. Parhaimmillaan Lukkon on silloin, kun se saa vastustajan mukaan päästäpäähän koohottamiseen ja tätä kautta vastustajan peliä hajalle. Kova liike/karvaus ja yksilötaito ovatkin Lukon parhaat aseet.

Ässien viime pelejä en ole nähnyt, mutta pientä kurittomuutta on tainnut joukkueen pelissä ilmentyä. Ässät ei ole tosin niin yksilöiden varassa kuin Lukko, joten sen kautta joukkueella on paremmat lähtökohdat otteluun. Tosin kyllähän Lukonkin peli parhaimmillaan on ihan mukavaa katseltavaa, harmi vain että tätä hyvää peliä tulee nähtyä niin harvoin. Joka tapauksessa suht tasaista peliä odotan ja myös itseni olisi tarkoitus paikanpäälle lähteä. Itse asiassa kauden eka vieraspeli kyseessä itselleni paikanpäällä.

Ja tottakai kun Lukko ja Ässät ottavat yhteen, niin myös katsomossa käydään omaa taisteluaan fanien välillä. Rauman bojat käsittääkseni lähtee suht suurella määrällä omiaan kannattamaan, joten eiköhän Ässäfanit saa pistää parastaa, mikäli aikovat katsomossa selvitä voittajina. Mutta tottakai tärkeintä on se, että halliin saadaan kunnon tunnelma, ei se että kumman joukkueen fanit sitä pitävät. Anyway, toivottavasti hallissa on hyvä mekkala, ja myös kaukalossa nähdään kunnon taistelua pisteistä. Molemmille joukkueille ne tulisivat enemmän kuin tarpeeseen.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Ilman muuta viikon kohokohta, paikallispeli, joka sytyttaa aina. Ensimmaisessa kohtaamisessa Assat oli selvasti kolme potkua edella ja joukkueen kakkosveskari aloitti kautensa nollalla. Sen sijaan suurin, ja ehka ylisuurin, odotuksin Lukkoon palannut Pete Vehanen todisti punalampun syttymista takanaan kolme kertaa.

Assien A. Raanta, joka on helvetin reilu mies, on aina hermoillut kasvattajaseuraansa vastaan. Taitaa kayda nytkin niin, etta Raanta on luukkuvahtina. Lukosta ihmettelisin, jos ei Vehanen olisi maalissa.

Assista on mielenkiintoista seurata Joensuun esiintymista, han on ollut Assille kultakimpale. Ja mites Armialla kulkee? Tuntuu aina syttyvan Lukko vastaan, vaikka viimeaikoina ei nimea ole pahemmin lehdissa nakynyt.

Eka kohtaaminen oli eka peli ja nyt on tilanne toinen. Iloitsen sellaisestakin pikkuasiasta, etta Lukon tanskalaiset paasevat kunnon paikallispelin makuun. Toivottavasti se toisi tulosta.

Kannattaa siis jopa Raumalta saakka matkustaa Poriin. Vaikka se ei ketaan kiinnostakaan, niin meikalainen jattaa pakon sanelemana virtuaalisesti taman matsin valiin. Edessa on kohta 11 tunnin lento Kalifornian auringosta Lontoon sumuun.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Illan jännitysmomentteina Ässien puolelta se, että joko Raanta uskaltautuu maaliin Lukkoa vastaan ja Lukon puolelta se, että kuinka monta kiekonmenetystä ja harhasyöttöä "ykköspakkipari" onnistuu tänään tekemään.
 

Veli Kettula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Illan jännitysmomentteina Ässien puolelta se, että joko Raanta uskaltautuu maaliin Lukkoa vastaan ja Lukon puolelta se, että kuinka monta kiekonmenetystä ja harhasyöttöä "ykköspakkipari" onnistuu tänään tekemään.

Ässien puolelta voisi hurrata minkä tahansa pakkiparin (pl. Heshka) omille pelaajille saamille syötöille. Viime peleissä yksinkertaisetkin, paineettomassa tilanteessa annetut syötöt ovat olleet järjestään "melkein lapaan"-tyyppisiä. Liekö keskittymisen puutetta vai jännitystä? Samaan aikaan vastustajat syöttelevät timantintarkkoja ja -kovia syöttöjä suoraan lapaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tänään se sitten on, kannattajan superviikonlopusta osa 1.

Mitä Ässien pelejä olen Urhon kautta katsonut niin Ässät elää ja kaatuu Dixonin kentän mukaan. Kenttä ja varsinkin kapelimestari itse on ollut liekeissä lähiaikoina. Joensuu on myös kohtuu huvittavasta kulmikkuudesta huolimatta fyysisesti ylivoimainen tähän liigaan. Lukon pelaajien kannattaisi Jesseä hiillostaa, koska todella ylikierroksilla kaveri otteluissa tuntuu käyvän.

Koska kyseessä on paikallisderby niin pakko huomioida Ässistä myös Armia, joka tuntuu aina Lukkoa vastaan osuvan. Sama Juusela. Kuinka monta pistettä Armia mahtaa olla parin viime kaudena aikana tehnyt Lukon verkkoon?

Lukolla peli ei ole täysin Nielsenin kentän varassa, vaan myös Azevedo-Tukonen on oivallinen tutkapari. Koskenkorva palaa kokoonpanoon ja toivon, että dominoefektimäisesti se vaikuttaisi etenkin siihen, että 4. kentästä saataisiin vähän enemmän kuin 2-3 minuuttia pelaava. Lukko pääsisi kaikilla neljällä kentällä painamaan peliä Ässien päätyyn. Esimerkiksi Koskenkorva-Kauvosaari-Ilomäki ei kuulostaisi ollenkaan pahalta neloskentältä.

Vehanen pelaa tänään. Hyvä niin, koska Pete on ollut todella hyvä viimeisissä pelaamissaan otteluissa.

Hieno ilta tulossa. Tosiaan RB on tänään seisomakatsomossa, jonne luonnollisesti kaikki raumalaiset ovat tervetulleita.

Päätty ast!
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuinka monta pistettä Armia mahtaa olla parin viime kaudena aikana tehnyt Lukon verkkoon?

Nopea päässälasku liigan sivuilta näyttäisi että 9+3 olisi parin viime kauden+tämän kauden avauksen osalta Armian tehot paikallispeleissä.

Kaksi kriisijoukkuetta tosiaan kohtaa tänään ja varmaa on vain se, että toisen tappioputki kasvaa kolmen ottelun mittaiseksi ja toinen saa putkensa poikki. Kohtalaisen tärkeistä pisteistä siis pelataan, ja ottelun häviäjä lähtee melkoisella varmuudella maaottelutauolle sijan 10 huonommalta puolelta. Minäkin kyllä odotin ennen kauden alkua, että tässä olisi ennemmin kamppailu siellä sijojen 4-6 paikkeilla.

Avausmatsissa Raumalla Ässät oli selvästi parempi, mutta ajat ovat siitä muuttuneet. Ratkaisevassa roolissa ovat luonnollisesti Armia, Joensuu, Lukon tanskalaiset ja maalivahtipeli. Saas nähdä milloin on aika kypsä siihen, että voidaan heittää Raanta maaliin myös Lukkoa vastaan. Ei kai nyt ikuisesti voida näitä pelejä mennä siten, että Raanta on luukkuvahtina? Toki tähän asti se homma on toiminut.

Avauksessa olin paikalla mutta nyt en ehdi kun varmaan menee töissä about ottelun alkuun asti ja sitten olisi vielä kahden tunnin matka. Mutta Yle Puhe kait selostaa tätäkin.

Järjen riemuvoitto kyllä sijoittaa isot vieraskannattajamassat seisomakatsomoon. Toisaalta ainahan raumalaisia on seisomakatsomossa Ässien kotimatsissa näkynyt. Ettei asiassa sinänsä ole mitään uutta.

Pitkävedossa Lukolle 2.95. Tässä voisi taas turvata selustaa, ettei hanki maksimaalista vitutusta perjantai-illaksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Illan jännitysmomentteina Ässien puolelta se, että joko Raanta uskaltautuu maaliin Lukkoa vastaan ja Lukon puolelta se, että kuinka monta kiekonmenetystä ja harhasyöttöä "ykköspakkipari" onnistuu tänään tekemään.

Raanta pelaa tänään, mikäli uskominen on Ässien kotisivuja.

Perjantai-ilta ja vastassa ketut. Pitäisi olla tulossa hyvä kiekkoilta ja odotuksissa on tietenkin kolmen pisteen voitto, vaikka Pata onkin viime aikoina rämpinyt. Lukkoa vastaan kuitenkin rivit kootaan hetkellisesti ja kaikki pelaavat 110% lasissa. Suurin riski tässä on juuri se, että kotona tunnelataus menee ylitse Joensuulla ja kumppaneilla, tämän seurauksena jäähyjä tulee ja Lukko pääsee rokottamaan ylivoimillaan. Armiahan tunnetusti heittää maalin, pari tänään .

Hyvää kiekkoiltaa faneille, toivottavasti porilaiset voittavat tanskalaiset tänään! ;)
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Järjen riemuvoitto kyllä sijoittaa isot vieraskannattajamassat seisomakatsomoon. Toisaalta ainahan raumalaisia on seisomakatsomossa Ässien kotimatsissa näkynyt. Ettei asiassa sinänsä ole mitään uutta.

On vähän eri asia onko Ässät-kannattajien "pyhimmässä" yksittäisiä raumalaisia tai fanijoukko vai organisoitu kannattajaryhmä.

9 + 3 on muuten aika masentavat tehot näin raumalaisen näkökulmasta. Toivottavasti Joppe pidetään tänään kurissa, niittejä vaan poikaan. Ässien maalivahtivalinta on myös mielenkiintoinen, jotenkin Järvenpää tuntuu aina Lukkoa vastaan onnistuvan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Kaksi kriisijoukkuetta tosiaan kohtaa tänään ja varmaa on vain se, että toisen tappioputki kasvaa kolmen ottelun mittaiseksi ja toinen saa putkensa poikki. Kohtalaisen tärkeistä pisteistä siis pelataan, ja ottelun häviäjä lähtee melkoisella varmuudella maaottelutauolle sijan 10 huonommalta puolelta...

...Järjen riemuvoitto kyllä sijoittaa isot vieraskannattajamassat seisomakatsomoon. Toisaalta ainahan raumalaisia on seisomakatsomossa Ässien kotimatsissa näkynyt. Ettei asiassa sinänsä ole mitään uutta...

Ottelu on tärkeä Ässille, tauolle olisi ikävä lähteä tappioputkessa ja kotitappiolla Lukkoa vastaan.

Juttelin Ässien turvapäällikön kanssa ja hänen mukaansa Lukon 110 fania on yksinkertaisinta ja turvallisinta sijoittaa seisomakatsomoon. Toisella puolella seinä ja toiselle puolelle tulee järkkäreitä. Syynä tähän sijoitukseen on tietysti raha, mutta ehkä suurin syy on fanien aikaisempi toiminta istumakatsomossa eli tavaran heittely ja räkiminen seisomokatsomon niskaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Juttelin Ässien turvapäällikön kanssa ja hänen mukaansa Lukon 110 fania on yksinkertaisinta ja turvallisinta sijoittaa seisomakatsomoon. Toisella puolella seinä ja toiselle puolelle tulee järkkäreitä. Syynä tähän sijoitukseen on tietysti raha, mutta ehkä suurin syy on fanien aikaisempi toiminta istumakatsomossa eli tavaran heittely ja räkiminen seisomokatsomon niskaan.

Tuossa 110:ssa on kannattajien määrä mitä tulee busseilla. Omin kyydein tulee myös ihmisiä, joten kyllä paikalle on paljon enemmän porukkaa.

Tarkensiko Tosifani Westerholm, että raumalaisetko ovat räkineet ja heittäneet tavaroita niskaan vaiko yleisesti ottaen? Entä kokeeko Westerholm sitä uhkana, että kotiyleisön seasta voisi lentää sylkeä tai tavaraa seisomakatsomossa olevien raumalaisten niskaan?

Sinänsä tuota "turvallisinta" selitystä en ihan osta. Yhtä hyvin järkkäreitä olisi voinut laittaa yläkatsomoon valvomaan ettei mitään tavaroita lennä seisomakatsomoon. Silloin kun me olemme siellä olleet niin paikalla on ollut 1-2 siviilijärkkäriä. Rahahan toki se ykkösjuttu on eikä näköjään paljoa paina kannattajien mielipiteet. Selvästi kaikille porilaisillekaan asia ei ole ihan ok. No, se niistä katsomoasioista - eiköhän siitä ole kaikki tarvittava sanottu.

Hyvä, että turvallisuusasioita on otettu huomioon ja paikalle tulee myös järjestysmiehiä. Eiköhän ilta suju rauhallisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkaus Lukon kokoonpanosta:

1.Tukonen-Azevedo-Riska
Kovanen-Caldwell
2.Keränen-Nielsen-Bödker
Larsen-Generous
3.Bertrand-Jasu-Nurmi
Honkaheimo-Tikkanen
4.Koskenkorva-Kauvosaari-Kangasmäki

MV
Vehanen
(Nielsen)

Viltissä:Virtanen,Ilomäki,Elo,Laaksonen ja Rantanen
Loukkaantuneena:Pesonen ja Koskinen
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuossa 110:ssa on kannattajien määrä mitä tulee busseilla. Omin kyydein tulee myös ihmisiä, joten kyllä paikalle on paljon enemmän porukkaa.

Tarkensiko Tosifani Westerholm, että raumalaisetko ovat räkineet ja heittäneet tavaroita niskaan vaiko yleisesti ottaen? Entä kokeeko Westerholm sitä uhkana, että kotiyleisön seasta voisi lentää sylkeä tai tavaraa seisomakatsomossa olevien raumalaisten niskaan?

Hyvä, että turvallisuusasioita on otettu huomioon ja paikalle tulee myös järjestysmiehiä. Eiköhän ilta suju rauhallisesti.

Westerholm kommentoi heittelyä ja räkimistä yleisellä tasolla, ei syyttänyt erikseen Lukko-faneja. Emme keskustelleet siitä mahdollisuudesta, että joku räkisi istumakatsomosta raumalaisia. Mikäli näin tapahtuisi, niin syyllisen etsiminen olisi kohtuu helppoa, koska istumakatsomossa tuollainen toiminta paljastuu aika helposti. Istumakatsomossa seisovat fanit eivät tunnut syyllisiä löytävän.

Käsittääkseni valvottu fanikatsomo tarkoittaa organisoidusti paikalle tulevia faneja, ei omatoimimatkaajia. En tiedä päästetäänkö näitä omatoimimatkaajia fanikatsomoon, toivottavasti ei.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Käsittääkseni valvottu fanikatsomo tarkoittaa organisoidusti paikalle tulevia faneja, ei omatoimimatkaajia. En tiedä päästetäänkö näitä omatoimimatkaajia fanikatsomoon, toivottavasti ei.

Tietenkin päästetään. Ässien toimistolle ainakin asia oli selkeä, kun paljon RB:n jäseniäkin tulee paikalle omin kyydein ja eri puolilta Suomea. Ostavat vaan itse seisomaliput ja kävelevät seisomakatsomoon meille osoitetulle alueelle.

Meidän kautta ei lippuja omin kyydein tulevat saaneet edes ostaa, koska paljon helpompi vain ostaa lippu itse ja kävellä katsomoon.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Käsittääkseni valvottu fanikatsomo tarkoittaa organisoidusti paikalle tulevia faneja, ei omatoimimatkaajia. En tiedä päästetäänkö näitä omatoimimatkaajia fanikatsomoon, toivottavasti ei.
Raumam Boja ovat ainakin toivottaneet kaikki raumalaiset seisomakatsomoon.

Kerropas nyt yksi perustelu, miksi ei olisi järkevämpää sijoittaa kaikkia raumalaisia eli myös omatoimimatkaavia tuohon samaan fanikatsomoon, varsinkin kun sen koko on järkkärien avulla kohtuullisen helposti rajattavissa.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eiköhän Antti pasko housunsa ja Järvenpää hyppää askiin 0-3 tilanteessa toisen erän alkuun mennessä.

Veikkaan vahvasti että Antti naureskellen pelaa unelmapelin ja näyttää että Lukko on päästänyt käsistään liigan parhaan maalivahdin.
Itse pistän vetoihin pankkina "Lukko alle 2.5maalia".

Tarkensiko Tosifani Westerholm, että raumalaisetko ovat räkineet ja heittäneet tavaroita niskaan vaiko yleisesti ottaen? Entä kokeeko Westerholm sitä uhkana, että kotiyleisön seasta voisi lentää sylkeä tai tavaraa seisomakatsomossa olevien raumalaisten niskaan?

Hyvä, että turvallisuusasioita on otettu huomioon ja paikalle tulee myös järjestysmiehiä. Eiköhän ilta suju rauhallisesti.

Itse ymmärsin tuon tavaroiden heittelyn olevan kirjoittajan omaa spekulointia, ei turvallisuuspäällikön puheita.
Edit. Ymmärsin väärin.

Eiköhän tosiaan ilta suju hyvän jääkiekkohengen ja hyvän jääkiekon merkeissä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietenkin päästetään. Ässien toimistolle ainakin asia oli selkeä, kun paljon RB:n jäseniäkin tulee paikalle omin kyydein ja eri puolilta Suomea. Ostavat vaan itse seisomaliput ja kävelevät seisomakatsomoon meille osoitetulle alueelle.

Ok. Minusta tämä aiheuttaa selkeän turvallisuusongelman ellei näitä omatoimimatkaajia jollain tavalla kontroloida. Tästä tilanteesta on väännetty usein palstalla, kun se joku omatoimimatkaaja on sytyttänyt soidun, kiipeillyt hallin rakenteissa, heittänyt penkin yleisön joukkoon jne. Jokerifanit ovat ratkaisseet ongelman rannekkeilla.

Toisaalta sinne fanikatsomoon voisi marssia porilaisia valopäitä omaa kivaa touhuamaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raumam Boja ovat ainakin toivottaneet kaikki raumalaiset seisomakatsomoon.

Kerropas nyt yksi perustelu, miksi ei olisi järkevämpää sijoittaa kaikkia raumalaisia eli myös omatoimimatkaavia tuohon samaan fanikatsomoon, varsinkin kun sen koko on järkkärien avulla kohtuullisen helposti rajattavissa.

Miten todennetaan Lukkofanius?
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Toisaalta sinne fanikatsomoon voisi marssia porilaisia valopäitä omaa kivaa touhuamaan.

Eikös siellä ole ne järkkärit tätä estämässä? Vai onko kaikki Isomäen järkkärit vieläkin tätä samaa eläkeläisporukkaa kuin vielä n. 5 vuotta sitten?

e.
Miten todennetaan Lukkofanius?

Kaikki kenellä ei ole suippoja korvia ovat oletettavasti Lukkofaneja tai muuten harmittomia.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ok. Minusta tämä aiheuttaa selkeän turvallisuusongelman ellei näitä omatoimimatkaajia jollain tavalla kontroloida. Tästä tilanteesta on väännetty usein palstalla, kun se joku omatoimimatkaaja on sytyttänyt soidun, kiipeillyt hallin rakenteissa, heittänyt penkin yleisön joukkoon jne. Jokerifanit ovat ratkaisseet ongelman rannekkeilla.

Toisaalta sinne fanikatsomoon voisi marssia porilaisia valopäitä omaa kivaa touhuamaan.

Omat hoidetaan kyllä sisäisellä kurilla. Tietysti jos joku aivan välttämättä haluaa aiheuttaa pahennusta ja sekoilla niin se on mahdollista oli sitten seisomakatsomossa tai istumassa.

Jos joku porilainen haluaa välttämättä tulla sekaan aiheuttamaan pahennusta niin sitä varten ovat ne järkkärit siinä vieressä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Omat hoidetaan kyllä sisäisellä kurilla. Tietysti jos joku aivan välttämättä haluaa aiheuttaa pahennust ja sekoilla niin se on mahdollista oli sitten seisomakatsomossa tai istumassa.

Jos joku porilainen haluaa välttämättä tulla sekaan aiheuttamaan pahennusta niin sitä varten ovat ne järkkärit siinä vieressä.

Ehdotan teille samaa järjestelyä kuin Jokerifaneille, rannekkeet jakoon.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ei ole kovin pirteältä Padan peli näyttänyt viime aikoina, joten vierasvoittoa pelataan kahden maalin voitolla. Niin kauan kun Savinainen puuttuu eikä tilalle hankita ketään ovat Ässien voitto-mahdollisuudet todella pienet. Maalinteko on 90 prosenttisesti Dixonin ketjun harteilla ja nyt sieltä puuttuu todella oleellinen osa kun Vellu on klesana.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Edelleen, miten sinä todennat Lukkofaniuden tai raumalaisuuden?

Edelleen, pelkästään uskottavien järkkäreiden läsnäolo ehkäisee häiriöitä tehokkaasti ja uskon että alue pystytään rajaamaan siten että häiriköitä ei tuonne pääse ja jos pääsee, niin ne saadaan ammattitaitoisten järkkäreiden toimesta sieltä myös pois.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Miten todennetaan Lukkofanius?
Jos olisin perussuomalainen nainen voisin todeta että laitetaan jokaiselle näkyvälle paikalle jokin merkki josta tunnistaa. Omana itsenäni voisin ehdottaa esim. otsaan tatuoitavaa **tun kuvaa josta sitten julkisella paikallakin voisi erottaa kuka on pöpiläkamaa ja kuka ei. Tästä sitten kopioimaan Iltalehteen että jääkiekkofanit ehdottavat jo ihmisten erotteluakin, pysyy jääkiekko otsikoissa kun tänään ei varmaan ole ketään junnua törmännyt toisiinsakaan.

Ja mitä itse peliin tulee niin eipä sitä oikein ole odotuksiakaan. Nämä pelit missä pikkuveli haastaa maakunnan pääkaupungin joukkueen ovat kyllä vähän eri pelejä kuin normaalit liigapelit, vaikkei mistään itsenäisyystaisteluista el Clasicon tyyliin voidakaan puhua. Onhan tunnelma silti vähän kärsinyt kun molemmat joukkueet ovat aikamoisia muukalaislegioonia, vaikka Ässillä hieman yllättäen avainpelaajat ovatkin Porilaisia. Kuitenkin 5-6 omaa kasvattia kokoonpanossa on liian vähän ja naapurilla noita on vielä vähemmän. Kaukana ovat ajat, kun alemmat ketjut koostuivat pelkästään oman kylän pojista tai ainakin jo junnuna organisaatioon mukaan tulleista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös