NHL-pommikone Kupittaalle osa 1 – Matt Bradley

  • 28 274
  • 72

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Eiköhän Bradleyn ensimmäinen testi ole pysyä mukana kyydissä. Iso aski ja luisteluliiga voivat olla melko paljon pyydetty ilman pelituntumaa olevalta nelosketjun rouhijalta. Kun tämä hoituu, seuraa vaihe B, jos aihetta on. Mutta pelataan toki pelit ensin.

Nuo samat sanat olisi voinut sanoa esimerkiksi Korpikosken tai Petrellin saapuessa Suomeen, kaipa ne silloin sanoit? Ilman pelituntumaa vailla olevia alempien ketjujen rouhijoitahan hekin ovat. Kummasti ovat liigassa pärjänneet, samoin Joensuu pärjäsi, joten eiköhän sitä luulisi Bradleynkin pärjäävän. Mutta katsotaan tosiaan ne pelit ensin.

Tamille vinkkiä, että "tämän tason NHL-pelaajia" ja itseasiassa kaksi-kolme tasoa kovempia ukkoja taitaa notkua naapurissakin muutama.

Niin, ja meidän isi on vahvempi kuin teidän isi. Hieno kontribuutio jälleen kerran TuTo-ketjuihin parhaiden Pressiboxi-perinteiden mukaisesti. Informaatiotaso nollaluokkaa, itsestäänselvyyksien ja merkityksettömien vähättelyiden määrä maksimaalinen.

Kas kun et ottanut saman tien vertailuun seurojen huoltajia, teillähän on viljasiilossa yli 600 NHL-matsin mies jakamassa pyyhkeitä ja meillä ei.
 
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Philadelphia Flyers
Nuo samat sanat olisi voinut sanoa esimerkiksi Korpikosken tai Petrellin saapuessa Suomeen, kaipa ne silloin sanoit? Ilman pelituntumaa vailla olevia alempien ketjujen rouhijoitahan hekin ovat. Kummasti ovat liigassa pärjänneet, samoin Joensuu pärjäsi, joten eiköhän sitä luulisi Bradleynkin pärjäävän. Mutta katsotaan tosiaan ne pelit ensin.

Noh noh, Korpikoski ja Petrell ovat kuitenkin valtaosan uristaan isoissa eurooppalaisissa kaukaloissa pelanneet ja osaamisensa liigassa näyttäneet, toisin kuin Bradley. (Yhtään kantaa ottamatta siihen, miten Bradleyn pelit tulevat Suomessa menemään.)
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Niin, ja meidän isi on vahvempi kuin teidän isi. Hieno kontribuutio jälleen kerran TuTo-ketjuihin parhaiden Pressiboxi-perinteiden mukaisesti. Informaatiotaso nollaluokkaa, itsestäänselvyyksien ja merkityksettömien vähättelyiden määrä maksimaalinen.

Amen.

Hyvin Pressiboximaiseen tapaan nopea ja vähättelevä one-liner -tyylinen pistohyökkäys TUTO-ketjuun, ilman minkäänlaista sisältöä tekstissä. Mielipiteiden esittäminen olisi ihan oma juttunsa, mutta eihän se ole alkuunkaan noissa se punainen lanka, vaan joku kummallinen pätemisen ja/tai kuittailun tarve. Ei kovinkaan kaukana trollauksesta, joka lienee tämän foorumin säännöissäkin kielletyn.

Boxi hei, ota nyt edes se TuTo (o.s. TUTO Hockey) pois suosikkijoukkueiden listaltasi, se nyt ainakin on tekstiesi perusteella aika helvetin huono vitsi.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Katohan pahus, Matt Bradley Turkuun! Vanha tuttu Kentuckyn ajoilta 13 vuotta sitten, jolloin hän pelasi Kentucky Thoroughbladesissa. Oli silloin joukkueen 4-5 taitavimman pelaajan joukossa, joten olin vähän yllättynyt, kun NHL:ssä rooliksi on tullut sellainen fyysisen pelaajan paikka. Taitoa kaverilla kuitenkin on. Jospa hän pääsisi näyttämään Mestis-tasolla taitojaan, ja jättäisi ne tappelut vähemmälle.

Tamin kanssa silloin 2000 vuonna juttelin ja kerroin näistä Kentuckyn kuulumisista, joten olisiko Tamille jäänyt Bradleyn nimi mieleen, heh heh.

Ja ei hän mikään ruma hampaaton kanukki kai ole, silloisen tyttöystäväni mukaan Bradley oli Kentuckyn AHL-joukkueen parhaimman näköinen kaveri. Onnittelut Tutolle!
 

lätkäheebo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat, Winnipeg Jets
Itsekin annoin muuten oman kontribuutioni tuossa taannoisessa Pikkarainen niittaa Mäntymaan-keskustelussa, ja kirjoitin sinne samansuuntaista settiä kuin mitä sinä yllä kirjoitat, mutta kontekstit ovat melkoisen eriäviä. Etenkin tuo viimeinen noista kolmesta on niin puhdas taklaus kuin olla voi, ja joka muuta väittää joutaa mieluummin katselemaan jotain rusettiluistelun piirimestaruuskilpailuja kuin lätkää. Tuo taklaus on malliesimerkki puhtaasta taklauksesta, jossa todellakin nimenomaan kunnioitetaan vastustajaa ja ajetaan omalle jengille tilanteesta maksimaalinen momentum, muistaen kuitenkin sääntölinjaukset.

edit: ymmärsin vähän väärin, mutta en jaksa muuttaa tuon viestin sisältöä kokonaisuudessaan, vaan liitän lopuksi mieluummin tarkentavan kysymyksen, eli jos ei puhtaasti saa taklata niin millä tavoin saa?

Asiasta voidaan olla montaa mieltä, mutta mielestäni tuossa ajetaan jätkä tarkoituksella päin laitaa tarkoituksena ottaa kaverilta ilmat pihalle VAIKKA kontakti on jonkun metrin laidasta. Tööttäjä tasan tarkkaan tietää, että vastustaja voi loukkaantua pahastikin. Runtattu pelaaja on vähän huonossa asennossa eikä voi ottaa iskua vastaan kunnolla.

Kovaa saa ja pitää pelata, mutta turhat loukkaantumiset pitää saada pois.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Onnittelut sinne joen toiselle puolelle änäri vahvistuksesta. Toivottavasti ei joudu pommiensa vuoksi tuomareiden hampaisiin.
 
Suosikkijoukkue
KK
Vähän on semmoinen fiilis, että voi olla yllättävänkin kova kaveri myös pisteiden muodossa, jos palaset vain loksahtaa kohdilleen. Lähes 700 peliä NHL:ssä on jo sinällään aika kova saavutus johon ei moni pysty.
Hieno skouttaus TUTO:lta. Tosin ei mikään pistenikkari ole ollut. ~700 peliä ja ~150 pistettä. Tosin mies on pelannut tosiaan "pikkasen" eri sarjaa aikaisemmin, kuin Mestistä. Joten lopettakaa se turha valitus miehestä ja hänen meriiteistä. Hienoa, että KooKoo ja nyt TUTO ovat saaneet pelaajia työsulun takia. Arvostus varmasti Mestikseen nousee pikkuhiljaa ja työsulun pitkittyessä varmasti Vaasakin alkaa jo omaa NHL-apuaan etsimään.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Täh? Miten tuo Wierciochiin kohdistunut taklaus on muka aivoton? Pidän itseäni keskiverto-jatkoaikalaista kukkahattuisempana, mutta mielestäni tuo on todella hyvä taklaus. Kohdistui kiekolliseen mieheen, laitaan oli välimatkaa yli kaksi metriä ja Bradley kohdisti taklauksen Wierciochin olkapäähän/käsivarteen.

Hyvä vahvistus TUTOlle ja mukavasti lisäväriä mestikseen.

Tässä melkein samanlainen niitti (lähempänä laitaa ja ehkä kovemmalla vauhdilla), näissä käy helpolla huonosti mutta en ota kantaa sen kummemmin. Lätkä on raju laji, jossa ei kuitenkaan ole tarkoitus tappaa tai halvaannuttaa pelikaveria.

Varmaa on että joutuu laittamaan kiväärit reppuun ja ampumaan hernepyssyllä jos meinaa kaukalon puolella pysyä, vrt. Wingelsin 3 ottelun kielto.

linkki youtubeen
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Melko lailla pakko lunastaa Jyväskylän striimi ylihuomenna.
Pitää varmaan itsekkin katsella tuo matsi. Voi olla muuten kaveri vähän ihmeissään, kun ensimmäinen peli on aika juniori painotteista joukkuetta vastaan. Kiva katsella näitä lockout-pelaajia mestiksessäkin.

JYP olisi voinut laittaa Peverlyn Akatemiaan hakemaan itseluottamusta ja juttelemaan Bradleyn kanssa vaikka Sandy myrskystä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kirjoitellaas tänne kun ei näköjään tuo tän illan peli ketään kiinnostanut otteluketjun vertaa.

Seurasin miten Bradley esiintyy ja ihan hyvin pysyi mukana siihen nähden että pelannut viimeksi tammikuussa. Ei kyllä yhtään ylimääräistä luistellut, mutta jakeli kovia ja puhtaita taklauksia puolenkymmentä ja antoi hyvän syötön Virtasen ensimmäiseen maaliin. Heti ekassa vaihdossa kolasi Samu Markkulan ihan pystyyn, kun Markkula tuijotteli jotain luistimia ja pelasi pää polvissa. Siinä varmaan ero 700 NHL-pelin ja OHL-dropoutin välillä, koko ajan pitää olla valmiina.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tj kirjoitti:
Seurasin miten Bradley esiintyy ja ihan hyvin pysyi mukana siihen nähden että pelannut viimeksi tammikuussa. Ei kyllä yhtään ylimääräistä luistellut, mutta jakeli kovia ja puhtaita taklauksia puolenkymmentä ja antoi hyvän syötön Virtasen ensimmäiseen maaliin.

Pikkaisen taitaa Bradleyllä vielä olla hakemista. Pitkähkö tauko peleissä, uusi joukkue, suurempi ja erilainen rooli vei aikansa päästä täysin sisälle. Jos kuitenkin ilman ylimääräisiä luisteluita pystyy viemään hyvin taklauksia loppuun, niin auta armias kun alkaa olla tikissä. Nielikäinen viime vuonna "piti" olla tikissä, muttei oikein millään ehtinyt viemään taklauksia loppuun.

Toinen asia on, mikä on oikea ketju Bradleylle? Pitäisikö peluuttaa 1,2 vai 3 ketjussa? Ykkösessä mielestäni Famulare on ansainnut paikkansa ja sitä ei kannata rikkoa. Kakkosen toimivuus ei vielä ole oikein parhaalla tasolla, mutta olisiko Bradley avain siihen? Jos kakkonen rakennettaisiin samaan tapaan kuin ykkönen nin se voisi olla Bradley-Pulliainen-J.Virtanen, ei selvää maalintekijää pari taitavaa ja nopeaa pelaajaa ja tilaa tekevä hyvä maalineduspelaaja. Toisaalta Bradley voi myös hyvällä omalla panoksellaan tehdä vaikka kolmoskentästä ykkösen, jos palaset loksahtaa kohdalleen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Minusta näin aluksi kolmosessa, sitten esim. kakkoseen kunhan tuntumaa on vähän löytynyt. Ykkösylivoimassa sitten samaan aikaan lisäminuutteja, nytkin tuli syöttö Virtaselle.

Samahan se periaatteessa on, millä numerolla ketjua kutsutaan, jos esim. kaikki kolme ensimmäistä ketjua pystyvät hyökkäyspäässä tehoihin. Ei ole ollenkaan haitaksi, että TuTolla riittää materiaalia näin moneen kentälliseen, ja nelonenkin on sarjan kovimpia.

Tässä alkaa jo perjantaita odotella, että näkee Bradleyn tositoimissa. Toivottavasti muuten markkinointikoneisto on hereillä, hallille voisi laittaa myyntiin jotain Bradley-aiheista sälää. Nielikäiselläkin oli viime kaudella oma nimikkoruoka-annos, ja taisi olla heti paitojakin. Minkälainen olisi Bradley-satsi ruokakojussa?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Bradleyn Mestis-avaus sujui suhteellisen rauhallisesti, liikoja ei mies höntyillyt. Pelinopeutta lienee jatkossa lisää, mutta jo tämänkin illan vauhdilla sai kotijoukkueen pojat maistaa muutaman kerran oikein kunnolla miltä kanadalainen pusu maistuu. Lisäksi merkille pantavaa oli se, että joka kerta kun kiekko oli Bradleyllä, niin kaveri joko laukoi, tai sitten tarjoili kiekon auringontarkasti kaverin lapaan. Kuten striimin selostajakin totesi, joka kerta kun #13 lähetti syötön, niin pelikaverin lavasta kuului "klaps".

Hyvä alku. Ei muuta kuin perjantaina lisää.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saa nähdä onko vain ajan kysymys kun kaverille napsahtaa pelikieltoa kovasta, mutta puhtaasta taklauksesta. Media kun on jo noteeranut kaverin...

NHL-apu säväytti Mestiksessä - löi luun kurkkuun avausvaihdossa! | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Onko seuraava otsikko Tommy Wingels tyylinen että "NHL tähti teurasti mestispelaajan" vai "NHL tähti pahoinpiteli mestispelaajan" ja pakottaa kurinpitäjät antamaan kakkua. Mestiksessä kun jätkät ei osaa ottaa samalla tavalla taklauksia vastaan kun rapakontakana. Tällä vaan käännetään selkä tai mennään kyyryyn.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jälleen tuli todistettua, miten IS ja IL etc. etsivat sisältönsä lähinnä Jatkoajan ja Futisforumin palstoilta. Muutama kymmenen minuuttia sen jälkeen, ku J.Hotti postasi hienosti komean videon tänne, löytyy samainen video myös IS:n urheilusivuilta.

Melkoisia loisia nuo nykyiset "toimittajat". Toki ei mikään yllätys.

Täytyy antaa myös kiitosta näille nopeille toimittajille. "Nopeat loiset" saivat nimittäin linkin tähän videoon myös TUTOn lehdistötiedotteen liitteenä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Hieno oli kyllä taklaus. Kivenkova, mutta sääntöjen mukainen. Kädet eivät nouse liian korkealle, ei mitään hyppytaklausta vaan tylyn puhdasoppinen niitti. Olisi oikeusmurha, jos tästä olisi tullut edes kaksiminuuttinen. Toivottavasti Turussa ei huomenna ole oikeusmurhaajia tuomitsemassa, eivätkä Fonselius ja Orelma päätä näyttää mahtiaan.

(Ainakin oletan Orelman ja Fonseliuksen tuomitsevan pelin, kuten niin monesti on ollut tapana.)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Heti parasta Bradleyta ja ekassa vaihdossa. Kyllä käy kateeksi ja pelottaa meidän mikki hiirien puolesta huomenna sekä ylihuomenna. Taitaa olla mikki hiiret todella merihädässä Mattin käsittelyssä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olipahan komea töötti! Markkulalla "hieman" ilmat pihalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös